Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Dual SIM
Ja
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maaike01 04-12-2019

Galaxy a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon vorige maand gekocht.
De telefoon bevalt goed, de batterijduur is uitstekend als je het mij vraagt. Ik ben zeer tevreden met de Galaxy A20e
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Patrick O 16-11-2019

Makkelijk in gebruik en voldoende geheugen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb vorige maand de Samsung A20 e in gebruik genomen en ben zeer tevreden hij is makkelijk in gebruik en heeft voldoende geheugen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arie0256 26-10-2019

Beste aankoop ever

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de a20 nu een maand in mijn bezit en hij doet het perfect goede kwaliteit scherm genoeg opslagruimte het opladen gaat snel enz
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-09-2019

Een toegankelijke mobiel voor mij met reuma

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Met dat ik reuma in mijn handen kan ik deze telefoon goed bedienen. En dat is niet altijd zo erg tevreden over het gebruiksgemak
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-07-2019

Toestel werkt zeer gemakkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel gelegen voor mijn verjaardag,ik ben er zeer tevreden mee.hij doet wat ie moet doen,maakt mooie foto,s en is zeer handig in het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

gerard82 11-01-2020

kinderen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
ik ben er zeer te vrede over ik doe er aan aller mee bellen, foto's, wekker, agenda. dus van alles mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Akie 11-01-2020

In 1 woord geweldig ik ben dik tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze horloge nu een paar maand in mijn bezit. Ik ben erg tevreden ..Ik mis hem gewoon als hij aan de lader ligt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ebs5 09-01-2020

Overzichtelijke bediening

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
De afmeting van deze Samsung is uitstekend gekozen!
Opladen gaat lekker snel. Gebruik gaat met veel plezier en een grote grijns!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-01-2020

Mooie prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mooie telefoon als eerst.
Goeie kwaliteit mooi design
Goeie prijs en fijn om te gebruiken software.
En goeie prestaties
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-01-2020

werkt goed!!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik heb hem een klein maandje maar werkt prima, was blij dat ik hem gekocht heb. me oom heeft hem ook en zei dat dit een van de beste toestellen is. wat wel een klein nadeel is, is dat het toestel af en toe aangeeft dat die oververhit is en dat je hem dan kleine 5 minuten niet meer kan gebruiken. verder een fijn toestel een dikke 5 sterren voor mij!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-01-2020

Fantastisch

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een fijn toestel met veel mogelijkheden .
Zeer licht in de hand en eenvoudig te bedienen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Zeer tevreden over dit apparaat. Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Carlos uit Rotterdam 08-01-2020

Goede prijs kwaliteit vehouding

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Vorige maand gekregen, voldoet meer dan genoeg aan de verwachtingen.
Het is voor mij een beetje wennen aan de reactiesnelheid van de scherm, ik was een oudere type dus ook langzamer gewend.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

bouwjw 06-01-2020

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Enkele weken geleden A20e gekocht. Installatie erg handig. Overzetten van vorig toestel ook. Tot nu wekt deze smartphone perfect en doet wat ik verwacht.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-01-2020

Makkelijk toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mooi makkelijk toestel dan lekker in de hand ligt en simpel is in bediening.
Voor mensen als ik een pre.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nina98 05-01-2020

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is echt een goede telefoon. Prima camera, snel, optimaal gebruik. De telefoon ziet er mooi uit tegen de lage prijs. Batterijduur is echt de hele dag en de telefoon is snel opgeladen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rick279 04-01-2020

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig device werkt goed en doet wat ik had verwacht. Het is ook een fantastiece prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jafeth2007 04-01-2020

Perfecte telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon 2 maanden geleden gekocht en het is de fijnste telefoon ooit!
Hij is snel heeft veel opslag en heeft een hele fijne camera.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

georgina 04-01-2020

Mooie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
This een mooie telefoon 1 min puntje is de camera dat is erg jammer maar voor de rest top telefoon ik ben er erg blij mee werk uitstekend toch is veranderen aan de camera savomd echt geen mooie foto s maar als dat het alleen het min puntje is maakt me dat niet er uit ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cheveyo 03-01-2020

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De samsung a20 is een snel werkend apparaat en heeft veel opslag ruimte daarom ook goed om spelletjes te downloaden kort gezegd een geweldig toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frans 71 02-01-2020

Super smartphone.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Samsung Ae 20 is een super toestel.
Werkt super snel en goed het geluid is duidelijk en zuiver en gaat lekker hard.
Dit is een echte aanrader van Samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews