Philips SHAVER Series 9000 S9161 - Reviews

Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard Meiracker 10-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moeilijk schoonmaken

Algemene score

1,0
Ik heb het scheerapparaat nu 1 week en door het schoonmaken van sheerkop constructie is hij nu al stuk. Oké toegegeven ik heb vrij grote handen waardoor ik het klepje van de scheermesjes niet makkelijk van elkaar krijg. Hierdoor zijn de borgringen stuk gegaan en vallen de mesjes eruit. Hier is dus zeker niet goed over nagedacht. Een klein drukknopje waardoor het klepje omhoog zou komen was voor zo'n merk en prijs wel handig geweest.

Pluspunten

  • Oogt provisioneel
  • Scheert goed

Minpunten

  • Slechte schoonmaak constructie
  • Niet geschikt voor grote handen
  • Niet geschikt voor mensen met weinig geduld
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Harry 24-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima scheerapparaat

Algemene score

8,2
Ik heb mij nog nooit zo glad kunnen scheren. Prima scheerapparaat, snel resultaat. Goede en eenvoudige reinigingsmogelijkheden i.c.m. separaat reinegings eenheid.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Algemene score

9,0
Dit had ik veel eerder moeten doen. Na jaren je nek opentrekken, eindelijk een apparaat waarbij ik me verheug op het scheren. En dan de onderhoudskit, geweldig.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Oudheusden 23-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Nog maar een paar dagen in gebruik, 1e indruk is goed, scheren gaat snel en gemakkelijk.
Schoonmaken van het apparaat gaat makkelijk met clean system waar je keuzes op kunt maken welk type reiniging je wilt gebruiken.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris-999 21-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
It is to replacing the old SensoTouch I was using, and certainly it did its job. The new designed contour makes it more close to my skin than the previous SensoTouch. It can shave more clean and faster than me old shaver.

I did not use the styler, so do not know its performance.

It is also easy to clean. I usually simply put it under the tap and most of the time the hair will be washed away. I did try the SmartClean several times and it is also good enough for lazy people like me.

May be the cost of SmartClean cartridge is not that perfect.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetsje 08-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Scheert goed en geen last van schrale of rode plekken. Ligt goed in de hand, makkelijk met beweegbare scheerkop.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer65 28-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Heel fijn apparaat. Het resultaat is werkelijk super bij het model wat ik had van 9 jaar geleden. Ligt fijn in de hand. alleen de trimmer is even wennen
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ramje1 16-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik mocht de Philips shaver 9000 uit proberen ik heb hem nu twee weken en heb het droog en nat uit geprobeerd.
Hij scheert nat gladder dan droog, scheert snel en het model ligt prima in de hand.
En de batterij gaat een uur mee, dus dat is heel lang.
Ik ben dol enthousiast. (Ramje1)
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramje1 16-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Twee maanden terug kreeg ik de kans om de Philips shaver SW9161/31 uit te proberen (testen).
En ik was gewent om me nat met mes te scheren.
Sun nu scheer ik met al een aantal weken met de Philips shaver S9161-31 en bevalt me prima.
Model is prettig in de hand scheert zowel droog als nat erg snel en glad. (Ramje1)
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervr45 28-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
ik mocht dit apparaat (Shaver series 9000 model S9161/41) testen, nou me oude scheerapparaat maar opgeborgen.Wat een verschil zeg, scheert perfect, koppen bewegen goed over de huid en een goede handgreep, makkelijk schoon te maken. Ik heb geen negatieve dingen kunnen vinden bij dit apparaat. Het is een aanrader.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Orangedutchy 23-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Afgelopen maand zag ik op facebook een berichtje voorbij komen, waarin mensen opgeroepen werden zich op te geven als testpersoon voor een nieuw scheerapparaat van Philips.

Ik scheer me al jaren nat, maar ben altijd wel benieuwd naar nieuwe producten, dus ik dacht ‘wie niet waagt, wie niet wint’ en heb me opgegeven. En ja hoor…kort daarna ontving ik zomaar het topmodel van Philishave, de S9161/41 uit de Shaver series 9000!

De afgelopen twee weken heb ik hem zo ongeveer om de dag gebruikt. Ik verwachtte huidirritaties, omdat ik droogscheren niet gewend ben. Maar daar heb ik helemaal geen last van gekregen! En je kunt het apparaat ook gebruiken om nat te scheren als je wilt. Voordeel van droog scheren is echter dat het lekker snel gaat. En het schoonmaken van de scheerkoppen gaat ook al zo makkelijk: gewoon schoon spoelen onder de kraan. Ook laadt het apparaat zeer snel op, en kan je het dan voor heel wat scheerbeurten gebruiken, zo’n 50 minuten lang.

Voor mij is dit scheerapparaat een openbaring en werkelijk een topper…ik geef het een dikke 9! Als fervent (voorheen) natscheerder had ik dat nooit verwacht.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jlpah 23-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Wat een geweldig apparaat is de series 9000.Het is een compleet scheer-trim systeem met een eigen reinigingsstation.
Het apparaat moet eerst opgeladen worden en dat gaat supersnel.Het apparaat maakt weinig geluid en ligt prettig in de hand.
Het klopt dat je huid even aan het droogscheren moet wennen.Natscheren kan ook je hebt alleen wat minder zich op wat je geschoren hebt.
Het bijgevoegde trimapparaat werkt subliem. De baardharen perfect op 1 mm getrimd.
Het verwisselen van de scheerkop/trimkop gaat eenvoudig.
Al met al een prettig apparaat. Zeer de moeite waard
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SdG 22-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Sinds ruim een week heb ik dit apparaat in huis. Ik scheerde me voorheen altijd nat maar ik wilde wel eens iets anders proberen en heb ter review dit apparaat van Philips toegestuurd gekregen. Mijn precieze set staat niet op Kieskeurig, ik heb namelijk type S9161/41, maar in essentie gaat het om hetzelfde scheerapparaat waarvan het resultaat dus ook volledig te vergelijken is met het hier genoemde model.
Na het opladen kan het apparaat zo'n 50 minuten scheren op een lading. Ik vind het een comfortabel scheerapparaat in gebruik, het scheerresultaat is mooi glad. De kaaklijn blijft een uitdaging, maar ook dit gaat heel goed. Omdat ik overschakelde van nat naar droog dacht ik dat mijn huid hier wel aan zou moeten wennen, maar dat bleek erg mee te vallen.
Kortom, het is een fijn apparaat, mooi design, ligt goed in de hand en levert een goed scheerresultaat.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pasmar7 22-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
De shaver is mooi van design en scheert zelfs op de moeilijjke plaatsen glad (neus en mondhoeken ).
Ook de irritatie van de huid is er niet, bij andere scheerapparaten had ik hier last van. Zeker een aanrader. Minpunt de prijs.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marianne1212 22-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de Philips S 9161/31 ruim 1 week gebruikt en ben zeer tervreden,
heb is een mooi scheerapparaat,
en een heel goed scheerresultaat,
vind hem prijzig maar hij is zijn geld zeker waard,
pluspunt goede kwaliteit eenvoudig in gebruik,
geef hem een 8,
minpunt
vind de reinigingsapparaat overbodig
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Broekert50 22-02-2015

Philips maakt het weer waar, een geweldige shaver

Algemene score

10,0
Al jaren Philips fan van scheerapparaten. Maar deze is uniek in zijn soort, de S9171 Philips Shaver scheert zowel nat als droog super glad, en absoluut geen huidirritatie. Heb medere malen nat gescheert met scheerschuim en dat beviel mij het beste. De Shaver ligt lekker in de hand, en maakt weinig lawaai. Het schoonmaken met de smart clean, is gewoon kinderspel hij maakt het goed schoon schoon en droog. Al met al ben ik zeer tevreden over deze Philips Shaver.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

JohnnyJ007 21-02-2015

Heel goed scheerapparaat!!

Algemene score

10,0
Dit apparaat sinds een week in mijn bezit en heb het deze week uitvoerig uitgeprobeerd.
Ik heb een sterke baardgroei en hele stugge baardharen. Moet mij elke dag scheren.
De eerste keer scheren had ik een baard van 2 dagen dus het werd de hoogste tijd. Het scheren ging heel erg soepel en het resultaat was al bijzonder goed.
Ik had geen last van huidirritatie wat ik normaal wel heb met een nieuw scheerapparaat.
De scheerkop volgt heel soepel de contouren van je gezicht. Het apparaat ligt prettig in de hand en is erg licht t.o.v. mijn eerdere philips scheerapparaten.
Het apparaat is makkelijk af te spoelen onder de kraan. Schoonmaken, smeren en opladen gaat heel eenvoudig met de bijgeleverde unit. Je kan het apparaat ook gewoon met het netsnoer opladen (is bijgeleverd)

Je kan ook nat scheren met dit apparaat maar dat heb ik nog niet geprobeerd omdat ik dat niet handig vind. Teveel gedoe.
De scheerunit is makkelijk te vervangen door de baardstylerhulpstuk met 5 standen.
Al met al ben ik zeer tevreden over dit apparaat. Prettig scheren en een goed scheerresultaat zonder geirriteerde huid.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

vanderborg 20-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze Philips S9161/31 is een top scheerapparaat. Ik gebruik hem nu een paar dagen en hij is werkelijk fantastisch in gebruik en mogelijkheden. Een heel goed scheerresultaat. Loopt soepel over de huid en werkt snel. Moest eerst even wennen aan de handgreep. Is nl.slanker dan mijn oude. Je kunt zowel droog als nat scheren. Hij is prijzig, maar is z'n geld dubbel waard gezien de degelijkheid. Zeer aan te bevelen voor lang scheerplezier.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huele65 20-02-2015

Scheert glad, zowel droog als nat.

Algemene score

10,0
Mooi vederlicht handzaam apparaat. Hij laat snel op en is eenvoudig schoon te maken. Na enige scheerbeurten stop je hem in de bijgeleverde reiniger en hij is super clean.
Ik heb er nat en droog mee geschoren. Beide methoden werken even goed. Het scheermesje kan in de prullenbak.
De bijgeleverde beschrijving is overzichtelijke en duidelijk.
Kortom, een topproduct van Philips die ik graag aanbeveel.
Pluspunten: Eenvoudig in gebruik, Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, licht materiaal
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Brug0734 19-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
De Shaver 9161 van Philips is het meest geavanceerde scheerapparaat dat ik tot nu toe heb gezien. Na 40 jaar scheren met een mesje toch weer overgaan naar elektrisch scheren. Het was even wennen, maar het resultaat is bijna net zo goed. De scheerkop geleidt de haren perfect voor een gladdere scheerbeurt. En dat is heel prettig op een wat oudere huid. Door de scheerkop met 3 scheermesjes kun je makkelijk alle 'hoekjes en kuiltjes' glad scheren. Werkt simpel zowel nat als droog.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews