Nikon AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Tamron AF 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD op Kieskeurig.nl.
Mag ik je raad hebben? Ik heb maar 1 te gebruiken hand. Is deze lens in verband met dat uitschuiven dan wel raadzaam?
groet jacq.
kraan304 hoe doe je dat. mijn body canon EOS 350d
Body en lens teruggestuurd en het bleek een defect focus gedeelte van de Canon body te zijn. Nu zijn de foto's scherp en mooi van kleur. De lens geeft verrassende resultaten indoor bij inzoomen (beter dan ik verwacht had gezien de grootte).
Nieuwe cijfers:
scherpte: 8
contrast: 8
kleurweergave: 8
scherpstelling: 8
degelijkheid: 8
heb je hem op statief getest of vanuit de hand.
probleem vaak met stabelizers is dat ze op statief dus tegenwerken,
zelf had ik dat met nikon lens van 1500 euro...
Minpunten
helaas het scherpstellen ging steeds langzamer. ook met voldoende licht. Conclusie: hier is iets niet goed...
Lens is dus defect :( Focusmotor blijkt niet goed te werken
Die is wel heel snel stuk...
Lens terug gestuurd naar FotoBooms en binnen 2 weken gerepareerd! in ieder geval een dikke + voor Fotobooms
Ik heb een A57 en zoek een stille lens. Tot nu toe heb ik bij elke lens de AF motor op de film gehoord; zeker als het stil is. Ook de Sony SAM lenzen zijn niet stil genoeg. Ik ben heel erg benieuwd hoe het is met deze tamron lens, want nu gebruik ik de filmmogelijkheid van mijn camera helaas niet.