Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black
8,9

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black / (dualsim)

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black / (dualsim)

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism green

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism green
Bekijk alle Smartphones
Bekijk 10 andere uitvoeringen

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 131 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Keaton 31-05-2023

Je kan met 60 fps filmen,en na bijna vier jaar doet het-ie nog helemaal perfect,alleen de batterij kan nog wat beter.

Anoniem 25-05-2023

10,0
ja alles werkt goed en camera is goed top ding !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sylvan 28 17-05-2023

Samsung heeft goede kwaliteit en products

10,0
Ik gebruik al jaren de samsung products en ben heel tevreden er mee van samsung a versies tot galaxy versies en galaxy watch

Anoniem 11-05-2023

10,0
Ik vind de galaxy S10 een hele fijne telefoon! Ik heb nooit moeite met mijn geheugen vrijmaken omdat dat niet nodig is! Ik vind de zijkant ook heel cool, het enige minpunt vind ik dat hij soms sloom is met laden . En soms als ik hem helemaal uitschakel en weer aanzet duurt het heeeek lang. Verder, een top telefoon! Niks waar ik eigenlijk over kan klagen!

Sassie1980 10-05-2023

Prima telefoon

10,0
Telefoon doet wat hij moet doen.
Batterij gaat lang genoeg mee. Ik heb steeds 2e handschoenen maar dan ook nog prima.
Enige is dat waterdicht niet betekend dat je hen kan onder dompelen

Anoniem 06-05-2023

Prima telefoon

10,0
Prima telefoon kan het voor alles gebruiken en heb geen tablet meer nodig echt een aanrader.
Dus kopen zou ik zeggen

Anoniem 04-05-2023

Kwaliteiten

Mijn ervaring is goed de handligging is heel fijn en de grootte van de telefoon is echt perfect niet te klein en niet te groot.
Ik zou deze apparaat zeker aan raden aan mijn vrienden en familie.

Anoniem 28-04-2023

Perfect en niet te duur

10,0
Het heeft genoeg ruimte voor veel apps en het heeft goeie graphics het is niet traag en het is niet te duur

Ron Panek 26-04-2023

Top produkt, onverslijtbaar

10,0
S10 is makkelijk te bedoenen, maakt mooie fotos en is onverwoestbaar. Samsung herft ern kwaliteits produkt geleverd met de s10

Anoniem 19-04-2023

Fantastisch

10,0
Zeer tevreden over mijn telefoon. Ik bestelde een telefoon in redelijke staat, maar ziet er uit en werkt als nieuw.
Communicatie en levering was ook prima. Aanrader dus!

Anoniem 18-04-2023

boven verwachting

10,0
persoonlijk moest im eerst wennen waar mijn programma's waren. dit door dat ik een s7 had voor meer dan 5 jaar.
nu ik gewend ben aan de S10 zou ik hem nietmeer willen missen.
hoop sat iker nog meer uit kan halen dan ik gewent ben van de Samsung telepho's

kkkkvvvv 17-04-2023

samsung rules!!!!

2,0
wat een NIET fijne telefoon, vooral de batterij
bah, bah. hoeveel keer meer bah, bah???? om te voldoen aan jullie regeltjes?
LOVE SAMSUNG!!!!
nog; haha

Anoniem 17-04-2023

Goeie uitstekende telefoon

10,0
Heel goede telefoon ook voor de prijs en de uitstekende kwaliteit die je krijgt echt toppie ik ben er heel blij mee en raad het ook zeker aan!’

Xander 04161976 16-04-2023

Nog steeds lekker snel op het internet

Al meer dat 4 jaar oud en nog steeds een vlotte internet. Batterij is ook nog super goed. Ik gebruik de S10 veel online. En nog steeds geen hehoefte voor een andere. Hoewel ik wel nieuwsgierig ben naar de verbeteringen.

Aaron Naglé 11-04-2023

Geweldige kwaliteit

10,0
Ik vind het een goede telefoon met een hoge kwaliteit en Je kunt er goede foto's mee maken en een goede prijs

kvi is kv dus ano 04-04-2023

samsung yeah yeah

2,0
denk het niet
niet zo heel errug blij;
batterij is heel errug niet ok en is tweede keer nu met s...ung

Anoniem 01-04-2023

Heel makkelijk te gebruiken

Ik vind het product erg makkelijk te gebruiken en vind dat er veel opties zijn om je telefoon aan te passen net zoals jij wilt, ik heb wel problemen met het geheugen, er word 93gb aan "other" gebruikt en ik heb geen idee hoe ik dit kan veranderen. Ook heb ik wel last van de batterij, ik ben de hele dag onderweg en wil graag nog minimaal 18% over hebben, maar 9 van de 10 keer is hij al leeg voordat ik thuis ben

Jeroen_vw 31-03-2023

10,0
alles staat er op wat ik nodig heb en een super telefoon en ook niet te duur en er zit een goede camera op echt super

Erika1965 29-03-2023

Voldoet nog steeds prima en voldoet nog steeds ??

10,0
Ik hou van Samsung, eenvoudige en duidelijke bediening, mooie foto's en razendsnel ❤️
Voldoet nog steeds na al die jaren.

Anoniem 29-03-2023

Goede kwaliteit

Het is een sterke fijne telefoon. Je kan er lang meedoen. Het heet een goed geheugen. De prijs is oké

Toon meer reviews