Philips S6640 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips S6640 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JeBoyT 05-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Scheert strak en ook echt zonder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Na enkele weken de Philips 6000 Series Shaver gebruikt te hebben kan ik met zekerheid zeggen tevreden te zijn over dit product. Hij scheert erg strak en de anti wrijvingscoating voelt ook echt smooth aan voor je huid. Als gevolg heb ik geen huidirritatie en bultjes meer na het scheren wat erg prettig is, ook gaat de batterij lang mee, na heb enkele weken gebruikt te hebben is net 1/3 leeg, dus geen oplaad stres :)

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Geen irritatie
  • Lange levensduur Batterij
  • Compact

Minpunten

  • Geen borsteltje of beschermkapje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gers 04-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel opgeladen en pijnloos scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Na het uitpakken heb ik het apparaat direct opgeladen. 3 min is al genoeg voor een volledige scheerbeurt, dit stond aangegeven in de handleiding. Dit is ook écht zo. Hierdoor hoef je niet lang te wachten als de batterij leeg is. Volledig opgeladen is ie in een uur. Vrij vlot. Het scheren gaat soepel en volledig pijnloos. Vergeleken met een scheermes scheren mist dit apparaat een enkele haar rond de kin. De rest van de huid is super glad. Het schoonmaken van het apparaat gaat zeer vlot. In één handbeweging heb je het bovenste klepje opgemaakt en schud je hem zo leeg (bij droog scheren) het bijgeleverde borsteltje helpt om hem nog beter te poetsen. Na het scheren en eventueel schoonmaken kun je hem goed opbergen in de bijgeleverde tasje. Handig zou zijn als de oplader hier ook in zou kunnen. Dit is helaas niet zo. De baardtrimmer heb ik niet gebruikt.

Pluspunten

  • Snel opgeladen
  • Pijnloos scheren
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • met mes gaat sneller
  • meegeleverde hoes mist ruimte voor oplader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo 29-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Glad scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Ik heb het scheerapparaat nu 2 weken in gebruik en het bevalt super goed!
De eerste dagen was het nog een beetje wennen voor de huid, het scheerapparaat ging wat 'stroever' over de huid heen, maar na een paar dagen was de huid gewend aan het apparaat en scheert het apparaat moeiteloos glad. Ik hoef maar 1x over de huid heen te gaan voor een glad resultaat, bij mijn vorig apparaat moest ik meerdere keren over dezelfde plaats heengaan hiervoor (met wat irritatie tot gevolg).
De 'multiflex' scheerhoofden doen ook wat ze moeten doen, ze bewegen echt goed mee met de huid en ook de gevoeligere plaatsen op het gezicht worden met een beweging glad geschoren.
Zelf heb ik het apparaat nog niet gebruikt met nat scheren, ben zelf meer fan van het droog scheren, maar het is natuurlijk ideaal dat dit apparaat voor beide manieren van scheren gebruikt kan worden.

Het schoonmaken van het apparaat is super gemakkelijk, aangezien deze gewoon onder de kraan afgespoeld kan worden. Niet meer prutsen met het kwastje, maar gewoon afspoelen na ieder gebruik, super gemakkelijk!

De batterij gaat ook erg lang mee, inmiddels 2 weken in gebruik (iedere dag scheren) en de batterij is nog voor 2/3e vol. Dit is trouwens ook gemakkelijk te zien door middel van de indicatielampjes.

De bijgeleverde trimmer is ook erg krachtig en werkt een stuk fijner dan andere scheerapparaten welke 'geïntegreerd' zitten in het apparaat.

Het enige minpuntje wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken is dat er standaard geen houdertje bij het apparaat wordt geleverd (weet overigens ook niet of die beschikbaar is voor dit model), waardoor hij niet gemakkelijk op de wastafel kan staan.

Pluspunten

  • Glad scheerresultaat
  • Lange batterijduur
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen standaard houdertje bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

scheerjongen 29-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Sneller, gladder en makkelijker dan nat scheren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
In combinatie van warme baard olie ben ik met dit apparaat in staat gladder en sneller te scheren. Het feit dat het scheerhoofd via een knop snel te openen en schoon te maken is is super handig. Het voelt stevig in de hand en ik laad het 1 keer in de 10 dagen op! Mijn huid is vrij gevoelig en op de dagen dat het super gevoelig is, kan ik de rotaties langzamer laten doen wat beter is voor mijn huid. Ik heb ook geen ingegroeide haren meer, iets wat vroeger regelmatig gebeurde. Ik ben uiterst tevreden!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede grip en voelt stevig aan
  • Twee snelheden voor scheren

Minpunten

  • geen schoonmaak systeem

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerwin 28-04-2020
  • Product getest

Super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Fijn scheerapparaat, scheert gemakkelijk glad, ligt lekker in de hand en de accu gaat lang mee.

Ik heb altijd een scheermes gebruikt en had altijd last van huis irritatie, nu heb ik nu nagenoeg geen last meer van huid irritatie.

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Accu gaat lang mee
  • Kan onder de douche

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 02-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Glad scheerresultaat, makkelijk schoon te maken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een glad scheerresultaat. Ligt fijn in de hand en is makkelijk in gebruik. De scheerkop is makkelijk te wisselen en daarom ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Scheerkop makkelijk te wisselen
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Apparaat niet te gebruiken tijdens opladen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bastiaan 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Het is een fijn apparaat wat ook goed in de hand ligt.
Hiervoor scheerde ik meestal nat omdat ik een elektrisch scheerapparaat niet fijn vond. Met dit apparaat is het anders, het resultaat is niet zo glad als met een mes maar het resultaat is voor mij glad genoeg.

De trimmer doet zijn werk ook goed.
Alleen jammer dat er geen klein trimmertje op zit voor de bakkebaarden.
Ook jammer is dat je het apparaat niet kunt gebruiken als deze aan het stroom zit.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • Scheert zonder irritaties

Minpunten

  • Bij opladen is apparaat niet te gebruiken
  • geen kleine trimmer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven van hemert 29-09-2019
  • Product getest

Beter dan de 5000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

7,0
Ik had al de 5000 serie en nu mocht ik de 6000 testen. De 6000 geeft een beter en fijner resultaat dan de 5000. De 5000 lag in de kast en deze niet!

De trimmer doet het heel goed en is een aanwinst vergeleken met de 5xxx

Dit is dus een blijvertje

Pluspunten

  • Beter dan zijn voorganger
  • Nat en droog scheren
  • Stevig en mooi design
  • Trimmer

Minpunten

  • Nooit zo glad als een mesje

Reageer

Gerben L. 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Elektrisch scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Geen irritaties. Batterij gaat lang mee. Haar gaat er snel af. Scheerapparaat zelf ziet er mooi uit. Lichtgewicht.

Pluspunten

  • lange batterijduur
  • geen irritaties
  • lichtgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob h 26-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Makkelijk in gebruik, resultaat valt tegen

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

5,0
Nat scheren geeft onvoldoende resultaat, droog iets beter. Makkelijk in gebruik zonder snoer en onder de douche te gebruiken. Reis etui is te klein voor alle onderdelen.

Pluspunten

  • Onder de douche
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Niet glad genoeg

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

A 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

niet als manueel

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

4,0
Kan niet tippen aan manueel scheren. Geeft geen irritatie maar manueel scheren is minder gevoelig. Product geeft als resultaat dat het voelt alsof je een dag geleden hebt geschoren. Batterij gaat lang mee, licht in gewicht en makkelijk te reinigen

Pluspunten

  • onder de douche te gebruiken
  • makkelijk reinigen
  • batterij
  • gewicht

Minpunten

  • minder glad dan manueel

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bazzeman 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheert prima zonder irritatie

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude scheer apparaat kapot was gegaan ben ik overgegaan tot de koop van dit scheerapparaat en moet zeggen ben er zeer tevreden over hij scheert goed glad en daarom zou ik dit scheerapparaat zeker aanbevelen omdat hij zeer glad scheert, En na gebruik van het scheerapparaat heeft mijn huis geen last van irritaties.

Pluspunten

  • Zeer glad
  • Geen Irritatie

Minpunten

  • Duurt langer dan met mes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis19802019 25-09-2019
  • Product getest

Aangenaam verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Ik heb altijd nat geschoren en wilde het nu wel eens met scheerapparaat proberen! Ik ben aangenaam verrast. Het apparaat is licht van gewicht, erg stil, fijn in de hand en scheert goed glad!!
De vormgeving en gebruik zijn super en makkelijk. De batterij is top en gaat erg lang mee. Ook heb ik , op de eerste paar keer na, geen last van irritaties! Dus kan niet anders zeggen dat het een super goed en fijn apparaat is!! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Makkelijk te gebruiken
  • Verrassend glad resultaat
  • Geen irritatie
  • Goede batterij/accu

Minpunten

  • Niet (tja of de eerste keren irritatie)

Reageer

Kristof frederix 24-07-2019
  • Product getest

Top scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Super apparaat voor te scheren het kan zowel droog of nat ik verkies voor nat een beetje water erop en je scheert als het niks is. Batterij gaat ook lang. Tip voor een altijd perfecte scheerbeurt maak het apparaat altijd zuiver na het scheren zo blijf je altijd perfect scheren

Pluspunten

  • Snel scheren
  • Lange batterij duur
  • Nat en droog scheren

Reageer

super-peetje 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

aangename scheerbeurt

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

7,0
Ik had al van alles geprobeerd om mij te scheren zonder irritatie. Maar niks hielp hierbij. En het resultaat was goed. Mijn huid moest in het begin eraan wennen maar dit ging wel vlot. Na een paar keer te scheren heb ik zo goed als geen irritatie meer en heb ik geen branderig gevoel meer aan mijn hals. Een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fre 22-07-2019
  • Product gekocht

Super toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Dit is het beste scheer apparaat dat ik al ooit gebruikt heb, raad het iedereen aan, scheert perfect, zit een turbo op en de huid ziet niet rood, kan ook nat gebruikt worden wat ik ook aanraadt , als dit apparaat ooit stuk gaat koop ik het direct terug , ook het proper maken gaat heel makkelijk

Reageer

acpanther_mst 19-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verassend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Buiten verwachting scheert dit scheerapparaat goed glad, zowel droog als nat. Het apparaat ligt goed in de hand. Het display zit "verstopt", en zie je pas als er een afbeelding gaat branden.

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Scheertijd en oplaadtijd
  • Grip

Minpunten

  • Verwisselen van de scheerbladen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Davy M 18-07-2019
  • Product gekocht

Goed toestel. Werkt fijn zonder irritatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

8,0
Fijn toestel werkt prima. Blijven wel wat stoppels. Geen irritatie. Zeer goede batterij. Handig opzetstuk en opberg tasje, wel geen houder.

Pluspunten

  • Batterij
  • Geen irritatie

Minpunten

  • Geen houder
  • Blijven stoppels achter

Reageer

Matty38 18-07-2019
  • Product getest

Prima scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

9,0
Prima apparaat
Stil en zacht voor de huid
Makkelijk te reinigen
Nat scheren gaat net iets vlotter dan droog scheren

Pluspunten

  • Stil
  • Zacht voor de huid
  • Zowel droog als nat scheren
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Ontbreekt een voet om apparaat in te zetten

Reageer

Huub1981 17-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Geschreven voor: Philips S6640

Algemene score

7,0
Degelijk. Resultaat is bij mij het beste als ik met scheerschuim scheer. Soms worden haren eruit getrokken. Resultaat is minder als met mes en tijdsduur is even lang bij mij. Wel makkelijker om deze te pakken. Bouwkwaliteit is super.

Pluspunten

  • Bouw
  • Grip
  • Simpel

Minpunten

  • Resultaat/tijdsduur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews