Philips SHAVER Series 9000 S9111/31 - Reviews

8,8 Lees 57 reviews
Best Reviewed jul 2016 Philips SHAVER Series 9000 S9111/31
Best Reviewed juli 2016
Specificaties
Accu indicator
Ja
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 57 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
handig en licht in gebruik met bovendien een cleaner. Ik gebruik ook het liefst een Philips omdat we dat zo ouderwets goed vinden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Bin 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

long battery life; light; beautiful design;smooth shave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Now I have used it for two days, and it works very smoothly and quietly. no irritation and much faster than my old razor. The machine is well design and comfortable in hand. but I think the price is a little bit expensive for me.

Pluspunten

  • lightweight
  • beautiful disign

Minpunten

  • expensive
  • No head guard

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
PaTi 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat

Algemene score

8,5
Het scheerapparaat is gemakkelijk in gebruik en scheert goed. Ondanks dat we het apparaat nog niet zo lang hebben voldoet het aan onze verwachtingen. Geen spijt van deze aankoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bert T 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Nat en glad scheren zonder wondjes

Algemene score

10,0
Je hebt de frisheid van natscheren en je hoeft niet bang te zijn voor snijwondjes. Dit is perfect scheren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Baerke 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima scheerapparaat

Algemene score

7,8
Makkelijk in gebruik en goed resultaat.
Snel opgeladen en ligt lekker in de hand door zijn lichte gewicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Sander van der Niet 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

philips s9111/31

Algemene score

8,5
Prima apparaat na eerste scheerbeurt. Ziet er mooi uit en maakt erg weinig geluid. Ideaal dat je er onder de douche mee kan scheren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Fijn scheren 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn scheren

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat is comfortabel voor mijn huid en scheert goed glad. Bovendien voorzien van handige hulpstukken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jasper 26-06-2016 Product paar weken in bezit

Goed voor snel schreven gezicht, nek gaat wat trager.

Algemene score

7,2
Scheert fijn op het gezicht, maar bij de nek gaat het moeizamer. Mogelijk doordat haren plakken bij mij aan de huid?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
AJ 25-06-2016 Product maand in bezit

Top apparaat!

Algemene score

8,5
Scheer 1x per week.Eerst droog dan nat en dat gaat super. Heb wel de tondeusestand nodig om de zwaarste baardgroei weg te halen. Had eerst een Coolskin en gebruikte daarnaast een echte tondeuse dus een waardige vervanger voor beide!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Gulickx 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

superapparaat

Algemene score

9,0
Mooi design ligt lekker in de hand scheert glad
zou hem iedereen aanraden. En zeker nu er een mooie korting op zit. Is zijn geld zeker waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jurre 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte shaver

Algemene score

9,8
Dit is een perfecte shaver als je een wat zwaardere baard hebt. Deze shaver geeft een mooi glad scheerresultaat. Bij mij geeft de shaver na ieder gebruik aan dat hij schoongespoeld dient te worden. Het verbaasd me echt hoeveel haartjes er iedere keer worden weggespoeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Serbout 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch product

Algemene score

9,5
Ben er zeer tevreden over, het levert goede prestaties. En hou er nu gewoon van om te scheren. Alles gebeurt vanzelf en ik hoef me nergens druk over te maken. Het apparaat maakt goed schoon en voelt weer als net nieuw wanneer het schoongemaakt is. Het levert goed resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jerry 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

geweldig scheeraparaat

Algemene score

7,5
dit scheeraparaat is een geweldig apparaat. heeft een goede battarij, scheert heel glad en de smarclean is zeer handig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
p herder 12-06-2016 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat.

Algemene score

8,0
Tevreden maakt mooi schoon. Scheert fijn en heeft weinig lawaai. Ligt goed in de hand. Een echt philips apparaatje. Hopelijk ook in levensduur wat accu betreft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Jac 06-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super scheerapparaat

Algemene score

10,0
Het scheerapparaat voldoet aan alle mogelijke eisen die ik er aan geteld heb, heel erg makkelijk te bedienen en werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martijn Koops 06-06-2016 Product paar dagen in bezit

Upgrade na jaren

Algemene score

8,0
Eindelijk na jaren een upgrade van mijn oude HQ7310. Wat een vooruitgang. Nu hopen dat hij ook zo lang dienst houdt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Tiny 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Algemene score

9,0
Glad scheerwerk in korte tijd. Apparaat ligt goed in de hand. Praktische standaard. Handig opbergen van het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Min 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

Ik vind het goed.

Algemene score

9,5
Dit scheerapparaat is waterdicht,makkelijk voor het gebruiken en schoon te maken.opladen duurt ongeveer 1 uur,kan lang tijd te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Gerald 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Echt glad scheren

Algemene score

8,8
Erg goed, mooi glad en maakt zich zelf schoon. Wat wil je nog meer.
Het apparaat ziet er erg degelijk uit en heeft vele mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jelle 29-05-2016 Product paar weken in bezit

Philips 9111/31

Algemene score

8,5
Mooi scheerapparaat, goede schoonmaakmogelijkheden, droogtijd misschien wat lang, maar als dat alles is. Super apparaat nix te wensen over.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews