Philips SHAVER Series 9000 S9161/41 - Reviews

8,6 Lees 11 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Scheersysteem
roterend
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Grecarella 30-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Ik hen hem nu een paar maanden in huis maar ik vind hem tegenvallen
De Accu Ss gauw leeg
Er zit geen standaard bij
Als je op reis gaat kan het snoer niet in de meegeleverde etui
Als je aan het scheren bent druk je gauw op de aan/uit knop
Het scheren gaat niet sneller als mijn vorige Philips

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
annemiek70 28-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Supergoed !!!!!
Iedere morgen een feest om te scheren met dit apparaat, gebruiksgemak , en tot in detail alle haartjes te kunnen verwijderen door de standen die mogelijk zijn..
Als 87 jarige ,na jarenlange scheerervaring ,is dit de oplossing !!
Een aanrader voor jong en oud die 's morgens met een gladde huid de dag tegemoet gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jmvanschie 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gezien alle eerdere lofuitingen over dit apparaat blijft het altijd spannend of het de belofte waar kan maken.
Dat is inderdaad het geval.Met name de mogelijkheid om nat te scheren is plezierig, geeft een zeer goed resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
PPandit 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
I am happy that the machine cuts to my satisfaction without hurting my skin.

thanks for this wonderful product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
frank1309 24-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prima apparaat, een prima gebruikersgemak en laad snel op. Scheert goed glad, ik had niet verwacht dat het resultaat zo verbluffend zou zijn. Ik zou het elke man aanraden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Jan 180 18-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Altijd al een Philips scheerapparaat gehad en deze voldeden goed .
De nieuwe Philips scheerapparaat heb al eerder getest bij Philips in Drachten en hij beviel goed vandaar deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
onassis 14-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Scheert als een scheermes! ziet er degelijk uit en is zeer stil! een aanrader zeker nu met de aktie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
PTR90 12-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, is gebruikvriendlelijk. Het schoonmaken gaat ook niet al tr lastig.

Top apparaat!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Grecarella 12-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Er kan er maar 1 de beste zijn en dat is de 9000 serie
Schitterend apparaat ligt lekker in de hand
Alleen jammer dat er geen standaard bij is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Bertjuhh66 18-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Apparaat voldoet aan alle eisen, zowel nat als droog. Scheerresultaat is prima, hij is stil, gaat lang mee voordat je bij moet laden, kortom, een prima apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
tedtje 16-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
hallo ik heb deze topper een paar weken in bezit en moet zeggen ben er super tevreden mee.

scheert onwijs goed evenaart bijna het scheren met een mesje maar dan zonder wondjes.

ook na een aantal dagen niet scheren heeft het apparaat geen problemen om er doorheen te komen.

het apparaat ligt goed in de hand en is redelijk stil kwa geluid.

de scheerkoppen zijn zeer simpel eraf te halen en je klikt zo de bijgeleverde tondeuse/baardtrimmer erop, ook het leegmaken of schoonmaken van de scheerkoppen gaat makkelijk.

1 minpunt er zit geen schoonmaakborsteltje bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend