Samsung Galaxy S7 SM-G930F zwart / 32 GB - Reviews

8,9 Lees 397 reviews
Specificaties
Display
5.1 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 396 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 23-09-2016 Product paar weken in bezit

Krachtige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een super snelle telefoon met een camera en een behuizing van super kwaliteit. Deze 32GB Samsung Galaxy S7 (black) is zeer geschikt voor intensief gebruik en ook zeer geschikt voor het maken van foto's van prachtige omgevingen. Al met al, deze telefoon is het geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Super snel
  • Waterdicht
  • Goede batterij
  • Super camera
  • Uitbreidbaar geheugen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tom 14-09-2016 Product paar weken in bezit

fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi formaat, erg duidelijk beeld. accu gaat lang mee. goeie kwaliteit foto's. hij werkt snel en veel opslagcapaciteit

Pluspunten

  • mooi beeld
  • veel geheugen
  • werkt snel
  • accu gaat lang mee
  • goede kwaliteit foto's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
DvB 08-09-2016 Product paar weken in bezit

Zeer snelle telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne en snelle telefoon. De foto's die ik tot nu toe heb gemaakt zijn goed, accu gaat nu hij nog nieuw is in ieder geval lang genoeg mee (helaas niet verwisselbaar, daarom 9 i.p.v. een 10). Flinke SD-kaart erin voor maken van foto's en navigatie kaarten, en 't plaatje is compleet.
De waterdichtheid van de S5 was voor mijn dagelijkse gebruik heel goed, en met de betere IP waarde van de S7 verwacht ik opnieuw geen vocht problemen.

Pluspunten

  • Mooi scherm en afwerking
  • Relatief goede camera
  • Waterdichtheid
  • Wifi bereik+snelheid top
  • Snelle prestaties

Minpunten

  • Accu niet verwisselbaar
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
isa 07-09-2016 Product paar weken in bezit

mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heel fijn en mooi beeld en foto's. alleen jammer van de oortjes die blijven bij mij niet zitten. voor de rest niet heel veel over te g\klagen. oplader laadt snel op en werkt snel. alleen soms wordt het toestel een beetje te warm.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
chan 05-09-2016 Product paar maanden in bezit

samsung S7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik moet enorm wennen, heb altijd een andere telefoon gehad. maakt mooi foto's goed geluid maar moet lang zoeken naar iets simpel maar ik denk dat als je eenmaal door hebt dan is een super een telefoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Mo 05-09-2016 Product paar weken in bezit

Toptoestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect toestel nog beter dan zijn voorgangers. Het maakt perfecte foto's die glashelder zijn. Het ligt goed in de hand en is schitterend.

Pluspunten

  • foto's
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
biancakoch 05-09-2016 Product paar weken in bezit

super gsm ik heb de s7 roze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb de gsm van manlief voor mijn verjaardag gekregen en ik ben er super blij mee hele mooie fotos maakt ie mooie film kwaliteit lange batterij echt hele fijne gsm

Pluspunten

  • lange batt
  • mooie fotos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lutilut 05-09-2016 Product paar weken in bezit

Super phone, mooie/scherpe foto´s

Algemene score

10,0
Ik vind dit toestel super goed en heel handig. Ik kan er alles mee doen, daarnaast heeft tie genoeg geheugen voor al mijn foto´s. Selfies maken is echt mijn ding en met deze telefoon kan ik helemaal los gaan. Ik ben super bij met dit toestel. Functioneert super goed en ik heb geen klachten.Daarnaast gaat mijn batterij super lang mee ookal luister ik muziek de hele dag door. s´nachts laat ik het natuurlijk wel op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Karen 04-09-2016 Product paar weken in bezit

Echt goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie telefoon, ligt goed in de hand. Batterij houdt het goed vol (hele werkdag radio aan met bluetooth, pokemon en appen). Echt mooie foto's en filmpjes.

Pluspunten

  • camera
  • geluid
  • batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Yv 02-09-2016 Product paar maanden in bezit

Comfortabel scherm, weinig "vingervuil"

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima telefoon, zeker het scherm is een hele vooruitgang. Nu hoef je niet meer dagelijks het scherm schoon te maken, omdat het vervuild is door gebruik. Blijft daardoor beter leesbaar ook in de zon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Toussaint 02-09-2016 Product paar weken in bezit

SamSung 7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Schitterende camera, vooral kopen als je een gsm met een goede camera wilt hebben. Snelle processor en fijn scherm

Pluspunten

  • Camera
  • Snelle processor
  • Klaar en mooi scherm

Minpunten

  • Batterij af en toe warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Frank 01-09-2016 Product paar weken in bezit

samsung galaxy s7

Algemene score

9,0
Prima telefoon. Doet alles dat hij moet doen en super snel. Hij is water en stofdicht, waardoor je niet snel problemen krijgt met je telefoon. hij is dun maar stevig. Hij buigt niet in je broekzak waardoor ik niet bang ben dat het scherm snel zal breken.

Pluspunten

  • water en stofdicht
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jesse 01-09-2016 Product paar weken in bezit

goede accuduur!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de accu gaat veel langer mee dan ik in eerste instantie verwacht had! Goed toestel en makkelijk te gebruiken. Front camera mag van mij wel wat scherper... verder super telefoon!

Pluspunten

  • accu
  • formaat
  • gewicht
  • helderhied

Minpunten

  • Front camera
  • opladen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Frank 01-09-2016 Product paar weken in bezit

Zakelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De processor is uitstekend voor veel verkeer upload en download van je mail en internet gebruik, zonder direct verlaging van de accuduur. Beeld en scherpte zijn uitstekend, moet wel wennen aan grote van scherm, hiervoor had ik een S4 Mini.

Pluspunten

  • Switchen van apps
  • Ontgrendelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
VanGeene .W 01-09-2016 Product paar weken in bezit

Ik ben heel tevrede met die toestel /

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
nou nu eindelijk een geode telefoon die snel en lekker groot scherm . die ik heb en werkt heel prettig . aanrader aan mijn vrienden.

Pluspunten

  • snel
  • groot scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Leon 31-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige foto's, snel opgeladen, baterij gaat lang mee.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de S7 maakt prachtige foto's, de volgende vakantie laat ik mijn fotocamera thuis. Batterij is snel opgeladen en kan er rustig 48 uur mee werken. Nieuw software is snel geupload.

Pluspunten

  • mooie foto's
  • snel geladen
  • lange gebruiksduur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marcelb 31-08-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super scherp beeld, werkt snel en mooi design. Hij is bovendien erg licht in de hand. Was voorheen Iphone fan maar Samsung heeft glansrijk gewonnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bart 31-08-2016 Product paar weken in bezit

top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer goede en snelle telefoon welke echt bijzonder scherpe fotos maakt mooi helder scherm en een goede accuduur.

Klein minpuntje is dat het toestel helemaal rondom van glas is dus een hoesje is aan te raden

Pluspunten

  • camera
  • accuduur
  • snelheid
  • uiterlijk

Minpunten

  • breekbaar is rondom glas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marc V 30-08-2016 Product paar maanden in bezit

snel met goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect toestel met een prima camera. Is snel en accu gaat 2 tot 3 dagen mee. Ik heb deze bijna 2 maanden en ben er zeer tevreden mee.
Enkel de geluidskwaliteit zou beter kunnen.

Pluspunten

  • camera
  • accu

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Marielle 30-08-2016 Product paar weken in bezit

Top telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind de Samsung S7 een super telefoon!
Lange accuduur, scherpe foto's en ideaal vind ik het draadloos opladen, top!

Pluspunten

  • draadloos opladen
  • foto's
  • accuduur

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews