Samsung Galaxy A51 128 GB / prism blue / (dualsim) - Reviews

Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A51 128 GB / prism blue / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Melanie 23-07-2020
  • Product gekocht

Slechte telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)

Algemene score

1,0
Deze telefoon in april 2020 gekocht, gelijk deed hij er 7 uur over om op te laden, bij laden werd hij warm tot heet. Terug gegaan naar de MediaMarkt en daar is hij voor reparatie opgestuurd. Alles wat je kan vervangen is toen vervangen (moederbord, batterij, tape etc.). Na 2 weken begint het weer opnieuw. Zelfs een nieuwe lader gekocht maar ook dit mocht niet baten.
Bij gebruik van telefoon wordt hij warm en bij langdurig gebruik heet. Vandaag wordt hij voor de tweede keer opgestuurd voor reparatie. Ik koop in elk geval een andere telefoon vanmiddag en dan wil ik van deze A51 mijn geld terug. Echt een flop

Minpunten

  • Word heet bij lang gebruik
  • Word warm bij eventjes gebruik
  • Batterij snel leeg hooguit een dag
  • Bluetooth is matig tot slecht

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

S 03-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet tevreden.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)

Algemene score

4,0
Op zich een prachtig apparaat, toch heb ik hem terug gebracht. De camera's waren mooi en deden het goed, batterij duur was redelijk. De twee grootste redenen voor mij om hem toch terug te brengen waren dat ie de helft van de tijd mijn vingerafdruk niet herkende en dat als ik hem koppelde aan mijn draadloze koptelefoon via bluetooth hij constant stoorde. Zo viel de muziek in een nummer van 3.26 min. Wel 5x weg. Het toppunt was 13x in een nummer van 5 minuten. Onwijs irritant. Dus weg ermee. Kinderziektes noemden ze het.... Nou ik ben blij mijn geld terug te hebben. Op zoek naar de volgende telefoon.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Petra D 19-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Telefoon heeft goede reviews, valt tegen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)

Algemene score

7,0
Gekozen vanwege de goede reviews. Maar dit valt tegen. Toestel is traag. Doet geen dag met de accu. (En ik doe geen spelletjes of wat ook)
Het lukt niet om contacten te voorzien van een ringtone.

Pluspunten

  • mooie camera, goede foto's
  • lekker formaat

Minpunten

  • Geen ringtone voor contacten
  • Accu is vrij snel leeg

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert Peter 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima telefoon voor de prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A51 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

9,0
mooie telefoon, lekker snel de accu gaat bijna 2 dagen mee. Android is vertrouwd en bediening gaat goed. vingerafdruk weer beter dan A7 2018.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • groot duidelijk scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 03-11-2020
  • Product gekocht

Balen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)

Algemene score

6,0
Ik ben overgestapt van iphone naar samsung en op aanraden van mijn dochter deze gekocht. Ik vond het ontzettend wennen vooral door de grote waardoor hij anders in de hand ligt.
Ik heb hem sinds 24 oktober. Na een paar dagen viel hij zomaar uit en startte opnieuw op. Dat gebeurde 2 dagen op rij een aantal keer. Mijn sim verplaatst naar het andere vakje van de dual sim. Het leek goed te gaan, 2 dagen niks aan de hand. En ineens gister viel hij helemaal uit. Aangezet en even later tijdens film kijken startte hij ineens wéér zomaar opnieuw op! Gelukkig bij mobiel.nl een 30 dagen omruilgarantie dus ik stuur hem terug maar ik baal hier ontzettend van!!!

Minpunten

  • Valt uit
  • Start zomaar opnieuw op

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marthe 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Omdat ik tot voor kort tevreden was over mijn eerste Smartphone, de Samsung Galaxy S4 GT19506 koos ik de voor de Samsung Galaxy A51. Dat toestel levert voor die prijs een goede kwaliteit en voldoende GB voor mijn gebruik. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing werd bijgeleverd. Tot nu toe voldoet dit product aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • gewicht
  • geluidskwaliteit media/videos

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 28-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte aantrekkelijk geprijsde smartphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zoals gewend van Samsung een compleet uitgeruste smartphone. Mijn keus is altijd voor Samsung omdat ik gewoon een goede betaalbare smartphone wil gebruiken met voldoende opslagcapaciteit voor mijn foto's en Spotify. De Samsung A51 nu 2 weken in gebruik en ik herken niet de minpunten van andere gebruikers. Alles zonder probleem alles geïnstalleerd via Smartswitch, fantastische beeldkwaliteit en een sterke batterij. Kortom, wederom een aanrader van Samsung

Pluspunten

  • 4 Camera's, waaronder Macro
  • Grote opslagcap. 128GB
  • Sterke batterij
  • Mooie platte vormgeving
  • Helder groot beeldscherm

Minpunten

  • snoer oplader aan de korte kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Marie 24-04-2020
  • Product gekocht

Anne-Marie

Geschreven voor: Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)

Algemene score

4,0
Overgegaan op Samsung, eerder Huawei gehad. Toestel mooi design, niets mis mee verder. Maar dan komt het... Bluetooth werkt echt niet! Steeds opnieuw koppelen met smartwatch en parrot. Alles geprobeerd, resetten, terug naar fabrieksinstellingen, etc Niets hielp. Blijken veel meer mensen dit probleem te hebben!!! Weer terug gebracht naar winkel en voor ong dezelfde prijs een Huawei Nova5t aangeschaft. De bleutooth werkt nu al langer dan de Samsung (paar uur in bezit)

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede fotocamera

Minpunten

  • BLEUTOOTH

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer