Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 23 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Timothy L 09-04-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben van de Galaxy A5 naar de S10 gegaan en dit was een wereld van verschil. Een geweldige camera, super snelle processer en dat full display.. Wauw! Ik stond ervan te kijken hoe licht hij was.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jayshree 04-07-2019

Led verlichting

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

4,0
Dit had wel anders gekund. Zo'n mooi toestel en niet eens een degelijk verlichting bij het krijgen van een berichtje of íets anders.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-04-2019

goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
ik heb de samsung s10 een maandgeleden aangeschaft bij verlengen van mij abonement.
Het is een heel fijn toestel werk heel erg soepel in gebruik.
maar zit ook een heel klein min puntje aan vind ik persoonlijk dat de accu duur best wat langer mag meegaan ik had van tevoren een 7edse van samsung die ging zeker een paar dagen mee dit toestel net 1 dag vind ik een min punt ik hoop dat er misschien een update er voor is, of een batterijcase voor de s10.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-04-2019

Topper

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
De telefoon is een mooi design camera helemaal top snel en een nadeel hij is glad dus oppassen dat hij niet valt uit je handen maar verder een top toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joram 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Het is een prachtige mobiel om tezien. Er zitten vresselijk veel mogelijkheden op echt het geld waard. Zeker een aan rader. Ps maakt hele mooie foto's.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera

Minpunten

  • Soms trage vingerscan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, slechte scanner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Lekker toestel, snel en mooie foto's. Ook in het donker, leuke effecten en vooral fijn dat heel veel handmatig in te stellen is. Voor het eerst mis ik niet echt mijn spiegelreflex camera
Helaas werkt de vingerafdrukscanner niet goed. Het koste moeite om er een ingesteld te krijgen. "Druk harder", nou mijn vinger werd er lam van. En eenmaal ingesteld kost het te veel gedoe om het gescand te krijgen.
Er wordt aanbevolen om geen screenprotector te gebruiken. Maar ja, zo'n duur toestel....

Pluspunten

  • Goede camera
  • Snel

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jos5 10-11-2019

Zeer functionele telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Onlangs de Samsung Galaxy S10 gekocht. Zeer tevreden over deze telefoon qua ontwerp en functionaliteit. De gezichtsherkenning is een groot pluspunt voor het snel en eenvoudig ontgrendelen van de telefoon. Met de Apps Edge toepassing kan je snel en eenvoudig de belangrijkste apps openen. De batterij gaat circa een dag mee, met nornaal gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-11-2019

Snelle telefoon. Goede batterij .

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Dit is mijn derde telefoon in de Galaxy serie. Elke keer weer beter sneller. Zeer helder beeld en ten opzichte van vorige (s7) duidelijk beter geluid.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-11-2019

Toptoestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na de S8, wat al een geweldig toestel was een S10 aangeschaft. Met Samsung Switch alles overgezet, een makkie! De S10 overtreft mijn verwachtingen, zeer eenvoudig te bedienen en de camera is weergaloos!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Picklerrik 10-11-2019

Alleen maar verbeteringen!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heb hiervoor de galaxy s8 gehad, ik zie alleen maar verbeteringen in de s10. Sneller, groter beeldscherm, lijkt ook scherper te zijn en het geluid is ook prachtig. Alleen jammer dat de bixby knop tegenover de aan/uit knop zit, zo druk ik die wel eens in als ik de telefoon uit wil zetten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lisa7 10-11-2019

Smooth

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Makkelijke transfer van al mijn oude instellingen en verder een goede update vergeleken met de oudere versies. Uitstekende camera en mooi design!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hansss 10-11-2019

Fantastisch

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heerlijk toestel,super snel haarscherp en makkelijke bediening.Snap niet dat iemand nog een iphone wil.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hollandjan 10-11-2019

Snel en goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Nu 3 weken in gebruik, fantastische camera, snel, veel geheugen en een goede vingerprint scanner. Bijzonder tevreden met deze aankoop !
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-11-2019

Snelle alleskunner, geweldige camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Nu de S10 een week in bezit. Super tevreden, deze telefoon kan alles. Alle toepassingen laden snel en werken snel. Alles overzetten van mijn vorige telefoon (S8) ging makkelijk en geen bestanden verloren.

De camera is een enorme verbetering, super scherpe fotos zowel de voor als achtercamera, de groothoeklens is een hele mooie fuctie, zo komen de fotos beter tot hun recht en zie je bijna wat het menselijk oog ook ziet.

De batterij gaat een hele dag mee met vrij intensief gebruik.

Een gemis is wel het LED lampje voor notificaties (aangezien ik mijn telefoon vaak op stil heb staan) Er zit een LED lampje rond de camera (met gezichtsherkenning), het zou super zijn als Samsung deze functie weer tot leven brengt. (Er zijn apps voor de LED maar deze werken niet feiloos)

Samsung blijft me verbazen dat met elk nieuw model weer zo veel nieuwe en verbeterde functies blijvenbijkomen. Ik ben Super tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Koya 10-11-2019

Super cool telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu 1 week en ben nu al in de wolken van alle opties. Sws ben ik een fan van Samsung. De telefoon ligt super lekker in de hand ook. Ga zo door Samsung je maakt je klanten tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-11-2019

Geweldige telefoon voor dagelijks gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb mijn toestel gekocht rond begin oktober 2019. De batterij doet het fantastisch en ik eindig een dag nooit met moeten opladen. het scherm en de fotos zijn prachtig! Geen spijt van, zeker mijn geld waard geweest
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Esivan 10-11-2019

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Goede opvolger voor mijn Galaxy S7. Telefoon is erg snel, heeft een fijn scherm en een hele goede camera. Ligt lekker in de hand en heeft vele top functies.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Edwin1996 09-11-2019

Mooi design

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het toestel heeft in verhouding tot de huidige markt van smartphones een nog mooi compacte behuizing. Ook de foto's die het toestel kan maken zijn prachtig. Ook een zeer nette prijs voor de mogelijkheden die het toestel biedt. Kortom een top toestel!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-11-2019

Helemaal tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik ben echt super tevreden over de s10!
Ik ben geupgrade vanaf de s6 en ben enorm blij met de snelheid, de opslagruimte en de goede camera's!
Ook de hoeveelheid verschillende taken die kunnen worden uitgevoerd is briljant!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maaike89 09-11-2019

Altijd Samsung

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb altijd al Samsung telefoons gehad en alle jaren naar tevredenheid. Inmiddels de S10 in Prism Green, gave kleur, mooi design en super dun!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews