Fysic FM-9250 zwart - Reviews

Specificaties
Touchscreen
Nee
Tweede display
Nee
WiFi (WLAN)
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 41 19-05-2017 Product paar weken in bezit

grote zijvers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
door dat ik een leeftijd heb van 76 jaar is deze telefoon uitstekend geschikt voor oudere mensen.
makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HenkH 14-05-2017 Product paar maanden in bezit

Lekker simpel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gewoon een simpele telefoon voor telefoneren en sms-en. Menu structuur vergde enige gewenning, maar werkt verder goed. Lekker grote toetsen, prima afleesbaar scherm, goed regelbaar geluid, 3 snel-toetsen, lekker snel opstarten en accu houd het goed lang vol.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gloude 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

geschikt voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
uitstekend toestel voor senioren door groot scherm, duidelijke toetsen, eenvoudig gebruiksklaar te maken, geluid te beinvloeden, aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c.m. van Arkel 27-04-2017 Product paar dagen in bezit

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede mobiel voor mensen die weinig eisen stellen. makkelijk in het gebruik. grote toetsen en een helder beeldscherm

Pluspunten

  • groot beeldscherm
  • hrote toetesen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nan Oom 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

nieuwe handy

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gekregen met m'n verjaardag, erg blij maar moesten wel goed uitvinden hoe het allemaal werkte.
nu nog iets van een kabeltje kopen om op te laden in de auto zodat we daar ook mee gered zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

egeltje 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker klein in klapbaar en goed hoorbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Fysic klap telefoon FM9250 ligt fijn in de hand, heeft een duidelijk verstaanbaar geluid en is simpel te bedienen.
Een uitstekende keuze voor een prima prijs.

Pluspunten

  • klein
  • luide beltoon instelbaar
  • luid gespreks geluid instelbaar
  • makkelijk te installeren en te grbruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Grote cijfers, geluid kan hard. Klein model.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Telefoon voor vader van 81jaar oud gekocht. Geluid kan hard. Makkelijke bediening. Past goed in de broekzak. Alarmknop en 3 nummers voor snel kiezen. Aanrader speciaal voor oudere mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dijken 06-02-2017 Product paar dagen in bezit

Heel juist heel duidelijke uitlezing en een prima accu.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vanwege de onder titel aangegeven "zaken" en de heel goede mogelijkheden om extra belangrijke nummers op voorkeur en op alarm nummers te zetten, kortom goed en doordacht. Instellingen na enig goed lezen ook prima in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Du Pont 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk, groot scherm, goed geluid en duidelijk

Algemene score

10,0
Een heel fijn toestel. Heb hem nu een paar dagen en ben er heel erg blij mee. Het geluid is heel goed en kan hard, Het scherm is groot en lekker helder. Makkelijk te bedienen. Voelt degelijk aan. De knopjes aan de zijkant zijn duidelijk. En heel blij dat het een kleptelefoon is, heel makkelijk om op te nemen en op te hangen, geen gedoe met knopjes. Echt een aanrader! Michel Du Pont

Pluspunten

  • geluid
  • gemak
  • bediening
  • scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnn 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

zeer duidelijk scherm, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Klein model makkelijk in je zak te steken, bediening zeer eenvoudig, voldoet aan alle eisen voor telefoneren en SMSen. Prijs/kwaliteit cijfer 9

Pluspunten

  • handelbaar model
  • functies overzichtelijk
  • toetsenbord zeer didelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doens Antoine 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een week in gebruik en voldoet aan alle verwachtingen
Deze GSM is om te bellen en een sms te versturen en gemakkelijk mee te nemen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

lucienne 13-11-2016 Product paar weken in bezit

handig toestel voor senioren

Algemene score

8,0
toestel erg geschikt voor wie op zoek is naar een mobiele telefoon zonder internet door duidelijk menu en makkelijk toetsenbord/scherm

Pluspunten

  • 3 geheugentoetsen

Minpunten

  • plaats sos-toets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dhr. L.Th.Jakobs 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

helder scherm duidelijke toetsen

Algemene score

8,0
gemakkelijk in gebruik
eenvoudig en zeer duidelijk.
helder scherm en duidelijke en grote toetsen.
gemakkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. L.Th.Jakobs 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

helder scherm en grote toetsen

Algemene score

8,0
Helder scherm . Grote duidelijke toetsen en eenvoudige bediening.
Alleen bellen en gebeld worden.bestemd voor een ouder persoon .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Han van der Burg 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Seniorvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn in de hand liggend inklapbaar toestel en gemakkelijk te bedienen door de grote toetsen. Een duidelijk display en een goed regelbaar geluid. Een prima toestel voor mensen die geen gedoe willen met allerlei mogelijkheden die toch niet gebruikt worden.

Pluspunten

  • regelbare geluidssterkte
  • grote toetsen
  • duidelijke gebruiksaanwijziging in het Nederlands

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 12-10-2016

Handzaam toestel met helder scherm en duidelijke toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een betaalbaar en makkelijk bedienbaar toestel zonder franje,maar met een duidelijk scherm en eenvoudige bediening !

Pluspunten

  • Regelbaar geluid
  • Gunstige prijs
  • Compact design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gemma 07-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Geweldig eenvoudige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn vorige telefoon kapot was gegaan heb ik dezelfde, alleen een nieuwer type, van fysic mobiele telefoon gekozen omdat deze eenvoudig te bedienen is en hij heeft grote toetsen met duidelijke cijfers erop

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Grote letters en cijfers
  • Sos
  • M1, M2 en M3

Minpunten

  • Klepje gaat snel kapot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer