Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black
8,9 (151)

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)
8,9 (151)

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)
8,9 (151)
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joram 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Het is een prachtige mobiel om tezien. Er zitten vresselijk veel mogelijkheden op echt het geld waard. Zeker een aan rader. Ps maakt hele mooie foto's.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera

Minpunten

  • Soms trage vingerscan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, slechte scanner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Lekker toestel, snel en mooie foto's. Ook in het donker, leuke effecten en vooral fijn dat heel veel handmatig in te stellen is. Voor het eerst mis ik niet echt mijn spiegelreflex camera
Helaas werkt de vingerafdrukscanner niet goed. Het koste moeite om er een ingesteld te krijgen. "Druk harder", nou mijn vinger werd er lam van. En eenmaal ingesteld kost het te veel gedoe om het gescand te krijgen.
Er wordt aanbevolen om geen screenprotector te gebruiken. Maar ja, zo'n duur toestel....

Pluspunten

  • Goede camera
  • Snel

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Specialmade 04-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische telefoon, groot scherm en perfect geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

9,0
De batterij van deze telefoon gaat erg lang mee. Het toestel is makkelijk te bedienen en is voorzien van allerlei (nuttige) functies. De mogelijkheid om een ander apparaat (telefoon of b.v. de ear buds te laten laden werkt uitstekend. Ook de camera (met 3 lezen) is een feest om te gebruiken.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Uitzonderlijk goede camera
  • Batterij gaat erg lang mee
  • Mogelijkheid of een ander apparaat te laten laden

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 26-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

3,0
Dit high end toestel van Samsung valt mij erg tegen op volgende punten:
- Accuduur. Een hele dag volhouden lukt alleen bij beperkt gebruik
- Gebruiksgemak: De knoppen die het meest gebruikt worden, zijn onhandig ver uit elkaar geplaatst. De aan/uit knop zit (veel te) hoog rechts. De volume knoppen aan de linkerkant. En de navigatie soft buttons zitten onderaan en zijn heel klein. Je kunt de knoppen niet allemaal bereiken vanuit 1 positie.
- Bixby: Totaal nutteloze toevoeging die helaas niet verwijderd kan worden.
- Vingerafdruklezer: Werkt niet of niet snel

Mijn vorige toestel was een xiami redmi 4 pro was een stuk beter en zat qua prijs op 25% van dit toestel.

Minpunten

  • Accu
  • Gebruiksgemak
  • Vingerafdruk lezer

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Desiree 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung s10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Super telefoon. Ben er erg blij mee
Batterij gaat lang mee.
Beeldscherm goede kwaliteit.
Snelheid is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soetje 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
De telefoon heeft een ruim geheugen, reageert snel en mooi heeft een mooi design. De camera kan in en uitzoomen waardoor je ook van heel dichtbij (en veraf) mooie foto's kunt maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

aydin 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede scherm maar accu is slecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
ik had deze toestel 2 week geleden gecokt via mijn vriend maar hij is mooie desing mooie beld en gluid. daar vooor al 15 jaar apple gebruikt nooit van samsung maar samsung ook goede toestel behalve accu

Pluspunten

  • duidelijke schern

Minpunten

  • slechte accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mdwjm 06-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, lange accu duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Goede camera, mooi beeld quaiteit en een lange accuduur. Zeer tevreden klant van deze telefoon. Ook de voor camera is erg goed en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Hey 06-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Deze telefoon is echt een aanrader! Mooi formaat met een mooi groot scherm. Ook de vingerafdrukscanner in het scherm is echt een uitvinding. De scanner herkent namelijk snel je vinger, waardoor de ontgrendeling snel verloopt. De kwaliteit van de camera is ook super. Zeker door de 3 verschillende lenzen, waardoor de foto's nog scherper worden. Ook de geluidskwaliteit is mega goed. Ik ben echt super blij met de s10!

Pluspunten

  • Mooi formaat
  • Groot scherm
  • Geluidskwaliteit
  • Camera kwaliteit
  • Vingerafdrukscanner in het scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 05-04-2019
  • Product gekocht

Samsung galaxy s10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Super fijne eerste indruk van de telefoon.
Leuke functies.
Fijne nieuwe camera's. Scherp beeld.
Super vette groene achtergrond.

Minpunten

  • Geen lichtje bij een nieuwe melding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Samantha 05-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon s10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

9,0
Super telefoon geen min punten alleen maar plus. Mooi groot scherm maakt fijne fotos Zou hem zeker aan raden de samsung S10

Pluspunten

  • Camera
  • Opslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swa 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel, erg snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik heb al bijna 3 jaar de Samsung S7 en was toe aan wat anders. Dus ging gelijk voor de upgrade naar de S10.
Tussen deze twee toestellen, is erg veel verschil. Alleen maar positief.
Scherm is erg mooi scherp en mooie kleuren, de selfiecamera stoort helemaal niet.
Het geluid van de telefoon is ook echt geweldig, beter dan de iphone XR.
Ik raad deze aan.

Pluspunten

  • scherm
  • geluid
  • snelheid

Minpunten

  • kleur groen is anders dan de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 04-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte camera, top geluid en beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Had eerst de Galaxy S7 edge, deze was aan vervanging toe en heb dus voor de S10 gekozen. Echt geen spijt, super toestel. Ben wel n Samsung fan. 😅

Pluspunten

  • Geluid
  • Camera

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Speedy 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere snelle telefoon! Fijne update van mijn s8.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Doosje open, laden, overzetten...... Ja dat blijft vervelend ondanks smarts witch. Eindelijk werken met de s10! Wat een genot. Heel erg responsive, fijn scherm. Wel even getuned met een ander toetsenbord. Ik kan weer even vooruit. Een verrassing is de accuduur. Eindelijk niet zonder stroom voor het eind van de dag.

Pluspunten

  • Maat
  • Accuduur
  • Responsive
  • Camera

Minpunten

  • Gegevens overzetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

LB 03-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alles is prachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Dit product heeft een lange accuduur. Ook is de telefoon niet zwaar en ligt lekker in je hand. Hiernaast vind ik de telefoon makkelijk te gebruiken en heb tot nu toe helemaal geen klachten gehad!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancy 02-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
het is een erg prettige telefoon met een super camera!! dat was een van de punten waarom ik hem heb gekocht.

Pluspunten

  • mooie camera
  • groot scherm
  • snel
  • doet wat er van de telefoon wordt verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane Rauws 02-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Dit toestel is heel gebruikersvriendelijk. Groot scherm en maak hele mooie opnames.
Zowel foto's als video's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 01-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, kleine randen, lekker compact

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze S10 gekozen omdat de telefoon niet absurd groot. De vingerafdruk sensor moet nog ff wennen. Over het al gemeen een goede telefoon.

Pluspunten

  • Compact
  • Helder scherm
  • Bijna geen randen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabianto 01-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Telefoon doet wat het moet doen. Werkt goed. Grote opslag is heel fijn. De camera heeft veel goede instellingen

Pluspunten

  • Grote opslag
  • Goede camera
  • Top kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 31-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm. Super fijne camera.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik ben fan van Samsung.
Een hele fijne telefoon.
Groot scherm en vele mogelijkheden met de camera.
Alles wat je gewend bent van Samsung vind je hier terug.
Zelfs mijn zoon in nu overgestapt van hawaii naar samsung.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews