Byzoo Zebra Slowjuicer Wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Byzoo Zebra Slowjuicer Wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wesley 13-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

9,0
Recent ontving ik de Byzoo Zebra slowjuicer (zilvergrijs) via slowjuice.nl , keurig geleverd zoals gepland. Ik ben de slowjuicer direct gaan testen en hij heeft me positief verrast! Een zeer stil apparaat, hoge sap opbrengst, goede smaak en zeer geschikt voor harde en zachte groenten en fruit. Niet onbelangrijk ook nog makkelijk schoon te maken. Ik kan geen nadelen benoemen tot nu toe. Ik snijd de hardere groentes en fruit (bleekselderij bijv.) wel even klein voor ik ze in de juicer gooi. Dit verwerkt hij nét wat makkelijker. De juice van bijv. de selderij is zeer mooi glad zonder enige pulp! Dit ben ik van andere apparaten wel anders gewend.

Pluspunten

  • Stil
  • Sapopbrengst
  • Prijs
  • Makkelijk schoon te maken
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shirley 26-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

slowjuicer

Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

5,0
stille machine
Jammergenoeg lastig schoon te maken. te tijdsintensief met veel kleine onderdelen
Gebruiksaanwijzing onvolledig en onduidelijk

Pluspunten

  • maakt weinig geluid

Minpunten

  • lastig schoon te maken.
  • gebruiksaanwijzing onduidelijk

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Hetty 19-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat

Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

8,0
In het begin een beetje puzzelen hoe het apparaat werkt, omschrijving mag duidelijker. Na een telefoontje zeer vriendelijk geholpen en een uitstekende service! Ben heel blij met het apparaat en gebruik het veelvuldig. Zeker zijn geld waard.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Krachtig
  • Veel sap
  • Kan grote stukken fruit zonder problemen verwerken

Minpunten

  • Bleekselderij gaat wat lastiger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima slowjuicer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

8,0
Na bij andere lekker juice shots te hebben gekregen besloten om zelf een slow juicer aan te schaffen. Prima apparaat. Makkelijk in gebruik en neemt niet veel ruimte in beslag. Afgelopen dagen lekkere fruit/groenten drankjes en shotjes gemaakt.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Neemt niet veel ruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AP 11-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor - heerlijk sap

Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

9,0
(Met gratis Byzoo accessoires, maar in kleur zilvergrijs.) De Byzoo Zebra slowjuicer is mijn derde slowjuicer. Ik hield van mijn eerste slowjuicer, maar die bleef in Zuid-Afrika toen ek hierheen verhuisde. Mijn tweede slowjuicer was een grote teleurstelling. Maar toen vond ik de Byzoo Zebra: met zijn krachtige, stille motor en zeer praktisch ontwerp was het alles wat ik nodig had! Ik hak alleen selderij (het is zeer vezelig) en rode biet (het is zeer hard) in kleine stukjes. De motor vertoont geen spanning terwijl het sap van grotere of zelfs hele stukken andere groenten en fruit pers. Het schoonmaken van de juicer duurt niet langer dan verwacht. Helaas bevat de handleiding geen informatie over wanneer ik de extra zeef moet gebruiken of hoe ik sorbets, notenmelk en notenpasta's moet maken.

Pluspunten

  • krachtige, stille motor
  • praktische ontwerp
  • heerlijk koel sap met weinig stukjes

Minpunten

  • moet steeds wat groenten in stukjes snijden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 01-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Byzoo Zebra Slowjuicer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

9,0
Apparaat aangeschaft bij Slowjuice.nl. Bij het uitpakken merk je het al. Kwaliteit straalt eraf en ook in bedrijf. Zeer stabiel, krachtige en stille motor en smaakvol sap.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 28-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een heerlijke praktische slowjuicer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

5,0
Ik heb voor deze slowjuicer gekozen, omdat ie niet te duur is en een grote vulopening heeft. Daardoor kun je ook grote stukken appel, wortel, selderij etc erin doen. Het is een mooi vormgegeven apparaat wat voor mij niet te veel ruimte op het aanrecht inneemt. De sapjes zijn heerlijk! Echt een goede investering in je gezondheid. Ik maak met name selderijsap smorgens vroeg voor op de nuchtere maag. Dat schijnt een hele reinigende werking op de lever te hebben volgens Medical Medium.
Wat ik er wel bij moet zeggen is dat je geduld moet hebben met schoonmaken, want dat is even een klusje, maar ik heb het graag voor die heerlijke sapjes over.

Pluspunten

  • Grote vulopening voor hele appels etc.
  • Ziet er mooi uit
  • Doet prima wat ie moet doen zonder te haperen

Minpunten

  • schoonmaakwerk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zwaar en daardoor degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

8,0
Toen de bezorger de slowjuicer afleverde, was ik verbaast van het gewicht van de doos.
Gelijk uitgepakt en inderdaad een apparaat dat er zeer degelijk uitzag.
De gebruiksaanwijzing is jammergenoeg zeer summier.
b.v. Welke zeef moet je waarvoor gebruiken.
Maar het is ons gelukt door wat te proberen en het resultaat was voortreffelijk en lekker.
Het toestel produceert weinig geluid en de sapjes zijn verrukkelijk.
Maar zo als ik al zei, had ik wel in de gebruiksaanwijzing iets van voorbeelden verwacht.
Al met al zijn we zeer tevreden over de slowjuicer Zebra.

Pluspunten

  • ziet er in eerste instantie goed en degelijk uit
  • geluidsarm

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

AmJo 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne slowjuicer, snel geleverd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

9,0
De Byzoo Zebra Slowjuicer heb ik online besteld bij slowjuice.nl en had ik netjes de volgende dag in huis. Ik ben super tevreden over dit product. Mijn sapje smaakte heel lekker en de pulp was goed droog. De sapopbrengst is goed. Het schoonmaken ging ook vrij gemakkelijk. Ook kreeg ik er twee mooie flessen bij en een extra zeef.

Pluspunten

  • Droge pulp
  • Veel sap
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Schoonmaken kost in het begin even wat tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening en laag aantal omwentelingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

9,0
Deze slowjuicer gekozen vanwege de grote vulopening en het lage aantal omwentelingen. Fijne slowjuicer die voldoet aan onze wensen. Neemt weinig ruimte in op het aanrecht en is makkelijker schoon te maken dan verwacht. Wij zijn tevreden!

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Laag aantal omwentelingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Franck 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

8,0
Na enkele keren eenvoudig te behandelen zonder veel snijwerk van groenten of fruit.
Vermogen is voldoende om taaie en harde vruchten langzaam te malen en persen.
Reinigen valt mee maar blijft toch een bezigheid.
Ervaring is kort maar het toestel voelt degelijk en lijkt duurzaam.

Pluspunten

  • design
  • krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Christine 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

8,0
Heel internet afgezocht naar een slowjuicer die een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Mijn voorwaarden waren een laag toeren aantal (deze heeft 38, dus super) en een zo hoog mogelijke sap opbrengst. Na telefonisch overleg met slowjuice.nl op de Byzoo Zebra uitgekomen. Hij kan werkelijk alles, van appel tot winterpeen tot bladspinazie en rode biet of kool. Ik ben er helemaal van onder de indruk! Grote stukken gaan er niet zo gemakkelijk in dus even door de helft en het smaakt net zo goed ;) Het schoonmaken valt ook mee, even alles goed afspoelen en klaar. Resumé; zeer tevreden...

Pluspunten

  • Laag toerenaantal
  • Hoge sap opbrengst

Minpunten

  • Schoonmaak borstel is niet fijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joyce 15-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Waarde voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze slowjuicer voor mijn verjaardag gevraagd omdat ik naast smoothies ook vaker sapjes wil drinken. Deze slowjuicer is mij bijzonder goed bevallen. Ik wilde liever een apparaat wat gespecialiseerd is in slowjuicen en niet eentje van een breder merk aanschaffen en ik merk het al met schoonmaken en het gemak van het persen dat dit een goede keuze was. Erg blij mee!

Pluspunten

  • invoer is groot genoeg
  • maalt zo'n beetje alles
  • leuke flesjes erbij voor onderweg

Minpunten

  • onduidelijk waar de meerdere zeefjes voor dienen
  • niet handig voor geraspte dingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eugènie 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

9,0
Ik heb de slowjuicer gekocht omdat ik van puur sap hou. Wil wel een apparaat dat goed en gemakkelijk werkt, en geen kabaal maakt. Mijn eerste gember shot was precies zoals ik het in gedachten had , top!! Het apparaat is nog gemakkelijker schoon te maken dan ik had gedacht. Elke dag een feest om te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AC 06-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende juicer met heerlijk resultaat

Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

10,0
Wordt geleverd met een duidelijk geschreven handleiding; Het apparaat is makkelijk in gebruik; en maakt heerlijke sappen;

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • geleverd met 3 verschilende zeefjes
  • Goede kwaliteit
  • Nederlands produkt

Minpunten

  • Kan niet in vaatwasser
  • Zeefjes liefst meteen goed schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor voor gezonde sapjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Byzoo Zebra Slowjuicer Wit

Algemene score

9,0
ik heb de slowjuicer gekocht om gezonde bio-sapjes te kunnen maken met mijn bio-fruit uit mijn tuin. Weinig afval en veel sap wat ideaal is want er wordt niets verkwist. En heel lekker natuurlijk en gezond. Er is wat afwaswerk maar dat valt best mee.... een echte aanrader voor mensen die gezond door het leven willen gaan

Pluspunten

  • stille motor
  • verwerkt alle fruit en groenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer