Fysic FMA-5000 0,5 GB - Reviews

Specificaties
Display
4 inch scherm
Opslag
0.5 GB opslag
Mobiel
3G
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 90 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Zoeteman 15-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Handig en praktisch in gebruik. Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Een heel fijn apparaat, alles heel overzichtelijk. Zelfs mijn lieve vrouw ( een heuse digibeet ! ) werkt er nu heel graag mee. Vooral de familie app. wordt dagelijks gebruikt.

Verder een uitstekende service van Comfort Land waar wij het apparaat gekocht hebben.

Pluspunten

  • praktisch in gebruik
  • gunstigen prijs

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm. Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen zeker voor oudere. Zit alles op wat ik nodig zou kunnen hebben. S.O.S knop gemakkelijk voor oudere. Duidelijk scherm.

Minpunten

  • voor mij geen min punten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

brigitte 09-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede service bij seniorentelefoon Fysic

Algemene score

8,0
prima product, simpel, makkelijk voor mijn moeder van 75. Kan ze meedoen met Whatsapp en fotootjes maken.

Pluspunten

  • simpel
  • overzichtelijk
  • hele goede service fabrikant

Minpunten

  • basic

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 26-11-2016
  • Product paar weken in bezit

duidelijk scherm. handig in gebruik.

Algemene score

7,0
Werd aanbevolen in de libelle voor senioren.
Daarna kreeg ik ook nog korting bij de rentepuntenwinkel van de ING-bank.

Pluspunten

  • handig formaat
  • helder beeld

Minpunten

  • toetsenbord erg klein

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

d. jaeger 17-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

senioren smatphone fysic fma 7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze smart phone is goed voor senioren, er is een duidelijk groot beeld, er zijn veel functies, er is goed geluid en er is een sos signaal knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

han van den berg 09-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

voor oudere personen heel prettig te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
groot pluspunt is de alarmknop en de eenvoudige bediening.Ook foto,s zijn heel goed.
Mijn vrouw heeft enigszins last met het toetsebordje maar lost dit op met een hulpstifje

Pluspunten

  • voor senioren oke
  • eenvoudig te bedienen
  • Alarm mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

elly spierts 06-10-2017
  • Product paar weken in bezit

prima phone voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima mobiele smarttelefoon, eenvoudig in gebruik voor senioren. Fijn dat whatsapp makkelijk is te installeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 27-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

senioren telefoon?

Algemene score

7,0
Het uitgangspunt waarom ik de telefoon heb gekocht was een gemakkelijk bedienbare telefoon waar ook een "echte" senior mee om kan gaan. Dit is niet helemaal gelukt. Het werkt goed maar voor een oudere nog te veel handelingen bij het start scherm.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M.J.Simonse - de Pundert 22-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Smartphone met een mooi scherm, vooral voor een 85 jarige.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het werd mij aangeraden bij Thebe Tilburg. Het heeft wel wat moeite gekost maar ik begin het te beheersen.

Pluspunten

  • Scherm
  • Indeling
  • Gebruiksgemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handig apparaat met grote iconen en doet waar ik hem voor wil gebruiken (bellen en Whatsappen); overzichtelijk apparaat

Pluspunten

  • Grote iconen
  • SOS-knop

Minpunten

  • Klein toetsenbord bij Whatsapp

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sonja Vetter 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ligt lekker in de hand

Algemene score

6,0
Deze seniorentelefoon is handig, vooral als telefoon. Makkelijk in de hand behoudens dat de toetsjes wel erg klein zijn. Voor sms'en en mededelingen schrijven moet je goed het toetsje treffen. Dat had iets groter gekund. Makkelijk om apps te downloaden en te installeren. Het is wel aan te raden niet met een prepaid kaart te werken maar met een abonnement waarin een data abonnement. Anders gaat het wel erg traag allemaal.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • makkelijk alles installeren

Minpunten

  • kleine toetsjes waardoor invoeren lastiger is
  • beter niet met prepaid kaart gebruiken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hoekie 10-06-2017
  • Product paar weken in bezit

ideale uitkomst voor senioren

Algemene score

8,0
Toestel oogt goed en ligt lekker in de hand. Mijn moeder van 87 kan hier goed mee uit de voeten.
Kan makkelijker contacten onderhouden binnen de familie. Geluid prima in te stellen ook voor hoorapparaten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 12-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie telefoon, maar geen goed hoesje vindbaar

Algemene score

7,0
Telefoon ziet er prima uit voor mijn ouders en gemakkelijk in gebruik. Echter waar vind je een degelijk hoesje? Slide case is niet handige. Nu is de telefoon te glad om goed vast te houden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Geen goed hoesje vindbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Piet 13-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Deze Smartphone is zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke Display met de Apps, De handleiding hoeft niet apart van internet af te halen wat tegenwoordig ook veel voorkomt, het formaat is gemiddeld dus niet extra groot, werkt verder prima.

Pluspunten

  • duidelijkheid
  • niet extra groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Grunsven 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk en Locatie doorgeven tijdens SOS

Algemene score

8,0
Positief dat de locatie wordt doorgestuurd bij een SOS melding! Kan vervelende situaties voorkomen. Telefoon ziet er ook netjes uit.

Pluspunten

  • SOS Locatie
  • Levering Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paulus 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en simpel toestel met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Meer mogelijkheden dan gedacht. Prima toestel met veel standaard instellingen. Een echte aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • ook te gebruiken als niet-senioren instelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettig toestel met groot scherm en de mogelijkheid om de apps e.d groter te maken.
Zeer eenvoudig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E.A.J. van Zeijl 09-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb deze telefoon gekocht voor mijn ouders 84 en 85 jaar oud.
een groot scherm en duidelijke iconen. Grote letters en makkelijk in gebruik.

Alleen het toetenbord is klein vooral bij gebruik van watts app.
En de opslag is snel vol, als je gebruik maak van watts app en foto`s.
Daarin zou een verbetering voor moeten zijn

Pluspunten

  • Grote Iconen
  • Duidelijk schem
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • toetsenboord erg klein
  • weinig opslag

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan en Henny 02-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

te weinig accuduur

Algemene score

6,0
We wisten niets van smart phone maar hij heeft te weinig geheugen en te weinig accu vermogen
Je kan er mee werken maar je moet niet teveel willen dan heb je meer MB nodig

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Schellekens 26-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Smartphone voor senioren

Algemene score

6,0
Voor mijn verjaardag heb ik deze senioren smartphone van mijn kinderen gekregen.Het instellen moet je door iemand laten doen die er echt verstand van heeft want zelf kwam ik er niet uit. Op dit moment staan er mijn telefoongegevens en Whats app nrs in zodat dit werkt maar internet instellen is nog steeds niet gelukt. Dus geen mails die ik kan lezen.Ook is het toetsenbord is wel erg klein tov het begin scherm.
Kortom mij valt deze senioren smartphone erg tegen.

Pluspunten

  • Groot beginscherm

Minpunten

  • Klein letters toetsenbord
  • Moeilijk in te stellen
  • Internet kan ik niet ingesteld krijgen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews