Fysic FMA-5000 0,5 GB - Reviews

Specificaties
Display
4 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
0.5 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Zoeteman 15-10-2016 Product paar maanden in bezit

Handig en praktisch in gebruik. Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Een heel fijn apparaat, alles heel overzichtelijk. Zelfs mijn lieve vrouw ( een heuse digibeet ! ) werkt er nu heel graag mee. Vooral de familie app. wordt dagelijks gebruikt.

Verder een uitstekende service van Comfort Land waar wij het apparaat gekocht hebben.

Pluspunten

  • praktisch in gebruik
  • gunstigen prijs

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

goede service bij seniorentelefoon Fysic

Algemene score

8,0
prima product, simpel, makkelijk voor mijn moeder van 75. Kan ze meedoen met Whatsapp en fotootjes maken.

Pluspunten

  • simpel
  • overzichtelijk
  • hele goede service fabrikant

Minpunten

  • basic

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 26-11-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm. handig in gebruik.

Algemene score

7,0
Werd aanbevolen in de libelle voor senioren.
Daarna kreeg ik ook nog korting bij de rentepuntenwinkel van de ING-bank.

Pluspunten

  • handig formaat
  • helder beeld

Minpunten

  • toetsenbord erg klein

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 13-02-2017 Product paar weken in bezit

Deze Smartphone is zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke Display met de Apps, De handleiding hoeft niet apart van internet af te halen wat tegenwoordig ook veel voorkomt, het formaat is gemiddeld dus niet extra groot, werkt verder prima.

Pluspunten

  • duidelijkheid
  • niet extra groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Grunsven 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk en Locatie doorgeven tijdens SOS

Algemene score

8,0
Positief dat de locatie wordt doorgestuurd bij een SOS melding! Kan vervelende situaties voorkomen. Telefoon ziet er ook netjes uit.

Pluspunten

  • SOS Locatie
  • Levering Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paulus 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en simpel toestel met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Meer mogelijkheden dan gedacht. Prima toestel met veel standaard instellingen. Een echte aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • ook te gebruiken als niet-senioren instelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d. jaeger 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

senioren smatphone fysic fma 7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze smart phone is goed voor senioren, er is een duidelijk groot beeld, er zijn veel functies, er is goed geluid en er is een sos signaal knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kees 26-04-2017 Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lange tijd zoeken hebben wij in de FMA-5000 een geschikte smartphone gevonden voor mij en mijn vrouw ,wij hebben er beide een aangeschaft en zijn nu na enkele weken van gebruik heel tevreden , met het instellen van de diverse functies hebben de kinderen moeten helpen omdat er in de gebruiksaanwijzing daar weinig over vermeld word .Het is wel even wennen om met je vingers de juiste bewegingen te maken. Voor senioren net als wij lijkt het mij een geschikt toestel vanwege duidelijke en grote toetsen ,jammer dat wij nog geen geschikt hoesje hebben kunnen vinden.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Beschermhoesje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Resy 21-04-2017 Product paar maanden in bezit

goed formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk voor senioren goede handleiding.Eenvoudig en een duidelijk scherm.
Prijsverhouding is goed.

Minpunten

  • toetsenbord te kleine letters

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 12-04-2017 Product paar weken in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig en ook nog een goede prijs
Dit apparaat moeten meer ouderen leren kennen. Zelf mijn vriendin wil er een hebben

Pluspunten

  • Makelijk in gebruik
  • Zit alles op wat ik nodig heb

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke tel voor mn moeder van 74 jaar. Ook de SOS functie vind ik een fijn idee. De tel was simpel in te stellen en gemakkelijk in gebruik. Wel vind ik het toetsenbord wat klein voor een seniorentelefoon. Verder tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Martha 08-04-2017 Product paar dagen in bezit

Seniorentelefoon, maar neefje broodnodig

Algemene score

6,0
Ik koos dit product uit de rentepuntenwinkel van kpn. Het werd aangeprezen als een seniorentelefoon, maar de gebruiksaanwijzing is volstrekt onduidelijk voor senioren. Wat goed is, is de lettergrootte, maar een stap voor stap instructie zit er niet bij, en de afbeeldingen van de schermen zijn onduidelijk en onleesbaar. Pas nadat mijn neefje me anderhalf uur dingen uitgelegd had en geïnstalleerd had, kon ik hem gebruiken. Nu is hij goed. Maar het volume van de telefoon, dat groot zou zijn, is ook op volle sterkte niet voldoende voor bejaarden.

Pluspunten

  • grootte van iconen

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing
  • volume

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jos 30-03-2017 Product paar dagen in bezit

Ervaring

Algemene score

6,0
Het is een seniorentelefoon maar als je nog geen ervaring hebt met een smartphone zul je nog heel wat moeten oefenen om het onder de knie te krijgen .
Verder zijn de letters en cijfers op het toetsenbord erg klein maar ik begreep dat een app bestaat waarmee je grotere letters kunt krijgen.

Pluspunten

  • Alarmknop met GPS
  • Ziet er leuk uit

Minpunten

  • klein toetsenbord

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jacob uit Rozenburg 28-03-2017 Product paar weken in bezit

Handzaam klein. Uitgepakt Andoid 5.1.

Algemene score

7,0
Lastig in te stellen. Toetsenbord wel klein. Handzaam en licht. Voor een digibeet niet zo makkelijk te werken zonder bijstand. Belangrijke apps zijn standaard in gesteld. Bereikbaar tonen van eerste contact personen duidelijk.

Pluspunten

  • licht toestel
  • duidelijk en goed apps te openen
  • contact personen duidelijk op te roepen

Minpunten

  • kleine toetsen bord

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.jaeger 28-03-2017 Product paar maanden in bezit

fysic 5000

Algemene score

1,0
zeer teleurgesteld en boos na enkele maanden werkt gsm tel niet meer, kan niet opladen, ging al enkele week moeilijk, nu in het geheel niet meer, waardeloos

Reageer

Roos 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooie telefoon, maar geen goed hoesje vindbaar

Algemene score

7,0
Telefoon ziet er prima uit voor mijn ouders en gemakkelijk in gebruik. Echter waar vind je een degelijk hoesje? Slide case is niet handige. Nu is de telefoon te glad om goed vast te houden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Geen goed hoesje vindbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

goed toestel 06-03-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk beginscherm, duidelijke indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is inderdaad een echte seniorentoestel. Alles lekker duidelijk. Ook de handleiding/gebruiksaanwijzing is in heldere taal geschreven.

Pluspunten

  • duidelijke indeling
  • SOS-knop

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Handig apparaat voor ouderen 05-03-2017 Product paar weken in bezit

Groot scherm en goede accu

Algemene score

8,0
Prettig apparaat, alleen het scherm is wat ongebruikelijk waardoor ik niet makkelijk een hoesje kon kopen en ook geen schermbeveiliging.

Pluspunten

  • duidelijk
  • sos knop
  • nederlandse gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • ongebruikelijke maat voor hoesje
  • lastige maat voor schermbeveiliging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

N.P. Herremans 28-02-2017 Product paar weken in bezit

Mooi duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn toestel even wennen, maar dan werkt het perfect, de waarschuwing dat er een bericht of app is vind ik prettig, de prijs was heel gunstig met rentepunten van ING.
De gebruiksaanwijzing mag iets duidelijker.

Pluspunten

  • helder scherm

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DE PRIL NICO 27-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

2de maal goede keer

Algemene score

5,0
de basis knoppen zijn groot genoeg.
jammer dat het klavier voor sms zo klein zijn, je kan wel veel voor geprogemeerde teksten
in geven ik ben wel aan mijn 2de toestel bezig het 1ste was over verhit bij het opladen

Pluspunten

  • grote basis toetsen
  • overzichtelijk

Minpunten

  • kleine klavier voor sms

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews