Philips S6640 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips S6640 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bastiaan 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Het is een fijn apparaat wat ook goed in de hand ligt.
Hiervoor scheerde ik meestal nat omdat ik een elektrisch scheerapparaat niet fijn vond. Met dit apparaat is het anders, het resultaat is niet zo glad als met een mes maar het resultaat is voor mij glad genoeg.

De trimmer doet zijn werk ook goed.
Alleen jammer dat er geen klein trimmertje op zit voor de bakkebaarden.
Ook jammer is dat je het apparaat niet kunt gebruiken als deze aan het stroom zit.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • Scheert zonder irritaties

Minpunten

  • Bij opladen is apparaat niet te gebruiken
  • geen kleine trimmer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven van hemert 29-09-2019
  • Product getest

Beter dan de 5000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

7,0
Ik had al de 5000 serie en nu mocht ik de 6000 testen. De 6000 geeft een beter en fijner resultaat dan de 5000. De 5000 lag in de kast en deze niet!

De trimmer doet het heel goed en is een aanwinst vergeleken met de 5xxx

Dit is dus een blijvertje

Pluspunten

  • Beter dan zijn voorganger
  • Nat en droog scheren
  • Stevig en mooi design
  • Trimmer

Minpunten

  • Nooit zo glad als een mesje

Reageer

Gerben L. 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Elektrisch scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Geen irritaties. Batterij gaat lang mee. Haar gaat er snel af. Scheerapparaat zelf ziet er mooi uit. Lichtgewicht.

Pluspunten

  • lange batterijduur
  • geen irritaties
  • lichtgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob h 26-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Makkelijk in gebruik, resultaat valt tegen

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

5,0
Nat scheren geeft onvoldoende resultaat, droog iets beter. Makkelijk in gebruik zonder snoer en onder de douche te gebruiken. Reis etui is te klein voor alle onderdelen.

Pluspunten

  • Onder de douche
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Niet glad genoeg

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

A 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

niet als manueel

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

4,0
Kan niet tippen aan manueel scheren. Geeft geen irritatie maar manueel scheren is minder gevoelig. Product geeft als resultaat dat het voelt alsof je een dag geleden hebt geschoren. Batterij gaat lang mee, licht in gewicht en makkelijk te reinigen

Pluspunten

  • onder de douche te gebruiken
  • makkelijk reinigen
  • batterij
  • gewicht

Minpunten

  • minder glad dan manueel

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bazzeman 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheert prima zonder irritatie

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude scheer apparaat kapot was gegaan ben ik overgegaan tot de koop van dit scheerapparaat en moet zeggen ben er zeer tevreden over hij scheert goed glad en daarom zou ik dit scheerapparaat zeker aanbevelen omdat hij zeer glad scheert, En na gebruik van het scheerapparaat heeft mijn huis geen last van irritaties.

Pluspunten

  • Zeer glad
  • Geen Irritatie

Minpunten

  • Duurt langer dan met mes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis19802019 25-09-2019
  • Product getest

Aangenaam verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Ik heb altijd nat geschoren en wilde het nu wel eens met scheerapparaat proberen! Ik ben aangenaam verrast. Het apparaat is licht van gewicht, erg stil, fijn in de hand en scheert goed glad!!
De vormgeving en gebruik zijn super en makkelijk. De batterij is top en gaat erg lang mee. Ook heb ik , op de eerste paar keer na, geen last van irritaties! Dus kan niet anders zeggen dat het een super goed en fijn apparaat is!! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Makkelijk te gebruiken
  • Verrassend glad resultaat
  • Geen irritatie
  • Goede batterij/accu

Minpunten

  • Niet (tja of de eerste keren irritatie)

Reageer

Kristof frederix 24-07-2019
  • Product getest

Top scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Super apparaat voor te scheren het kan zowel droog of nat ik verkies voor nat een beetje water erop en je scheert als het niks is. Batterij gaat ook lang. Tip voor een altijd perfecte scheerbeurt maak het apparaat altijd zuiver na het scheren zo blijf je altijd perfect scheren

Pluspunten

  • Snel scheren
  • Lange batterij duur
  • Nat en droog scheren

Reageer

super-peetje 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

aangename scheerbeurt

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

7,0
Ik had al van alles geprobeerd om mij te scheren zonder irritatie. Maar niks hielp hierbij. En het resultaat was goed. Mijn huid moest in het begin eraan wennen maar dit ging wel vlot. Na een paar keer te scheren heb ik zo goed als geen irritatie meer en heb ik geen branderig gevoel meer aan mijn hals. Een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fre 22-07-2019
  • Product gekocht

Super toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Dit is het beste scheer apparaat dat ik al ooit gebruikt heb, raad het iedereen aan, scheert perfect, zit een turbo op en de huid ziet niet rood, kan ook nat gebruikt worden wat ik ook aanraadt , als dit apparaat ooit stuk gaat koop ik het direct terug , ook het proper maken gaat heel makkelijk

Reageer

acpanther_mst 19-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verassend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Buiten verwachting scheert dit scheerapparaat goed glad, zowel droog als nat. Het apparaat ligt goed in de hand. Het display zit "verstopt", en zie je pas als er een afbeelding gaat branden.

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Scheertijd en oplaadtijd
  • Grip

Minpunten

  • Verwisselen van de scheerbladen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Davy M 18-07-2019
  • Product gekocht

Goed toestel. Werkt fijn zonder irritatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Fijn toestel werkt prima. Blijven wel wat stoppels. Geen irritatie. Zeer goede batterij. Handig opzetstuk en opberg tasje, wel geen houder.

Pluspunten

  • Batterij
  • Geen irritatie

Minpunten

  • Geen houder
  • Blijven stoppels achter

Reageer

Matty38 18-07-2019
  • Product getest

Prima scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Prima apparaat
Stil en zacht voor de huid
Makkelijk te reinigen
Nat scheren gaat net iets vlotter dan droog scheren

Pluspunten

  • Stil
  • Zacht voor de huid
  • Zowel droog als nat scheren
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Ontbreekt een voet om apparaat in te zetten

Reageer

Huub1981 17-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

7,0
Degelijk. Resultaat is bij mij het beste als ik met scheerschuim scheer. Soms worden haren eruit getrokken. Resultaat is minder als met mes en tijdsduur is even lang bij mij. Wel makkelijker om deze te pakken. Bouwkwaliteit is super.

Pluspunten

  • Bouw
  • Grip
  • Simpel

Minpunten

  • Resultaat/tijdsduur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gulmar 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer goede en gladde scheerervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Dit scheerapparaat zorgt voor een zeer gladde huid door middel van de drie scheerkoppen. Wanneer je overschakelt van een scheermesje naar een scheerapparaat ondervind je in het begin wat irritatie meestal maar dit was bij mij met dit apparaat niet het geval! Het apparaat is ook onder de douche te gebruiken waarbij het heft goede grip geeft zodat het niet wegschuift

De optie van baardtrimmer is makkelijk te wisselen en is handig en precies om een baard te onderhouden, bij te scheren of af te doen.

Pluspunten

  • Makkelijk inwisselbare en precieze baardtrimmer
  • Onder de douche te gebruiken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GT57 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Vlot nat en droog scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Vlot glad scheren nat en droog
Geen irritatie wat absoluut een pluspunt is
Maakt weinig geluid en laadt snel op
Een aanrader!

Pluspunten

  • Vlot nat en droog scheren
  • Korte oplaadtijd
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DJBesto 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Eerste ervaring met een elektrische scheerapparaat. Aangenaam verrast door de prestaties. Ik heb amper/geen irritatie. Dit was wel wat anders met scheren met mesjes.

Ik heb wel het gevoel dat het scheerapparaat niet 100% glad scheert maar doordat er amper nog irritaties zijn is het minder erg om je een keertje extra te scheren.

Ook de batterijduur is zeer goed. Ik kan mij een hele week scheren zonder te moeten opladen.
Tot slot is ook het onderhoud absoluut geen probleem. Het proper houden van het toestel is als een fluitje van een cent.

Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • amper/geen irritatie
  • proper houden toestel
  • batterijduur

Minpunten

  • niet 100% glad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RobertB 14-07-2019
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Aangenaam verast door dit scheerapparaat. Ligt heel goed in de hand en heeft een mooi design. Trimmer werkt heel goed en het scheert heel comfortable, zonder de huid te irriteren. Ook handig dat je het onder de douche kunt gebruiken, spaart enkele minuten 's morgens.

Pluspunten

  • Waterbestendig
  • Irriteert de huid niet
  • Mooi design

Reageer

williams 11-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik en sterke accu

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
na jarenlang met een mesje te hebben geschoren had ik de kans om dit apparaat te testen en was benieuwd naar het resultaat. vroeger had ik namelijk altijd een branderig gevoel na electrisch scheren dus daarom handmatig met mesje. na de eerste gebruiken droog scheren dacht ik oei dit komt niet goed maar na de scheerkop even onder de lopende kraan te houden had ik een beter resultaat en ook met een beetje scheergel een prima resultaat. de accu gaat lang mee en het toestel ligt goed in de hand. voor mensen die twijfelen zou ik zeker eens proberen of dit toestel iets voor jouw is. gedaan met snijwondjes en makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • nat scheren top
  • accu gaat lang mee

Minpunten

  • droog scheren niet zo goed resultaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mary 04-07-2019
  • Product getest

Schee4t niet supper

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

4,0
Het is niet mijn aperaat . Laaden en liging in de hand is priema .
Maar scheer ervaring is niet zo goed.

Pluspunten

  • Snel geladen. Lekker on de hand

Minpunten

  • Scheert niet lekker
  • Maakt veel geluid

Reageer

Toon meer reviews