De beste keuze voor wassen

De wasmachine is één van de belangrijkste huishoudelijke apparaten die je thuis hebt staan. Maar welke zaken bepalen voor jou de beste keuze bij de aanschaf van een wasmachien? Is dit de prijs, het gebruiksgemak of toch capaciteit van de trommel? MediaMarkt helpt je op weg en geeft je advies voor het aanschaffen van de juiste wasmachine.Zo weet je zeker dat je er alles uithaalt wat je erin stop - zowel letterlijk als figuurlijk. Lees er alles over op deze pagina!


Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Bekijk hier de beste deals van MediaMarkt

Ontdek

Een kind kan de was doen met MediaMarkt

Een nieuwe wasmachine kopen is een klusje waar best wat tijd in kan kosten. Je wil tenslotte de beste koop maken voor jouw situatie. Bij MediaMarkt vind je naast een zeer uitgebreid assortiment wasmachines, ook nog het juiste advies voor jou. In dit artikel geeft MediaMarkt je tips over het vinden van jouw beste wasmachine.

Lees meer

Duurzaam de was doen: gunstig voor milieu en portemonnee

Als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine is het slim om te kijken naar het energielabel van de wasmachine, omdat dit zowel voor het milieu als voor je portemonnee voordelig kan zijn. Bij MediaMarkt vind je een zeer uitgebreid assortiment wasmachines én krijg je ook nog eens goed advies.

Lees meer

De beste tips voor een stille en duurzame wasmachine

Het doen van de was is een dagelijks klusje in elk huishouden. Daarom is het hebben van een goede wasmachine, die aansluit bij jouw wensen en eisen, erg belangrijk. Je wil tenslotte zo min mogelijk last hebben van je wasmachine. Van een goed onderhouden wasmachine heb je jaren plezier. MediaMarkt helpt je graag op weg!

Lees meer