Philips SHAVER Series 3000 S 3110/06 - Reviews

8,1 Lees 12 reviews
Specificaties
Afspoelbaar
Ja
Trimmerfunctie/tondeuse
Nee
Scheren met snoer
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freddy7 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Comfortabel maar tijdrovend

Algemene score

7,0
Dit scheerapparaat is zeer handig in gebruik en ligt goed in de hand. In vergelijking met andere toestellen duurt het nogal lang om perfect geschoren te zijn zeker wanneer de baard iets harder is. Prijs kwaliteit zeker en vast een degelijk toestel

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Bart 21-06-2016 Product paar weken in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

8,5
Ik heb dit apparaat nu enkele weken in gebruik en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Het toestel ligt goed in de hand, is heel licht, ziet er goed uit en het scheerresultaat is wat je mag verwachten van een scheerapparaat.
Het enige minpunt is het ontbreken van een trimmer, maar in deze prijsklasse is dit te verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Joren 20-06-2016 Product maand in bezit

Degelijk apparaat dat zijn werk doet

Algemene score

8,2
Normaal gezien werk ik met mesjes en als het vlug moet gaan had ik nog een oud philishave scheerapparaat van 12 jaar oud.
Dit apparaat echter gaat zeer dicht naar het resultaat van de mesjes maar dan zonder alle ongemakken. Veel minder tijdrovend en geen wondjes of geknoei met schuim dat op je kleren achterblijft.
De mesjes zijn naar de onderkant van de lade verbannen :)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Freek070 16-06-2016 Product paar weken in bezit

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Algemene score

8,2
Sinds een aantal weken in het bezit van de shaver 3000, het product presteert boven mijn verwachtingen. Wat ik het prettigste vind is dat het apparaat heel soepel en zacht over de huid glijdt. Een scheerbeurt is nu in een paar minuutjes gedaan, kortom een aanrader!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Guigui 15-06-2016 Product paar weken in bezit

zeer goeie prijskwaliteit

Algemene score

8,2
Sinds ongeveer 2 weken heb ik mijn oude electrische scheerapparaat geruild voor deze toestel, en ben er zeer tevreden over!
De design vind ik echt mooi en het toestel ligt goed in de hand, zeker door de anti-slip afwerking van de binnenkant.
Over het scheren heb ik geen opmerking, het schhert heel glad en zonder irritatie.
Toch even opletten voor de mensen die dit toestel zouden willen kopen: er is geen uitklapbare trimmer voorzien, wat wel het geval is bij het meest andere toestellen.
Toch zou ik dit toestel zonder te aarzelen aan vrienden aanraden!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
StD24 15-06-2016 Product paar weken in bezit

Zeer aangename scheerervaring

Algemene score

7,8
Ik gebruik dit toestel sinds enkele weken en ben er zeer tevreden over. Het toestel past zich door de flexibele scheerkoppen goed aan aan het scheeroppervlak. Hierdoor verloopt het scheren vlot en heeft men geen last van irritaties.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
kennehbe 15-06-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte verhouding prijs/kwaliteit

Algemene score

9,0
Ik gebruik de Philips Shaver series 3000 nu al enkele weken. Scheert aangenaam en vlot, reinigt gemakkelijk en de batterij is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
OlivierKatrien 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Testen voor The Insiders

Algemene score

7,5
Heb deze Shaver eerlijk getest voor The Insiders Als je deze Shaver uit de doos haalt, wordt je al verlieft op het uiterlijk. Echt een stijlvol model ,wat zeer goed in de hand ligt. Ik was overigens al wel bekent met de Shavers van Philips, dus al enigszins gewent aan deze scheer koppen. Alleen deze kop is werkelijk een verademing. Alle contouren maakt hij sierlijk over je gezicht. werkelijk fantastisch. Schoon maken gaat ook goed. Even onder de kraan afspoelen. Persoonlijk scheer ik altijd droog. maar dat is mijn gewoonte. Ik heb eerlijk alleen maar positieve ervaring met deze Shaver S3110/06. Dus mijn conclusie, echt een aanrader. Als ik een score zou moeten geven in punten, zou het voor mij 9 zijn. Werkelijk een verademing om je hiermee te scheren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Joris85 09-06-2016 Product paar weken in bezit

Perfect glad

Algemene score

8,5
Mooi ontworpen toestel dat weinig lawaai maakt en vlot scheert. Het oppervlak voelt zeer glad aan en glijdt gemakkelijk over de huid. Hierbij volgt het de gezichtscontouren probleemloos. Het resultaat is zeer goed, al is het even wennen aan het feit dat je best met draaiende bewegingen scheert.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
markna 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

shaver 3000

Algemene score

7,2
Ik heb deze mogen testen en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit apparaat het is een ligt apparaat en er zitten goeie scheerkoppen op die goed over de huid glijden iets waar ik bij andere apparaten toch wat problemen van ondervind..

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Tom 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

Stil, licht toestel met glad resultaat

Algemene score

8,2
Ik heb dit toestel nu reeds enkele dagen mogen testen en heb voordien altijd een Philips scheerapparaat van een iets hogere categorie gebruikt. Het eerste wat me opviel toen ik dit toestel uit de doos nam, was het ontbreken van een trimmer, dit is namelijk één van de functies die ik op mijn oude toestellen regelmatig gebruikte. Het ontbreken van deze functie was ook meteen voelbaar toen ik het toestel voor de 1ste keer gebruikte, vooral wanneer je je baard iets langer laat staan, kan het vrij pijnlijk zijn om deze dan onmiddellijk met de scheerkoppen af te doen. Voor de rest ben ik wel tevreden van het toestel, het scheert mooi, fijn en glad af en ik heb geen last gehad van geïrriteerde huid, wat ik wel voorhad met mijn vorig toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
TC-Matic 31-05-2016 Product paar dagen in bezit

Glad en stil

Algemene score

8,8
Glad en mooi scheerresultaat, het afspoelen met water is makkelijk en handig, spijtig genoeg geen uitklapbare tondeuse aan. Toch zeer tevreden van dit apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend