Philips SHAVER Series 9000 S9161 - Reviews

Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rens10 13-10-2018

6

Algemene score

6,0
Wel gladder ook langer scheren dan mijn vorige philips.
Het schoonmaak apparaat vertoond al vanaf het begin storing.
oa hij geeft het beloofde tijdlijntje niet aan wat omschreven staat in de gebruiksaanwijzing.
hij geeft al na 8x schoonmaak beurten aan dat de vloeistof vervangen moet worden.
ik doe het elke zaterdag, dan probeer ik op deze manier de kosten te drukken.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

PietSnt 15-08-2018

scheert goed maar heeft veel onderhoud nodig

Algemene score

6,0
Het scheerapparaat scheert goed op een droge huid maar moet wel iedere dag schoongemaakt worden. Eerst onder de kraan en dan in het meegeleverde reinigingsapparaat.
Op een natte huid vind ik het scheren moeilijker/stroever gaan.
Ook heb ik het idee dat het scheerresultaat na een maand al minder goed is dan toen het apparaat nieuw was.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Richard Meiracker 10-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moeilijk schoonmaken

Algemene score

1,0
Ik heb het scheerapparaat nu 1 week en door het schoonmaken van sheerkop constructie is hij nu al stuk. Oké toegegeven ik heb vrij grote handen waardoor ik het klepje van de scheermesjes niet makkelijk van elkaar krijg. Hierdoor zijn de borgringen stuk gegaan en vallen de mesjes eruit. Hier is dus zeker niet goed over nagedacht. Een klein drukknopje waardoor het klepje omhoog zou komen was voor zo'n merk en prijs wel handig geweest.

Pluspunten

  • Oogt provisioneel
  • Scheert goed

Minpunten

  • Slechte schoonmaak constructie
  • Niet geschikt voor grote handen
  • Niet geschikt voor mensen met weinig geduld
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Ar65 29-08-2017

Beste scheerapparaat ooit

Algemene score

10,0
Hele goede gladde scheerresultaten, praktische en prima baardtrimmer; gebruik ik vooral voor de nekharen.

Al jarenlang trouwe Philipshave klant en de lat is weer hoger gelegd met dit apparaat.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Motermuis100 18-10-2016

Deze scheerapparaat werkt geweldig goed.

Algemene score

10,0
de scheerapparaat werkt echt heel goed,
ik had hier voor ander merk wat niet beviel.
dit scheert anders en is lekker stil ook fijn en de instellingen wist ik niet maar nu wel ja dus ik wil niet anders meer.
het is wel zo dat nat scheren beter resultaat geeft, dan droog ook uitgeprobeerd.
de prijs is wel hoog maar krijg er wel een goed apparaat voor.
(na bijna vier maanden zijn de scheerhoofden minder scherp, dat impliceert dat ik nieuwe moet kopen)
wel jammer want Philips beweert dat ik er twee jaar mee gaan.
buiten dit is het scheerapparaat erg goed.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 01-08-2016

geweldig

Algemene score

8,0
zeer goed apparaat.
scheert sneller alles mooi glad
de 8 kanten bewegende koppen doen ook goed de kaaklijn en werkt goed voor de hals!
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Harry 24-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima scheerapparaat

Algemene score

8,2
Ik heb mij nog nooit zo glad kunnen scheren. Prima scheerapparaat, snel resultaat. Goede en eenvoudige reinigingsmogelijkheden i.c.m. separaat reinegings eenheid.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Algemene score

9,0
Dit had ik veel eerder moeten doen. Na jaren je nek opentrekken, eindelijk een apparaat waarbij ik me verheug op het scheren. En dan de onderhoudskit, geweldig.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Oudheusden 23-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Nog maar een paar dagen in gebruik, 1e indruk is goed, scheren gaat snel en gemakkelijk.
Schoonmaken van het apparaat gaat makkelijk met clean system waar je keuzes op kunt maken welk type reiniging je wilt gebruiken.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris-999 21-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
It is to replacing the old SensoTouch I was using, and certainly it did its job. The new designed contour makes it more close to my skin than the previous SensoTouch. It can shave more clean and faster than me old shaver.

I did not use the styler, so do not know its performance.

It is also easy to clean. I usually simply put it under the tap and most of the time the hair will be washed away. I did try the SmartClean several times and it is also good enough for lazy people like me.

May be the cost of SmartClean cartridge is not that perfect.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetsje 08-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Scheert goed en geen last van schrale of rode plekken. Ligt goed in de hand, makkelijk met beweegbare scheerkop.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

glad57 01-06-2015

Mooi product

Algemene score

8,0
Nu ruim een paar maanden inbegrip. Bevalt goed en scheert gladder dan mijn vorige apparaat. Makkelijk schoon te maken en redelijk stil
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Meijer65 28-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Heel fijn apparaat. Het resultaat is werkelijk super bij het model wat ik had van 9 jaar geleden. Ligt fijn in de hand. alleen de trimmer is even wennen
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KiwiCH 02-04-2015

Top apparaat

Algemene score

10,0
Het is een mooi ontwerp met kwalitatief goede materialen.
Ligt goed in de hand en is fluister stil.
Als je scheerzeep gebruikt dan is het resultaat zelfs nog beter; daar kunnen die mesjes van G.. niet tegen op.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jaac 18-03-2015

Eerste Shaver die een perfect glad resultaat geeft

Algemene score

10,0
Ik gebruik deze shaver nu 2 weken en ben zeer tevreden over de resultaten! De shaver volgt volledig de contouren van mijn gezicht en pakt alle haartjes/stoppels mee. Ik heb ook geen last van irritatie meer. Handig is ook de bijgeleverde Styler voor het bijhouden van bakkebaarden en evt. baard(je). Accuduur is prima en apparaat is makkelijk met heet water te reinigen. Alleen jammer dat er geen houder in de verpakking zat om de shaver in te zetten. Staat toch wat mooier in de badkamer!
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

ramje1 16-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik mocht de Philips shaver 9000 uit proberen ik heb hem nu twee weken en heb het droog en nat uit geprobeerd.
Hij scheert nat gladder dan droog, scheert snel en het model ligt prima in de hand.
En de batterij gaat een uur mee, dus dat is heel lang.
Ik ben dol enthousiast. (Ramje1)
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramje1 16-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Twee maanden terug kreeg ik de kans om de Philips shaver SW9161/31 uit te proberen (testen).
En ik was gewent om me nat met mes te scheren.
Sun nu scheer ik met al een aantal weken met de Philips shaver S9161-31 en bevalt me prima.
Model is prettig in de hand scheert zowel droog als nat erg snel en glad. (Ramje1)
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roadtrain 08-03-2015

Tevreden gebruiker

Algemene score

8,0
Toch wel een heel verschil met vorige scheerapparaten....
Scheert soepel en snel en goed. Makkelijk schoon te maken/houden.
Alleen het schoonmaaksysteem met vloeistoftankje is toch wel wat complex. De tijd zal leren of hiermee de levensduur wordt verlengt.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

petervr45 28-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
ik mocht dit apparaat (Shaver series 9000 model S9161/41) testen, nou me oude scheerapparaat maar opgeborgen.Wat een verschil zeg, scheert perfect, koppen bewegen goed over de huid en een goede handgreep, makkelijk schoon te maken. Ik heb geen negatieve dingen kunnen vinden bij dit apparaat. Het is een aanrader.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Orangedutchy 23-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Afgelopen maand zag ik op facebook een berichtje voorbij komen, waarin mensen opgeroepen werden zich op te geven als testpersoon voor een nieuw scheerapparaat van Philips.

Ik scheer me al jaren nat, maar ben altijd wel benieuwd naar nieuwe producten, dus ik dacht ‘wie niet waagt, wie niet wint’ en heb me opgegeven. En ja hoor…kort daarna ontving ik zomaar het topmodel van Philishave, de S9161/41 uit de Shaver series 9000!

De afgelopen twee weken heb ik hem zo ongeveer om de dag gebruikt. Ik verwachtte huidirritaties, omdat ik droogscheren niet gewend ben. Maar daar heb ik helemaal geen last van gekregen! En je kunt het apparaat ook gebruiken om nat te scheren als je wilt. Voordeel van droog scheren is echter dat het lekker snel gaat. En het schoonmaken van de scheerkoppen gaat ook al zo makkelijk: gewoon schoon spoelen onder de kraan. Ook laadt het apparaat zeer snel op, en kan je het dan voor heel wat scheerbeurten gebruiken, zo’n 50 minuten lang.

Voor mij is dit scheerapparaat een openbaring en werkelijk een topper…ik geef het een dikke 9! Als fervent (voorheen) natscheerder had ik dat nooit verwacht.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 9000 S9161

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews