Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver - Reviews

Best Reviewed jul 2019 Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
Scheermethode
onder de douche
Aantal bladen
4
Oplaadtijd
2 min
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mario jimenez 02-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

een uitstekend apparaat and betaalbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
uitstekend apparaat en betaalbaar..vormgeving is mooi en het laad snel op. ik raad seze apparaat aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo Pauwels 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur, handig formaat, turbofunctie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

10,0
Super tevreden met deze aankoop! Goede kwaliteit-prijsverhouding, zeer effectief resultaat met handige turbo-functie. Mooi design van een betrouwbaar merk! Duidelijke Nederlandse handleiding. Vele mogelijkheden, droog, nat scheren met of zonder schuim. Gemakkelijk onderhoud! Ik gebruik het scheerapparaat ook om mijn hoofdhaar te scheren met zeer goed resultaat!

Pluspunten

  • mooi design
  • super effectief
  • lange accuduur
  • snelle oplaadfunctie
  • gemakkelijk onderhoud

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Een fraai en sympathiek vormgegeven apparaat. Hoe kunnen ze het er voor maken, zeker met die cash back? Ik overwoog om éen keer een héel goed en héel duur scheerapparaat te kopen. Maar Remington is een betrouwbare naam, en ik dacht: wat kan me gebeuren?
Mijn scheeroordeel is nog niet betrouwbaar, want ik heb het ding sinds enkele dagen. Ik weet dus ook niet hoe degelijk de machine is. Maar de eerste ervaringen zijn : prima en kuswaardig glad. Gladder dan met het bekendere toestel, waarbij je steeds twijfelt of die mesjes scherp genoeg zijn. Iets gevoeliger op de huid, maar dat zal wennen denk , zeker als ik nat scheren ga proberen. Eindoordeel: alleszins de moeite en het geld waard voor iedere man (of vrouw) die simpel wil waar het om gaat: haren kwijtraken.

Pluspunten

  • Aangename vormgeving. Lijkt robust
  • Goede prijs. Wat zeg ik? Gewoon goedkoop
  • Vooralsnog: prima scheerresultaat
  • Leuk experiment voor Philips-verslaafden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjeffie 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke stoere bling bling scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Li-ion accu en waterdicht, scheert heel erg lang na 1 keer opladen. Ook nog leuk om te zien. Echte prijspakker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CJ 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed degelijk scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Goed degelijk scheerapparaat met goede scheerresultaten. Zeker aan te bevelen...! Zeker voor deze prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Buitenhuis 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert prima en ziet er degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Ben overgestapt van mesjes naar een scheerapparaat. Deze bevalt prima. Scheert goed en snel en laad snel op. En ziet er ook nog een keer goed/degelijk uit.

Pluspunten

  • Scheerkwaliteit
  • Snel opladen
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 23-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Na een Braun en enkele Philishavers: dit werkt prima. Minstens even glad als de toenmalige Braun, en voelbaar beter als de Phili's. Goeie batterijduur. Tondeuze kan beter: je hebt geen goed zicht op waar je knipt. Prijs-kwaliteit verhouding: buiten concurrentie! Basic display, maar meer moet dat niet zijn.

Pluspunten

  • glad en snel (turbo stand gebruiken!)
  • scheert prima, nat of droog
  • batterij houdt het lang uit

Minpunten

  • tondeuze is minder nauwkeurig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Popmart1970 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldig voor zwaardere baardgroei...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
geweldig apparaat...prijs/kwaliteit verhouding is prima! Batterijduur helemaal perfect en ook nog eens makkelijk schoon te houden! AANRADER!!

Pluspunten

  • batterij
  • scheert goed bij zwaardere baardgroei
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remington F9200 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soepele en krachtige scheerkop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Altijd nat geschoren, tijd om dit voortaan met een nieuwe F9200 van Remington te doen. Het oude Remington scheerapparaat (40 jaar) voldoet niet meer aan de huidige eisen.

Pluspunten

  • Ligt heel Goed in de hand
  • Turbo stand / zeer wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meme 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Net gekocht en direct uitgeprobeerd. De scheerapparaat is erg handig in gebruik en scheert super glad. Snel opgeladen.

Pluspunten

  • Scheert super glad
  • Snel opgeladen
  • Gaat makkelijk over de contouren

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lei 14-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede accu

Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Fijne shaver, scheert goed glad. Houder is makkelijk. Laad snel op en een acculading gaat lang mee. Aĺeen de kleur doet een beetje goedkoop aan (goudkleur)

Pluspunten

  • accu duur
  • houder

Minpunten

  • beetje bling bling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wout woltz 22-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Helaas , helaas

Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

2,0
Eerder heb ik een nogal positieve (en te snelle) beoordeling geschreven. Voorbarig. Want na een paar dagen bleek het mooie design verpakking te zijn voor een slecht scherend apparaat. Elke scheerbeurt werd een langdurige, pijnlijke affaire. Ik begreep waarom Remington zo veel korting gaf. Dus in de prullemand. ( Nee, milieubewust bij de overbodige apparaten van de vuilstort.)
Dom van mij, te goedkoop is geen goede koop. Ik beveel het produkt NIET aan.

Pluspunten

  • vormgeving

Minpunten

  • scheert slecht
  • trekt aan de huid

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

John 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi product voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

10,0
Scheert glad. Door de cashback zeer goedkoop. Prijs-kwaliteitsverhouding daardoor onverslaanbaar. Nog maar kort in bezit daardoor nog geen oordeel over degelijkheid.

Pluspunten

  • Scheert glad

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alexander Kopt 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat met de super prijs !

Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

10,0
Ik was altijd fanatieke gebruiker van andere merk tot dat dit apart had geprobeerd. Verbazend goede resultaat. Scheert zacht en schoon. Met turbo functie is Remington F9200 niet alleen effectief maar is ook heel snel. Ligt goed in hand. Body voelt stevig en sterk. Kopje beweegt zonder gevoel dit kapot te krijgen. Super goede apart tegen een zachte prijs.

Pluspunten

  • Stevige construktie
  • Goede resultaat
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review F9200

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Het scheerapparaat doet wat het moet doen, makkelijk te reinigen, het scheren is niet pijnloos, het opzetstuk is makkelijk te roteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

f9200

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Na beoordelingen op kieskeurig gelezen te hebben, voor dit scheerapparaat gekozen. Nu 2x geschoren en resultaat lijkt goed. Moet nog wennen want scheerde voorheen met mes, maar de eerste indruk is goed. Weinig huidirritatie en mooi glad.

Pluspunten

  • scheert mooi glad
  • weinig irritatie
  • weinig geluid
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheerblad en duidelijke bediening

Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht voor mijn vader van boven de 80. Ook die scheert zich met dit apparaat goed glad.

Pluspunten

  • scheert goed

Minpunten

  • wat groot met de oplader samen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Emil 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice design,goed quality

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Really nice set for real men. Good quality,fast charging. I have not been using shavers like this for some time but this one made me come back! No more razor blades ! I do recommend this product.

Pluspunten

  • Charging times
  • Nice set
  • Good price

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

10,0
goedkoop, mooi product, ligt lekker in de hand, goede accu, resultaat erg goed, meerdere mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Enuma 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede foliescheerder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
actieprijs maakt attent op Remington, ook al ben ik al jaren en jaren gebruiker van Braun scheerapparaten; scheert zo mogelijk nog beter dan Braun, en, hij heeft een slimme trimmer

Pluspunten

  • langdurige accu
  • scheert diep

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews