Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white
8,9 (4405)

Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white
8,9 (4405)

Samsung Galaxy S10 128 GB / groen / (dualsim)

Samsung Galaxy S10 128 GB / groen / (dualsim)
8,9 (4405)
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pilgrim 09-07-2020

Super veelzijdig en sterk kwalitatief smartphone

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heel veelzijdig toestel, mooie kleuren, super snel, mooi volwaardig geluid voor muziek, fijne lenzen op camera met fototips voor best pictures, dat werkt ook nog, prettig groot scherm zodat alles goed te zien en te lezen is. Super aanrader! Ben er heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

BerryR 08-07-2020

Redelijk goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

6,0
Ik heb sinds kort de Samsung S 10+
De telefoon is lekker snel en heeft een mooi scherm.
Het toestel is voor mij net iets te groot het formaat s10 was beter geweest.
Maar kocht deze vanwege de betere batterij.
Ik had alleen verwacht dat de batterij langer mee zou gaan, deze gaat geen dag mee bij intensief gebruik, en dat is jammer want daar had ik hem voor gekocht (en was beloofd door de verkoper)
Ben wat dat betreft dus minder blij met mij n aankoop.
wat ik ook wel heel jammer vindt is dat Bixby niet Nederlands gesproken is, daarmee is Apple toch een stuk verder en beter.
Hopelijk komt daar snel een verandering in middels een update.
De telefoon wordt ook vrij warm tijdens het opladen.
Dus de telefoon
+ Werkt snel.
+ Mooi scherm.
+ Gezicht / vinger scanner werkt lekker.
+ Nog geen vastloper gehad.
- Batterij gaat geen dag mee.
- Bixby niet in het Nederlands.
- Wordt warm/heet tijdens het opladen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

WvO Consultancy 08-07-2020

Galaxy S10+ super geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Galaxy S10+ super geweldig toestel, met perfecte werking en met nog zoveel mogelijkheden qua functies die ik nog niet een sken.

Super Gweldig
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

gerda52 08-07-2020

Mooi en praktisch

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
de samsung s10 plus is een fijn toestel. Het ziet er mooi uit en qua grootte ligt het nog goed in de hand. Het maakt prachtige foto's en ook de selfie camera is boven verwachting. Kortom een fijn, mooi en praktisch toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

cjyohai 08-07-2020

Samsung S10+ Gewldige Telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze S10+ is een geweldige aanschaaf! Maakt mooie Fotos, Mooie scherm, Bixby doet het goed1 je kan hiermee alles doen wat je wilt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Coolecupke 08-07-2020

Prachtige foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
De samsung maakt prachtige foto's, de hoofdreden waarom ik een upgrade wilde. Enige minpunt: hij is vrij groot voor een dames hand.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 08-07-2020

Beoordeling s10 plus

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb de s10 plus nu bijna een jaar en ben zeer tevreden over deze telefoon.goede kwaliteit zowel in camera en geluid. Ik raad deze telefoon zkr aan.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gp92 08-07-2020

Zeer tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
De samsung S10 + bevalt me erg goed. Hij is snel, handig en heeft mooie functies. Cameramogelijkheden en opslag is top.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rianne3089 08-07-2020

Mooie foto's!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met deze telefoon. Hij maakt perfecte foto's en video's! Hij werkt lekker snel. Het overzetten van mijn oude Samsung naar deze Samsung kon ik gemakkelijk zelf. Het hoesje van Samsung met de clips achterop bevalt ook heel goed! Geen spijt van.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frits D 07-07-2020

Gebruiksvriendelik

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
De S10plus is gebruikersvriendelijk, goed leesbaar, helder en duidelijk, ligt lekker in de hand dus eigenlijk de wereld in je handpalm
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Koyasan 07-07-2020

Super toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik heb de Samsung S10 plus 1tb nu meer dan twee maanden en ben erg tevreden met dit toestel. Met name de snelheid waarop dit toestel reageert is bijzonder. Verder is de software, Android 10, een aanwinst van dit toestel. Wat een aanwinst is bij de aankoop van dit toestel is dat een screenprotector op het scherm aanwezig is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rimovanax 07-07-2020

S10+ uitstekende resultaten

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zoals we al weten is de S10 niet meer het nieuwste toestel. Yeah wat leuk de S20 is uit, maar al gauw komen een paar belangrijken zaken aan het licht. Zoals 1 van de grootste flops die de S20 heeft, het verwijderen van dr headphonejack. Het meest gebruikte aansluiting voor het dagelijks leven. Dan toch maar rondlopen met een donngeltje van de rode kant. De S10 beschikt daar nog steeds over en is het toestel van samsung met dr grootste opslag.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

B v egmond 06-07-2020

Pracht toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
Dit is een toestel dat alle verwachtingen overtreft
De foto's de videos het handzame gebruik
Voortreffelijk toestel topper van de lijn
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Veer038 06-07-2020

Onwijs blij en tevreden met de Galaxy S10+

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik heb de S10+ nu een maand in gebruik en ben er zeer tevreden over. Hij is super snel, heeft een groot geheugen en maakt de mooiste foto's. Ik zou dit toestel aan iedereen aanbevelen!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

John69 06-07-2020

Zeer complete smartphone

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

10,0
De camera's, batterij, opslagruimte; in alles is deze smartphone beter dan mijn vorige (Samsung Galaxy S8). Wel even wennen aan vingerafdruk aan voor- i.p.v. achterzijde.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

deniz62 05-07-2020

Ik gebruik al twee weken s10 plus het is prima.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is prima telefoon functioneert goed alleen wat je dagelijk s kunt gebruiken voor plezier zou ik graag een instructie mail zien,die regelmatig word naar Samsung klanten gestuurd.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Opgeduveld 05-07-2020

top mobiel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white / (dualsim)

Algemene score

8,0
Telefoon 2maanden, werkt snel top en boven verwachting.. maar ben wel gewend van samsung dat ze altijd goed produckt leveren
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews