Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Dual SIM
Ja
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maaike01 04-12-2019

Galaxy a20e

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon vorige maand gekocht.
De telefoon bevalt goed, de batterijduur is uitstekend als je het mij vraagt. Ik ben zeer tevreden met de Galaxy A20e
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Patrick O 16-11-2019

Makkelijk in gebruik en voldoende geheugen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb vorige maand de Samsung A20 e in gebruik genomen en ben zeer tevreden hij is makkelijk in gebruik en heeft voldoende geheugen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arie0256 26-10-2019

Beste aankoop ever

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de a20 nu een maand in mijn bezit en hij doet het perfect goede kwaliteit scherm genoeg opslagruimte het opladen gaat snel enz
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-09-2019

Een toegankelijke mobiel voor mij met reuma

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Met dat ik reuma in mijn handen kan ik deze telefoon goed bedienen. En dat is niet altijd zo erg tevreden over het gebruiksgemak
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-07-2019

Toestel werkt zeer gemakkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel gelegen voor mijn verjaardag,ik ben er zeer tevreden mee.hij doet wat ie moet doen,maakt mooie foto,s en is zeer handig in het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

bouwjw 06-01-2020

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Enkele weken geleden A20e gekocht. Installatie erg handig. Overzetten van vorig toestel ook. Tot nu wekt deze smartphone perfect en doet wat ik verwacht.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-01-2020

Makkelijk toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mooi makkelijk toestel dan lekker in de hand ligt en simpel is in bediening.
Voor mensen als ik een pre.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nina98 05-01-2020

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is echt een goede telefoon. Prima camera, snel, optimaal gebruik. De telefoon ziet er mooi uit tegen de lage prijs. Batterijduur is echt de hele dag en de telefoon is snel opgeladen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rick279 04-01-2020

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig device werkt goed en doet wat ik had verwacht. Het is ook een fantastiece prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jafeth2007 04-01-2020

Perfecte telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon 2 maanden geleden gekocht en het is de fijnste telefoon ooit!
Hij is snel heeft veel opslag en heeft een hele fijne camera.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

georgina 04-01-2020

Mooie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

8,0
This een mooie telefoon 1 min puntje is de camera dat is erg jammer maar voor de rest top telefoon ik ben er erg blij mee werk uitstekend toch is veranderen aan de camera savomd echt geen mooie foto s maar als dat het alleen het min puntje is maakt me dat niet er uit ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cheveyo 03-01-2020

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De samsung a20 is een snel werkend apparaat en heeft veel opslag ruimte daarom ook goed om spelletjes te downloaden kort gezegd een geweldig toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frans 71 02-01-2020

Super smartphone.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Samsung Ae 20 is een super toestel.
Werkt super snel en goed het geluid is duidelijk en zuiver en gaat lekker hard.
Dit is een echte aanrader van Samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 02-01-2020

Snel en goede prijs! Nieuwste android!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Scherpe prijs voor een octa core processor. Ik heb de meeste software eraf gehaald, nu heb ik bij normaal gebruik (met 4g) wel vier dagen stroom. Zelf ontworpen hoesje erbij. Nieuwste android en drie (!) goeie cameras! Heel blij!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ronnie81 02-01-2020

Werkt geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb dit twee maanden geleden gekocht en ben er tevreden mee. Werkt goed, is betrouwbaar en ben nog niets tegenkomen wat tegenvalt. Camera werkt ook goed.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 30-12-2019

Een super fijne gsm.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Inmiddels een kleine maand in bezit, en ben heel erg tevreden met deze Samsung Galaxy A20. Het toestel heeft vele mogelijkheden, werkt makkelijk qua bediening, fraai groot display, goede resolutie, snelle processor. Alles bij mekaar een super fijn toestel, met een hele goede prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

mpanigale 28-12-2019

Geweldig mooi en goed toestel !!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zoveel mogelijkheden op het toestel , overzichtelijk en duidelijk !
Voor mij altijd al SAMSUNG !!
Er is gewoon geen beter merk als SAMSUNG !
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

arieha 28-12-2019

perfect toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
wij hebben al jaren Samsung en zijn er zeer tevreden mee,maar de a20 is uitgebreider dus deze gekocht
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cornee 28-12-2019

Zeer fijn en eenvoudig in gebruik.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ben erg blij met de Samsung A20. Kan er goed mee omgaan , ik snap het omdat het eenvoudig in gebruik is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wilma69 28-12-2019

Heerlijk overzichtelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A20e 32 GB / wit / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de samsung nu een paar maanden, en ben nog steeds helemaal happy.
Hij is heerlijk overzichtelijk, zonder te veel poespas of moeilijke apps.
Mooi beeld en geluid, vooral omdat ik graag foto's maak en uren kan luisteren naar Spotify.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews