Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver
Best Reviewed april 2018

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo Pauwels 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur, handig formaat, turbofunctie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super tevreden met deze aankoop! Goede kwaliteit-prijsverhouding, zeer effectief resultaat met handige turbo-functie. Mooi design van een betrouwbaar merk! Duidelijke Nederlandse handleiding. Vele mogelijkheden, droog, nat scheren met of zonder schuim. Gemakkelijk onderhoud! Ik gebruik het scheerapparaat ook om mijn hoofdhaar te scheren met zeer goed resultaat!

Pluspunten

  • mooi design
  • super effectief
  • lange accuduur
  • snelle oplaadfunctie
  • gemakkelijk onderhoud

Minpunten

  • geen minpunten
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HF 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima scheer apparaat. Na mijn oude Philips is dit een geweldig scheerapparaat. scheert moeiteloos alles glad.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • scheert feiloos

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nat en droog scheren

Algemene score

7,0
Nog niet lang in gebruik maar tot nu tevreden met het scheerresultaat. Makkelijk te reinigen onder de kraan.

Pluspunten

  • Kan mee onder de douche.
  • Zonder opladen een vakantie lang scheren.

Minpunten

  • Nog geen ontdekt
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Theo 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een scheerapparaat wat aan mijn verwachtingen voldoet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn leven lang wel 4 Philipsshaves versleten en nu eens een Remington gekozen. Wat een ervaring! Veel gladder en ook nog sneller. Over levensduur en accu capaciteit weet ik nog niets maar ik (en mijn vrouw ! ) zijn nu al bijzonder tevreden met mijn nieuwe Remington F 9200.

Pluspunten

  • Scheert zeer goed en glad.
  • Ligt makkelijk in de hand.
  • Eenvoudig te reinigen
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HJ 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn scheer apparaat

Algemene score

8,0
Prima scheer apparaat, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Geen poes pas maar gewoon goed scheren, in mijn geval onder de douche. Prima batterij. Gekocht na dat een braun 3 keer defect is gegaan in 7 maanden (erg fijn als regelmatig reist, en je staat ineens zonder)

Pluspunten

  • Scheert prima
  • Batterij
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

HAWE 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Flexibele kop, nat te gebruiken!

Algemene score

8,0
Deze scheerapparaat heeft een flexibele kop en is ook nat te gebruiken (voor mij een dikke plus). Lekker onder de douche scheren. De snellader is altijd handig voor iemand zoals ik die het opladen meestal vergeet.

Pluspunten

  • nat te gebruiken
  • snellader

Minpunten

  • even zoeken tot de juiste trimmer hebt ingesteld
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gino 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een scheerapparaat naar mijn hart.
Door mijn drukke job kom ik niet elke dag aan het scheren toe. Soms heb ik dan al een redelijke baardgroei,wat de meeste apparaten niet goed aan kunnen.
Dit apparaat dus wel,met zelfs een glad resultaat!
De batterij gaat lang mee, het is een mooi ontwerp met een handige houder en draagtasje erbij. Je kan het apparaat droog gebruiken,maar ook met scheerschuim en water. Dat is erg handig en fijn. En de wendbare kop,die zorgt ervoor dat ook moeilijker plaatsen toch mooi glad worden geschoren. Er zit overigens ook een lange laadkabel bij. Ik ben er heel erg tevreden over

Pluspunten

  • Wendbare scheerkop
  • Mooi ontwerp met staander en opbergzakje
  • Kan zelfs de moeilijkere baardgroei aan
  • Scheert zeer glad ,ook op moeilijke plaatsen
  • Lange batterijduur en laadkabel
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SDWasabi 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima resultaat en apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Remington F9200 ziet er erg stijlvol uit en werkt geweldig. Hij ligt goed in de hand, is niet te zwaar.
De opgegeven oplaadtijd van 120 minuten klopt wel, dan is de batterij helemaal vol.
De batterij-oplaadindicator is eenvoudig, maar voldoende. De houder is ook erg stabiel.
Praktisch is de transportvergrendeling, waardoor het scheerapparaat niet per ongeluk kan worden ingeschakeld, ideaal voor op vakantie.
In de opbergtas zit ruimte voor het scheerapparaat en de oplader.

Het scheren zelf is makkelijk, schoon en grondig in tijdens nat of droog scheren.
Het scheerhoofd is, zoals gebruikelijk bij alle goede scheermessen, vrij beweegbaar en past zich goed aan de gezichtsvorm aan.

Je krijgt met dit scheerapparaat zowel een mooie gladde scheerbeurt. Aanrader!

Pluspunten

  • Volledig wasbaar
  • Normaal en turbo scheren
  • 120min. gebruik, goed voor vakantie van 2 weken
  • Snellaadfuctie
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk v B. 27-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect scheerapparaat voor de zware baardgroei

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal apparaat voor snel en goed scheren, heb een zware en donkere baardgroei maar met dit apparaat ben ik in mum van tijd weer glad.
Het Power Advanced Foliescheerapparaat, F9200 van Remington, is voor mij met mijn zware baardgroei een regelrechte uitkomst.
Zelfs de kleinste haartjes worden meegenomen, hij is krachtig en slaat de kleinste plekjes niet over.
Het apparaat is zowel met snoer als snoerloos te gebruiken en heeft een snellaadfunctie. De batterij kan 2 uur gebruikt worden.
Snel en krachtig scheren, kan ook worden gebruikt met scheerschuim of gel.
Ben er heel tevreden over

Pluspunten

  • snel en krachtig
  • lange batteriijduur van 2 uur
  • kan met snoer en snoerloos gebruikt worden
  • volledig afwasbaar
  • flexibele snijbladen en intercepttrimmer
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 27-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Remington F9200

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uiterst tevreden ben ik over de Remington Shaver F9200. Vlot en soepel scheren met de keus van nat of droog scheren. De Turbo knop zorgt er voor dat de haren van mijn zware baardgroei moeiteloos worden verwijderd.
Het apparaat is in slechts 2 uur volledig op te laden, snoerloos (losstaand oplaadstation), afwasbaar, heeft een beweegbare kop die ook vastgezet kan worden en doet z'n werk meer dan goed, kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Turbo knop
  • Snel oplaadbaar.
  • Nat en droog scheren.
  • Beweegbare scheerkop.
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer