Philips SHAVER Series 9000 S9171 - Reviews

Specificaties
Scheersysteem
roterend
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arnoud 04-09-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een kwetsbare huid vroeg voor mij om een overstap naar droog scheren. Ik wilde echter natuurlijk wel een glad resultaat. Vandaar de keuze voor dit model, met een beloofd goed resultaat door de speciale scheermessen.
De draaibare koppen zorgen ervoor dat het apparaat makkelijk en snel de contouren van het gezicht volgt. Of de haartjes nu echt opgetild worden, zoals wordt gezegd, is mij niet helemaal duidelijk, maar in vergelijking met mijn vorige scheerapparaat (eveneens van Philips) blijft mijn huid inderdaad langer glad. De kantoordag kom ik nu wel door met een gladde huid.
Het schoonmaakstation bij dit apparaat doet braaf zijn werk en zorgt dat ik hier geen omkijken naar heb. Aangezien ik het apparaat nog niet lang in bezit heb, kan ik helaas nog niets zeggen van gebruiksduur van reinigingsvloeistof en kwaliteit koppen over langere termijn. Op dit moment ben ik echter tevreden over het appraat ondanks de wat hogere prijs.

Pluspunten

  • Reinigingsgemak
  • Scheerresultaat
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Prijs
  • geluid reinigingsstation

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ton 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
mooi scheerapparaat maar wel veel onderdelen en weer een stopcontact nodig voor de cleaner. baard trimmer moet de scheer kop vervangen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

ton 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
veel onderdelen los. en altijd weer spullen kopen bv reiniger en mesjes om de 2 jaar en veel ruimte olus weer een stopcontact bezet.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Geert Roothans. 17-11-2016 Product paar weken in bezit

Comfortable gladde shaver.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit uitstekend.Scheert zeer glad,volgt contouren van gezicht.Geen huidirritatie.
Goed schoon te maken.

Minpunten

  • Opladen en scheren tegelijk niet mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k van spelde 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

een lekker ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik zal erg aan dit apparaat moeten wennen,ik heb hem pas een keer gebruikt, maar hij scheert geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cor 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

scheert glad

Algemene score

9,0
Heel fijn scheerapparaat, ligt goed in de hand. Scheert super glad. Mooi design. Ben hierdoor getipt via vrienden. geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt fijn in de hand en gemakkelijk schoon te maken, scheert heel goed glad!
Heb het apparaat te kort in het bezit om er verder over te oordelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

paulpvl 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bijna fluisterstil

Algemene score

9,0
Mooie moderne techniek en echt heel compleet met trimmer en reinigingsstation.. Scheert alweer eenstuk gladder dan mijn vorige Cool Skin van Philips. Ik sta paf van het lage geluidsniveau en kan gesprekken weer volgen tijdens het scheren.
Trouwens ook lof voor de duidelijke gebruiksaanwijzing in foutloos Nederlands, dat tref je bij andere fabrikanten niet vaak aan.

Pluspunten

  • stil
  • mooi en stijlvol

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JacW 11-08-2016

goede scheerresultaten

Algemene score

10,0
reeds ca. 50 jaar scheer ik mij met een philips shave.
Echter dit is de eerste waar geen beschermkap voor de scheerhoofden bij is geleverd.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

h van vugt 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super machine

Algemene score

9,0
Scheert glad en snel.
reinigingssysteem was even wat ingewikkelder ,maar eenmaal werkende is het superhandig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johnny 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Great shaver. Shaves smoothly and it is a great price.

Algemene score

9,0
Great shaver and leaves my skin super smooth and not irritable. It is very precise and easy to clean and maintain. For travelling the bag fits perfectly. Also the cleaner is super worth it knowing that makes shaving better. Also dries the shaver and you can charge the shaver on the cleaning station.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad76 11-03-2016

uitstekend/zeer goed

Algemene score

10,0
Het scheren is nu een genoegen.
Apparaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Ik zou het iedereen aan willen raden.
De aanschafprijs vind ik best fors, maar ik vind die zeker waard.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Gerrit 21-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Flexible scheerkoppen erg prettig en maakt het mogelijk om lastige plekken makkelijk te scheren
Erg ergonomisch
Snel opgeladen
Zeer nettjes afgewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appie 16-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Eerste indruk is zeer goed, laag geluidsniveau. Weinig irritatie van de huid terwijl het scheerresultaat meer dan goed is. Schoonmaakmodule is ook erg handig.

Alleen nog maar droog geschoren, binnenkort eens met schuim proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Tot nu toe geweldig. Pakt alle haartjes, ook in de hals. Zeer glad resultaat.
En ook de reiniging met het apparaat vind ik hygiënisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Runningjan64 03-10-2015

top product met 2 nadelen

Algemene score

8,0
Het werkt prima wat scheren betreft, alleen prijstechnisch en batterij duur is erg mager. ook de schoonmaakvloeistof is aan de dure kant
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Nick_S_84 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ondanks mijn zware baard scheert dit apparaat ontzettend fijn. Snel en effectief met een mooi resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tjebbe030 28-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik gebruik het apparaat nu 1 dag en ben er fantastisch blij mee, hier voor altijd met een scheermes je geschoren. Dit apparaat scheert bijna net zo glad en is heel fijn in gebruik. De meegeleverde trimmer is erg fijn om de bakkebaarden bij te werken! Ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

iwema 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Dit apparaat heb ik speciaal aangeschaft voor mijn tere huid. Ik moet zeggen het gebruik is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iwema 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Het scheren met dit apparaat is een waar genoegen, zeker als je van een ouder toestel overstapt naar dit apparaat. De huid wordt ontzien. Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews