Fysic FMA-5000 0,5 GB - Reviews

Specificaties
Display
4 inch scherm
Opslag
0.5 GB opslag
Mobiel
3G
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 79 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Zoeteman 15-10-2016 Product paar maanden in bezit

Handig en praktisch in gebruik. Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Een heel fijn apparaat, alles heel overzichtelijk. Zelfs mijn lieve vrouw ( een heuse digibeet ! ) werkt er nu heel graag mee. Vooral de familie app. wordt dagelijks gebruikt.

Verder een uitstekende service van Comfort Land waar wij het apparaat gekocht hebben.

Pluspunten

  • praktisch in gebruik
  • gunstigen prijs

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

goede service bij seniorentelefoon Fysic

Algemene score

8,0
prima product, simpel, makkelijk voor mijn moeder van 75. Kan ze meedoen met Whatsapp en fotootjes maken.

Pluspunten

  • simpel
  • overzichtelijk
  • hele goede service fabrikant

Minpunten

  • basic

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 26-11-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm. handig in gebruik.

Algemene score

7,0
Werd aanbevolen in de libelle voor senioren.
Daarna kreeg ik ook nog korting bij de rentepuntenwinkel van de ING-bank.

Pluspunten

  • handig formaat
  • helder beeld

Minpunten

  • toetsenbord erg klein

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

han van den berg 09-10-2017 Product paar maanden in bezit

voor oudere personen heel prettig te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
groot pluspunt is de alarmknop en de eenvoudige bediening.Ook foto,s zijn heel goed.
Mijn vrouw heeft enigszins last met het toetsebordje maar lost dit op met een hulpstifje

Pluspunten

  • voor senioren oke
  • eenvoudig te bedienen
  • Alarm mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

elly spierts 06-10-2017 Product paar weken in bezit

prima phone voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima mobiele smarttelefoon, eenvoudig in gebruik voor senioren. Fijn dat whatsapp makkelijk is te installeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 27-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

senioren telefoon?

Algemene score

7,0
Het uitgangspunt waarom ik de telefoon heb gekocht was een gemakkelijk bedienbare telefoon waar ook een "echte" senior mee om kan gaan. Dit is niet helemaal gelukt. Het werkt goed maar voor een oudere nog te veel handelingen bij het start scherm.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M.J.Simonse - de Pundert 22-09-2017 Product paar maanden in bezit

Smartphone met een mooi scherm, vooral voor een 85 jarige.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het werd mij aangeraden bij Thebe Tilburg. Het heeft wel wat moeite gekost maar ik begin het te beheersen.

Pluspunten

  • Scherm
  • Indeling
  • Gebruiksgemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Vetter 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

Ligt lekker in de hand

Algemene score

6,0
Deze seniorentelefoon is handig, vooral als telefoon. Makkelijk in de hand behoudens dat de toetsjes wel erg klein zijn. Voor sms'en en mededelingen schrijven moet je goed het toetsje treffen. Dat had iets groter gekund. Makkelijk om apps te downloaden en te installeren. Het is wel aan te raden niet met een prepaid kaart te werken maar met een abonnement waarin een data abonnement. Anders gaat het wel erg traag allemaal.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • makkelijk alles installeren

Minpunten

  • kleine toetsjes waardoor invoeren lastiger is
  • beter niet met prepaid kaart gebruiken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hoekie 10-06-2017 Product paar weken in bezit

ideale uitkomst voor senioren

Algemene score

8,0
Toestel oogt goed en ligt lekker in de hand. Mijn moeder van 87 kan hier goed mee uit de voeten.
Kan makkelijker contacten onderhouden binnen de familie. Geluid prima in te stellen ook voor hoorapparaten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooie telefoon, maar geen goed hoesje vindbaar

Algemene score

7,0
Telefoon ziet er prima uit voor mijn ouders en gemakkelijk in gebruik. Echter waar vind je een degelijk hoesje? Slide case is niet handige. Nu is de telefoon te glad om goed vast te houden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Geen goed hoesje vindbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Piet 13-02-2017 Product paar weken in bezit

Deze Smartphone is zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke Display met de Apps, De handleiding hoeft niet apart van internet af te halen wat tegenwoordig ook veel voorkomt, het formaat is gemiddeld dus niet extra groot, werkt verder prima.

Pluspunten

  • duidelijkheid
  • niet extra groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Grunsven 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk en Locatie doorgeven tijdens SOS

Algemene score

8,0
Positief dat de locatie wordt doorgestuurd bij een SOS melding! Kan vervelende situaties voorkomen. Telefoon ziet er ook netjes uit.

Pluspunten

  • SOS Locatie
  • Levering Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paulus 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en simpel toestel met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Meer mogelijkheden dan gedacht. Prima toestel met veel standaard instellingen. Een echte aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • ook te gebruiken als niet-senioren instelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d. jaeger 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

senioren smatphone fysic fma 7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze smart phone is goed voor senioren, er is een duidelijk groot beeld, er zijn veel functies, er is goed geluid en er is een sos signaal knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marianne 17-10-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn Groot Scherm

Algemene score

7,0
Fijn groot scherm en daardoor in principe makkelijke bediening. Probleem is echter activeren van WhatsApp. Geeft maar aan dat de datum onjuist is, terwijl die wel correct, inclusief tijd, wordt weergegeven. Je komt dan maar niet verder om het te kunnen activeren. Heel irritant.

Pluspunten

  • grote toetsen en letters
  • simpel bedieningsgemak

Minpunten

  • activeren Whatsapp.
  • Blijft in melding hangen

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Ike 16-10-2017 Product paar dagen in bezit

Scherm helder en duidelijk

Algemene score

9,0
Goed afleesbaar scherm. Echter de letters op het toetsenbord zijn wel erg klein zeker voor een oudere persoon. Service bij Fysic erg goed maar als men weet dat het instellen van de WatsApp te moeielijk is en eerst een gebruiksaanwijzimg gemaild moet worden dan kan die ook direct bijgevoegd worden bij de bestelling

Pluspunten

  • groot iconen en cijfers en letters
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • letters van de whatsapp TE KLEIN

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sieny Sluijs 14-10-2017 Product paar maanden in bezit

prima service

Algemene score

9,0
groot scherm en Nederlandse gebruiksaanwijzing die zelfs door slechtziende gelezen kan worden.......

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frouwktje 08-10-2017 Product paar maanden in bezit

Vreselijk apparaat

Algemene score

2,0
we kochten dit omdat het reuze handig zou zijn!
Mijn zus ( en zij is erg hamdig met digitale zaken) is er twee avonden mee bezig geweest om alleen al de tijden/ klok goed te krijgen.
Telefoonnr. inplannen is bijna onmogelijk. Etc etc.

Pluspunten

  • geen
  • geen

Minpunten

  • scherm verdwijnt erg snel,
  • telefoonnr inplannen onmogelijk
  • zie boven

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Hesdo 10-10-2017

Beste Frouwktje,

Wat vervelend dat u dit probleem ervaart.
Het kan soms in het begin even lastig zijn een telefoon te leren kennen, dit begrijpen wij zeer goed.
Zoals het scherm wat snel verdwijnt, kan simpel worden aangepast in de instellingen.
Het instellen van de datum en tijd is tijdelijk een foutmelding geweest van Whats App, een beetje verwarrend, maar is ook makkelijk weer te herstellen.
Wij zouden u hier graag bij helpen, u kunt ons altijd even opbellen.

Met vriendelijke groet,

Het Fysic Service Team

Reageer

hoekief 30-09-2017 Product paar maanden in bezit

start niet meer op

Algemene score

2,0
op dit moment start de telefoon niet meer op. Het lijkt of de batterij leeg is maar ook bij opladen start de telefoon niet op. Ik zie alleen een scherm met een batterij met een klein rood streepje onderin en een bliksemflits op het scherm. Als ik probeer de telefoon op te starten krijg ik alleen even FYSIC in beeld en daarna niks meer. Zeer teleurstellend en ook op de site is niks terug te vinden wat het probleem zou kunnen zijn. Die ondersteuning mag wel een stuk beter.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Hesdo 10-10-2017

Beste Hoekief,

Dat is natuurlijk niet te bedoeling.
Dan gaat er iets mis bij het opladen, waarschijnlijk is met het vervangen van de accu het probleem verholpen.
Hier willen we u graag bij helpen.
Neemt u even contact met ons op, dan komen we samen tot een passende oplossing.

Met vriendelijke groeten,

Het Fysic Service Team

Reageer

Fred 26-09-2017 Product paar weken in bezit

Overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een redelijke telefoon voor mijn moeder van bijna 89. Het geluid zou nog wat harder kunnen. Het is eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • eenvoudig

Minpunten

  • geluid kan nog harder

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews