Sony Xperia 5 II 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G - Reviews

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Dual SIM
Ja
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia 5 II 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Barath Raj R 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best buy for 2020

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Best in class camera
Very good battery life
120Hz smooth display
Fastest process(Snapdragon 865)
Stock android experience
Compact design

Pluspunten

  • Camera
  • 120Hz display
  • Compact
  • Stock android experience

Minpunten

  • Slippery without case

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BrbZrk 27-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Telefoon voor de enthousiast

Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / blauw / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
De Xperia 5 II is een smartphone die duidelijk een stijl heeft. Het is niet voor mensen die een "gewone" telefoon willen. Gewone ervaring, gemiddelde gebruikerservaring.... gewende grootte .. nee.

De 21:9 ratio scherm is heel mooi als je er een film op kijkt die ook breedbeeld is. Maar bij YouTube bijvoorbeeld (wat de "gewone" mens het meest gebruikt) is het niet ideaal. Je ziet zwarte balken links en rechts.. en als je het beeld vergroot..snijd je boven en onder van de video waardoor bijv ondertitels weg kunnen vallen.
Een voordeel van de lange scherm heb je als je 2 apps onder elkaar (of telefoon liggend, naast elkaar) opent. Dan is het lekker op ren YouTube filmpje boven te bekijken/beluisteren en onder te bijv te surfen op internet of chatten.

Verder is de telefoon prima gebouwd. Water resistent en mooi om te zien. Ik heb de blauwe versie en dat zie je alleen in daglicht. Subtiel. Wél is de telefoon EXTREEM glad en moet je er een hoe bij gebruiken anders gebeuren er veel ongelukken mee.

Geluidservaring is subliem door de kwaliteit en vele opties. Beeldverwerking is nagenoeg perfect. 3,5 mm koptelefoon aansluiting is ook aanwezig voor al je bedrade oordopjes die je hebt liggen.

Batterijduur is voor een Sony telefoon fantastisch!
Ik heb altijd Sony gehad dus voor mij is het super.
Vergeleken met andere telefoons die hele grote accu's hebben is het vergelijkbaar. De Xperia 5 II doet het met een iets kleinere batterij dus. Wat mijn voorkeur geniet. Ook is de Battery Care gebruik ik standaard om de batterij levensduur te verlengen.

Voor spellen is de Xperia 5 II ook ideaal. Krachtig genoeg om alles erop te spelen en om niet midden op de dag met een lege batterije te zitten kun je de Game Enhancer gebruiken. Waar het niet nodig is verlaag je de prestaties van de telefoon waardoor je langer door kan gaan. Bijv bij een simpele puzzelspelletje zet is alles op laag hij heeft nagenoeg geen effect op de accu. Super.

De camera's van de Sony Xperia 5 II zijn weer.. zoals de titel van dit review voor de enthousiast.
Ja je hebt de gewende en meest verwachtte opties in de camera app. Daarmee kom je al een eind. Daarnaast heb je de Pro apps voor foto en video.
Waarmee je in bepaalde situaties extra schoonheid kan halen uit de foto's. Enigszins kennis van fotografie is wel benodigd hiervoor. Met de Pro video app kun je school video projecten mee schieten :) zo mooi en uitgebreid. Bijna alsof je een mini professionele Sony camera in je handen hebt! :)

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Camera
  • Scherm

Minpunten

  • Onconventioneel (niet voor iedereen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomas 26-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste camera. Voor profesionel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / blauw / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Het xperia heeft de beste camera voor fotos en videos. Goede display. Mooi design. Heel snel opladen. Beste stereo speakers

Pluspunten

  • Camera
  • Display
  • Baterij
  • Design
  • Speakers

Minpunten

  • Gladde achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Piet 23-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig hoog contrast en responsief scherm

Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G

Algemene score

9,0
Het is een duur toestel, maar de bouwkwaliteit is uitstekend, net als het scherm en de 24mm camera. De android versie is vrij standaard, wat een voordeel is, met een paar uitstekende apps voor fotografie/video.

Pluspunten

  • 120Hz OLED scherm
  • 3.5mm jack, NFC
  • Geen notch
  • Compact in de breedte
  • Goede bouwkwaliteit

Minpunten

  • Prijs
  • Google assistant knop aan de zijkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 22-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer een kwaliteit telefoon van Sony

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon nu een week en ik met zeer tevreden.
De bouw kwaliteit is goed, de accu duur is fantastisch en de snelheid van de telefoon is top.

Nadeel is de glazen achterkant, hierdoor wordt het toestel soms glad, goed voorzichtig zijn dus.

Pluspunten

  • Camera
  • Accu
  • Scherm
  • Aparte knop voor camera
  • Bouw kwaliteit

Minpunten

  • Achterkant van glas.
  • Speciale Google Assistant knop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rageplay 21-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke smartphone met mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / blauw / (dualsim) / 5G

Algemene score

9,0
De Sony Xperia 5 II is een fijne telefoon. Hiervoor een smartphone met een 'ouderwets' 16:9 scherm dus moest even wennen aan het langwerpige model. Het went overigens snel, telefoon is vlot in gebruik en software is fijn (stock android met een paar lichte Sony toevoegingen).

Pluspunten

  • Strak en stevig design
  • Front-facing speakers
  • Mooi scherm, geen notch, 120hz modus is leuk
  • Prima batterijduur en Bijna Stock Android
  • Audiojack + MicroSD

Minpunten

  • Erg glad dus een hoesje is aan te raden
  • Geen wireless charging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bouterse 20-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en helder scherm. Heerlijke camera's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G

Algemene score

7,0
De tweede 5g telefoon van Sony. Ik zocht een compacte maar ze zijn allemaal groot (o.a. ivm met antennes) .
Batterij duur is goed en foto's en scherm kwaliteit bijzonder.
De gladde oppervlakken maken het lastig met 1 hand en hoesjes zijn nog niet beschikbaar.

Pluspunten

  • Groothoek camera
  • Briljante video functies
  • Plat
  • Batterij

Minpunten

  • Glad en groot, moeilijk met 1 hand te bedienen
  • Niet vlak aan achterkant onhandig neerleggen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jesse 20-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Android zonder poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G

Algemene score

9,0
Goede camera, android zonder veel meegeinstalleerde apps, mooi scherm met 120 hz, stereo front facing speakers, dun scherm is makkelijk in 1 hand, fysieke fingerprint sensor.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micky 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig scherm, en fantastische camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G

Algemene score

9,0
Toestel paar dagen in bezit, kan alleen maar positieve zaken melden. Het is gewoon een fantastisch apparaat, steekt goed in elkaar met de kwaliteit die je van een merk als Sony mag verwachten. Zeer fijne vormgeving en ligt heel fijn in de hand. De 120hz op dit toestel is overigens echt waanzinnig. De processor en overige zaken zoals de Zeiss lenzen maken dit echt tot een pareltje.

Pluspunten

  • Camera
  • Beeldscherm
  • Accu duur
  • Design

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adeem Saeed Mirza 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, elegant, easy to handle design

Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G

Algemene score

9,0
A very compact easy to handle smartphone for daily use. The game enhancer feature along with 120 Hz refresh rate is superb.

Pluspunten

  • Design
  • Game enhancer
  • Rear cameras
  • Sound
  • Display

Minpunten

  • Redundant google assistant button
  • Headphone/charging slot should be on one same end
  • Slippery back surface
  • Front camera

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N. 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony Xperia 5 II

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / zwart / (dualsim) / 5G

Algemene score

9,0
Snel toestel en het beste batterij. Ik alteijt van Sony producten gebruiken. Ik wilde Xperia 1 III kopen, maar het is nog niet uitgebracht. een Xperia 5 II ook goeie mobile.

Pluspunten

  • batterij
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teo 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Big screen, light weight and high quality audio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 II 128 GB / blauw / (dualsim) / 5G

Algemene score

9,0
The price of the device is fair considered the size, quality, and the functionalities of the phone. It was a good deal and it's a 5G phone. It's a good investment for the next few years.

Pluspunten

  • Screen
  • Audio
  • Weight

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer