Fysic FMA-5000 0,5 GB - Reviews

Specificaties
Display
4 inch scherm
Opslag
0.5 GB opslag
Mobiel
3G

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 117 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rich139 31-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beetje tegenvaller

Algemene score

4,0
Deze telefoon aangeschaft voor mijn schoonmoeder (74). Leek wel een leuke, handige en makkelijke telefoon voor d`r.

De telefoon valt wat tegen, het geheugen zit snel vol zonder dat er bijzondere dingen op is gezet. Foto kwaliteit valt tegen voor een telefoon van deze tijd.
Grote pictogrammen is wel handig maar als je het toetenbord krijgt zijn de letters (toetsen) net zo klein als op een Samsung of Iphone.
Ik zou eerder een normale smartfone advieseren dan deze. De meeste telefoons kan je ook zo instellen voor senioren.
Al met al een tegenvaller voor zo`n prijs.

Pluspunten

  • grote pictogrammen

Minpunten

  • geheugen
  • kleine letters toetsenbord
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

J.K.Plantinga 24-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie telefoon maar lastig in gebruik. Vooral v.w.b. het invoeren van contactpersonen, maar misschien ligt dat aan ons. Hoewel....... ?? deze telefoon wordt speciaal aanbevolen voor ouderen en dan vinden wij hem niet makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • uiterlijk v.d. telefoon
  • schermgrootte

Minpunten

  • invoeren van contactpersonen
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Roos 12-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie telefoon, maar geen goed hoesje vindbaar

Algemene score

7,0
Telefoon ziet er prima uit voor mijn ouders en gemakkelijk in gebruik. Echter waar vind je een degelijk hoesje? Slide case is niet handige. Nu is de telefoon te glad om goed vast te houden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Geen goed hoesje vindbaar
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

d. jaeger 17-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

senioren smatphone fysic fma 7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze smart phone is goed voor senioren, er is een duidelijk groot beeld, er zijn veel functies, er is goed geluid en er is een sos signaal knop
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

A. Zoeteman 15-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Handig en praktisch in gebruik. Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Een heel fijn apparaat, alles heel overzichtelijk. Zelfs mijn lieve vrouw ( een heuse digibeet ! ) werkt er nu heel graag mee. Vooral de familie app. wordt dagelijks gebruikt.

Verder een uitstekende service van Comfort Land waar wij het apparaat gekocht hebben.

Pluspunten

  • praktisch in gebruik
  • gunstigen prijs

Minpunten

  • zou het niet weten
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm. Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen zeker voor oudere. Zit alles op wat ik nodig zou kunnen hebben. S.O.S knop gemakkelijk voor oudere. Duidelijk scherm.

Minpunten

  • voor mij geen min punten
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frouwktje 08-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Vreselijk apparaat

Algemene score

2,0
we kochten dit omdat het reuze handig zou zijn!
Mijn zus ( en zij is erg hamdig met digitale zaken) is er twee avonden mee bezig geweest om alleen al de tijden/ klok goed te krijgen.
Telefoonnr. inplannen is bijna onmogelijk. Etc etc.

Pluspunten

  • geen
  • geen

Minpunten

  • scherm verdwijnt erg snel,
  • telefoonnr inplannen onmogelijk
  • zie boven
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Hesdo 10-10-2017

Beste Frouwktje,

Wat vervelend dat u dit probleem ervaart.
Het kan soms in het begin even lastig zijn een telefoon te leren kennen, dit begrijpen wij zeer goed.
Zoals het scherm wat snel verdwijnt, kan simpel worden aangepast in de instellingen.
Het instellen van de datum en tijd is tijdelijk een foutmelding geweest van Whats App, een beetje verwarrend, maar is ook makkelijk weer te herstellen.
Wij zouden u hier graag bij helpen, u kunt ons altijd even opbellen.

Met vriendelijke groet,

Het Fysic Service Team

Reageer

brigitte 09-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede service bij seniorentelefoon Fysic

Algemene score

8,0
prima product, simpel, makkelijk voor mijn moeder van 75. Kan ze meedoen met Whatsapp en fotootjes maken.

Pluspunten

  • simpel
  • overzichtelijk
  • hele goede service fabrikant

Minpunten

  • basic
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 26-11-2016
  • Product paar weken in bezit

duidelijk scherm. handig in gebruik.

Algemene score

7,0
Werd aanbevolen in de libelle voor senioren.
Daarna kreeg ik ook nog korting bij de rentepuntenwinkel van de ING-bank.

Pluspunten

  • handig formaat
  • helder beeld

Minpunten

  • toetsenbord erg klein
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als je niet te veel eisen stelt aan een smartphone maar waar de belangrijkste mogelijkheden aanwezig zijn is dit toestel een zeer goede keuze.
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van der Heiden 18-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze telefoon is echt simpeler in gebruik dan de smart- of iPhone.
Eenvoudig, duidelijke pictogrammen. Hoeft niet steeds een leesbril erbij te pakken👍👍
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

han van den berg 09-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

voor oudere personen heel prettig te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
groot pluspunt is de alarmknop en de eenvoudige bediening.Ook foto,s zijn heel goed.
Mijn vrouw heeft enigszins last met het toetsebordje maar lost dit op met een hulpstifje

Pluspunten

  • voor senioren oke
  • eenvoudig te bedienen
  • Alarm mogelijkheden

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

elly spierts 06-10-2017
  • Product paar weken in bezit

prima phone voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima mobiele smarttelefoon, eenvoudig in gebruik voor senioren. Fijn dat whatsapp makkelijk is te installeren.
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 27-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

senioren telefoon?

Algemene score

7,0
Het uitgangspunt waarom ik de telefoon heb gekocht was een gemakkelijk bedienbare telefoon waar ook een "echte" senior mee om kan gaan. Dit is niet helemaal gelukt. Het werkt goed maar voor een oudere nog te veel handelingen bij het start scherm.
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M.J.Simonse - de Pundert 22-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Smartphone met een mooi scherm, vooral voor een 85 jarige.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het werd mij aangeraden bij Thebe Tilburg. Het heeft wel wat moeite gekost maar ik begin het te beheersen.

Pluspunten

  • Scherm
  • Indeling
  • Gebruiksgemak.
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stéphanie 14-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig bedienbare "smartphone" voor senioren

Algemene score

7,0
Werd in Veronicagids aangeprezen voor senioren die toch graag mee willen doen met bijvoorbeeld WhatsApp, zonder moeilijke handelingen. Dat klopt, zolang je er niet meer mee wilt doen dan de geïnstalleerde basisfunctionaliteit. Zo uit de doos kan het vrijwel direct gebruikt worden, zonder al te moeilijke handelingen. Bij gewenste uitbreiding met nuttige Apps (zoals bv voor openbaarvervoer of weersverwachting ) kan je mogelijk tegen de beperkingen van dit eenvoudige toestel aan lopen. Niet alle App blijken namelijk geschikt om te installeren/gebruiken op dit toestel. Voor de rest doet het toestel wat beloofd is.

Pluspunten

  • Eenvoud in bediening
  • Prijs

Minpunten

  • Beperkingen in functionaliteit
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Wim 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handig apparaat met grote iconen en doet waar ik hem voor wil gebruiken (bellen en Whatsappen); overzichtelijk apparaat

Pluspunten

  • Grote iconen
  • SOS-knop

Minpunten

  • Klein toetsenbord bij Whatsapp
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sonja Vetter 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ligt lekker in de hand

Algemene score

6,0
Deze seniorentelefoon is handig, vooral als telefoon. Makkelijk in de hand behoudens dat de toetsjes wel erg klein zijn. Voor sms'en en mededelingen schrijven moet je goed het toetsje treffen. Dat had iets groter gekund. Makkelijk om apps te downloaden en te installeren. Het is wel aan te raden niet met een prepaid kaart te werken maar met een abonnement waarin een data abonnement. Anders gaat het wel erg traag allemaal.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • makkelijk alles installeren

Minpunten

  • kleine toetsjes waardoor invoeren lastiger is
  • beter niet met prepaid kaart gebruiken
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hoekie 10-06-2017
  • Product paar weken in bezit

ideale uitkomst voor senioren

Algemene score

8,0
Toestel oogt goed en ligt lekker in de hand. Mijn moeder van 87 kan hier goed mee uit de voeten.
Kan makkelijker contacten onderhouden binnen de familie. Geluid prima in te stellen ook voor hoorapparaten.
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 13-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Deze Smartphone is zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke Display met de Apps, De handleiding hoeft niet apart van internet af te halen wat tegenwoordig ook veel voorkomt, het formaat is gemiddeld dus niet extra groot, werkt verder prima.

Pluspunten

  • duidelijkheid
  • niet extra groot

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Fysic FMA-5000 0,5 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews