Philips SHAVER Series 9000 S9171 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
precisietrimmer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 9000 S9171 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjef 03-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

9,0
Ligt fijn in de hand en gemakkelijk schoon te maken, scheert heel goed glad!
Heb het apparaat te kort in het bezit om er verder over te oordelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

paulpvl 01-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bijna fluisterstil

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

9,0
Mooie moderne techniek en echt heel compleet met trimmer en reinigingsstation.. Scheert alweer eenstuk gladder dan mijn vorige Cool Skin van Philips. Ik sta paf van het lage geluidsniveau en kan gesprekken weer volgen tijdens het scheren.
Trouwens ook lof voor de duidelijke gebruiksaanwijzing in foutloos Nederlands, dat tref je bij andere fabrikanten niet vaak aan.

Pluspunten

  • stil
  • mooi en stijlvol

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnoud 04-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

9,0
Een kwetsbare huid vroeg voor mij om een overstap naar droog scheren. Ik wilde echter natuurlijk wel een glad resultaat. Vandaar de keuze voor dit model, met een beloofd goed resultaat door de speciale scheermessen.
De draaibare koppen zorgen ervoor dat het apparaat makkelijk en snel de contouren van het gezicht volgt. Of de haartjes nu echt opgetild worden, zoals wordt gezegd, is mij niet helemaal duidelijk, maar in vergelijking met mijn vorige scheerapparaat (eveneens van Philips) blijft mijn huid inderdaad langer glad. De kantoordag kom ik nu wel door met een gladde huid.
Het schoonmaakstation bij dit apparaat doet braaf zijn werk en zorgt dat ik hier geen omkijken naar heb. Aangezien ik het apparaat nog niet lang in bezit heb, kan ik helaas nog niets zeggen van gebruiksduur van reinigingsvloeistof en kwaliteit koppen over langere termijn. Op dit moment ben ik echter tevreden over het appraat ondanks de wat hogere prijs.

Pluspunten

  • Reinigingsgemak
  • Scheerresultaat
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Prijs
  • geluid reinigingsstation

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JvdPal 25-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

5,0
Dit apparaat heeft een groot nadeel. Dat betreft het opzetkammetje van de baardtrimmer. Een zeer fragiel stukje plastic. Als dit stuk gaat, en het is heel kwetsbaar, dan moet de hele kop van de baardtrimmer worden vervangen. Dat kost zo'n 38 euro. Het kammetje is niet los te krijgen. Belachelijk voor zo'n duur scheerapparaat. Ook niet erg duurzaam om een hele kop te moeten vervangen voor een stukje plastic. Van Philips hoef je ook niets te verwachten. Die zeggen bij de klantenservice wel dat ze begrijpen dat het vervelend is om voor zo'n kammetje een hele kop te moeten vervangen maar doen voor de rest niks......

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

ton 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

7,0
mooi scheerapparaat maar wel veel onderdelen en weer een stopcontact nodig voor de cleaner. baard trimmer moet de scheer kop vervangen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

ton 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

7,0
veel onderdelen los. en altijd weer spullen kopen bv reiniger en mesjes om de 2 jaar en veel ruimte olus weer een stopcontact bezet.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Geert Roothans. 17-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Comfortable gladde shaver.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit uitstekend.Scheert zeer glad,volgt contouren van gezicht.Geen huidirritatie.
Goed schoon te maken.

Minpunten

  • Opladen en scheren tegelijk niet mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k van spelde 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

een lekker ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

8,0
ik zal erg aan dit apparaat moeten wennen,ik heb hem pas een keer gebruikt, maar hij scheert geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cor 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

scheert glad

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

9,0
Heel fijn scheerapparaat, ligt goed in de hand. Scheert super glad. Mooi design. Ben hierdoor getipt via vrienden. geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h van vugt 26-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super machine

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

9,0
Scheert glad en snel.
reinigingssysteem was even wat ingewikkelder ,maar eenmaal werkende is het superhandig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johnny 29-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Great shaver. Shaves smoothly and it is a great price.

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9171

Algemene score

9,0
Great shaver and leaves my skin super smooth and not irritable. It is very precise and easy to clean and maintain. For travelling the bag fits perfectly. Also the cleaner is super worth it knowing that makes shaving better. Also dries the shaver and you can charge the shaver on the cleaning station.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 21-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Flexible scheerkoppen erg prettig en maakt het mogelijk om lastige plekken makkelijk te scheren
Erg ergonomisch
Snel opgeladen
Zeer nettjes afgewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appie 16-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Eerste indruk is zeer goed, laag geluidsniveau. Weinig irritatie van de huid terwijl het scheerresultaat meer dan goed is. Schoonmaakmodule is ook erg handig.

Alleen nog maar droog geschoren, binnenkort eens met schuim proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 09-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Tot nu toe geweldig. Pakt alle haartjes, ook in de hals. Zeer glad resultaat.
En ook de reiniging met het apparaat vind ik hygiënisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick_S_84 05-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ondanks mijn zware baard scheert dit apparaat ontzettend fijn. Snel en effectief met een mooi resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tjebbe030 28-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik gebruik het apparaat nu 1 dag en ben er fantastisch blij mee, hier voor altijd met een scheermes je geschoren. Dit apparaat scheert bijna net zo glad en is heel fijn in gebruik. De meegeleverde trimmer is erg fijn om de bakkebaarden bij te werken! Ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

iwema 17-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Dit apparaat heb ik speciaal aangeschaft voor mijn tere huid. Ik moet zeggen het gebruik is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iwema 17-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Het scheren met dit apparaat is een waar genoegen, zeker als je van een ouder toestel overstapt naar dit apparaat. De huid wordt ontzien. Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio50 02-04-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Na jaren mijn oude Philips shaver ingeruild voor een nieuwe. Bevalt zeer goed geen huid irritatie en scheert bijzonder glad. Was een beetje sceptisch voor wat betreft het nat scheren maar ook daar voldeed het apparaat boven verwachting goed. Het apparaat is mooi van vormgeving, ligt goed in de hand en de koppen volgen goed de contouren van je gezicht. Kortom een scheerapparaat dat voldoet aan alle verwachtingen en meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DerkB01 03-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Sinds een paar weken m'n eerste kennismaking met elektrisch scheren na tientallen jaren scheren met een mes. Het bevalt uitstekend en geeft een perfect resultaat. Het apparaat gebruik ik onder de douche, ligt lekker in de hand en is zeer eenvoudig schoon te maken. Ik ben er zeer content mee!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews