Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 12 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 152 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Isan 08-01-2021

The Best

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, voornamelijk het aantal geheugen aangezien ik veel foto's maak en dus niet alles wil verwijderen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

conny49 05-01-2021

super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik ben reuze blij met de Samsung S10 plus
het is een makkelijk te bedienen toestel wat geweldige foto's maakt het is een echte aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 02-01-2021

Fantastische telefoon, geweldige camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na heel lang Iphone en Nokia gebruiker te zijn geweest, ben ik.overstag gegaan voor een Samsing Galaxy S10+. Op basis van reviews en beoordelingen online heb ik voor deze telefoon gekozen en ik ben positief verrast. Absoluut gebruikersvriendelijk, fijne camera en goede accu.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anobloempje 31-12-2020

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Overgegaan van de s8+ naar de s10+. Super fijne telefoon. Met nog iets meer mogelijkheden.
Camera doet het goed. Makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michael 24-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu vijf maanden en gebruik 'm zeer intensief voor privé, maar vooral veel voor werk. Het is de beste telefoon die ik ooit gehad heb. Hij kost een paar centen, maar dan heb je ook echt een top apparaat. Snel, stabiel, mooi scherm, mooi beeld, zeer goed kwaliteit foto- en videoopnamen, niet al te groot, licht van gewicht, etc.
De accu gaat echt heel lang mee. Na een hele dag bellen en het toestel flink gebruiken, staat de accu nog steeds op 50 a 60 procent. Ook als je 'm met een navigatie-app in de auto gebruikt, kun je uren zonder oplaadkabeltje.

Pluspunten

  • Accu
  • Goed beeld
  • Meerdere camera's
  • Nuttige features
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jhako 20-12-2020

Uitmuntende beeldkwaliteit en TOP foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Beeldkwaliteit is echt uitmuntend goed.. Camera's beide zijde TOP. Juist nu voor Zoom en Teams meetings geweldig.
Makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ThisIsBable 19-12-2020

Top prestatie

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel nu een paar weken en het is een perfect toetsen gevult met perfecte features en andere fijne opties
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Juzsf 17-12-2020

Batterijleven, ekran

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Batterij houdt een beetje te kort
Het is moeilijk om goede dc-films te kopen met schermbeveiliging.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Robk314 15-12-2020

prachtig scherm, veel geheugen, prettige bediening

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
S10+ gekocht als opvolger van de S8. Wat een prachtig scherm. En dit keer geen opslagproblemen (512 Gb). Nu wel een lastig puntje: geen 5G. Maar dat mag de pret niet drukken
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-12-2020

Groot scherm, overzichtelijk en gave foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het scherm is precies goed qua grootte. Verder mooie kleuren. Je kan er supervette foto's mee schieten. Vooral groothoek optie is een mooie toevoeging.
Gewoon een top toestel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 30-11-2020

' STOP met zoeken, Dit is een perfect toestel'

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een gebruiksvrienelijke telefoon met een super mooi scherm van hoge kwaliteit. Telefoon makkelijk bedienbaar. Camera van goede kwaliteit.
Ook erg tevreden over de 'sound' en natuurlijk het mooist vind ik persoonlijk de wanzinnige kleur achterop het toestel. Al met al een perfect toestel!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Raaoul S10 28-11-2020

Mijn beoordeling voor de Samsung S10+

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de Samsung S10+ telefoon vandaag, precies een maand geleden, net zoals mijn andere gezinsleden. Onze beste maand ooit. Wát een geweldige telefoon; scherpte uitstekend, kwaliteit perfect en CPU-snelheid sneller dan je maar kan wensen. Zeker weten aan te raden: dé droomtelefoon van iedereen voor ook nog eens de droomprijs ;)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cily 22-11-2020

Had ik maar eerder een Samsung telefoon genomen !

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit een Samsung Telefoon gehad ,maar nu ik er een heb wil ik niet meer anders !! Wat een overzichtelijke gebruiksvriendelijk telefoon en niet te vergeten ,wat een goede ondersteuning van Samsung ! Top!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 21-11-2020

Niks op aan te merken, doet wat ik wil en meer.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Graag zou ik wel willen inzoomen bij een filmpje, voorheen lukte dat wel met twee toestellen terug, was met een update plotseling weg. Jammer !!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Animila 20-11-2020

Nice model & camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

8,0
A nice phone, just a bit disappointed that the pro video mode is removed from the Samsung Galaxy S10+, cause that was one of the reasons I bought it for!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 18-11-2020

Overall powerhouse

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Its a great phone overall. The best qualities are the camera, speed, display and design of the phone. I think a great choice for a phone. The screen is nice and big and Samsung is a trusted brand that lasts a long time!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Selda27 04-11-2020

Waanzinnige S10+

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super mooie en scherpe foto's kan je maken. De s10+ is ook veel sneller dan de S7 die ik hiervoor had dus gebruikersvriendelijk ook.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews