Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver
Best Reviewed - april 2018
Specificaties
Aantal bladen
4
Oplaadtijd
2 uur
Bedrijfstijd
120 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mario jimenez 02-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

een uitstekend apparaat and betaalbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
uitstekend apparaat en betaalbaar..vormgeving is mooi en het laad snel op. ik raad seze apparaat aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo Pauwels 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur, handig formaat, turbofunctie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

10,0
Super tevreden met deze aankoop! Goede kwaliteit-prijsverhouding, zeer effectief resultaat met handige turbo-functie. Mooi design van een betrouwbaar merk! Duidelijke Nederlandse handleiding. Vele mogelijkheden, droog, nat scheren met of zonder schuim. Gemakkelijk onderhoud! Ik gebruik het scheerapparaat ook om mijn hoofdhaar te scheren met zeer goed resultaat!

Pluspunten

  • mooi design
  • super effectief
  • lange accuduur
  • snelle oplaadfunctie
  • gemakkelijk onderhoud

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Een fraai en sympathiek vormgegeven apparaat. Hoe kunnen ze het er voor maken, zeker met die cash back? Ik overwoog om éen keer een héel goed en héel duur scheerapparaat te kopen. Maar Remington is een betrouwbare naam, en ik dacht: wat kan me gebeuren?
Mijn scheeroordeel is nog niet betrouwbaar, want ik heb het ding sinds enkele dagen. Ik weet dus ook niet hoe degelijk de machine is. Maar de eerste ervaringen zijn : prima en kuswaardig glad. Gladder dan met het bekendere toestel, waarbij je steeds twijfelt of die mesjes scherp genoeg zijn. Iets gevoeliger op de huid, maar dat zal wennen denk , zeker als ik nat scheren ga proberen. Eindoordeel: alleszins de moeite en het geld waard voor iedere man (of vrouw) die simpel wil waar het om gaat: haren kwijtraken.

Pluspunten

  • Aangename vormgeving. Lijkt robust
  • Goede prijs. Wat zeg ik? Gewoon goedkoop
  • Vooralsnog: prima scheerresultaat
  • Leuk experiment voor Philips-verslaafden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjeffie 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke stoere bling bling scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Li-ion accu en waterdicht, scheert heel erg lang na 1 keer opladen. Ook nog leuk om te zien. Echte prijspakker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CJ 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed degelijk scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Goed degelijk scheerapparaat met goede scheerresultaten. Zeker aan te bevelen...! Zeker voor deze prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Buitenhuis 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert prima en ziet er degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Ben overgestapt van mesjes naar een scheerapparaat. Deze bevalt prima. Scheert goed en snel en laad snel op. En ziet er ook nog een keer goed/degelijk uit.

Pluspunten

  • Scheerkwaliteit
  • Snel opladen
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat ligt fijn in de hand en is geluidarm. Dit maakt dat het een fijn apparaat is om dagelijks te gebruiken. Tevens beschikt dit apparaat over een accu die snel weer op te laden is.

Pluspunten

  • accuduur
  • handzaamheid
  • oplaadstandaard

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scheerapparaat 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie uitvoering

Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

10,0
mooi scheerapparaat met een goed resultaat en een hele goede uitstraling ben er erg blij mee heb het cadeau gekregen van mijn vrouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Roos 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Op zoek naar een goed en betaalbaar scheerapparaat

Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht, fijn scheerapparaat, ligt lekker in de hand in vergelijking tot vorig scheerapparaat.

Pluspunten

  • scheerresultaat
  • accuduur

Minpunten

  • ik mis de oplaadstandaard
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arturs 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

F9200

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
It is a good shaver. I have hard beard an it does the work good. It is not perfect with one time going over but after couple times it finishes job very well and it is weary nice to side beard it leaves straight lines. Charges fast and battery last long.

Pluspunten

  • Feels good in hand
  • Good battery.
  • Perfect price.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doeltreffend en simpel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Prima scheerapparaat voor de ochtend scheerbeurt. Geen poespas, gewoon simpel en doeltreffend. Ik heb dit apparaat nu bijna 2 weken en nog niet in de oplader gehad, dus de batterij duur is dik in orde lijkt me.

Pluspunten

  • batterij
  • eenvoudig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
mooi en volledig apparaat voor een lage aanschafprijs ; gemakkelijk schoon te houden; ligt lekker in de hand en de stand van het apparaat is te wijzigen in de door jou gewenste stand

Pluspunten

  • licht
  • lange accuduur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.J. 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol premium scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

10,0
Het apparaat laadt snel op en scheert zeer glad. Mooi design en van premium kwaliet voor een zeer scherpe prijs. Prijs kwaliteit verhouding wint het van alle concurrenten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

T.Houkes 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheeraparaat F9200

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Prima apparaat voor een redelijke prijs prima prijs kwaliteits verhouding zeker aan te bevelen ,persoonlijk zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Steven 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert beter dan een dure Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Scheert goed glad, beter dan veel duurdere Brauns. Laadt snel op. Ligt goed in de hand, niet zwaar en maakt niet veel herrie. Makkelijk te reinigen. Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Pluspunten

  • scheert goed glad
  • niet zwaar
  • stil
  • gemakkelijk te reinigen
  • gunstig geprijsd

Minpunten

  • beetje te veel bling bling uiterlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneel en goede scheermogelijkheden

Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Ik vind het een top product, zeker voor de aangeboden prijs, veel scheermogelijkheden door extra verende- en zelf in te stellen trimmers, aan te bevelen.

Pluspunten

  • prima product
  • veel instelmogelijkheden met diverse trimmers

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HvK 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Dit is mijn 2e Remington scheerapparaat de vorige beviel zeer goed dus de keuze was niet moeilijk, ook leuk meegenomen is de cashback aktie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henkie 01-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

9,0
Superfijn apparaat gladde huid zonder irritatie of wondjes glijdt soepel over de huid heen ,
Zou hem zo weer kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington F9200

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Prima scheerapparaat voor een zeer goede prijs. Scheert op de turbo stand ook prima wat stuggere haren weg. Voor de erg gevoelige huid iets minder geschikt

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs

Minpunten

  • Niet voor de erg gevoelige huid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nicklee 23-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima oplaadsnelheid en gebruiksduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington F9200 - Power Advanced Foil Shaver

Algemene score

8,0
Even wennen met scheren na jarenlang Braun te hebben gebruikt, maar scheert prima mede gezien de prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • korte oplaadtijd
  • lang draadloos gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews