Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Microsoft Lumia 535 wit / 8 GB

6,9 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy J5 (2016) Duos wit / 16 GB

  • Display 5.2 inch scherm
  • OS Android OS
  • Opslag 16 GB opslag
Samsung Galaxy J5 (2016) Duos wit / 16 GB
8,3 (3)

WIKO Jerry grijs, wit / 8 GB

  • Display 5 inch scherm
  • OS Android OS
  • Opslag 8 GB opslag
WIKO Jerry grijs, wit / 8 GB

Samsung Galaxy J5 (2016) zwart / 16 GB

  • Display 5.2 inch scherm
  • OS Android OS
  • Opslag 16 GB opslag
Samsung Galaxy J5 (2016) zwart / 16 GB
8,3 (22)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FL 18-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Fijne telefoon die genoeg mogelijkheden heeft wat apps aangaat. Helaas mist de windows store hier en daar wel wat.
Foto's prima, flits valt ook niet tegen. Telefoon is nu eenmaal geen fotocamera.
Ik gebruik heel veel de navigatie Here drive, echt een aanrader. De kaarten staan op je telefoon en update is gratis.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

multinop 13-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Voor de prijs is dit wat mij betreft een goede telefoon, in vergelijking met mijn vorige Huawei is deze telefoon een verademing hij is lekker snel en is sinds ik hem heb nog niet vastgelopen ook heeft hij voor mij meer dan genoeg opslag capaciteit ook maakt de telefoon mooie foto's alleen er zit geen zoom functie op de camera,als je niet te veel wil betalen dan is dit wat mij betreft een goede telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
multinop 27-08-2016

Inmiddels de telefoon ruim een jaar in mijn bezit, ben nog altijd heel tevreden het enige probleem wat zich heeft voorgedaan is dat de usb aansluiting niet goed meer werkte dit is keurig opgelost door de fabrikant.

Reageer

Makemp1997 20-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

goede alternatieve

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wel ik heb gekozen voor dit produkt , vanwege af wilde de opdringerige beleid van Google op mijn vorige andriod telefoons en ik ben geen Apple fan. En deze toestel is een goede alternatieve daarop.
Aantal apps vallen wel tegen maar voldoende, echter ik vind wel dat de apps fabrikanten te veel links laten liggen terwijl de mogelijkheden en potenties zijn er wel.
Heb deze geupdate naar Windows 10 mobile, dan werk het echt ideaal.

Pluspunten

  • Overzichtelijk start venster
  • goede bestandsbeheer
  • goede communicatie, met een Windows pc
  • makkelijk te vinden geïnstalleerde apps
  • standaard apps van Microsoft zijn te verwijderen

Minpunten

  • knopjes zitten op een onhandige plaats
  • aantal apps is voldoende, maar kan meer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

tarrasB 22-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
als opvolger voor mijn samsung gio deze microsoft lumia 535 gekocht voor minder dan 100 euro.
voor dit geld krijg je geen top gsm,maar voldoet zeker aan mijn verwachtingen:eerst en vooral bellen natuurlijk maar ik gebruik hem ook voor gps in de auto en dat werkt prima:eerst de nodige kaarten inladen en een stem selecteren klaar.
werken met deze telefoon gaat gemakkelijker dan met android is mijn persoonlijke mening.dit is de betere software (windows mobile 8.1 en binnenkort win mobile 10.0)
op zoek naar een budget gsm ?neem deze.
+ goed scherm 5 inch
+ win mobile 8.1
+ 1 gb werkgeheugen/8 gb intern/sd uitbreiding
+ batterij verwisselbaar
+ 5 mp foto + selfie cam

- behuizing goedkoop
- gevoelig scherm
- bouwkwaliteit
- minder populair systeem (ten onrechte vindt ik)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

sa.qu 24-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
ik had een lumia 535 gekocht en na 4 dagen heb ik besloten hem terug te sturen.
ik zou de lumia echt niet aanraden.
je kan niet normaal whatsappen of typen omdat het toetsenbord al je woorden veranderd en zelf letters intypt.
ook kan je hier vele andriod apps niet downloaden zoals snapchat.
op de instagram app kan je niet instagram directen.
en de zalando app duurt verschrikkelijk lang om te laden.
ik zal nooit meer deze telefoon nemen!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
FL 18-11-2015

Onzin, wahatsapp werkt bij mij perfect. Woorden worden niet automatisch veranderd. Ik denk dat je ergens een instelling verkeerd hebt.

Reageer

Rosita9185 28-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Leuke telefoon met aardige mogelijkheden maar niet helemaal gebruiksvriendelijk. Veel omslachtige handelingen bij gebruik. Cover is van goedkoop plastic! Na een dag is de witte achterkant al vies. Ziet er nu al niet uit. Ik ben benieuwd hoelang de telefoon meegaat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

james12bond 24-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Ik heb de Lumia 535 sinds begin februari. Tot nu toe doet het prima. Bij Windows Phone Store, kun je alle apps vinden die je wilt. Van toptitels zoals Instagram en WhatsApp tot fonkelnieuwe games zoals Subway Surfers.Voor een betaalbare prijs krijg je alle voordelen van Skype, Office en Microsoft OneDrive, ingebouwd. Het toestel heeft een kleurrijk design, gemakkelijke leesbaarheid in zonlicht op een 5" groot scherm en een quad-core-processor voor een vlotte smartphone-ervaring. Heeft 8 GB ingebouwde interne opslag en 15 GB gratis OneDrive-opslag.Verder een uitbreiding mogelijk via een microSD-kaart.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
luca 19-12-2015

hallo ik wil er vandaag een gaan kopen maar kun je de volgende apps downloaden;
whatsapp
instagram
snapchat

en hoe vind je het toestel tot nu toe?

Reageer

woutnes 21-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,4
Totale miskoop touchscreen deugd voor geen meter google wat op internet voordat u tot aanschaf overgaat van dit wanprodukt

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende
FL 18-11-2015

Ga er dan mee terug. Scherm werkt gewoon goed.

Reageer