Huawei P10 Plus 128 GB / greenery - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 128 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P10 Plus 128 GB / greenery op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Doe mij maar weer Samsung 09-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechtse smartphone touchscreen

Algemene score

5,0
Het touchscreen van dit toestel is waardeloos en reageert vooral onder en langs de randen slecht. Daarnaast vind ik de knop niet lekker werken, waardoor je vaak per ongeluk iets afsluit of juist opent.. Het scherm is dan wel weer mooi en de baterij prima. Maar als het scherm zo slecht reageert heb je daar wat mij betreft weinig aan.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Snel opladen

Minpunten

  • Touchscreen werkt slecht
  • Knop en functionaliteit werken slecht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Floris 21-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Walgelijk slecht touch screen

Algemene score

5,0
Heb de p10 plus nu 2 maanden en erger me dagelijks dood aan dit ding.. Het scherm reageert zo slecht, vooral aan de onderkant en langs de randen. Batterij valt ook tegen. Verder wel oke, maar ik koop NOOIT meer een Huawei.

Pluspunten

  • Groot geheugen

Minpunten

  • Touch screen zeer slecht
  • Batterij duur slecht
  • Irritante ongewenste sneltoetsen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Karel 21-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur , mooie foto,s

Algemene score

7,0
Mooie telefoon , wel een beetje moeite met t overzetten van de data van mn oude een S5 Neo .
Prima accu , met een keer laden kan je makkelijk meer dan een dag mee .
Wilde een groter toestel , had na een poos eigenlijk een grotere moeten nemen , vond m eigenlijk te klein.
Usb -c aansluiting vind ik erg kwetsbaar , na een paar maanden zit de stekker te los en valt uit t toestel .
Kan ook de aansluiting in de telefoon zijn , weet dit nog niet zeker .
Verder wil de 10+ wel eens vast lopen , is irritant .en had ik niet verwacht van zo,n snelle processor .
Over t algemeen tevreden , maar had misschien op de P20 moeten wachten of de Mate 10 moeten nemen .

Pluspunten

  • Goede camera
  • super accu
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • Usb-c aansluiting
  • Vastlopers van de telefoon .
  • toetsenbord ,je raakt de hoofdlettertoets te snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na dat mijn Samsung Galaxy S7 stuk was en daar slechte support op kreeg heb ik deze Huawei P10 plus aangeschaft. Om zo dicht mogelijk bij een S7 te komen, beschrijf ik hier de plus en min punten.
Het geluid is erg mooi en warm door de stereo speakers.
De camera is redelijk tot goed.
De accuduur is erg lang.een volle dag met intensief gebruik.
Laad zeer snel op. 40 minuten voor 100%
Zware games worden naadloos afgespeeld.
Heeft Infrarood met app voor afstandsbediening.
128gb intern geheugen.
Voor sommige kan de honeknop een min punt zijn, maar aan de touch bediening een je snel.
De NFC sensor zit aan de bovenkant bij de camera's. Hier moet je ook aan wennen bij mobiele betalingen.

Wat erg goed gaat, is dat je een Samsung Gear S3 zeer goed kan koppelen en dat deze met de Gear app en Samsung Health app. alles kan wat met de Samsung ook kon. De Gear S3 geeft alle berichten weer en je kunt ook de telefoon opnemen via de Huawei P10 plus.

Dit toestel krijgt ook de update naar Android Oreo.
Zit in de verpakking een eenvoudig hoesje bij en zit al een screenprotector op het scherm en dat scheelt weer geld.
Conclusie:
Met deze Huawei P10 plus heb je een echte high end toestel met uitgebreide functies in huis gehaald en doet deze niets onder een Samsung..

Pluspunten

  • Warm geluid
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evdelft 05-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Strak en feilloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat met vlotte werking en uitgebreide featureset. Sterke punten: snel laden. Prima camera. Groot intern geheugen en mede daardoor soepele werking

Pluspunten

  • Scherm
  • Geheugen
  • Camera
  • Snelladen
  • Fraai uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo Vergers 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon in de eerste 3 maanden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
In eerste instantie heel erg blij maar niet beter dan mijn vorige toestel, LG Nexus 5X, wel grotere opslag wat mij wel trok.. Ook de camera is beter behalve de video op hoge kwaliteit die hapert en versnelt na t opnemen. Best jammer. Al met al betere keuze dan elke Apple/Iphone. Believe me!

Pluspunten

  • Snel
  • Grote opslag
  • Mooi beeld
  • Super mooie camera kwaliteit
  • Komt met standaard beeld/tel bescherming

Minpunten

  • Langzaam na '3 maanden' update
  • Batterij snel leeg na '3 maanden' update

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tesfaye Belete 02-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great Camera, storage and performance

Algemene score

10,0
I decided to buy Huawei nP 10 Plus after I went through lot of reviews on different phones.My final decision was narrowed down to 2 phones,Namely Iphone 7 plus and Huawei P 10 plus. To finally get my dream phone, I looked into Price and quality of Camera. I found Huawei P 10 plus as my favourite. I liked it more after started using it. The camera, speed of the ram , storage and size of this phone is unbelievable. Another interesting thing I got is Huawei VIP Service in which I had 3 Years warranty. This makes me really safe! I bought it online from Mobil.nl and delivery was fast too.

Generally it is very nice smartphone to have !

Belete Eindhoven

Pluspunten

  • camera
  • Storage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tugce Oguz 02-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een telefoon dat makkelijk te gebruiken is en een schitterende foto's maakt. Ook heb je als voordeel dat de batterij lang mee gaat

Pluspunten

  • Snel
  • Twee schermen
  • Batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 26-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeldscherm, groot, snel en snel opgeladen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb het gekocht vanwege het geheugen 256mb en vanwege de camera. Daarnaast is hij binnen een uur 100% opgeladen!
Echt een hele goede en fijne telefoon. Hij is ook snel aan. Ik kan geen minpunt over deze telefoon bedenken.

Pluspunten

  • Geheugen 256mb
  • Camera 20mp
  • Snellader
  • Snel opstarten
  • Mooi beeldscherm

Minpunten

  • Geen minunt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 23-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede camera, scherp beeld, goed geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als hobby fotograaf wilde ik een smart phone met een goede camera waar ik tevens ook gewoon mee kon bellen en de andere kant van de lijn goed kan verstaan. Deze telefoon heeft alles en meer naar waar ik op zoek was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cris 19-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Huawei P10 Plus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het strakke uiterlijk van de Huawei P10 Plus bevalt me wel. De matte metalen achterkant is stijlvol en is minder vatbaar voor vingerafdrukken dan een glimmende behuizing. Ook de voorkant van het toestel is strak vormgegeven. Qua capaciteit is het een perfect model. Snelle werkprocessor (6GB) en een ruim opslaggeheugen (128 BG)

Pluspunten

  • werkgeheugen
  • Opslag capaciteit
  • vormgeving
  • Interface

Minpunten

  • batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roxanne 19-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel, groot scherm, licht toestel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een fantastisch toestel. Beeldkwaliteit is super, camera maakt Fantastische foto's. Het toestel is snel en makkelijk in gebruik. 1 nadeel is dat de batterij vrij snel leeg is. Voordeel is wel dat hij binnen een uur weer vol is. Geen spijt van deze telefoon!

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Intern geheugen
  • Snel en makkelijk

Minpunten

  • Batterij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 17-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De P10 Plus is mijn tweede Android toestel. Daarvoor gebruikte ik al jaren Windows Phone. Ik gebruik de P10 Plus zakelijk en privé. Het is een fijn toestel, die lekker in de hand ligt. De Leica camera maakt mooie foto's. Er zit voldoende opslag en geheugen, waardoor de taken soepel verlopen.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Ligt goed in de hand
  • Snel
  • Goede Prijs/Kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim de Jong 17-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Super toestel.Groot scherm. Erg overzichtelijk. Werkt snel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Twijfel tussen Huawei p10 10+ en de Samsung. Na vergelijking meer mogelijkheden bij de Huawei p10+. Erg fijn dat de + 126g geheugen heeft. En de camera is super scherp en werkt fijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Perier 14-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Helemaal te gek!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een super toestel met perfecte fotocameraheel snelle processor en een super goede accu levensduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberly 13-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Super fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele fijne telefoon, groot geheugen goede kwaliteit camera heel erg fijne telefoon.
Vingerafdruk doet het perfect hele lange accu duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine Toirkens 11-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Wooowww, wat een fijn toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat ik eerst de Huawei p8 lite heb gehad en daarmee NOOIT problemen heb gekend, nu weer gekozen voor Huawei P10 plus. Ik had hoge verwachtingen, ik wou een perfecte camera o.a.
Het toestel bevalt me ontzettend goed. Direct alles makkelijk te bedienen. Leuke extras, lekker veel opslag. Het enige minpuntje is niet betreffende het toestel maar het speciale Huawei hoesje voor dit model. Gevoelig voor vuil, erg stijf, kan geen betaalpasjes meer meenemen.
Overall...... Super!!!

Minpunten

  • Huawei hoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katerina 10-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Very neat phone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I am using a P10 Plus for a month now and it is an amazing device. Can handle many applications without an issue, decent battery life, beautiful screen and an amazing camera

Pluspunten

  • Screen resolution
  • Best mobile camera
  • Plenty of CPU and RAM
  • Design

Minpunten

  • Nothing that affects me.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geromio 10-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

De camera lijkt wel een spiegel reflex camera.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldige telefoon, nog nooit zulke mooie foto's gemaakt en zo gemakkelijk. Het fijne is ook dat er 128g op zit, voorheen moest ik telkens mijn telefoon legen omdat er zoveel foto's op stonden en nu kan dat later allemaal uitzoeken. Zekersss een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cornè 09-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een paar dagen nu deze telefoon in mijn bezit en wat ben ik er blij mee!

Groot en helder scherm, prima batterij cappiciteit en een snelle interface.

Hiervoor had ik de p8 en in die 2 jaar nooit problemen gehad. Dit verwacht ik nu ook van dit model.

Pluspunten

  • Grootbscherm
  • Super snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews