Fysic FM-9250 zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr. Ermans 17-09-2017

Handig en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In het gebruik zeer handig en makkelijk in het gebruik. Geen onnodige dingen.
Zeer zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Overzichtelijk
  • SOS knop zeer handig

Reageer

Seerden 14-09-2017 Product paar dagen in bezit

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor een eenvoudig apparaat waarmee ik kan bellen en smssen. Voordeel ook is het grote beeldscherm en de duidelijke druktoetsen. Ideaal voor oudere mensen.

Pluspunten

  • grote druktoetsen
  • groot beeldscherm
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton 11-09-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm, lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede seniorentelefoon. Duidelijk scherm en groet toetsen. Dit is mijn tweede toestel van Fysic en ben hier ook weer zéér tevreden over.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • grote toetsen
  • lange accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 29-08-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk en handig toestel en zeer handig in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie prijs en een klein maar bijzonder duidelijk toestel. Grote toetsen en helder display.
De batterij gaat heel lang mee voordat je deze weer op moet laden. En omdat het toestel klein past het in je tas, broekzak of shirt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hélène 25-08-2017 Product paar dagen in bezit

goede seniorentelefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede seniorentelefoon, eenvoudig te bedienen, lange batterijduur, grote goed leesbare toetsen en ook goed leesbaar scherm. Geluid kan desgewenst vrij hard gezet worden. Handige led-indicaties op de buitenkant. Ten opzichte van het toestel is het scherm wel relatief klein. Een draagkoordje had wel meegeleverd mogen worden.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • lange batterijduur
  • grote toetsen
  • goed leesbaar scherm
  • geluid kan hard

Minpunten

  • scherm relatief klein
  • geen draagkoord meegeleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dekker 22-08-2017 Product paar dagen in bezit

groot scherm

Algemene score

5,0
Het toestel voldoet redelijk. Je bent wel 2 uur bezig met het goed invoeren.
De handleiding is onvoldoende.
Het aanzetten van de voorkeuzenummers op de knoppen M1 + M2 + M3 staat er niet in beschreven. Dit is belangrijk.
SOS Functie knop. De helpdesk van Fysic raad af daar het nummer 112 bij in te voeren.
Waarom zou je dan anders een telefoon uitzoeken met SOS noodfunctieknop.?
Als je contacten van het toestelgeheugen naar de simkaart wilt kopiëren moet je dat 1 voor 1 doen.
Dit is niet handig als je dit met 30 contacten moet doen.

Pluspunten

  • groot scherm
  • grote knopppen
  • Bij dichtklappen verbreekt de verbinding.
  • (vervolg) Dus geen beltegoed verloren
  • bij vergeten ophangen.

Minpunten

  • slechte handdleiding
  • Duurt lang om op te starten en alles in
  • (vervolg) te voeren enkele uren mee zoet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

Fysic Seniorentelefoon GSM FM-9250

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Zelfs door een 87-jarige.
De belgeluiden zijn uitstekend te horen. Gemakkelijk in te stellen met de M1-2-3 vaste nummers.

Pluspunten

  • installatie
  • goed geluid

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Globetrotter 09-08-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer geschikt voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer geschikt voor senioren, door de eenvoudige bediening, en het instellen van de diverse functies. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing is erg begrijpelijk geschreven. En niet onbelangrijk, het gesloten deksel voorkomt dat de toetsen geactiveerd worden bij het in de jas of broekzak dragen van de telefoon. Wel nog een punt van kritiek, het aantal te kiezen beltonen had wat meer gekund.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Duidelijke en begrijpelijke gebruiksaanwijzing.
  • Dat de telefoon kan worden dichtgeklapt.

Minpunten

  • Het aantal beltonen zou wat meer kunnen zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tiny 31-07-2017 Product paar weken in bezit

Tiny

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compact toestel. Toch zijn de cijfers heel goed leesbaar. Ook het laadstation is erg handig. Bediening van het toestel is erg eenvoudig.

Pluspunten

  • grote cijfers
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie 24-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote druktoetsen. Echt een telefoon voor senioren.

Algemene score

10,0
Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik een eenvoudig telefoontje wil, zonder al te veel toeters en bellen. Is duidelijk kwa toestel, bediening en menu. Nogmaals echt iets voor senioren, die niet al te veel van smartphones afweten. Aanrader!!!!!

Pluspunten

  • Zeer goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans v klingeren 03-07-2017 Product paar weken in bezit

groot scherm lange accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
prima telefoon voor ouderen groot toetsenbord makkelijk te zien makkelijke bediening simpel en degelijke telefoon

Pluspunten

  • grote nummers
  • groot scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adele Oligschlager 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Compact en toch groot toetsenbord

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege het grote toetsenbord en toch een compacte telefoon.
Duidelijke menustructuur, waardoor ook geschikt voor ouderen.

Pluspunten

  • Groot toetsenbord
  • Menustructuur
  • SOS Toets achterzijde

Minpunten

  • Kleiner scherm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kees 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

simpel toestel

Algemene score

7,0
Goede vervanging van oude toestel voor alleen bellen en SMSen. Instellen even aan wennen maar al gauw heel gemakkelijk. Dit zonder een gebruiksaanwijzing. Wel goed opletten of een SOS knop gewenst is bij aankoop. Opladen eenvoudig met lader, geen gepruts met micro-USBkabel. SOS functie wordt weer ingeschakeld nadat het toestel uit- en ingeschakeld is. Vervelend indien SOS niet gewenst is.

Pluspunten

  • duidelijk leesbaar
  • Makkelijk instelbaar
  • Accu gaat lang mee
  • Voor te progammeren toetsen
  • zaklamp functie

Minpunten

  • geen nederlandse handleiding op de site van Fysic
  • Uitzetten SOS functie via MENU
  • Historie gesprekken niet in een keer te wissen
  • verschuiven SOS toets te gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dirk 11-06-2017 Product paar dagen in bezit

goed leesbaar toestel

Algemene score

8,0
ook voor een leek als ik is het een makkelijk te installeren toestel met goede instellingen en duidelijk geluid.

Pluspunten

  • goed afleesbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriana van Elk 09-06-2017 Product paar weken in bezit

Heel gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kwaliteitprijs zeer redelijk. Handig in de omgang. Kunnen instellen van SOSknop.
Gehecht aan de Fysic, vandaar al 3de exemplaar.
Minpunt harde/zachte knop zit vlakbij de duim en daardoor verspringt het geluid.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerard 41 19-05-2017 Product paar weken in bezit

grote zijvers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
door dat ik een leeftijd heb van 76 jaar is deze telefoon uitstekend geschikt voor oudere mensen.
makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HenkH 14-05-2017 Product paar maanden in bezit

Lekker simpel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gewoon een simpele telefoon voor telefoneren en sms-en. Menu structuur vergde enige gewenning, maar werkt verder goed. Lekker grote toetsen, prima afleesbaar scherm, goed regelbaar geluid, 3 snel-toetsen, lekker snel opstarten en accu houd het goed lang vol.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gloude 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

geschikt voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
uitstekend toestel voor senioren door groot scherm, duidelijke toetsen, eenvoudig gebruiksklaar te maken, geluid te beinvloeden, aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c.m. van Arkel 27-04-2017 Product paar dagen in bezit

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede mobiel voor mensen die weinig eisen stellen. makkelijk in het gebruik. grote toetsen en een helder beeldscherm

Pluspunten

  • groot beeldscherm
  • hrote toetesen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nan Oom 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

nieuwe handy

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gekregen met m'n verjaardag, erg blij maar moesten wel goed uitvinden hoe het allemaal werkte.
nu nog iets van een kabeltje kopen om op te laden in de auto zodat we daar ook mee gered zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews