Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Dual SIM
Ja
Bekijk 10 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 23-07-2019

Toestel werkt zeer gemakkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel gelegen voor mijn verjaardag,ik ben er zeer tevreden mee.hij doet wat ie moet doen,maakt mooie foto,s en is zeer handig in het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 22-02-2020

Goeie telefoons (loopt nooit vast)

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Grote telefoons dat is Chill. Ook leuke app pictorgrambadges. Ook Chill om op te gamen en te appen. Ga zo door
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maaike01 04-12-2019

Galaxy a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon vorige maand gekocht.
De telefoon bevalt goed, de batterijduur is uitstekend als je het mij vraagt. Ik ben zeer tevreden met de Galaxy A20e
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Patrick O 16-11-2019

Makkelijk in gebruik en voldoende geheugen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb vorige maand de Samsung A20 e in gebruik genomen en ben zeer tevreden hij is makkelijk in gebruik en heeft voldoende geheugen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arie0256 26-10-2019

Beste aankoop ever

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de a20 nu een maand in mijn bezit en hij doet het perfect goede kwaliteit scherm genoeg opslagruimte het opladen gaat snel enz
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-09-2019

Een toegankelijke mobiel voor mij met reuma

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Met dat ik reuma in mijn handen kan ik deze telefoon goed bedienen. En dat is niet altijd zo erg tevreden over het gebruiksgemak
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

mlns 04-07-2020

Mooie telefoon welke voldoet aan wat nodig is

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
telefoon voldoet aan de verwachting. Mooi Samsung model met alles wat nodig,mooie foto's kan maken en snel werkt.tevreden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Redpanther 04-07-2020

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn note 4 ging stuk en moest een nieuwe telefoon. De prijs is goed en ik kan er bijna alles mee. Ik raad hem echt aan bij iedereen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gigant64 03-07-2020

Top budgetphone

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Vorige maand aangeschaft en ben zeker niet teleurgesteld. Mooi design en heel goede prestaties voor deze prijs, ben zeer tevreden er mee. Zou hem zeker een aanrader wilen noemen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kadees4 03-07-2020

Geweldige telefoon voor een lage prijs!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de Samsung a20e vorige maand gekocht en hij bevalt echt super! De vingerscan kan soms wat langzaam zijn maar dat maakt niet zo heel veel uit want je kan hem ook ontgrendelen via de gezichtsherkenning. Ik heb nog geen beschermhoes/scherm maar heb hem toch al een aantal keer laten vallen en is niet kapot. Voor spelletjes en filmpjes kijken is die ideaal en ook voor appen en dingen opzoeken is die ideaal. Al met al geen negatieve dingen opgemerkt aan deze telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Quinten13 02-07-2020

Mooie en snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een goede telefoon lange Batterijduur en goed beeldscherm, het is een snelle telefoon,

Goede telefoon voor een kleine prijs
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Paul 02-07-2020
  • Product gekocht

Simkaart wordt niet herkend

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

3,0
Simpele smarttelefoon in de huidige Samsung versies. Beeldscherm valt mij tegen, maar camerafunctie is prima. Sinds een aantal maanden krijg ik bijna dagelijks de melding dat de simkaart niet wordt herkend (meerdere malen) en dan start de telefoon opnieuw op. Er is ook al een paar keer een update geweest, waarin dit verholpen zou worden, maar het probleem blijft aanwezig. Heel erg vervelend en raad deze niet aan.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Camera

Minpunten

  • Valt steeds uit (simkaart wordt niet herkend)
  • Beeldscherm

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Myr 30-06-2020
  • Product gekocht

Redelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / koraal / (dualsim)

Algemene score

6,0
De telefoon zeg regelmatig dat er geen sim.kaart is en dat ik mijn telefoon pincode weer moet gebruiken als of ik.de telefoon opnieuw heb opgestart. Heel erg vervelend als je met spoed moet bellen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Gooide de simkaart er uit
  • Telefoon steeds opnieuw opstarten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Irvin 27-06-2020

zeker aan te bevelen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik had een nieuwe i phone 10, en het viel per ongeluk, toen was het gebroken, en daarom kocht ik deze telefoon, en ik ben blij ermee, omdat deze telefoon beter is dan ik had verwacht.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jarno001 26-06-2020

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de samsung a20e nu een half maand en hij bevalt me goed hij is erg snel en scherm is lekker groot en dat ik heel fijn voor alle apps die je gebruikt het is zeker en aanrader voor andere mensen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cor S 26-06-2020

Na Ifoon een verademing

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
verademingl
Vele jaren een Ifoon is dit toestel een verademing super in gebruik en veel extra's
Prima toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Moj1978 25-06-2020

Leuke starter telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Een mooi design met fijne functies. Leuk voor de kids om te leren omgaan met een mobiele telefoon. Voor het echte game werk, wat ze toch steeds meer willen kan hij soms wat trager zijn. Maar binnen de whatsapp functie, bellen, smsen gaat het prima. Camera is goed om te video bellen of foto's te maken via Snapchat.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michellek26 25-06-2020

Geweldige en mooie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Je krijgt veel voor de prijs die je betaald. Veel functies en opties. De selfie camera kwaliteit is net wat minder dan mijn oude telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-06-2020

Geweldig!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele goede telefoon omdat hij is lekker snel is en praktisch ik heb hem ook aanbevolen aan mijn oma en die gaat het waarschijnlijk ook kopen dus ik raad iedereen deze pracht telefoon aan
Met vriendelijke groeten
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-06-2020

Samsung a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is een fijne telefoon
Super snel groot dan geheugen
En veel opslag geheugen
Zeker een aanrader
Loopt ook niet vast als je zwaare games speelt
De camera werkt uitstekend
De vinger afdruk werkt ook goed ook als je vinger vies is of de print
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews