Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Huawei P10 Lite 32 GB / goud / (dualsim)

Vergelijkbare producten

Xiaomi Redmi Note 4 32 GB / grijs / (dualsim)

Xiaomi Redmi Note 4 32 GB / grijs / (dualsim)

Samsung Galaxy A8 (2018) 32 GB / goud / (dualsim)

Samsung Galaxy A8 (2018) 32 GB / goud / (dualsim)
8,0 (8)

Samsung Galaxy A8 (2018) 32 GB / goud

Samsung Galaxy A8 (2018) 32 GB / goud
8,0 (8)
Bekijk alle Smartphones
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P10 Lite 32 GB / goud / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lubra 07-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Huawei P10 lite. Glas is mooi maar erg kwetsbaar

Geschreven voor: Huawei P10 lite 32 GB / sand gold / (dualsim)

Algemene score

8,0
Prachtige telefoon, maar o zo kwetsbaar. Heb de telefoon aangeschaft samen met de originele Huawei P10 lite case, maar een klein stootje of dragen in de kontzak van je broek geeft snel een barstje in je scherm. Verder een prima telefoon. Na jaren vast blijven houden aan de Windowsphone nu toch maar de overstap gemaakt naar Android. En ja de beschikbare Apps en de meer bijgewerkte apps is toch wel lekker. Ondanks de kwetsbaarheid toch een positieve beoordeling. Het Android menu is voor mij nog niet erg intuitief, maar dat zal in de loopt der tijd wel beter worden.

Pluspunten

  • Mooi helder scherm
  • vingerafdrukscanner top
  • gebruikersgemak

Minpunten

  • degelijkheid
  • toegangkelijkheid Android menus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Constance 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Schitterende kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P10 lite 32 GB / sand gold / (dualsim)

Algemene score

9,0
Dit is mijn derde Huawei telefoon, wat mij als eerste opviel aan deze Huawei was de kleuren.
Deze telefoon heeft veel ruimte en is zeer snel, en makkelijk ingebruik.
Deze past makkelijk in je broekzak, is niet groot en niet te klein.
Alleen 1 min puntje vandaar een 9, dat is het vingerafdruk scannen werkt niet helemaal goed.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Snel
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Vingerafdruk scanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jack 14-11-2017

Werkt bij mij prima de vingerafdruk scanner.

Reageer

Ingrid 14-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi scherm, handig overzetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P10 lite 32 GB / sand gold / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb hem nog maar 1 dag, maar het is een vrij grote telefoon die niet in een broekzak past, maar dat hoefde ook niet. Mooi beeldscherm, je kunt goed tv kijken. Er zat een handige app-tip op waardoor je alle gegevens van de oude telefoon automatisch kon overzetten naar de nieuwe. Muziek klinkt ook goed. Overzichtelijke indeling van apps.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Antoon 15-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Erg compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P10 lite 32 GB / sand gold / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb deze Huawei gekocht om zijn uistekende kwaliteit... Hij doet wat hij beloofd... is hier van toepassing... heb hem nu een half jaar.. trauwens ik ontdek nog steeds weer nieuwe mogelijkheden. Hij doet niet onder voor een iPhone... mijn prijs toen325. 00 euro... bij Mediamarkt... IPhone vergelijkbaar toen325. 00 euro... maar zag daarna als ik verder had gekeken dat ik hem.. ik meen bij cool blue voor 295.00 euro had gehadmaar. maar de P10 heeft een prachtig mooi scherm niet te klein.. niet te groot... Geweldige accu... in 2.5 uur vol. vinger scanner... maar deze had van mij op de voorkant mogen zitten... veeel handiger
2 minpuntjes zijn er wel. nl. 1 =Als je een sport tracker wild koppelen.. Vergeet het maar... maar dat heeft Huawei zakelijk opgelost nl. koop ook een Huawei Tracker band 2 pro... 2=als je de foon in een beschermhoesje doet is de vinger scanner heel moeilijk te bedienen.. vindt ik wel jammer. gebruik ik nu niet.

Pluspunten

  • Zeer duurzaam
  • Super snel
  • Accu gaat lang mee.. Bij mij ruim 1 dag
  • Mooi formaat
  • Korte oplaadtijd

Minpunten

  • Vingerscanner aan achterkant
  • Kan niet met acktive trackers koppelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 02-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P10 lite 32 GB / sand gold / (dualsim)

Algemene score

9,0
Perfect toestel, mooi en helder scherm, fijn gebruik, vingerscan werkt perfect en gehele toestel makkelijk in gebruik. Ben blij met de lite versie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willemijn 10-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P10 lite 32 GB / sand gold / (dualsim)

Algemene score

10,0
Voor de prijs is dit een geweldige telefoon. Batterij gaat erg lang mee en de telefoon is heel snel. Het model is mooi en ben echt super blij dat ik ben overgestapt naar deze telefoon.

Pluspunten

  • Batterij gaat lang mee
  • Snel werkend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krista 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P10 lite 32 GB / goud

Algemene score

9,0
Ik heb de Huawei p10lite nu een paar dagen en vind hem echt top. Ik kan niet zeggen dat er veel veranderd is ten opzichte van de p8 maar alsnog een prettig toestel. Het design vind ik ook erg mooi. Helaas is de achterkant van het toestel zo glad dat ie overal van af glibbert. Erg vreemd. Een hoesje is daarom een must.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snelheid

Minpunten

  • Erg glad

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Deborah 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi design

Geschreven voor: Huawei P10 lite 32 GB / goud

Algemene score

10,0
mooie prijs voor de telefoon. het design is heel erg mooi vanwege de kleur en de stijl. verder was de service goed en ik werd snel geholpen. ook ben ik erg blij met de vingerarfdrukscanner.

Pluspunten

  • mooi design
  • goede kwaliteit foto's
  • groot scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pharrell 02-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Goed in het begin, slechter geworden 12 maanden later

Geschreven voor: Huawei P10 Lite 32 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

6,0
Ik heb deze telefoon gekregen op mijn verjaardag, en nu heeft hij een slechtere batterij.
Ook een beveiligingrisico heeft het nu, laatste beveiligingsupdate was Oktober 2017.

Pluspunten

  • Nog steeds snelle proccesor
  • Prima werkgeheugen

Minpunten

  • Nog steeds Android 7.0
  • Batterij
  • Beveiligingslek

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

John Koopman 08-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P10 lite 32 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Voor de prijs heeft de Huawei P10 lite alles wat ik we hebben een perfect toestel. Het een is mooi handelbaar toestel, de gladheid van de achterzijde verholpen door een silicone hoes.
De P10 heeft een handige dubbel scherm functie baterij duur is goed.

Pluspunten

  • Het toestel heeft alles wat ik wilde hebben

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jsb 04-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte accuduur

Geschreven voor: Huawei P10 Lite 32 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

5,0
Ik heb deze smartphone nog niet eens een jaar, en qua smartphone doet deze het net als alle andere .maar de accuduur is om te huilen bij normaal gebruik.
Huawei geeft je er een quickcharger bij dan is hij zo weer opgeladen. Maar. Hij is ook zo weer leeg. Dus je moet wel altijd een oplader bij de hand hebben.

Minpunten

  • Hele slechte accuduur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer