Braun Series 9 9296cc Wet&Dry - Reviews

Specificaties
Nat en droog
Ja
trimmerfunctie/tondeuse
Ja
Scheren met snoer
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Florian 05-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Gewoon een super scheerapparaat, wat een verademing!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een verademing is dit scheerapparaat. Na jaren een Phillips scheerapparaat (ook uit de topklasse en wet&dry), toch maar eens een Braun aangeschaft. Geen irritaties, geen pijn, geen vlekken en geen bultjes, ondanks mijn gevoelige huid! Of je je nou na 1 dag of na 3 á 4 dagen scheert, hij komt er moeiteloos doorheen. Zowel met droog scheren als onder de douche.
Het schoonmaken gaat zeer eenvoudig, scheerkop afnemen en een beetje uitkloppen of afspoelen onder de kraan (aangezien hij toch waterdicht is!) of je maakt gebruik van de Clean&Charge station. Het opladen gaat zeer snel en daarna gaat hij uren mee zonder op te laden.
Ook ziet hij er super strak en trendy uit, ligt goed in de hand en voelt degelijk aan.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Reinigingssysteem
  • Reisetui is standaard
  • Accu gaat lang mee
  • Laad zeer snel op

Minpunten

  • Hoge prijs, maar dat is hij absoluut waard
Geschreven voor: Braun Series 9 9296cc Wet&Dry

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekarharman 16-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Topapparaat, de Braun 9296cc

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik mag dit apparaat testen, en ik moet zeggen dat dit apparaat ontzettend glad scheert. Ik heb zelf ook nog een Philips 8894 scheerapparaat met drie scheerkoppen. Dat was een topmodel van Philips.
Beide apparaten zijn dus topmodellen, met de daarbij behorende (hogere) prijs.
Zowel de Braun als de Philips kun je nat gebruiken, bijvoorbeeld onder de douche. De Braun scheert gladder dan de Philips. Mijn huid moest de eerste week wel even wennen aan een ander scheerapparaat. Maar na een week weet je niet meer beter.
Het echte schoonmaken gebeurt met een zogenaamde Clean&Charge-station. Daar zit een bepaalde vloeistof in, waarmee het apparaat wordt schoongemaakt en gesmeerd. Daarna wordt het apparaat drooggeblazen in het station.

Het enige 'nadeel' is de hogere prijs, dan de instapmodellen. Maar daar koop je dan wel een topmodel voor. Het apparaat voelt stevig en degelijk aan in de hand. En met een kleine tondeuse achter op het apparaat, kun je je bakkebaarden stileren.
Dus, als je het geld er voor over hebt, haal je met deze Braun 9296cc een zeer goed apparaat in huis. De chromen elementen die zijn verwerkt in het apparaat maken ook dat het een apparaat is die ook gezien mag worden.
Ik heb er in ieder geval nu veel plezier van.

Pluspunten

  • Scheert ontzettend glad
  • makkelijk schoon te maken
  • ziet er goed uit
  • voelt stevig in de hand
  • nat als droog gebruiken

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Braun Series 9 9296cc Wet&Dry

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snertje83 01-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Super fijn in gebruik, lekker snel klaar iedere ochtend!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik scheer me eigenlijk al jaren met een Braun scheerapparaat. Hiervoor gebruikte ik een vrij eenvoudig en goedkoper model. Ik heb nu de Braun 9296cc gekregen om een aantal weken te testen en ik moet zeggen, dat is me goed bevallen. Ik scheer mijn baard iedere ochtend, en dat gaat nu veel sneller en gemakkelijker dan ervoor. Het voelt nauwelijks alsof ik me aan het scheren ben zo snel gaat het. Mijn huid is spiegelglad en ik sla veel minder haartjes over als met mijn oude apparaat. Daarnaast moet ik zeggen dat het apparaat er mooi uit ziet, en daarnaast zijn het oplaadstation en het reisetui erg handig. De batterij gaat daarnaast lekker lang mee, dus perfect voor als je lang op reis bent!

Pluspunten

  • Mooi qua uiterlijk
  • scheert super glad

Minpunten

  • Vrij prijzig
Geschreven voor: Braun Series 9 9296cc Wet&Dry

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter B 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het toestel heb ik gratis gekregen om te testen en uit te proberen. het toestel voldoet volledig naar mijn verwachtingen. Het is rechthoekig en gaat volledig tot in de kleinste details op mijn gezicht. Het reinigingstoestel dat erbij is is zeker een aanrader om uw toestel in uitstekende conditie te behouden. het is zeker een toestel dat ik opnieuw zou aankopen!

Pluspunten

  • lange batterij
  • mooi design

Minpunten

  • Lawaai reinigingstoestel
Geschreven voor: Braun Series 9 9296cc Wet&Dry

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brokkie 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat gekregen om een aantal weken uit te testen. Voorheen was ik sinds jaren een natscheerder. Enkele malen geprobeerd met een scheerapparaat, maar dat was geen succes. Ik kreeg telkens uitslag en pukkeltjes. Nu na drie weken dit apparaat testen is mijn huid nog steeds glad, alsof ik mezelf met een mesje heb geschoren. Het is een fijn apparaat in gebruik, de kop beweegt mee met de contouren van je gezicht , en binnen een paar minuten ben ik perfect glad. Ook het clean and charge station vind ik te gek, het apparaat is wel iets aan de grote kant, maar je hoeft dan ook niets meer zelf te doen. Het station reinigt en laad tegelijkertijd op. Het design vind ik sowieso te gek. Ik kan dit scheerapparaat dan ook van harte aanbevelen, ik gebruik nooit meer mesjes!

Pluspunten

  • Scheert superglad
Geschreven voor: Braun Series 9 9296cc Wet&Dry

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThomasK 24-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat, handig schoonmaaksysteem, leren etui

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De laatste jaren gebruik ik eigenlijk alleen en tondeuse. Scheren met de hand vond ik nogal een gedoe en leek met fijn om dit elektrisch te proberen. Ik heb de Braun 9296 gratis ontvangen om hem aan de tand te voelen.

Na een paar weken het apparaat gebruikt te hebben kan ik zeggen dat het een zeer fijn apparaat is dat kwalitatief perfect in elkaar zit. Hij scheert erg glad en je hoeft niet vaak over hetzelfde stukje huid te gaan. Ook het automatisch schoonmaak dock/lader is handig. Luxe etui is van echt leder. Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • scheert glad
  • goede accu

Minpunten

  • maakt geluid
Geschreven voor: Braun Series 9 9296cc Wet&Dry

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 18-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

mooi en goed uigebalanceerd. Doet wat het moet doen en meer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
18 november 2017, heb ik de Braun 9 serie scheerapparaat ontvangen. Deze mag ik gratis uit testen van Roamler. Ik zal mijn ervaring met jullie delen. Als eerst is het een prachtige doos goed verpakt alles ziet er super mooi uit. Hij ligt erg lekker in de hand met een uitgebalanceerd gewicht. Er zit een oplaad station bij incl. vloeistof om de scheerkop schoon te maken. Opladen ging heel snel. Hij was leeg toen ik hem kreeg en na 1 uurtje was hij helemaal vol. Ik had mijn baard 2 weken voor dat ik hem kreeg laten staan en dacht laat ik eens proberen, dat lukte niet met de scheerkop maar wel met de handige trimmer aan de achter kant. Ik was echt binnen 3 min klaar met trimmer en daarna nog even scheren. Het voelde heel glad. Ik scheer altijd droog en ben nu elke ochtend binnen 2 min klaar met scheren en het voelt net zo glad als met een mesje. Als ik mijn baard langer dan een week laat staan moet ik hem trimmen ,maar anders gaat het perfect zonder. Na 2 weken gaf hij aan dat ik de scheerkop schoon moest maken. In het laadstation kan een bakje met vloeistof en er zit een knop cleaning op. Het maakt niet veel geluid schoonmaken was zo gedaan en scheert helemaal glad in een handomdraai. Opladen gaat erg snel. Ziet er mooi uit en is zeker zijn geld waard. Ik ben elke ochtend lekker snel kaar en een weekend overslaan is ook geen enkel probleem. schoonmaken is zo gepiept. Ik ben er heel erg blij mee.

Pluspunten

  • laad snel op
  • weinig geluid
  • makkelijk schoon te maken
  • cleaning station er bij.
  • ligt fijn in de hand niet te zwaar of licht.

Minpunten

  • moet wel cleaning vloeistofkopen eens per 3 mnd.
  • cleaning station is wel groot.
  • cleaningstation moet wel in een stopcontact
Geschreven voor: Braun Series 9 9296cc Wet&Dry

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wbrees 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte accu duur

Algemene score

9,0
Ik heb al verschillende apparaten geprobeerd maar deze schiet er wel boven uit. Een perfect apparaat waarmee resultaten gehaald kunnen worden zowel in de douche als erbuiten !

Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Lange accu
  • Mooi resultaat
Geschreven voor: Braun Series 9 9296cc Wet&Dry

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gajavadana 05-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mij jaren lang geschoren te hebben met een Braun 7 series, was ik toe aan een nieuw apparaat. Het werd de 9series 9296cc. Het is wederom een prima keuze gebleken. Hij scheert snel en goed en geeft mij door de mooie aanbieding bij Bol.com een fantastische nieuwe scheerbeleving en is nu ook nog betaalbaar.

Pluspunten

  • Scheert beduidend sneller
  • Geeft een bijzonder fris en glad resultaat
Geschreven voor: Braun Series 9 9296cc Wet&Dry

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer