Google Nest: Het Behulpzame Huis

Een warm en zuinig huis doordat een slimme thermostaat zorgt voor de optimale temperatuur. Een veilig huis omdat een slimme brand- en koolmonoxidemelder je waarschuwt zodra hij iets ongewoons opmerkt. En een relaxed huis omdat je met een slimme speaker deze én al je andere slimme apparaten in huis kunt bedienen vanuit je luie stoel, met een swipe over het scherm of zelfs met je stem. Het klinkt als toekomstmuziek, maar niets is minder waar. Welkom in Het Behulpzame Huis.

Google Nest Mini kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Slimme speakers: daar zit muziek in!

Hoewel je Google Assistent ook kunt gebruiken op je smartphone, is deze stemgestuurde hulp helemaal handig in combinatie met een slimme speaker, die je thuis neerzet.  Je kunt niet alleen met een smartspeaker heel makkelijk muziek bedienen, maar je kunt bijvoorbeeld ook meteen meer te weten komen over je favoriete band. Zoals Kensington. Dat je zo meteen kans maakt op toegang tot het grootste huiskamerconcert van Nederland, dat is mooi meegenomen! 

Lees meer

Google Nest Hub kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Alles verbonden met de Nest Hub

We leven in een drukke tijd, waarin we onze dagen zo efficiënt mogelijk willen indelen. Bespaar tijd en laat je door de dag heen helpen met vragen, tips en het bedienen van je apparatuur in huis. Maak kennis met de onmisbare assistent voor in huis: Google Nest Hub!

Lees meer
Google Nest Hub Getest!

Eindcijfer: 8,3!

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de Google Nest Hub onder de loep!

Een veilig gevoel met de Nest Protect

Je zorgt thuis voor goede sloten, warmte en een stevige constructie. Maar denk je ook aan andere beveiliging, zoals een rook- en koolmonoxidemelder? Er is een slimme melder die veel meer doet dan alleen piepen als je je eten laat aanbranden. Maak kennis met Nest Protect!

Lees meer

Google Nest Protect kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Besparen met Nest Learning Thermostat

Een goede thermostaat is niet alleen waardevol voor een duurzame energiehuishouding, maar kan je ook veel geld besparen. Maak kennis met de Nest Learning Thermostat.

Lees meer
Google Nest Hub Getest!

Eindcijfer: 9!

Het Kieskeurig.nl Testpanel nam de Nest Learning Thermostat onder de loep!

Google Nest Thermostat kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken