Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver
Best Reviewed - april 2018
Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo Pauwels 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur, handig formaat, turbofunctie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super tevreden met deze aankoop! Goede kwaliteit-prijsverhouding, zeer effectief resultaat met handige turbo-functie. Mooi design van een betrouwbaar merk! Duidelijke Nederlandse handleiding. Vele mogelijkheden, droog, nat scheren met of zonder schuim. Gemakkelijk onderhoud! Ik gebruik het scheerapparaat ook om mijn hoofdhaar te scheren met zeer goed resultaat!

Pluspunten

  • mooi design
  • super effectief
  • lange accuduur
  • snelle oplaadfunctie
  • gemakkelijk onderhoud

Minpunten

  • geen minpunten
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario jimenez 02-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

een uitstekend apparaat and betaalbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
uitstekend apparaat en betaalbaar..vormgeving is mooi en het laad snel op. ik raad seze apparaat aan iedereen
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjeffie 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke stoere bling bling scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Li-ion accu en waterdicht, scheert heel erg lang na 1 keer opladen. Ook nog leuk om te zien. Echte prijspakker.
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CJ 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed degelijk scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed degelijk scheerapparaat met goede scheerresultaten. Zeker aan te bevelen...! Zeker voor deze prijs.
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Buitenhuis 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert prima en ziet er degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben overgestapt van mesjes naar een scheerapparaat. Deze bevalt prima. Scheert goed en snel en laad snel op. En ziet er ook nog een keer goed/degelijk uit.

Pluspunten

  • Scheerkwaliteit
  • Snel opladen
  • Prijs/kwaliteit
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job de Zeeuw 08-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goedkoop maar.....

Algemene score

5,0
Gekocht tijdens een cashback actie en op basis van recensies. Zo zou het apparaat goed met een stugge / harde baard omgaan. Dit valt in de praktijk zwaar tegen. Je moet vaak over dezelfde plek gaan om een redelijk resultaat te krijgen. Ligt nu merendeels ongebruikt in de kast.

Pluspunten

  • Accu gaat best lang mee
  • Makkelijk schoonmaken d.m.v. afspoelen

Minpunten

  • Scheert bij stuge baard lang niet goed glad.
  • Resultaat met mesje sneller en gladder.
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Rick 07-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Glad, maar veel tijd nodig

Algemene score

6,0
Dit scheerapparaat scheert erg glad, maar als je een dag overslaat, kun je de volgende dag beter de wekker een kwartier eerder zetten. Ook op turbo heb je erg veel tijd nodig om glad te scheren.

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Bij baard van twee dagen veel tijd nodig
  • Baard van drie dagen bijna niet te doen.
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Theo 07-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Toch niet zo tevreden!

Algemene score

5,0
In juni gekocht, aanvankelijk zeer tevreden. Nu oktober, zeer ontevreden met het scheerresultaat. Langdurig scheren en nog niet glad. Bovendien, pijnlijk aan de huid.
Nu toch weer een Philipsshave.
Kan ik de Remington nog terugsturen?

Minpunten

  • Niet glad
  • Pijnlijk aan de huid.
  • Geen tondeuse.
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Sailor 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Patrick

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een jaar van zware iritatie over het beleid van Philips ben ik uit woede overgestapt op deze Remington. Philips heeft mij destijds het "state of art" model RQ 1250 van honderden euros verkocht. Na slechts 1 jaar was het ding zo bot als...en heeft Philips mij een nieuwe kop verkocht voir 80 euro en raad eens de geavanceerde kop van de rq 1250 werd zonder iets te melden niet meer gemaakt. Resultaat een veel te dure scheerkop vergelijkbaar met de goedkopere series en het bij het schoonmaken brandt je je handen en het scheren is maar zo zo. Met deze ervaring toch maar weer naar de winkel en mijn scheerkop is iets voordeliger geworden zodat je ijs kunt kopen en toen zag ik deze machine met een geweldig goede review rating! In plaats van iedere dag weer met de Gilette in de weer na het electrisch scheren is dit gewoon super glad. Er lijkt geen einde te komen aan de batterij en het resultaat van scheren is echt een enorm verschil met de rotertende koppen. Philips doet net of de klant gek is en reageert niet op werkelijke missers die ze makem zonder enige vorm van excuus, hoogmoed komt ...
Deze Remington is netzo duur als de scheerkopppen van Philips en ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt kortom een superding mer een voor mij perfect resultaat en blijkbaar doe ik maar 1 jaar met de koppen die 2 jaar meegaan. Value voor money en ziet er ook nog eens goed uit.

Pluspunten

  • Scheerresultaat
  • Batterij

Minpunten

  • De trimmer is gelijk met de kop.
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mike Page 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I much prefer this shaver over the Phillips models. It gives me a very close and the battery life is excellent. Simple, good quality and good value for money
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

HF 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima scheer apparaat. Na mijn oude Philips is dit een geweldig scheerapparaat. scheert moeiteloos alles glad.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • scheert feiloos

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nat en droog scheren

Algemene score

7,0
Nog niet lang in gebruik maar tot nu tevreden met het scheerresultaat. Makkelijk te reinigen onder de kraan.

Pluspunten

  • Kan mee onder de douche.
  • Zonder opladen een vakantie lang scheren.

Minpunten

  • Nog geen ontdekt
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Theo 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een scheerapparaat wat aan mijn verwachtingen voldoet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn leven lang wel 4 Philipsshaves versleten en nu eens een Remington gekozen. Wat een ervaring! Veel gladder en ook nog sneller. Over levensduur en accu capaciteit weet ik nog niets maar ik (en mijn vrouw ! ) zijn nu al bijzonder tevreden met mijn nieuwe Remington F 9200.

Pluspunten

  • Scheert zeer goed en glad.
  • Ligt makkelijk in de hand.
  • Eenvoudig te reinigen
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HJ 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn scheer apparaat

Algemene score

8,0
Prima scheer apparaat, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Geen poes pas maar gewoon goed scheren, in mijn geval onder de douche. Prima batterij. Gekocht na dat een braun 3 keer defect is gegaan in 7 maanden (erg fijn als regelmatig reist, en je staat ineens zonder)

Pluspunten

  • Scheert prima
  • Batterij
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

HAWE 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Flexibele kop, nat te gebruiken!

Algemene score

8,0
Deze scheerapparaat heeft een flexibele kop en is ook nat te gebruiken (voor mij een dikke plus). Lekker onder de douche scheren. De snellader is altijd handig voor iemand zoals ik die het opladen meestal vergeet.

Pluspunten

  • nat te gebruiken
  • snellader

Minpunten

  • even zoeken tot de juiste trimmer hebt ingesteld
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gino 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een scheerapparaat naar mijn hart.
Door mijn drukke job kom ik niet elke dag aan het scheren toe. Soms heb ik dan al een redelijke baardgroei,wat de meeste apparaten niet goed aan kunnen.
Dit apparaat dus wel,met zelfs een glad resultaat!
De batterij gaat lang mee, het is een mooi ontwerp met een handige houder en draagtasje erbij. Je kan het apparaat droog gebruiken,maar ook met scheerschuim en water. Dat is erg handig en fijn. En de wendbare kop,die zorgt ervoor dat ook moeilijker plaatsen toch mooi glad worden geschoren. Er zit overigens ook een lange laadkabel bij. Ik ben er heel erg tevreden over

Pluspunten

  • Wendbare scheerkop
  • Mooi ontwerp met staander en opbergzakje
  • Kan zelfs de moeilijkere baardgroei aan
  • Scheert zeer glad ,ook op moeilijke plaatsen
  • Lange batterijduur en laadkabel
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SDWasabi 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima resultaat en apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Remington F9200 ziet er erg stijlvol uit en werkt geweldig. Hij ligt goed in de hand, is niet te zwaar.
De opgegeven oplaadtijd van 120 minuten klopt wel, dan is de batterij helemaal vol.
De batterij-oplaadindicator is eenvoudig, maar voldoende. De houder is ook erg stabiel.
Praktisch is de transportvergrendeling, waardoor het scheerapparaat niet per ongeluk kan worden ingeschakeld, ideaal voor op vakantie.
In de opbergtas zit ruimte voor het scheerapparaat en de oplader.

Het scheren zelf is makkelijk, schoon en grondig in tijdens nat of droog scheren.
Het scheerhoofd is, zoals gebruikelijk bij alle goede scheermessen, vrij beweegbaar en past zich goed aan de gezichtsvorm aan.

Je krijgt met dit scheerapparaat zowel een mooie gladde scheerbeurt. Aanrader!

Pluspunten

  • Volledig wasbaar
  • Normaal en turbo scheren
  • 120min. gebruik, goed voor vakantie van 2 weken
  • Snellaadfuctie
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk v B. 27-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect scheerapparaat voor de zware baardgroei

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal apparaat voor snel en goed scheren, heb een zware en donkere baardgroei maar met dit apparaat ben ik in mum van tijd weer glad.
Het Power Advanced Foliescheerapparaat, F9200 van Remington, is voor mij met mijn zware baardgroei een regelrechte uitkomst.
Zelfs de kleinste haartjes worden meegenomen, hij is krachtig en slaat de kleinste plekjes niet over.
Het apparaat is zowel met snoer als snoerloos te gebruiken en heeft een snellaadfunctie. De batterij kan 2 uur gebruikt worden.
Snel en krachtig scheren, kan ook worden gebruikt met scheerschuim of gel.
Ben er heel tevreden over

Pluspunten

  • snel en krachtig
  • lange batteriijduur van 2 uur
  • kan met snoer en snoerloos gebruikt worden
  • volledig afwasbaar
  • flexibele snijbladen en intercepttrimmer
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 27-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Remington F9200

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uiterst tevreden ben ik over de Remington Shaver F9200. Vlot en soepel scheren met de keus van nat of droog scheren. De Turbo knop zorgt er voor dat de haren van mijn zware baardgroei moeiteloos worden verwijderd.
Het apparaat is in slechts 2 uur volledig op te laden, snoerloos (losstaand oplaadstation), afwasbaar, heeft een beweegbare kop die ook vastgezet kan worden en doet z'n werk meer dan goed, kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Turbo knop
  • Snel oplaadbaar.
  • Nat en droog scheren.
  • Beweegbare scheerkop.
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer