Fitbit Charge 2 roze, goud / S - Reviews

Specificaties
Soort product
polsband
(Meet)-functies
actieve minuten, verbrande calorieën, afgelegde afstand, aantal trappen, geslapen uren, persoonlijke doelen
Verbindingstechnologie
draadloos
Bekijk 11 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin K 16-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Looks en Feels zijn goed maar ...

Algemene score

6,0
Hij ziet er in vergelijking met haar concurrenten goed uit, plat, zit lekker en makkelijk in de bediening. Het aanraken van het scherm werkt nog niet goed, soms reageert het horloge niet op de aanraking. De "maar" zit hem in de ondersteuning van het horloge voor Bluetooth. Helaas is Fitbit er nog niet in geslaagd om het merendeel van de bluetooth technologien te ondersteunen. Dit houdt in dat, voordat je overweegt dit horloge aan te schaffen, eerst naar de site van Fitbit moet om te kijken welke devices (phones) ze ondersteunen. Fitbit stelt dat Android in "veel gevallen" ondersteunend wordt maar helaas is dat (nog) niet waar.

Onderzoek dus eerst of jouw telefoon/device de fitbit koppeling via bluetooth aan kan!

Pluspunten

  • Gebruik
  • Ziet er goed uit
  • Zit lekker
  • Fitbit App met veel functionaliteit

Minpunten

  • Koppeling via Bluetooth
  • Geen kleurscherm
  • Geen universeel oplaadsysteem
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, zilver / S

Reageer

Laila 24-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Draagt lekker, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fitbit zit lekker om je pols. Ziet er mooi uit en heeft diverse leuke functies. Het installeren via de app is zelfs voor anti-computer-vriendjes ( moi) heel gemakkelijk te doen. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat het geen whats app berichtjes doorgeeft op het scherm. Wel sms-jes maar die stuurt bijna niemand meer 🤔Allerlei functie kan je aan en uitzetten en het horloge kan je ook koppelen aan andere (gezondheids) apps.
Hoe dan ook ben ik er erg blij mee!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Eenvoudig in gebruik
  • Veel verschillende metingen

Minpunten

  • Niet mee te zwemmen
  • Geen whats app meldingen
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 goud, paars / L
Z.Ristic 14-08-2018

Je kunt wél berichten van whatssap op je horloge krijgen. In de app bij notificaties kan je kiezen voor whatssap ipv berichten...

Reageer

Myriam 14-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi groot scherm, leuke inzichten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds kort de Fitibit Charge 2 in mijn bezit. Maat s is al best groot voor mijn pols maar de activity tracker zit prima. Leuk om inzicht te krijgen in je beweging door de dag heen en je hartslag. App bijbehorende app is duidelijk en overzichtelijk. Data exporteren gaat naar mijn weten niet. Stappen worden meestal goed geteld maar niet altijd. Met trappen heeft het horloge moeite. Fijn dat hij automatisch sport/beweging en slaap detecteert en vastlegt. Echter als je een film kijkt en dus lang op je plek blijft denk hij soms dat je slaapt. Wat je wel weer in de app kunt corrigeren.

Al met al mooi apparaat met beperkingen. Echter zijn prijs zeker waard.

Pluspunten

  • Mooi
  • Leesbaar
  • Goede bijbehorende app
  • Automatische detectie activiteit

Minpunten

  • Batterij duur
  • Trappen en stappen tellen
  • Gesloten systeem
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zilver, paars / S
Caligula Biboppus 23-03-2017

Ik vraag mij af of die smartband de slaap ook nauwkeurig kan analyseren,iets wat ik interessant vind?
De app op mijn tablet gaf aan dat ik lekker geslapen had,terwijl ik een zware nacht had gehad en moe mijn bed uitkwam(sleepcycle geloof ik)
Caligula Biboppus

M 27-03-2017

Beste Caligula Biboppus,

De vivosmart charge 2 geeft alleen aan of je slaapt, onrustig bent of wakker. Over het algemeen doet hij dit heel goed. Alleen soms als ik 's avonds laat een film kijk op de bank denkt hij al dat ik slaap. Maar achteraf kun je de tijd dat je ging slapen of opstond veranderen dus dat vind ik geen probleem. Je kunt misschien aan de hand van je hartslag wel achterhalen wanneer je welke soort slaap had (rem, licht of diep).

Als u sleep tracking heel belangrijk vind kunt u ook kijken naar de garmin viovsmart HR. https://www.dcrainmaker.com/2016/01/garmin-vivosmarthr-review.html Hier staat dat deze tracker onderscheid maakt tussen rem, lichte en diepe slaap.
Ik hoop dat u hier wat aan heeft.

Met vriendelijke groet,
Myriam

Reageer

Bert 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

probleem met sync Fitbit charge 2 met Huawei P10 lite

Algemene score

1,0
De Fitbit charge 2 ziet er mooi uit, zit lekker om de pols maar kan (nog) geen verbinding maken met diversen Android telefoons waaronder mijn Huawei P10 lite dit was voor mij een grote teleurstelling en vooral omdat Fitbit dit niet aangeeft op haar site.
Dus gaat hij terug naar de leverancier.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • draagt lekker om de pols
  • bandjes wisselbaar

Minpunten

  • niet te verbinden met diversen Adroid telefoons
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, zilver / S

Reageer

Maaike 11-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig

Algemene score

9,0
Super horloge met strak design en leuke extra's zoals hartslagmeter, Slaapritme, calorieën teller en je ziet wanneer je een bericht op je telefoon ontvangen hebt.

Pluspunten

  • Design
  • Hartslagmeter
  • Slaapritme
  • Stappenteller
  • Calorieën meter

Minpunten

  • Alleen Engels
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, rvs / L

Reageer

Suzan 02-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Leuk horloge, maar niet duurzaam

Algemene score

5,0
Dit horloge gekocht en was erg blij met de mogelijkheden. Mooi slank model, werkt goed met Iphone.
Echter het bandje is van slechte kwaliteit.
Ik heb er ondertussen 3 versleten, waarbij iedere keer de aanhechting van het bandje breekt.
Langer dan 9 maanden heb ik er nog geen plezier aan beleeft.
In de winkel is het eufel bekend en gelukkig is het iedere keer zonder morren omgeruild.
Nu dan maar over op een ander type

Pluspunten

  • Werkt samen met Iphone
  • Leuk om trianing in kaart te brengen
  • Laadt snel op

Minpunten

  • Bandje breekt snel en is een bekend eufel
  • Ondertussen al 3 terug gebracht
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, zilver / S

Reageer

Carla 23-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Teleurgesteld

Algemene score

5,0
Ik heb de fitbit nu twee weken en gebruik hem voor hardlopen. Echter is de afstand die hij automatisch berekend erg onbetrouwbaar. Loop samen met vriendin haar of mijn fitbit wijken sterk af terwijl we samen lopen zelfde duur en afstand. Tussen ons zit soms een verschil van ruim een km. Ook je loopsnelheid is hierdoor niet realistisch.

De stappen teller doet prima, nachtrust ook herken wel avondje film kijken en dat hij dan slaap registreert.

Ik ben teleurgesteld in het product daar ik hem juist voor hardlopen had gekocht.

Pluspunten

  • Leuk design
  • Makkelijk bediening

Minpunten

  • Onnauwkeurig met GPS
  • Synchronisatie problemen
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zilver, paars / S
rudoin 15-06-2018

Grappig dat je de fitbit “de schuld” geeft dat de gps niet goed werkt. De gps heeft geen eigen gps, en werkt met die van je telefoon. De app runkeeper registreert “stiekem” ook al wat aktiviteiten vlak voor ik de app de start waardoor vooral mijn eerste kilometer erg vaak afwijkt van de gemiddelde snelheid.

Reageer

Suus 24-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne smartwatch met één maar

Algemene score

7,0
Het horloge en de mogelijkheden zijn top, de erbij horende app is heel overzzichtelijk en ook het koppelen is niet moeilijk.
Er is alleen één maar en dat is de bevestiging van de horlogeband. Deze is bij mij al voor de 2e keer bij de aanhechting afgebroken en volgens de Mediamarkt is dit een bekend probleem.
Hopelijk komt er een oplossing voor, want al is het een hele goede service dat hij steeds omgeruild wordt, graag wil ik er langer van genieten

Pluspunten

  • Goed display
  • Leuke functies
  • Overzichtelijke app
  • Makkelijk te koppelen met bijvoorbeeld telefoon

Minpunten

  • Bevestiging horlogeband breekt snel!!
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 blauw, zilver / S

Reageer

Erwin 01-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Valt behoorlijk tegen

Algemene score

1,0
Communicatie tussen de app en de tracker is waardeloos. App kan continu de tracker niet vinden ondanks dat Bluetooth gewoon aanstaat. Daarnaast ligt de tracker niet comfortabel om de pols. Wat mij betreft een enorme miskoop geweest.
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, rvs / L

Reageer

Detje 27-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi maar mis het eea

Algemene score

7,0
Wat ik een min punt vind is dat hij fitnes activiteit niet registreerd is sport 2 a 3 per week, registreerd hij niet als activiteit

Pluspunten

  • Mooi
  • Slaapritme
  • Water
  • Stappen stimulatie

Minpunten

  • Geen fitnes registratie
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, zilver / S

Reageer

Dirk 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Top fitness tracker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over dit fitness apparaat. Tijdens het sporten merk je niet dat het om je pols zit. De app is helder en duidelijk. Op www.fitbit.com kan je alles lezen over de app.
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, zilver / S

Reageer

Marjon 06-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor mij als beginnende hardloper een mooie gadget. Alles wat ik nodig heb zit erop. Mijn polsomvang was 17 cm, net de overgang tussen S en L. Na advies heb ik voor de L gekozen, dit is een goed advies geweest. De band kan ik losser doen als het nodig is en ik heb nog twee streepjes speling om strakker te doen. Snel opgeladen en de batterij gaat vrij lang mee. Hij synchroniseert automatisch met mijn telefoon via Bluetooth.

Pluspunten

  • Snelle synchronisatie
  • Motiveert
  • Geeft inzicht
  • Duidelijke app

Minpunten

  • App is niet in het Nederlands.
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 blauw, zilver / L

Reageer

Kervel85 22-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fitbit Charge 2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fitbit Charge 2 is de opvolger van Fitbit Charge HR. Ik heb de Fitbit Charge 2 nu een week in mijn bezit en bevalt heel goed. Prachtig scherm, bandje is vervangbaar, stappenteller, hartslagmeter, calorieteller, trappenteller, aantal km, aantal minuten actief, stopwatch, relaxtmodus, wekker. Er zit van alles op, makkelijk in gebruik. Goed uit te lezen op de ipad, android, windows phone. Echt een top product.

Pluspunten

  • Leuk design
  • Uitgebreide functies
  • Bandje is vervangbaar
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 blauw, zilver / L

Reageer

Bert 15-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Persoonlijke fitness coach ;)

Algemene score

9,0
Inmiddels ongeveer een jaar in gebruik. Ik kan er bijna alleen maar positief over zijn. Vooraf zat ik in het dilemma om een TomTom sporthorloge of deze Fitbit activity tracker te kopen. Nadeel van deze is dat er geen GPS op zit en op de TomTom wel. Alleen de TomTom had maar een accuduur van 12 uur dacht ik?! Te kort voor mijn manier van gebruiken. Ik heb een hekel aan continu moeten opladen, dus met de Fitbit valt het mee. Dag en nacht heb ik hem om en daarmee kan ik hem 3 dagen gebruiken. Tijdens douchen wel af. Het heeft mij geholpen aan een actievere levensstijl. Ik loop vaak 8km op een dag en dat miste ik pas toen het bandje stukging. Maar dat viel binnen de garantie dus weer een nieuwe gekregen! Het rapporteren van m’n slaapritme vind ik een superfijne functie, daarbij kan je ook bedtime reminders instellen. Als ik GPS nodig heb neem ik m’n telefoon mee, die is gelinkt via Bluetooth zodat ik alsnog GPS heb.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Hartslagsensor
  • Bedtime reminders
  • Slaappatronen tracking en advies
  • Stappenteller meestal wel precies

Minpunten

  • Stappenteller telt gitaarspelen als stappen
  • Geen GPS
  • Bandje ging stuk (garantie)
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, zilver / S

Reageer

Z.Ristic 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat met een paar verbeterpunten

Algemene score

7,0
Al een hele tijd heb ik getwijfeld of ik een sporthorloge/stappenteller wilde. Eigenlijk wel, maar ik twijfelde over de meerwaarde.
Na aankoop en gebruik geen enkele twijfel meer. Dit apparaat is TOP!

Het horloge voelt erg fijn aan omdat het bandje van zacht materiaal is. Hierdoor is het een comfortabel horloge om te dragen. De bediening op het horloge is super easy en duidelijk. Ook vind ik het horloge er erg mooi uitzien. In combinatie met de app van Fitbit heb je een volwaardig maatje die je kan helpen bij het afvallen, trainen, bewuster maken, jezelf uitdagen en gewoon méér uit jezelf halen. De app is super handig, uitgebreid en erg makkelijk te gebruiken. Er zijn veel functies, dit kan leiden tot onoverzichtelijkheid, maar dat gebeurd dus totaal niet. De app is namelijk duidelijk en fijn om te gebruiken.
Het display van het horloge is buiten in het felle licht nog goed leesbaar. Je kan het horloge linken met verschillende andere diensten zoals Strava. Dit is zo gebeurd en werkt perfect. (strava in ieder geval bij mij). Zo heb je ook je activiteiten met hartslag in je Strava staan! Het horloge maakt trouwens verbinding met je telefoon (bluetooth) en kan gebruik maken van je GPS in je telefoon. Zo hoef je dus alleen maar je activiteit te starten op je horloge en dan wordt de activiteit opgenomen mét GPS. Super handig dus! Als ik ga mountainbiken dan zet ik de activiteit fietsen aan op mijn horloge. Toch, dit komt waarschijnlijk door de bewegingen die ik maak, logt het horloge stappen. Ik snap dat ik de bewegingen maak, maar ik zet de activiteit fietsen aan. Beetje vreemd dat er dan dus toch stappen worden geteld. Hopelijk wordt dit nog in een update verholpen. Er is wel een workaround voor. Je kunt in de periode van je activiteit nog een andere activiteit toevoegen, namelijk: Driving. Dan worden je stappen en trappen gewist in de tijd die je hebt aangegeven.
Er is een optie om een melding te krijgen als je berichten, bijvoorbeeld Whatssap berichten, als je wordt gebeld en agenda items te krijgen op je horloge. Leuke feature...
Verder is er een optie om in real time in je app je hartslag te zien. Ik krijg deze functie helaas niet werkend. Ik zie alleen mijn rust hartslag. Wel zie ik gewoon mijn hartslag op het horloge en in mijn activiteit als ik deze heb opgenomen.
Het horloge is niet waterdicht en je kan niet kan kiezen hoe lang het display aan blijft. Als je het horloge 'wakker' maakt gaat het horloge na een paar seconden weer uit. Super voor de batterij natuurlijk, maar het zou fijn zijn als je hier zelf een keus in kan maken.
Al met al, een paar dingen die te verbeteren zijn, maar ik ben dik tevreden met mijn nieuwe maatje. Dus als je nog twijfelt of je een goede, betrouwbare (uitgebreide) stappenteller wilt, twijfel dan niet meer en schaf deze aan!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Goede bijbehorende app
  • Goed afleesbare verlichting (ook buiten)
  • Ziet er mooi uit en draagcomfort is goed
  • Link met Strava is zo gemaakt en werkt perfect

Minpunten

  • Niet waterdicht
  • Display gaat snel uit en dit is niet te veranderen
  • Telt stappen en treden bij een fietsactiviteit
  • Krijg real-time hartslag niet aan de praat
  • Geen Nederlandse app. Alleen Engels.
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, rvs / L

Reageer

Cecilia Spaansen 11-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bandje fitbit kapot BCC Oosterhout gratis bandje gekregen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fitbit charche 2 met mijn verjaardag van kinderen gehad roy van BCC Oosterhout heeft t naar tevredenheid opgelost
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, rvs / L

Reageer

John 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed simpel en doeltreffend
Het is makkelijk in te stellen en triggert om meer te doen dan het bankstel te verwarmen

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • Doet wat het zegt

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, zilver / S

Reageer

Jappie 24-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Onnauwkeurige data

Algemene score

3,0
Mooi design, maar de data is erg onnauwkeurig. GPS detectie (hardlopen) wijkt 5% af (=slechtere score dan gratis apps), autodetectie sporten loopt 2 minuten te lang door, slaap wordt gemeten terwijl je niet slaapt en andersom, enz. Ga je voor "mooi", dan is Fitbit een prima keus. Maar wil je betrouwbare data, koop dan een ander merk.

Pluspunten

  • Design
  • Batterijduur

Minpunten

  • Nauwkeurigheid
  • Klantenservice
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zwart, rvs / L

Reageer

Lammy 18-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk leesbaar scherm, gemakkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een perfect apparaat, werkt eenvoudig en registreert alle activiteiten perfect. Ook de app is heel compleet en houdt alles prima bij. De Fitbit Charge 2 voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het heeft een cool design. Ik ben er erg blij mee. Gekocht bij BCC te Leeuwarden (goede service, men nam ruimschoots de tijd voor uitleg).

Pluspunten

  • Duidelijk leesbaar
  • veel mogelijkheden
  • modieus design
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 zilver, paars / S

Reageer

Boudewijn 04-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Comfortabele tracker, alleen niet accuraat

Algemene score

5,0
Ik heb de FitBit Charge 2 gekocht om naast mijn dagelijkse activiteit ook mijn workouts bij te houden. Het horloge zit comfortabel. Voor alledaags gebruik (stappenteller, tijd aflezen) is de FitBit Charge 2 prima. Voor fitness workouts is hij niet geschikt. De hartslag monitor is 20 tot 40 bpm te laag. Ik heb dit gemeld bij FitBit en een nieuwe gekregen maar de nieuwe heeft precies hetzelfde probleem. Dit is dus een structureel probleem.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Goede app

Minpunten

  • Hartmonitor totaal niet accuraat
Geschreven voor: Fitbit Charge 2 blauw, zilver / L

Reageer