Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black
8,9 (1196)

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)
8,9 (1196)

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / zilver / (dualsim)
8,9 (1196)
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Timothy L 09-04-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben van de Galaxy A5 naar de S10 gegaan en dit was een wereld van verschil. Een geweldige camera, super snelle processer en dat full display.. Wauw! Ik stond ervan te kijken hoe licht hij was.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jayshree 04-07-2019

Led verlichting

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

4,0
Dit had wel anders gekund. Zo'n mooi toestel en niet eens een degelijk verlichting bij het krijgen van een berichtje of íets anders.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-04-2019

goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
ik heb de samsung s10 een maandgeleden aangeschaft bij verlengen van mij abonement.
Het is een heel fijn toestel werk heel erg soepel in gebruik.
maar zit ook een heel klein min puntje aan vind ik persoonlijk dat de accu duur best wat langer mag meegaan ik had van tevoren een 7edse van samsung die ging zeker een paar dagen mee dit toestel net 1 dag vind ik een min punt ik hoop dat er misschien een update er voor is, of een batterijcase voor de s10.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-04-2019

Topper

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
De telefoon is een mooi design camera helemaal top snel en een nadeel hij is glad dus oppassen dat hij niet valt uit je handen maar verder een top toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joram 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Het is een prachtige mobiel om tezien. Er zitten vresselijk veel mogelijkheden op echt het geld waard. Zeker een aan rader. Ps maakt hele mooie foto's.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera

Minpunten

  • Soms trage vingerscan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, slechte scanner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Lekker toestel, snel en mooie foto's. Ook in het donker, leuke effecten en vooral fijn dat heel veel handmatig in te stellen is. Voor het eerst mis ik niet echt mijn spiegelreflex camera
Helaas werkt de vingerafdrukscanner niet goed. Het koste moeite om er een ingesteld te krijgen. "Druk harder", nou mijn vinger werd er lam van. En eenmaal ingesteld kost het te veel gedoe om het gescand te krijgen.
Er wordt aanbevolen om geen screenprotector te gebruiken. Maar ja, zo'n duur toestel....

Pluspunten

  • Goede camera
  • Snel

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Veerleuhke79 02-12-2019

Super tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb mijn s10 nu iets meer als anderhalve maand en nog steeds geen negatieve ervaringen mee gehad. De overstap van mijn oude telefoon naar mijn nieuwe verliep soepel en had alles op mijn nieuwe telefoon staan zonder enige problemen. Ook vind ik dat hij erg gebruiksvriendelijk is. Hij is erg overzichtelijk en evt ook nog te personaliseren naar eigen wil. Ook ligt hij makkelijk in de hand en is niet al te zwaar, dit vond ik zelf ook erg belangrijk aangezien k maar kleine handen heb. De telefoon heeft verschillende soorten functies waardoor hij het jou ook gemakkelijker maakt, je kan hem zelfs je routines leren kan en hij past zich daar gemakkelijk op aan. Kortom na enig intensief gebruik ben ik nog steeds erg tevreden over mijn aankoop en zou hem ook zeker aanbevelen als je een telefoon wilt die echt bij jou past en je kent.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marcelbrug 02-12-2019

Heerlijk snel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Afgelopen donderdag de Galaxy s10 aangeschaft. Ik moest mijn weg wel eerst even vinden om de telefoon naar mijn wensen in te richten. De telefoon reageert heerlijk snel en ben er dik tevreden mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Philip1994 02-12-2019

Betrouwbaar en mooi!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Als opvolger van de Samsung Galaxy S8 heb ik de S10 nu een maand in gebruik. Een logische opvolger voor mijn S8 en wederom een top telefoon. Hij is snel, stevig, heeft een mooi design en doet precies wat die moet doen. De vingerscanner achter het touchscreen is een mooie oplossing en erg handig in gebruik. Daarnaast is de camera haarscherp en is de vishoek-lens optie top voor binnenshuis fotografie. Al met al een goede telefoon en ik zou niets anders willen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sunergy 02-12-2019

Wauw... wat een features!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Afgelopen Black Friday heb ik de S10 gekocht en ben er ontzettend blij mee. De features en mogelijkheden zijn fantastisch! Laat staan de kwaliteit en de snelheid van de processor en de camera's. Echt een top ontwerp en design!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Letties 01-12-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wat een toegankelijke telefoon met super camera. Helemaal blij mee. En nog een gezellig kleurtje ook!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-12-2019

Fijn toestel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijn toestel. Ben er erg blij mee. Erg snel en mooie foto's. Ben blij met metalen behuizing ipv kunstof
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Fvos 01-12-2019

Echt een super toestel ben van iphone overgestapt

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben van iPhone overgestapt naar dit toestel wat een verschil. Samsung heeft echt een verschil gemaakt in performance ten opzicht van iPhone.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maaike1987 01-12-2019

Komt heel dicht bij perfectie

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Samsung Galaxy S10. Na even rondgekeken te hebben in de winkel was ik er al snel zeker van dat ik deze telefoon wilde. Samsung overtreft iedere keer het vorige model en de S10 is daar zeker geen uitzondering op! Het beeld is prachtig, het geluid is als geen andere telefoon heeft en ook alle extra' s die de S10 te bieden heeft zijn van toegevoegde waarde. Een echt cadeau voor jezelf in deze koude decembermaand.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-12-2019

Geweldig design

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb dit product besteld en de volgende dag was het al binnen, het installeren van dit product was binnen 5 minuten gedaan, zo meteen klaar voor gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Paul01S 01-12-2019

Strak design

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel nu 2 dagen. Ziet er goed uit, fijn formaat en werkt goed zoals verwacht van samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-12-2019

Verborgen internetvreters, bundel binnen 1 dag op.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

2,0
Ik heb mijn mobiel vrijdag 29 november gekocht. Zaterdag de mobiel in gebruik genomen. Hetzelfde gebruik als voormalige S6 edge, maar in de avond al een bericht gekregen dat mijn internettegoed van 5 GB bereikt is! Hoe dan, geen idee? Heb niets zitten downloaden oid. Heel vreemd, niet tevreden over. Moet daar weer achteraan, echt geen zin in. Hebben jullie advies wat er niet goed gaat? Ik hoor dat graag, want dit is niet tof.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

CindyB 01-12-2019

Goede en duidelijke telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon nog niet zo lang, maar ben nu al super tevreden over de telefoon.
duidelijk beelden, licht in de hand , geluid is super mooi. reageert goe op alles.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joop5 01-12-2019

Prachtige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Nu een paar dagen in gebruik en ik ben heel blij met de S10. Prism green kleur is prachtig en hij werk razendsnel. Top aankoop!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Fiona22 01-12-2019

Geweldige kenmerken en gebruiksvriendelijk!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Erg mooi toestel. Aangeschaft tijdens de black Friday sale . Heb er een mooi cadeau bij
Gekregen. Het toestel is gebruiksvriendelijk. Maakt prachtige foto's, ben er erg tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews