Fysic FDC-200 Draadloze deurbel met camera - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Service Excellence Elektro 11-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Degelijke videointercom, eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Degelijke video deurbel-intercom. Heb nu de 2e als elektrobedrijf geplaatst. Werken uitstekend.
Beeldscherpte voldoende maar zou iets beter kunnen; hogere resolutie en iets grotere kijkhoek.
Meegeleverd 45 graden opzetstuk erg handig om buitenunit onder hoek te plaatsen. Onbegrijpelijk echter dat wel 12 volt adapter voor binnenpost is meegeleverd maar geen voor de buitenpost. Op batterijvoeding werkt nl. de monitorfunctie niet. Zou actie aangeboden en vermeld moeten worden.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Eenvoudig bediening
  • Simpele montage
  • Goed prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Excl.220V adapter voor buitenunit.
  • Geen monitorfunctie zonder 220V adapt.
  • Beeldscherpte kan beter

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Hesdo 04-09-2017

Hallo, de FDC-200 kan gewoon doen waar hij voor gemaakt is zonder adapter, vandaar dat deze niet standaard meegeleverd of aangeboden wordt. Voor diegenen die de extra functie, het monitoren van wat er voor de camera gebeurt, zonder dat er aangebeld wordt, willen gebruiken, kan een adapter bij ons besteld worden. Mvg Daam

Reageer

Ben Hendrikis 17-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk spreek en gehoor geluid, simpele instelling menu

Algemene score

8,0
prijs van de aanbieding was goed en werd er via een mailing op dit product gewezen, helaas toch de Fysic FDC-200 terug moeten sturen, in de gebruik aanwijzing werd niet het bereik (afstand) vermeld, tussen de binnen/buiten unit, waardoor deze vaak niet functioneerde bij ons, afstand was +/- 12 meter, jammer.

Minpunten

  • niet voldoende informatie over het bereik

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jos 10-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heel makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de FDC-200 Deurintercom met Camera van Fysic gekocht. Daardoor hoeven we 's avonds niet de deur open doen maar kunnen we eerst vragen en zien wie er aanbelt en wat deze persoon wil. Het is een geweldig apparaat. Hij vervangt de 3 jaar geleden gekochte en 2x zo dure Abus-deurintercom. Deze was nu al kapot en zeer ingewikkeld om te bedienen. We vonden deze Fysic.
De Fysic valt op door zijn eenvoud, zowel voor wat betreft plaatsing als gebruik. Heel belangrijk is, dat je er standaard een kunststof bevestiging bij krijgt waardoor je dit geweldige apparaat onder een hoek kunt monteren. Dat geeft veel betere opnames want de beldrukker zit altijd naast de deur en de mensen staan daardoor meestal net buiten beeld.
Als er gebeld wordt dan hoor je op de draadloze intercom een ding-dong geluid. Als je met de persoon die aanbelt wilt spreken hoeft je alleen op de intercom op de groene knop te drukken en je kan gewoon iemand horen en zelf terugspreken. Gewoon met losse handen want de draadloze intercom staat keurig in een houder die hem ook altijd oplaad. Bij mijn vorige apparaat moest je om te praten een knop ingedrukt houden loslaten als je de ander wilde horen. Ook moest je zelf de opgeslagen opnames opzoeken en weggooien.
De Fysic doet dat veel slimmer. Hij maakt altijd een foto en slaat deze op het apparaat op. Tijdens het gesprek heb je gewoon beeld van degene met wie je praat. Als er 50 foto's zijn opgeslagen gaat hij de oudste foto's overschrijven. Het geluid is heel helder, zowel voor de gene die gebeld heeft als voor mij. We zijn zo tevreden, dat we het nog wel werkende apparaat aan de achterzijde van de woning ook gelijk vervangen hebbenFDC-200.

Pluspunten

  • Makkelijk te monteren
  • Heel eenvoudig in gebruik
  • diuidelijk te verstaan
  • je kan éen extra foto maken

Minpunten

  • Je kan geen andere melodie kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vander cleyen patrick 20-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

compact en draadloos, dus overal bruikbaar in huis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een heel goed produkt naar prijs/kwaliteit. duidelijke bel, duidelijk scherm(ook in het donker), duidelijke spraak, heel eenvoudig in gebruik, je kan ook gewoon op elk moment eens naar buiten loeren via de monitor. Hij werkt probleemloos binnen én buiten. In één hoekje van ons huis werkt hij niet goed of soms helemaal niet, waarschijnlijk wordt hij daar verstoord door oven/microgolf/telefoon/frigo. klein en handig formaat, overal mee te nemen.

Pluspunten

  • draadloos
  • heel veilig, je ziet wie voor je deur staat
  • mooi en modern design
  • compact

Minpunten

  • verbinding niet optimaal dichtbij andere apparaten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naafje 08-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Tweede review, Fysic FDC-200 nu enkele maanden in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vier maanden geleden deze Fysic FDC-200 aangeschaft en kan nu, na het eerste review een aanvulling geven op mijn ervaring met dit product.
Voldoet aan mijn verwachting en werkt prima. Jammer, dat de kijkhoek niet wat groter is.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • goed geluid

Minpunten

  • kijkhoek zou wat groter mogen zijn
  • Buiten unit is wat aan de forse kant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Smit 31-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie hoek camera.

Algemene score

6,0
Zoals iedereen deze gekocht om te zien wie er aan de deur staat. Helaas valt de binnenpost heel vaak uit wat irritant is want dan doet de bel het ook niet.
Standaard zou er een adapter bij moeten zitten voor de buitenpost vreemd dat je die apart moet kopen.
Wel goed beeld en geluid.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Kan in hoek geplaatst worden
  • Goed geluid

Minpunten

  • Zit geen adapter bij
  • Doet niet alles zonder adapter.
  • Binnenpost valt uit
  • Bij stroom uitval valt alles uit op de binnenpost.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Henk Willemsen 21-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke foto en hoorbare gongbel, makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn andere deurbel met camera niet meer functioneerde heb ik, na veel zoekwerk gekozen voor deze complete set van het merk Fysic. De montage (draadloos), was snel geregeld en het beeld van de foto's zijn duidelijk, ook als het donker is. De gongbel laat zich ook prima horen.
Wel een adapter bij gekocht, omdat er dan meer functie's beschikbaar zijn t.o.v. alleen batterijen.

Pluspunten

  • prijs en compleetheid
  • draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Shannen 22-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed product duidelijk voor ouderen. Goede accuduur en volume is prima. Ik raad dit product erg aan aan anderen. Je voelt je er erg veilig door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Rupert 15-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Installatie van dit apparaat ging probleem loos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Altijd benieuwd wie er voor de deur staat als er s ' avonds wordt aangebeld. Nu met deze technologie kan men zien wie er aanbelt, foto van deze persoon wordt genomen, en men kan wel of niet met deze person communiceren zonder de deur te openen.
Veilig voor de gebruiker.
Installatie eenvoudig. Wel een vaste 12V voedings bron gebruikt.

Pluspunten

  • Eenvoudig te monteren
  • Beeld erg goed
  • Foto van de persoon wordt genomen
  • foto wordt opgeslagen

Minpunten

  • Beeld is wat aan de kleine kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelis 20-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudig te installeren

Algemene score

9,0
Werkt goed, gekozen om de draadloze verbinding en het handige basisstation. Eenvoudig te installeren. Alleen jammer dat de buitenvideo niet in het wit verkrijgbaar is en dat het apparaat niet iets dunner is, dan valt het minder op op een wit kozijn bij een benedenwoning. Nu trekt het misschien veel aandacht, wat misschien wel weer inbrekers afschrikt.

Pluspunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Handig basisstation

Minpunten

  • Buitenstation alleen in zwart
  • Beetje dik apparaat op een buitenkozijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

HN 27-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Onscherpe afbeeldingen, personen moeilijk te herkennen.

Algemene score

6,0
scherpte op scherm valt tegen. Belgeluid niet in te stellen. Aangeschaft om vooraf te beoordelen of ik de deur zal opendoen.

Pluspunten

  • Vlotte montage

Minpunten

  • Onscherp beeld
  • Hard belgeluid niet zachter te stellen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

alda 03-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

eenvoudige bediening en montage.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
voor ouderen een eenvoudige bediening maar jammer dat het niet op de bestaande bel gaat , en het scherm mocht ook wel wat groter zijn verder een mooi apparaat.

Pluspunten

  • eenvoudig bediening
  • montage

Minpunten

  • adapter of batterij niet meegeleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer