Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver - Reviews

Specificaties
Display
5.1 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 6.0
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 615 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daphne 02-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede en snelle telefoon

Algemene score

9,6
Ik heb de samsung s7 nu twee dagen en hij bevalt me prima! Het is een snelle telefoon met veel mogelijkheden.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroentje 01-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Verliefd op mijn Zilveren Titanium S7

Algemene score

9,0
Na het uitpakken van de doos was ik opslag verliefd, het apparaat ziet er zo mooi uit en perfect afgewerkt. Eenmaal aangedaan wordt alles makkelijk overgezet van mijn oude S5, het verschil qua alleen de snelheid is al verbazingwekkend. Kopen!
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jenny 01-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super Samsung Galaxy S7

Algemene score

9,6
Overgestapt van Sony en heb totaal geen spijt. Gebruiksvriendelijk, ligt lekker in de hand, batterij gaat lang mee. vormgeving geweldig en super beeldscherm
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Brugman 01-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig toestel

Algemene score

7,8
Mooie design, goede bouwkwaliteit, redelijk goede batterijduur. Wel meteen softwareupdate die problemen opleverde. Het inlogscherm voor de SIM pincode schoot snel voorbij, waardoor ingave pincode SIM niet mogelijk was. Door dit in de instellingen te unlocken kon ik dit uitzetten en bellen. Bij toestel opnieuw opstarten wordt nu niet meer om pincode SIM gevraagd...vind ik wel jammer. Was bij eerdere toestellen nooit een probleem. Denk dat dit in de systeemsoftware zit.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FTX 01-06-2016
  • Product paar weken in bezit

S7 megatoestel

Algemene score

9,8
super toestel, mooie vormgeving , erg snel ! nadeel:jammer dat het scherm nog steeds niet krasvrij kan blijven
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elli 01-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vol verwachting

Algemene score

8,0
Al jaren de S-serie van Samsung in bezit. Degelijk toestel wat lekker in de hand ligt. Geen storingen en werkt altijd. Het enige wat jammer is zijn de vooraf geïnstalleerde apps. Het is ook even wennen dat er geen batterijklepje op zit.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SAID 31-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer fijne telefoon

Algemene score

9,4
De telefoon is heel fijn en heel snel. Je kan er elk spel op spelen zonder problemen en de camera is geweldig.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 31-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede mobiel

Algemene score

8,2
Laadt snel op, vol met handige short-cuts om het gebruiksgemak te verbeteren. Zelf heb ik nog niet alles ontdekt ivm de nog korte bezitsduur.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Stefanie 31-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Galaxy s7 samsung

Algemene score

9,2
Fantastiche telefoon snel en handig. Uitstraling is ook erg mooi. De mogelijkheden zijn handig en mooi en scherp beeld. De functie functioneerd ook snel. Alles van je oude telefoo is snel over te dragen aan de nieuwe telefoon zonder problemen. Een woord genieten
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MT 30-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Galaxy S7 silver

Algemene score

8,8
Degelijke telefoon, bijzonder mooi in het zilver!

Blijf wederom een android toestel gebruiken, het is juist voor mij begrijpelijk als ik zelf de keuzes kan maken op mijn mobiel ivm apple.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laura 30-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

heerlijke telefoon, geweldige camera

Algemene score

9,6
Gebruiksvriendelijk, onwijs snel en met deze camera op de telefoon laat ik mijn spiegel reflex sneller thuis hoor!
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars de Jong 29-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gaaf toestel

Algemene score

9,8
Heerlijk toestel super eenvoudig in gebruik met eindeloze mogelijkheden.
Alles makkelijk over te zetten vanaf oud toestel.
Vertrouwde instellingen en gebruiksgemak
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 29-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super toestel na een S5

Algemene score

10,0
Wat een mooi design lekker inde hand beter dan de S5 die ik hiervoor had.
Bewust geen s6 genomen ivm opslag issue
maar dit is een verademing
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Voortuin 28-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Samsung Galaxy S7

Algemene score

8,4
Net gekocht, dit is mijn eerste Samsung telefoon. Ik denk dat ik wel even moet wennen aan de overstap van iOS naar Android. De S7 oogt zeer fraai en is zeer snel.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Luka 26-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden over Samsung galaxy S7

Algemene score

8,8
Ik gebruik nu een aantal dagen de Samsung galaxy S7 en ik gebruik hem met veel plezier, erg gebruiksvriendelijk, zeer mooi beeldscherm en camera.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer