Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips SHAVER Series 5000 S5320

7,7 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Braun Series 9 Elektrisch Scheerapparaat 9299s, Oplaadstandaard En Reisetui - Geschenkeditie Goud

Braun Series 9 Elektrisch Scheerapparaat 9299s, Oplaadstandaard En Reisetui - Geschenkeditie Goud
Bekijk alle Scheerapparaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

braj 20-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,0
het apparaat een paar weken in gebruik. De batterijduur is erg goed en het apparaat ligt goed in de hand.
Het scheerresultaat valt tegen. De huid is na het scheren geïrriteerd en het voelt niet glad aan.
Je kan beter blijven scheren met een mesje dan is het gladder en ben je sneller klaar.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5320

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

LouBor 17-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat met een glad scheerresultaat. Ligt ook fijn in de hand. Het schoonmaken is wat lastiger maar over het algemeen ben ik zeer tevreden!
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5320

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan3010 02-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
scheert gewoon goed, maar je betaald voor het design,
mijn oude pt919 scheert net zo snel als dit model in de turbo modus.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5320

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Michiel 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb het scheerapparaat nu een week in bezit ter vervanging van mijn oude Philips scheerapparaat. IK had een high end model en merk dat het scheerresultaat niet noemenswaardig is veranderd. Het was goed en het blijft goed. Wel draagt de nieuwe vorm en bewegelijkheid van de kop bij aan prettiger scheren. Ik hoef het apparaat minder te kantelen om goed in de hals te scheren, daarmee is de scheerervaring beter geworden. Ook het opladen is sneller en door de leds kan ik nu zien hoe vol de accu is. Ook het "lock" op de aan uit schakelaar vind ik prettig, ik ben al wel eens op reis geweest voor een paar dagen waarbij het vorige apparaat ergens in het vliegtuig of zo is aan gegaan en leeg was bij aankomst. Niet handig als je zonder snoer bent vertrokken.
Verder is de turbo functie een leuke extra, op de lastigere plekken lijkt hiermee het scheren wel sneller te gaan.
Het apparaat ligt erg lekker in de hand, maakt weinig herrie en voelt solide aan.
Al met al ben ik erg tevreden over het apparaat.
Ben benieuwd hoe de accu zich gaat houden naar verloop van tijd, bij mijn vorige apparaat was dit uitstekend.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5320

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan-hoog 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn apparaat, veelzijdig

Algemene score

7,0
Het is een fijn apparaat welke veelzijdig gebruikt kan worden. Door middel van de vele opzet stukken kan je kiezen van scheren en trimmen tot als een tondeuse gebruiken.
Het display is overzichtelijk en duidelijk leesbaar met goede iconen.

Overall een goed product tegen een goede prijs.

Pluspunten

  • Display
  • Gebruiksgemak
  • Opzetstukken
  • Accuduur

Minpunten

  • Ieder opzetstuk los aanschaffen
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5320

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E.J. 23-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
De prijs/kwaliteit is uitstekend. Goed glad scheerresultaat. Afspoelen onder de kraan is gemakkelijk en snel.De batterij gaat lang mee en is snel opgeladen.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5320

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annebertie 17-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Apparaat doet waarvoor die bedoeld is. Glad scheerresultaat zonder een geïrriteerde huid. Licht makkelijk in de hand, is stil en is makkelijk schoon te maken. Batterij is super, gaat lang mee.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5320

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosier 05-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Mooi apparaat dat snel oplaadt en ontzettend makkelijk in gebruik is. goed voor een eendags baardje maar ook voor enkele dagen langer.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5320

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan3010 02-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
scheert gewoon goed, turbo modus is gewoon normale max van vergelijkbare prijsklasse. Mijn oude pt919 scheert net zo goed alleen design is minder.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 5000 S5320

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer