Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Dual SIM
Ja
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 06-09-2019

Een toegankelijke mobiel voor mij met reuma

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Met dat ik reuma in mijn handen kan ik deze telefoon goed bedienen. En dat is niet altijd zo erg tevreden over het gebruiksgemak
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-07-2019

Toestel werkt zeer gemakkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel gelegen voor mijn verjaardag,ik ben er zeer tevreden mee.hij doet wat ie moet doen,maakt mooie foto,s en is zeer handig in het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 22-02-2020

Goeie telefoons (loopt nooit vast)

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Grote telefoons dat is Chill. Ook leuke app pictorgrambadges. Ook Chill om op te gamen en te appen. Ga zo door
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maaike01 04-12-2019

Galaxy a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon vorige maand gekocht.
De telefoon bevalt goed, de batterijduur is uitstekend als je het mij vraagt. Ik ben zeer tevreden met de Galaxy A20e
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Patrick O 16-11-2019

Makkelijk in gebruik en voldoende geheugen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb vorige maand de Samsung A20 e in gebruik genomen en ben zeer tevreden hij is makkelijk in gebruik en heeft voldoende geheugen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arie0256 26-10-2019

Beste aankoop ever

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de a20 nu een maand in mijn bezit en hij doet het perfect goede kwaliteit scherm genoeg opslagruimte het opladen gaat snel enz
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-10-2019

Best oke

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

4,0
Telefoons zijn ellendige verslavende dingen. De Samsung Galaxy a20e (oid) is er ook een. Maar op zich wel een met een goede batterij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JillM 07-10-2020

Perfecte telefoon, zeer aanbevelingswaardig.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Dit is een volwaardige telefoon waar ongeveer alles mee mogelijk is als de duurdere uitvoeringen van Samsung telefoons op Android.
Ik zou dit product zo weer kopen en kan deze alleen maar aanbevelen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JuliaJudith 05-10-2020

Goed formaat en dito snelheid

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Voldoet prima, wanneer je geen enorme hoeveelheden foto's wilt bewaren. M.n. het formaat is bijzonder prettig. Kan in je jaszak.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rudolf71 05-10-2020

Gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze Galaxy A20e is een heel fijn toestel .Gemakkelijk in gebruik en toch veel mogelijkheden.Camera maakt goede foto's en video's zijn van uitstekende kwaliteit.Al bij al een goed toestel voor een een goede prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 04-10-2020

Goed - uitgebreid - goedkoop

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heeft zeer lange batterijduur - helder beeld - lekker dat hij door middel
van vingerafdruk aanspringt. Aanbevelenswaardig voor de smalle beurs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Alexandra12 29-09-2020

Super product

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super product en werkt goed en heb geen slechte opmerkingen want deze werk super goed en super snel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joeri119 27-09-2020

Beste telefoon van 2020!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een paar maanden geleden heb ik de Samsung Galaxy A20e gekocht, en het bevalt mij boven verwachtingen.
Goede camera kwaliteit, face id, vingerscan en een bom vol opties achter gelaten.

Kort om een echte aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rob2 25-09-2020

Galaxy A20e: fijne compacte telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Onlangs de Galaxy A20e in gebruik genomen: het is een mooie, compacte elefoon, die in je borstzak past zonder dat deze uitscheurt (door formaat of gewicht van de telefoon). Verder zitten er alle benodigde functies en de biometrische beveliging is erg handig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 24-09-2020

Fijne budget telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijne budget telefoon met dubbele camera dit fijn om groeps fotos te maken. Ook de snelheid verbaast me voor zo een goedkoop toestel telefoon past in bijna elke broekzak
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Vestine 19-09-2020

De beveileging is de beste beveiliging ooit

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De beveiliging is het best. het design is mooi strak de snelheid is ook er fijn
Ik ben gegaan voor de Galaxy A20e omdat hij veel GB aan opslag heeft
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jacks 17-09-2020

Fijn, Snel, Modern, Handzaam toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super fijn toestel, altijd trouw geweest aan Apple. Eerst maar een wat goedkoper Samsung toestel gekocht om te proberen. Nu al helemaal om, ideaal toestel. Snel en werkt helemaal super! Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

BJCB 17-09-2020

prima toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Nog niet volledig in gebruik, maar toestel werkt goed, moet alleen nog de symkaart van mijn oude telefoon nog toevoegen. Weet nog niet hoe dat precies in zijn werk gaat. Best tevreden met mijn A20e
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Royvr 17-09-2020

Mooie en goedkope telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede en fijne telefoon. Het formaat is perfect en hij is snel genoeg voor mij. Ik zou het alleen fijn vinden als er een iets grotere batterij in zou zitten, want deze accu gaat echt geen hele dag mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stijn1 16-09-2020

Mooie telefoon voor betaalbare prijs!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een mooie telefoon, strak ontwerp en mooi scherm. De telefoon ligt lekker in de hand en heeft mooie camera's.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews