Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism green / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 24 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism green / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 08-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel S10+

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Fijn toestel. Lekker licht. Mooi groot helder scherm. Prachtig helder geluid.
Makkelijk in gebruik en niet meer dat irritantie knipperlichtje, als er een bericht is binnengekomen :-) Ik moet alleen nog even de tijd nemen om op onderzoek uit te gaan om er uit te halen wat er in zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Zeer fijn toestel funtineerd perfect, de triple camera is ook echt een perfecte toevoeging voor perfecte foto's te schieten kortom een super toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote stap vooruit met de s10+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb zelf voor de S10+ gekozen en geen moment spijt gehad. Groot beeldscherm is heel fijn. Maar ook weer niet te groot. Past nog net in je zak. Alle camera's voor en achter met alle mogelijkheden zijn geweldig. Zo ook alle nieuwe instellingen. Accuduur is echt duidelijk langer dan voorheen. Dus niet meer continu aan de oplader. Heel fijne mobiel!! En de kleur groen is echt heel mooi groen...alles bij alles heb ik geen kritiek. Alleen maar voordelen!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera's
  • Snelheid

Minpunten

  • Dure prijs
  • Gladde achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Van kalsbeek 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en accuduur zijn geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik vind het heerlijk een groot scherm en de snelheid van het toestel en daar naast de opslag ruimte van 128 Gb is erg fijn en dat er nog een extra sdcard in gaat maakt het net een laptop alleen dan in hand formaat , gewoon een toptoestel

Pluspunten

  • Snel
  • Groot scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mona 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne foon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
ligt goed in de hand en heel overzichtelijk een hele fijne telefoon...foto's zijn geweldig deze telefoon kan heel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angele Scheijen 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kwaliteit beeldscherm en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ideaal voor mijn werk.
Gemakkelijk te bedienen en ideaal voor in het water
Zou hem iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Top geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tara 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder en mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik ben helemaal fan! Mooi beeld, zeer goede camera.
Handig in gebruik, alle nodige opties zitten erop

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lange batterijduur
  • Goede camera

Minpunten

  • Niet gevonden nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thera 05-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Het werkt super.. overdracht van de ene samsung Galaxy naar de andere is een eitje.
Lekker groot scherm en eindelijk weer eens een super camera.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lange levensduur batterij

Minpunten

  • Veel app waar je niet om vraagd voorgeinstaleerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.m 05-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung galaxy s10 +

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Ik vind het een super toestel. Hele goede camera. Mooi geluid om series of films mee te kijken of muziek te luisteren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Guido 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon goeie camera ben zeer tevreden mee

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Super telefoon echt een aanrader ik zou hem echt kopen alles is mooi de afwerking camera geluid alles is perfect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

top toestel 04-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel met een geweldige camara en super mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Al jaren lang Samsung in het bezit. Een keer een ander toestel geprobeerd waar ik altijd problemen mee had. Dit toestel is geweldig mooi en zeker mijn nummer 1.
Super tevreden.

Pluspunten

  • goed toestel
  • mooie foto's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allaert 03-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

het is redelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

6,0
Scherp beeld, snelle telefoon. Ik heb de green, ontzettend mooie kleur en doorzichtig hoesje gekocht zodat je dit blijft zien.
Zit ook een screen protector op bij aanleveren

Pluspunten

  • camera

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter 03-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm en prima accu,voldoend ruim.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Werkt perfect, vervangt mijn oude pc, doe alles via deze telefoon, goed en snel, helder beeld en zeer makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sitallewal 03-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

s10+ wel of niet doen?

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

6,0
De s10+ in eerste opzicht een super goed toestel veel werkgeheugen en lekker snel.
na 2 weken al gedonder met het touchscreen reageert regelmatig niet op mijn vingers nu 2 weken kwijt voor reparatie. kortom was leuk voor kort. hopen dat het na de reparatie beter werkt anders ga ik weer terug naar sony oh ja het scherm is ook heel erg krasgevoelig ergeer als bij andere merken beetje zonde

Pluspunten

  • snel
  • licht
  • goede accu

Minpunten

  • kras gevoelig scherm
  • touchscreen werkt niet naar behoren
  • prijs
  • in de avond minder mooie foto's
  • edges scherm best iritand bij gamen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Derka 03-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Al jaren een Samsung fan! S10+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Super telefoon! Al jaren lang een Samsung fan, maar deze telefoon overtreft alles. Super licht, fantastische camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AP 02-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, fantastische foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben een Apple fan en dit is mijn eerste Samsung / Android toestel. Het is even wennen, maar dat is echt maar even. Schitterend scherm, fantastische foto's en mege veel opslag ruimte. En hij is snel! Wow! Kan niet anders dan blij zijn met dit mooie toestel. Een rib uit je lijf, maar alles dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Scherm
  • Foto's
  • Snelheid

Minpunten

  • Prijs
  • Bixby knop niet configureerbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 01-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung S10+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Fijne gebruiksvriendelijke telefoon. Van alle gemakken voorzien en zodra je hem koppelt met je oude telefoon kan je makkelijk alles overzetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews