LG VR8601RR - Reviews

Best Reviewed aug 2017 LG VR8601RR
Best Reviewed augustus 2017
Laagste prijzen
Specificaties
Bedrijfstijd
100 min
Geluidsniveau
60 dB
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Quinty 29-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Houdt vrije tijd over

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben 2 honden en hierdoor iedere dag wel haren op de vloer.
We hebben sinds een paar weken deze robotstofzuiger en doet het echt fantastisch.
De robotstofzuiger staat iedere dag geprogrammeerd en als we thuis komen zijn de vloeren schoon.
In plaats van zelf iedere dag met de stofzuiger in de weer, doen we dat nu nog maar 1 X in de week.
We houden nu echt tijd over voor leukere ander bezigheden.
Stofzuiger geeft aan als er iets aan de hand is.
De opvangbak voor vuil kan makkelijk worden uitgehaald en geleegd zonder dat er al vuil uitkomt.
TOP APPARAAT, zijn we heel erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dikkie 2.0 24-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Perfecte aanvulling naast een reguliere stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen wij voor het eerst de robotstofzuiger hebben gebruikt hebben we eerst alle items waarover de robot heen kan opzij gezet. Dit voorkomt dat de robot vastloopt.
Naast de normale snelheid is er nog een mogelijkheid om de turbo aan te zetten. Tevens kan je op een makkelijke manier de robot zelf bedienen (My space).
De robot neemt het oppervlak tot zich en de volgende keer gaat het nog sneller.
Vanwege twee katten hebben wij de robot aangeschaft. Het werkt perfect. Na elke uitvoering heeft de robot behoorlijk wat haren en kattenkorrels opgezogen. Uiteraard moet je ook nog zelf stofzuigen (o.a. de zitbank). Ook de hoeken worden schoon.

Ik zou wel na elke stofzuigbeurt zoals voorgeschreven het afvalbakje, filter en sensoren schoonmaken.

Indien de robot klaar is, zal de robot zelf terug keren naar zijn laadstation. Het geluid is niet storend (gewone stand) en doet rustig zijn werk.

Nogmaals de robot is geen vervanger van de stofzuiger, Het is een extraatje...een gadget...wij hebben er wel baat bij, vanwege de kattenharen en kattenkorrels.
Voor ons appartement is de robot perfect...alles is gelijkvloers....en we hebben niet veel rommel op de grond liggen/staan


p.s. we noemen de robot 'Dikkie 2.0'. :-)

Pluspunten

  • Ook de hoeken worden schoon
  • Zelfbediening
  • Turbo
  • Extra laten stofzuigen op elk moment van de dag
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marc 09-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

praktisch hebbeding, bespaart me een paar uurtjes per week

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer praktisch en goed werkend toestel, zuigkracht beter dan verwacht! Heeft enkel problemen met lage raamdrempels (sensor mag lager staan)

Pluspunten

  • zuigkracht
  • makkelijk instelbaar
  • praktisch
  • stille kracht

Minpunten

  • probleem met lage raamdrempel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 04-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Quality time

Algemene score

9,0
Een robotstofzuiger? Met een kat in huis?
Het kan. Dank zij 'onze Luigi' worden kattenharen en ander vuil probleemloos verwijderd. Stofzuiger zegt zelf wanneer 'stofbak' moet worden geledigd of wanneer filter verstopt geraakt. Over quality time gesproken.

Pluspunten

  • zelfs de hoeken worden niet overgeslaan
  • redelijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 31-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stofzuiger met goede sensors maar zuigt gewoon en turbo goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit gaat over onze LG robot stofzuiger met ook nog turbo erop.

Gekocht voor de eerste etage heeft daar zijn laad punt wel even vastzetten met klein stukje zelfklevend klittenband dat die goed blijft zitten. We wilde de zware stofzuiger niet meer naar boven tillen worden een dagje ouder.
Dit is voor ons een zeer goede oplossing wel zorgen we dat de bedrading goed afgeschermd want de stofzuiger vergeet geen stukje werkt erg goed en gaat ook niet van de trap camera en sensors werken prima kan ook nog op herhaling en als het nodig is doet die de hele verdieping twee keer.
Wel hele lichte kasjes en prullen met hele smalle pootjes even ergens op zetten en dan stofzuigt de LG die de hele kamer en je hoeft er ook niet bij te blijven. Wanneer de LG klaar is gaat die terug naar het laadpunt zodat de LG weer word opgeladen en dan zegt die stofbakje legen en dat doen wij elke keer zeer belangrijk dat die goed schoon blijft maar dat gaat erg simpel.
Voor ons een uitkomst geen zware stofzuiger meer de trap op tillen.
We hebben op die hele verdieping laminaat liggen.

Pluspunten

  • zuigt zeer goed
  • gaat overal netjes omheen
  • valt niet van de trap
  • werkt zeer goed
  • erg tevreden

Minpunten

  • voor ons niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

LeartesNL 30-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Krachtige robotstofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een krachtige robotstofzuiger waarbij ook hoogpolige karpetten geen probleem zijn! De zuigkracht gaat vanzelf omhoog als hij op vloerkleed of karpetten komt. Gaat over drempels heen en brengt je woonkamer schematisch in kaart. Deze stofzuiger is een aanrader en vergelijkbaar met een dure Neato of Roomba stofzuiger alleen dan voor wat minder geld!

Pluspunten

  • Zuigt heel goed
  • Pakt ook vloerkleed mee, geen probleem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr Waldo 30-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stofzuigende robot met iets te weinig leervermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Stofzuiger doet geweldig zijn werk. Eén probleem, de stofzuiger komt telkens klem te zitten onder mijn bank. Past er precies onder, maar niet meer onder vandaan. De leermodus is nog niet in staat dit te verhelpen.

Pluspunten

  • Pakt hoekjes mee
  • Turbo modus
  • Planningsmodus

Minpunten

  • Zit vast onder mijn bank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rbl60@hotmail.com 30-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een heerlijk eigenwijs ding waar je zelfs tegen aan praat als ze weer eigenwijs is. Ik kan niet zonder haar meer ze heet ook Roby. En doet haar werk zeker heel goed. Komt op plaatsen waar ik niet een twee drie bij komt, geweldig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dany 28-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

geweldig ding !

Algemene score

10,0
Deze LG-stofzuigrobot is gewoon fantastisch ! tot in de hoekjes alles proper, op matjes hoor je de turbo aangaan, ik vind het zelfs properder dan een gewone stofzuiger ! Het bakje leegmaken is eenvoudig, net zoals het bedienen en programmeren van dit wonder ! Heb al 'testjes' uitgevoerd en zelfs zwaardere dingen (bolletje alu-folie) ruimt hij op, alsook kruimeltjes in de hoeken..Bovendien is hij stil en maakt een 'happy' geluidje als hij gedaan heeft. Ik doe dat ook :-)
Ik had dit veel eerder moeten kopen, is volgens mij onmisbaar in elk gezin in deze rush-tijd !
Terwijl je op je terras zit, wordt je huis gestofzuigd, fenomenaal toch ?

Pluspunten

  • heel grondig
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

belleman 27-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Handig toestel, nooit meer stof in huis!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De lg is een klein, superhandig en vooral stil toestel. Het is eenvoudig instelbaar en gemakkelijk te bedienen met de afstandbediening. . Door zijn vorm komt hij echt in de hoeken en de sensoren werken zeer accuraat zodat hij bijna nooit onze meubels aanraakt. Alleen stoelpoten durft hij wel eens raken. Bij ons is de ganse vloer volledig gelijk. Ik weet dus niet of hij moeite heeft met grote hoogteverschillen. Ook onze huisdieren hebben geen last van het toestel. En wij hebben nu geen last meer van hondenharen. De verschillende modi laten toe globaal of grondig te stofzuigen.
Je hoeft er niet echt naar uit te kijken als hij zijn taak doet. En als er al eens een object een storing geeft, zoals wanneer bijvoorbeeld de kids hun oplaaddraad van hun smartphone op de grond laten liggen geeft hij een alarmsignaal weer waarna je hem/haar (de onze is namelijk een meisje) terug op pad kan zetten.
Het stofopvangvak is niet zo groot maar als je dagelijks de LG loslaat ligt er gewoonweg zo weinig stof in je huis dat het toereikend is. Bij het opvangvak zitten ook allerlei kleine borsteltjes om het toestel en het opvangvak proper te houden. In de verpakking zitten ook twee reserveborsteltjes. Sinds het toestel bij ons in huis is wordt er dagelijks gestofzuigd en toch liggen we lekker lui in de zetel! Een aanrader dus!

Pluspunten

  • stil en effectief
  • creëert vrije tijd :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 27-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Doet zijn werk goed, prijs zeker waard. (ook op tapijt)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden van dit product. Werkt lange tijd +/-90 min per oplaadbeurt (afh van hoeveel tijd in turbo). Leert ook omgeving kennen zodat na enkele beurten het proces effeciënter verloopt
Is met timer in te stellen zodat je behalve leegmaken niets meer moet doen.
Werkt uitstekend op tapijt waar ook de turbofunctie automatisch geactiveerd word.

Enige wat je moet doen is stof uithalen en af en toe filter nakijken.
Voldoet aan verwachtingen en is een groot gemak.

Pluspunten

  • Tijd autonomie
  • Werkt goed op tapijt (turbo start automatisch ook)
  • Timer waardoor hij auto start
  • Afstandsbediening met toegang tot mogelijkheden
  • Verschillende modi + trubofunctie

Minpunten

  • software niet updatebaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Larsvdd 26-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk, stofzuigen en gamen tegelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De robotstofzuiger werkt erg goed. De eerste keren lijkt hij wat omslachtig rond te rijden, maar dat is slechts het verkennen van het terrein, per keer zal hij een meer logische route kiezen. Nu kan ik dus gewoon gamen en toch stofzuigen vóór schoonmoeder langs komt :)

Pluspunten

  • Leert de route kennen
  • Automatisch krachtigere modus op het vloerkleed
  • Kan onder veel van onze meubels door
  • Kruipt ook tussen stoelpoten door

Minpunten

  • Heeft soms ruzie met de hoek van het vloerkleed
  • Borstels reinigen kan moeilijk gaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Stuut 25-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Snel en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekend product, dat ruim voldoet aan de verwachting. Stoot geen lucht uit, dus geen opvliegend stof. Zuigt/veegt de hele kamer en slaat niets over. Komt ook onder de bank en goed in de hoekjes. Opvangbakje is groot genoeg voor de hele kamer. Batterij is ruim voldoende. Nadeeltjes: beetje moeite met convectorput en losse snoeren. Je hebt wel extra (hand)zuiger nodig voor stoelen e.d.

Pluspunten

  • werkt grondig ;-)
  • onderhoud: alleen bakje legen na gebruik
  • ruime batterijduur
  • reserveonderdelen meegeleverd
  • geluidsarm

Minpunten

  • Soms moeite met obstakels
  • kan alleen maar op de grond zuigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 06-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitstekende stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht omdat we gek werden van de hondenharen overal in huis. Met 2 honden (kort tot gemiddeld lang haar) is daar niet tegenaan te stofzuigen.
Tegelvloer met een paar kleden.
Geen enkel probleem voor de LG. Redelijk stil. Onthoudt route. Zeer zorgvuldig. Stoot soms tegen bijv plantenpot maar zeker niet te hard.
Turbozuigen op tapijt is top

Pluspunten

  • Komt in bijna alle hoekjes
  • Turbo- zuigen
  • Automatisch naar laadstation
  • Redelijk stil
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Dure extra borstels
  • Betrouwbaarheid nnb

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer