Motorola Moto G5S 32 GB / goud - Reviews

Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 7.1
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Motorola Moto G5S 32 GB / goud op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry6333 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Accuduur

Geschreven voor: Motorola Moto G5S 32 GB / grijs / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb nu mijn Moto G5+ vijf maanden in gebruik en ben nog steeds heel blij met deze aankoop. Omdat de bediening héél simpel is heb ik daarover geen enkel minpunt kunnen vinden. En qua vormgeving doet hij niet onder voor welk ander merk dan ook. Omdat ik mijn telefoon 'snachts in de vliegmodus schakel gaat de batterij makkelijk 3 dagen mee

Pluspunten

  • accuduur
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eldog 03-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goed model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Motorola Moto G5S 32 GB / grijs / (dualsim)

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is dit een toppertje! Heeft alles wat je nodig heeft voor een goedkope prijs.

Pluspunten

  • accu
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • onscherp
  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Miranda 30-10-2017

Heeft deze telefoon de kompas functie ?

Reageer

Harry6333 27-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Super eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Motorola Moto G5S 32 GB / grijs / (dualsim)

Algemene score

10,0
Geweldig fijn toestel. Ik twijfelde aanvankelijk vanwege de onbekendheid met dit merk. Het heeft mijn verwachtingen enorm overtroffen.
Handleiding is niet nodig vanwege zijn eenvoudige bediening. Het toestel is groots in zíjn prestaties! Accu gaat erg lang mee. 2 dagen zonder opladen is geen uitzondering. Jammer dat ik niet eerder ben over gestapt van Samsung naar Moto.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
saudade 02-10-2017

Hoi, bedankt voor je review. Wat ok nog zou willen weten is of dit model een verwisselbare accu heeft? Kan dit nergens duidelijk vinden? Alvast bedankt!

saudade 02-11-2017

Lol, zal zelf maar reageren.... Helaas geen verwisselbare accu...

Reageer

p van den Akker 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Opladen na 3weken niet meer mogelijk

Geschreven voor: Motorola Moto G5S 32 GB / grijs / (dualsim)

Algemene score

6,0
Ik heb deze telefoon gekocht bij BCC , na 3 weken ging het opladen steeds langer duren , na 4weken was volledig opladen niet meer mogelijk , en na 3,5 uur was de accu weer leeg. Verder werd het toestel zeer warm ,ook als het niet gebruikt werd , cica 35 graden. Ik heb de telefoon teruggebracht naar BCC en moet nu 4 tot 5 weken wachten .Ik ben dus alles behalve tevreden met deze ervaring. Over de werking als telefoon ben ik in eerste instantie tevreden ,hoewel de periode dat ik hem heb kunnen gebruiken te kort is om een god oordeel te kunne geven.

Minpunten

  • Accu

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende
h.hanssen 12-04-2018

Ik ga ervan uit dat dit geen structureel probleem van de G5s is, maar een defect van dat toestel. Geen nieuw toestel zo kort na aankoop? Ik hoop dat het probleem nu opgelost is.

Reageer

piet 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

slordige review Kieskeurig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Motorola Moto G5S 32 GB / grijs / (dualsim)

Algemene score

1,0
slechte review Kieskeurig.

gezocht op waterbestendig, volgens Kieskeurig is deze telefoon dit.

maar beide verkopers Bol. com en Coolblue zeggen van niet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mike 22-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Absoluut topper,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Motorola Moto G5S 32 GB / grijs / (dualsim)

Algemene score

9,0
Camera uitstekend, 2 X SIM en geheugen kaart.NFC . Reageert snel geluid en beeld zeer goed. Batterij gaat 48 uur mee.

Pluspunten

  • Native android
  • Camera
  • 2 X sim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer