Philips SHAVER Series 9000 S9111 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 147 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robin 17-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Afknapper

Algemene score

1,0
Half jaar terug 2 apparaten aangeschaft in het gezin, zowel mijn pa als ik erg tevreden over het apparaat, maar na een klein half jaar van beide apparaten de messen erg bot. Een is met reinigingsstation en die is net zo bot als de andere dus dat maakt geen verschil

Contact gehad met philips, allerlei vragen over het gebruik moeten beantwoorden en ze kunnen niet zeggen waar het aan ligt

Hiervoor een apparaat gehad waarvan ik na 5 jaar is de mesjes van heb moeten vervangen, en bij deze na een half jaar. En dat voor deze prijsklasse.

Verder een prima apparaat, maar ik raad een ieder aan goed na te denken over deze aankoop en te informeren naar een ander apparaat

2 apparaten voor samen 360 euro en liggen nu in de kast, waardeloos... het enige wat Philips zeg is dat ze aanraden om nieuwe mesjes te kopen voor veel te veel geld en veel te weinig kwaliteit

Pluspunten

  • Goede accu
  • Leuk design

Minpunten

  • Hele slechte mesjes

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Peter 08-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Philishave s9151

Algemene score

6,2
Mooi apparaaat. Leuk design. Scheert in bepaalde hoeken niet zo glad (bijv. hals nabij /onder de oren). Schoonmaken erg lastig; daar heb je duur apparaat voor nodig of een heel simpel sleuteltje. Niet zomaar in een handomdraai te doen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Yool 20-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Dick is aan de slag gegaan met de nieuwe shaver en is zeer enthousiast. Hij scheert zich nu slechts een maal per dag en blijft vervolgens de hele dag prettig glad. En hij is veel minder tijd kwijt voor het schoonmaken van de shaver. Met de tondeuse kan hij zijn snor prima in vorm houden. Kortom, een blije en gladde man!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 19-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Slecht scheerapparaat

Algemene score

3,0
Ik heb altijd een Philishave gehad. Ik gebruik met erg veel plezier de 8894. Omdat de huidige scheerkoppen aan vervanging toe waren, heb ik besloten maar een geheel nieuwe aan te schaffen. Met de goede reviews in gedachten, de S9111 aangeschaft.
Wat een tegenvaller, deze scheert slechter van mijn oude 8894 met oude scheerkoppen. Met timer opgemeten, de 8894 wint altijd. Verder is het scheren met de S9111 veel 'pijnlijker'.
De S9111 is al 2 keer terug geweest naar Philips, ze konden niets vinden. Toen heb ik de hoop maar opgegeven. Balen.
Mijn nieuwe S9111 ligt dus al maande, zo niet een jaar in de la, hij scheert gewoon niet fijn. Mijn oude 8894 is nog volop in gebruik, topding.

Minpunten

  • matig scheren
  • Scheert niet fijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Badman 22-01-2017

Meer dan overtuigend.

Algemene score

10,0
Ooit in discussie geweest (30 jr. geleden) met Philips medewerker over beste manier van scheren; 'nat' of met apparaat.Ben nu toch overtuigd.
Heb dit 'apparaat' nu iets meer dan drie weken
en de P van Philips staat dus voor Perfectie.
Schoor me altijd 'nat' vanwege langduriger glad resultaat (beroepshalve en ook privé vereiste). Met deze Shaver heb ik minstens hetzelfde resultaat in minder dan eenderde van de tijd en zónder bloedvergieten.
Voelt gewoon perfect en is zijn ietwat hogere kostprijs méér dan waard.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Cor 11-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
handig en licht in gebruik met bovendien een cleaner. Ik gebruik ook het liefst een Philips omdat we dat zo ouderwets goed vinden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bin 01-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

long battery life; light; beautiful design;smooth shave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Now I have used it for two days, and it works very smoothly and quietly. no irritation and much faster than my old razor. The machine is well design and comfortable in hand. but I think the price is a little bit expensive for me.

Pluspunten

  • lightweight
  • beautiful disign

Minpunten

  • expensive
  • No head guard

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ohje 13-10-2016

Goed apparaat

Algemene score

8,0
Solide apparaat, met het in combinatie van het reinigingsapparaat leek het mij een fantastisch geheel.Alleen de scheerkoppen zijn nu al versleten! Er wordt gesuggereerd om de 2 jaar deze te vervangen voor de beste resultaten maar dat kan ik wel vergeten!
Nu deze al vervangen. Nu maar hopen dat de nieuwe het wat langer uithouden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Erv 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Glad scheren

Algemene score

8,2
Na 2 weken gebruik is mijn huid goed gewend aan het scheren met dit apparaat, hiervoor ook een Philips scheerapparaat.
Gladder scheerresultaat als tevoren, met minder irritatie. Zeker met natscheren een heel glad resultaat. Minder irritatie dan met een mesje.
Accu 1 keer opgeladen en zeker 15 scheerbeurten meegegaan, in de eerste instantie goed genoeg.
Met vasthouden soms het idee dat je de aan-uitknop in zou kunnen drukken, het is een klein apparaat, voelt soms net te klein aan, maar dat is persoonlijk.
Voor de eerste indruk een prima apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

PaTi 10-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat

Algemene score

8,5
Het scheerapparaat is gemakkelijk in gebruik en scheert goed. Ondanks dat we het apparaat nog niet zo lang hebben voldoet het aan onze verwachtingen. Geen spijt van deze aankoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 07-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top scheerapparaat

Algemene score

8,8
Apparaat ligt prima in de hand en is gemakkelijk schoon te maken. Ook het geluidsniveau is erg laag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert T 07-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Nat en glad scheren zonder wondjes

Algemene score

10,0
Je hebt de frisheid van natscheren en je hoeft niet bang te zijn voor snijwondjes. Dit is perfect scheren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Schier 03-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips S9111/41 scheerapparaat

Algemene score

7,0
Scheert uitstekend!
Mooi vormgegeven, stevig opbergetui.
Snel opgeladen!
Het verwisselen van scheerblad en tondeuse is wat lastig, je moet hier veel kracht bij zetten.
De tondeuse moet apart worden bewaard, hiervoor is geen ruimt in het etui.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Jos 01-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat, jammer van het etui

Algemene score

8,0
Het apparaat scheert uitstekend. Jammer vind ik dat het etuie pover is uitgevoerd en geen ruimte biedt voor oplader en trimmer. Die moet je los opbergen. Voor een vakantie moet je eraan denken dat je de oplader los meeneemt. Voor deze prijs mag je meer verwachten van een etui

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat

Algemene score

9,5
Ik begin net aan een nieuwe baan dus ik wil een lekker glad koppie en ik was niet tevreden over met mes en scheerschuim scheren.

Omdat mijn kaaklijn smal en hoekig is koos ik voor de 9000 serie en hij gaat erg makkelijk met de contouren mee. Mijn huid is gevoelig en ik ondervind geen problemen.

Hij is licht, makkelijk te gebruiken en lekker stil. Ik heb ook veel positieve reviews gezien op Youtube en daar ben ik het mee eens.

Zowel nat als droog, geen enkel probleem. Als je het product bij Philips registreert krijg je 3 jaar garantie, maar ik verwacht er uiteraard langer plezier van te hebben vanwege de prijsklasse en de degelijke bouw van het apparaat.

Mocht hij na 2 jaar wat bot zijn, dan kan je nieuwe mesjes aanschaffen voor een acceptabele prijs.

Je krijgt de SmartClick bear styler erbij, wat handig is voor de bakkebaarden.

Toen ik met het mes scheerde zag ik op tegen scheren, vanwege mijn gevoelige huid, het was niet zo glad 'tegen de haren in', maar nu beleef ik plezier aan scheren en het gaat en stuk sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perfect scheergedrag 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een heel fijn en goed scheerapparaat

Algemene score

10,0
Dit scheerapparaaat scheert prima en bijzonder glad hij is handig in gebruik en snel opgeladen bijzonder goed schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baerke 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima scheerapparaat

Algemene score

7,8
Makkelijk in gebruik en goed resultaat.
Snel opgeladen en ligt lekker in de hand door zijn lichte gewicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sander van der Niet 28-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

philips s9111/31

Algemene score

8,5
Prima apparaat na eerste scheerbeurt. Ziet er mooi uit en maakt erg weinig geluid. Ideaal dat je er onder de douche mee kan scheren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

msmit 26-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Simple en goed

Algemene score

8,0
Het is zeer goede machine vergelijken met de oude modellen het was eens keer tijd voor upgrade van deze aankoop heb geen spijt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fijn scheren 26-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn scheren

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat is comfortabel voor mijn huid en scheert goed glad. Bovendien voorzien van handige hulpstukken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews