Huawei Mate 10 Lite 64 GB / blauw / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.9 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 7.0
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andreab 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijn toestel. Makkelijk te hanteren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel nu een paar dagen. Dus dit word een revieuw vanuit de kern.

Netjes verpakt. Standaard accessoires. Zat zelfs een bumpercase bij.

Installeren ging makkelijk. Googleaccount invoeren. Phoneclone op de oude installeren en hoppa. In een paar minuten alles overgezet.

De camera maakt bijzonder goede fotos. Ik sta er versteld van. Niet normaal wat voor schitterende kwaliteit er uit voort komt. Fantastisch!

Vele opties zijn aanwezig en je kunt alles helemaal naar je eigen hand zetten. Hij is hierdoor ook xeer gebruiksvriendelijk.

Wat ik minder vind is dat alle apps op je bureaublad staan ipv in de map apps zoals bij samsung. Maar die zet je dan op een ander blad en je bent er zo aan gewend. Dus ook nooit dubbele iconen.

Ik ben erg tevreden. Ik gebruik mijn telefoon veel en intensief. En toch gaat de batterij nu al anderhalve dag mee. En geloof me. Ik ben constant aan het appen of op facebook aan het schrijven. Zelfs mijn website ben ik er mee aan het bouwen.

Wat ik minder vindt is de kwaliteit van geluid. Ik denk dat er voor deze telefoon en zijn kwaliteiten toch wel een iets betere speaker er in kon. Mn beltoon lijkt wat vlakjes

Dat de fotos van goeie kwaliteit zijn is fantastisch. je kunt nu alles zelf. Ik beveel hem aan.

Pluspunten

  • Super kwaliteit
  • Groot beeld

Minpunten

  • Mapjes zoals omschreven
  • Geluid kan wat beter.
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / goud / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Micchele 18-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Grote fijne telefoon

Algemene score

8,0
Het eerste wat mij opviel aan de Huawei Mate 10 Lite is het formaat. Het is een telefoon die wat groter is dan gemiddeld. Zelf vind ik hem voor het bedienen met een hand iets onhandig. Misschien dat dit bij een mannenhand wat minder het geval is. Dit grote beeldscherm is voor de rest erg prettig voor het lezen van documenten en het kijken van films.
Het instellen van de Huawei Mate 10 Lite is gemakkelijk. Bij de eerste start wordt je door verschillende schermen geleid waarin je de telefoon al grotendeels naar smaak kan instellen. Na het opstartscherm is het een aanrader om even alle instellingen af te lopen met alle onderdelen die niet in het startscherm naar voren komen.
De telefoon heeft een overzichtelijke interface voor de beginnende gebruiker. Er veel mogelijkheden om aan te passen aan eigen smaak, zoals het aanpassen van melodieën (inclusief het downloaden ervan) en achtergronden.
De telefoon is standaard voorzien van meerdere beltonen, korte signalen en een aantal apps. Daarnaast zit er standaard ook een serie met achtergrondafbeeldingen op. Veel deze toegevoegde data kan je verwijderen als je dit niet op je telefoon wenst. Het verwijderen hiervan is erg simpel.
De telefoon is voorzien van een vingerscanner die vlot werkt en echt alleen op je eigen telefoon. Binnen een seconde na contact met de scanner krijg je al een signaal. Dit kan toegang zijn of weigering. Daarnaast werkt de vingerscanner met verschillende ingestelde vingers en vanuit verschillende hoeken (dus ook opzij en ondersteboven).
De batterijduur van deze telefoon is echt geweldig. Zelfs na een drukke gebruiksdag heeft de telefoon vaak toch meer dan 50% batterij over. Zodra je intensief gaat gamen gaat het sneller met de batterij, maar nog altijd een stuk beter dan menig andere telefoon.
Het opstarten van de apps gaat erg vlot. Vaak heb je binnen 1 seconde al het eerste scherm en kan je binnen 5 seconden al iets nuttigs doen met de app. Spellen laden iets langer, maar nog altijd binnen een aanzienlijke tijd. Elke app kan je op fullscreen laten draaien. Het risico hiermee is dat sommige apps hier niet voor gemaakt zijn en dus een randje weg kunnen laten vallen aan de boven of onderkant. Ik heb dit pas 1 keer meegemaakt. Het tegelijkertijd open hebben van apps kan zonder risico. Ik heb nog niet meegemaakt dat een app zich afsluit zodra je een andere app opent. Bij het gezamenlijk afsluiten van de apps zie je hoeveel ram er weer vrijkomt.
De camera’s aan de achterkant geven in de normale stand wat plattere foto’s om te zien. Erg jammer. Ik verwachtte toch meer met de dubbele camera en (aanblijvende) flitser. Zodra je de telefoon in de pro-foto stand zet worden de foto’s een stuk levendiger. Naast deze twee opties heeft de camera nog vele andere mooie camera en filmstanden. Elke stand heeft zijn eigen toegevoegde waarde.
Voor selfiefans is deze telefoon een echt musthave. Er zitten 2 camera's en een flitser aan de voorkant. Daarnaast zijn er verschillende standaard filters beschikbaar. Inclusief kattenoren of honden neusjes (en meer). Daarnaast kan je nog meer filters downloaden.
Het opslaan van foto’s is erg snel en gemakkelijk. Je kan zelfs een favorietenlijst samenstellen. Of een aparte map aanmaken met enkel vakantiefoto’s.
Voor de mensen die net als ik graag handsfree bellen is deze telefoon ook fijn. De boxen geven een prettig geluid voor een gesprek (en ook voor muziek). De persoon aan de andere kant kan jou ook zonder ruis verstaan.
Het enige nadeel is dat hij niet 5GHz-wifi compatible is. Deze komen dan ook nooit tevoorschijn in de lijst met wifi’s.
Kortom. Voor een telefoon in zijn prijsklasse is hij zeker zijn geld waard.

Pluspunten

  • Reageert snel en goed
  • kan meerdere programmas open houden

Minpunten

  • aan de grote kant
  • Camera valt wat aan op te merken
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 17-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Veel telefoon, mooie foto's

Algemene score

8,0
Bij de telefoon wordt een oplader, beschermhoesje (bumpercase) en oortjes (tevens headset). Op de telefoon zelf zit al een scherm beschermfolie. Het apparaat is vrij plat en met een schermgrootte van 5.9’’ is deze telefoon groot te noemen. Ik heb vrij kleine handen, dus het is soms lastig om de telefoon met 1 hand te bedienen.

De telefoon oogt duur, het design is mooi. Het scherm neemt bijna de hele voorkant in en is scherp.
Op de achterkant zit een kleine uitstulping (die niet meer opvalt als het beschermhoesje om de telefoon zit), die ook gebruikt wordt voor het ontgrendelen van de telefoon middels vingerafdruk.

De Huawei heeft 4 camera’s; zowel de camera op de voor –en achterkant zijn met een dubbele lens uitgerust. Het is erg leuk foto's maken door alle opties die de camera's hebben (Bokeh; voorgrond scherp, achtergrond wazig, Slow motion etc).
De Huawei is handig in gebruik.Alleen wel jammer dat er geen secundair menu is. Om bij je apps te komen swipe je simpelweg naar rechts en daar staan ze. Dit draagt bij aan dat het menu er erg rommelig uitziet.
Een groot pluspunt is de batterij, die gaat langer dan verwacht mee!

Ik ben erg blij met de telefoon en beveel hem iedereen aan die van design, snelheid, functionaliteit en fantastische foto’s houdt

Pluspunten

  • lange accuduur
  • grootte beeldscherm
  • fantastische camera+functies
  • vingerscan-ID

Minpunten

  • geen snellader
  • grootte beeldscherm
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werner 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Vingerafdrukscanner ideaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben een niet erg intensieve gebruiker maar wel één met fotografie als hobby. Ik heb meegedaan aan de test omdat ik juist op zoek was naar een nieuw toestel en men deze vooral ook voor fotografie aanbeveelde.
Heb het toestel nu een week of 3 in gebruik en ben erg tevreden, ik vind vooral het formaat van het scherm en de vingerafdrukscanner ideaal. Ik gebruik de scanner voor het snel openen van de telefoon maar ook vooral om bepaalde appjes extra te beveiligen.

Qua fotograferen ben ik best kritisch aangezien ik hiervoor een Samsung K zoom had en mijn dochter een Iphone 7+ heeft zijn we dus verwend.
Maar voor een toestel van dit bedrag vind ik dat hij het erg goed doet. Voorkeuze standen zijn er niet veel maar je kunt wel alles handmatig instellen en gedeeltelijk (bijv diafragma en dan doet hij de rest automatisch)
De portret stand heeft een bokeh mogenlijkheid en dat is een erg leuke feature. De hdr stand moest ik eerst even beter bekijken, het ziet er niet hdr uit maar als je op je scherm tikt op het lichtere gedeelte meet hij daar het licht. Vervolgend laat hij genoeg doortekening zien in het donkere gedeelte, het ziet er dan natuurgetrouw uit en hij heeft een behoorlijk dynamisch bereik (voor een telefoon dan toch)

Volgens mij is de telefoon best snel en heeft een flinke interne opslag die uitbreidbaar is met een extern kaartje. Ik speel echter geen spellen op het toestel dus over het werkgeheugen kan ik niet veel kwijt.

Conclusie: Ik ben er erg tevreden mee en vind hem de prijs wel waard

Pluspunten

  • portretstand met bokeh
  • vingerafdrukscanner
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Metsie 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gewelsig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de HUAWEI al paar weken in bezit en ik ben er nog steeds erg tevreden over. Bij het uitpakken zag het al erg netjes uit qua verpakking. De telefoon zelf is erg mooi en ziet er strak uit. De spullen die bij geleverd waren als de screenprotector en het hoesje zijn ook een verrassing want dat had ik niet verwacht. Al moet ik wel toegeven dat het hoesje qua kwaliteit achterblijft op de telefoon zelf.

Ik ben overtuigd dat een telefoon zich tegenwoordig moet onderscheiden met hardware opties en design. Omdat de gemiddelde telefoon op Android werkt is er eigenlijk geen probleem qua overstap op software. Maar juist de hardware van de telefoon zorgt er zeker voor dat het zich onderscheidt.

Als eerste de toestel zelf. Het is een grote telefoon en dacht eerst dat het te groot was maar dat heeft te maken met wennen. Maar ik vind de grote nu erg fijn. Het ligt goed in de hand en heeft een super strak design. Daarbij zijn een aantal dingetjes totaal nieuw voor mij omdat mijn vorige mobiel al oud was en ik een aantal nieuwe opties al een tijd niet gehad heb. Maar ik ben erg enthousiast over de vingerafdruk-ID. Dit gewoon omdat er dan geen hardware knopjes kapot kunnen zodat het geen probleem wordt om je eigen telefoon binnen te komen. Ten tweede was ik op zoek naar een goede camera erop. Nou, dat is zeker een goede keus geweest om de HUAWEI aan te schaffen. De camera en ook de opties erop vind ik geweldig. De slomotion functie, bokeh effect, belichting achteraf. Dit zijn opties waar je uren zoet mee bent om een perfecte foto te verkrijgen.

Uiteindelijk na een paar weken het toestel in gebruik te hebben, wil ik gewoon niet anders meer.

Pluspunten

  • Mooi toestel
  • Snelheid
  • Camera
  • Vingerafdruk-ID

Minpunten

  • Geen snellader
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PatrickA 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer mooie telefoon met veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu ik de Huawei enkele weken in bezit heb kan ik hier een goed oordeel over vellen. Toen ik de telefoon binnenkreeg was ik meteen enthousiast. Het doosje waarin de telefoon verpakt zit voelt stevig aan en ziet er strak uit. De boekjes en opladers en dergelijke zitten netjes ingepakt. Wat mij vooral positief verbaasde was het feit dat er al een screenprotector op zat en dat er een hoesje bijgeleverd was. Ik had deze zelf al gekocht om dit apparaat te beschermen maar dit bleek dus niet nodig te zijn. Verder was ik aangenaam verrast door de manier waarop deze telefoon te hanteren is en hoe deze eruit ziet. De vingerscanner zit op een prima plek en werkt goed en snel. Ook is het scherm van een hoogwaardige kwaliteit waardoor er, mede door de grootte, goed films op gekeken kan worden. Verder is de batterijduur een grote plus. Deze gaat langer mee dan verwacht! De processor zorgt ervoor dat de telefoon snel werkt, ook wanneer er meerdere apps open staan. Echter is het grootste pluspunt toch wel de camera. Zowel de voor als de achtercamera verbazen positief. De vele functies van de achtercamera doen aan alsof je een spiegelreflexcamera in handen hebt. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de telefoon vrij groot is en dat er veel onzin apps voorgeïnstalleerd staan. Deze zijn gelukkig wel makkelijk te verwijderen.

Pluspunten

  • Snelle processor
  • Goede camera
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Vrij groot
  • Veel bloatware
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikkelin 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima toestel voor een prima prijs.
De telefoon heeft een mooi, groot en helder scherm. De helderheid is goed aan te passen en je kan zelfs het blauw eruit filteren. Dit kan je zo instellen dat ie dat bijvoorbeeld s nachts automatisch doet. Erg fijn.
De telefoon heeft twee prima werkende camera's met vele camerafuncties om mooie foto's te maken.

Ik ben overgestapt van Samsung naar Huawei en t overzetten van alle gegevens en apps ging prima en vlot.
Qua bediening werkt het aardig t zelfde.

De vingerafdruk scanner werkt goed. Je kan snel op. Erg handig en fijn.

Bij het toestel zit al een bescherm folie op het scherm en er zit een doorzichtig hoesje bij voor de achterkant.

Kortom een prima toestel

Pluspunten

  • Goede camera
  • Snelle ontgrendeling
  • Groot en helder scherm
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

prisje_1 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne smartphone voor langdurig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik mijn telefoon dagelijks, voor simpele dingen als bellen, berichten verzenden/ontvangen en het opzoeken van informatie. Ik maak ook graag foto's van gebeurtenissen die ik vast wil leggen. Het is voor mij belangrijk als de camera op de smartphone ook kwalitatieve scherpe foto's maakt.

De Huawei Mate 10 lite is met Android een hele fijne telefoon in gebruik. Het is zelfs zonder gebruiksaanwijzing makkelijk te installeren en je bent er snel aan gewend.

De camera maakt over het algemeen hele goede foto's, maar af en toe moet je wat vaker een foto maken voordat je de juiste scherpte bijgesteld hebt. Als je geen professionele fotograaf bent, moet dit geen punt zijn om de telefoon niet aan te schaffen.

Als je alle pro's en con's tegen elkaar afweegt, is de Huawei Mate 10 lite zeker de investering waard en valt het onder het rijtje van de A-merk smartphones

Pluspunten

  • snel opladen
  • groot scherm
  • uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • camera stelt niet altijd scherp
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huawei 15-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Woensdag het pakketje opgehaald en mijn eerste indruk van de telefoon is erg goed. Hij is lekker groot, met een groot scherm. Heel fijn! Alleen wat lastiger mee te nemen in je broekzak. De batterij gaat erg lang mee. Ik heb hem nog helemaal niet aan de oplader gehad en ik heb nog steeds meer dan 50 batterij. De camera moet ik nog wat beter uitproberen. Heb hem op school even snel gebruikt om een foto van de aantekening op het bord te maken. Super! Alles is scherp te lezen. Zelfs vanuit achterin het lokaal. Dit lukte met mijn oude telefoon niet. De vingerafdruk scanner vind ik ook erg fijn en erg leuk. Werkt ook goed. Er staan ook al een hoop leuke apps op. Al heb ik nog niet alles kunnen bekijken. Heb de telefoon nu inmiddels wat langer en ik vind hem nog steeds super. Ik hoef de batterij nauwelijks op te laden en ik vind de vingerafdrukscanner erg handig. De camera is ook prima, al is die soms wat onscherp of bewogen. Fijne telefoon!

Pluspunten

  • batterij gaat lang mee
  • vingerafdrukscanner
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 14-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super tevreden Huawei Mate 10 Lite gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds begin januari de Huawei Mate 10 Lite in gebruik. Ben zeer tevreden met deze supersnelle telefoon. Ik kwam van een kleinere Samsung af. De eerste dag wennen dat het toestel wat breder is (je moet wennen aan het goed vasthouden vanwege de breedte). Tevens even wennen aan de terug knop aan de linkerkant op het scherm. Na 1 of 2 dagen ben ik helemaal gewend en weet niet beter meer.
Het scherm is prachtig mooi scherp en het toestel is razend snel en makkelijk in gebruik. Veel instelmogelijkheden, ik hoef ze niet te gebruiken maar het kan allemaal wel (bijvoorbeeld beeldschermkleur aanpasbaar, vingerafdruk ontgrendeling.
In de camera functie zitten tal van extra mogelijkheden t.o.v. andere mobiele telefooncamera`s. De foto`s die genomen worden zien er prachtig uit en zijn echt heel scherp, ook bij wat minder licht zien de foto`s er nog erg goed uit. De accuduur is erg lang, kan een lange tijd bijvoorbeeld internetten/op youtube kijken zonder dat veel procenten van de accuduur af zijn.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Schermhelderheid
  • Schermgrootte
  • Snelheid

Minpunten

  • Breedte (in het begin wennen met vasthouden)
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Catootje33 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wauwie, super toestel en wat een techniek, onvoorstelbaar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben een kritische consument die eerst moet zien voordat ze gelooft. Altijd een Samsung gehad en nu voor het eerst een Huawei, maar is betaalbaarder en het geld echt waard. Vooral het grote scherm is een stuk prettiger lezen als je wat ouder wordt haha..

In eerste instantie las ik dat er geen NFC op zat. Maar dit is totaal geen probleem, het is ook zonder gelukt om mijn contacten en apps over te zetten. En zo handig ben ik niet met een smartphone.

De vingerafdruk-ID is echt een super functie. Vond het lastig om telkens weer de pincode in te moeten voeren om het scherm te ontgrendelen.

Ook het uiterlijk van deze telefoon, een chic uitstraling. En zoveel camera functies, nog lang niet allemaal geprobeerd. Dit jaar gaat dit toestel onze vakantiefoto's maken.

Mijn conclusie is dus dat dit een aanrader is, voor een gemiddelde gebruiker. Echt een super toestel. En wat een techniek tegenwoordig, onvoorstelbaar!

Pluspunten

  • vingerafdruk-ID
  • makkelijk over te zetten van apps en contacten
  • bijzonder goede camera functie
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / goud / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Watermark 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Grote telefoon, stabiel voor een leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon oogt robuust. Groot, maar hij ligt prettig in de hand. De helderheid van het scherm is goed, scherp beeld.
De camera maakt heldere foto's en je hebt best veel opties om de instellingen te veranderen voor nog mooiere foto's. Met de pro stand doet hij dat vooral zelf en ook zeer goed.
De video kwaliteit is goed en het geluid is helder.

De optie om alle apps onder elkaar te zetten werkt prettig, hierdoor kan je via het alfabet snel navigeren naar de app die je zoekt.

Een leuke gadget is de optie van wisselende foto's in het vergrendelscherm. Je kan hier eigen foto's toevoegen of kiezen voor de schitterende standaard foto's.

De agenda werkt simpel, het is jammer dat je afspraken geen kleur mee kan geven, zodat er in een drukke agenda orde ontstaat.

De telefoon geeft helaas niet alle meldingen weer zoals bv die van outlook en owa.

De batterij is goed, bij normaal gebruik (emails lezen, facebook en whatsapp) gaat deze met gemak twee dagen mee.
De optie optimaliseren is fijn, de telefoon wordt er sneller door en de batterij gaat er idd op vooruit.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snel
  • Goeie batterij

Minpunten

  • Geen snel lader
  • Oude micro usb
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / goud / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yirka Beeckman 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functionele machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ergonomisch ontwerp en past in elke hand. Snelle processor. Zeer gebruiksvriendelijk en snel gebruiksklaar gemaakt. Goede camera.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Prijs/kwaliteit zeer goed
  • Back cover meegeleverd

Minpunten

  • Batterijduur niet zo heel lang
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Digibeet? Geen probleem!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een dyslecticus en digibeet als ik, is de werking van deze telefoon duidelijk en overzichtelijk.
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / blauw / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jopie 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur. Lux uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi toestel met zeer snelle vingerscanner. Scherm is helder en groot. Persoonlijk vind ik hem wat te groot. Jammer dat de prijzen zo snel dalen. Geeft het gevoel dat je al snel teveel betaald hebt....

Pluspunten

  • Snelle vingerscanner
  • Mooie foto’s
  • Veel werkgeheugen
  • Veel opslag

Minpunten

  • Prijzen dalen snel
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

perfecte telefoon

Algemene score

9,0
Dit is een perfecte telefoon in alle opzichten.
Fotograferen gaat hiermee erg goed ( ik ben geen persoon die goede foto's maakt met maar met deze wel ).
Verder is het een mooi model en ligt lekker in de hand.
Ik vind dat je voor de prijs een perfecte telefoon hebt die zeker niet onder doet voor de duurdere modellen.
Ik had al 4 gsm's van een ander merk versleten en zie ik wil geen ander merk deze bevalt mij prima...........maar ik ben van mijn beslissing terug gekomen .

Ik vind dit een aanrader en heb er veel plezier van.

Groetjes een tevreden Huawei mate 10 light gebruiker

Pluspunten

  • Goede camera
  • Mooi design
  • scherp beelscherm
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naatje 18-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Huawei Mate 10 mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de telefoon nu al enige tijd en ben erg tevreden. Het is een mooie telefoon en makkelijk is gebruik. De batterij gaat ook lang mee. Wat ik ook erg fijn vindt is dat de telefoon niet warm wordt. Ik zou de telefoon zeker aanrijden. Het is een goede keuze kwa prijs-/ kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • Design
  • geluid
  • kleur

Minpunten

  • Fotokwaliteit in de avond
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / goud / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ribjuh 16-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super telefoon met super camera.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldig mooie, degelijke telefoon. In het begin even moeten wennen aan de extreme hoeveelheid opties om foto's te maken met deze telefoon. Maar dit gaat steeds sneller en dan worden het ook echt mooie foto's. Doet niet onder voor een fatsoenlijke digitale camera of spiegelreflex camera.
Het enige min puntje vind ik het geluid dat is soms aan de zachte kant bij afspelen van muziek via Spotify bijvoorbeeld.
Tijdens telefoongesprekken heb je hier geen last van.
Al met al een super telefoon.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm grote
  • Details
  • Besturing

Minpunten

  • Af en toe wat zacht geluid
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simmelnora 15-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

GEWELDIG toestel

Algemene score

8,0
Erg fijn toestel.
Gebruiksvriendelijk
Fijne dubbele camera
Ik moest wel wennen aan het formaat.
Telefoon is wel snel
Accu gaat mooi lang mee

Pluspunten

  • Dubbele camera
  • Fijn in gebruik
  • Snelle processor
  • Accuduur

Minpunten

  • Afmeting
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 01-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeker een mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Allereerst een prachtig groot scherm. Bediening van het toestel is erg makkelijk. Menu is overzichtelijk dus ook als je een ander merk toestel gewend bent kom je er makkelijk uit. Heel erg veel functies bij de camera. Kortom: veel waar voor je geld!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Accu zit ingebouwd, kun je dus niet vervangen
Geschreven voor: Huawei Mate 10 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews