Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro - Reviews

7,9 Lees 7 reviews
Specificaties
Beeldstabilisator
Nee
Objectiefbajonet
Canon EF
Filtermaat
58 mm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews

7,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rapidskippy 01-07-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,4
Ben erg blij met dit objerctief. Snelle scherpstelling, mooier macro foto's. Prima prijs/kwaliteitverhouding, en mooi als uitbreiding voor je speigelreflerxcamera. Je kunt alles heel mooi dichtblij halen voor de mooiste foto's. Een aanrader...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Chrijo 08-03-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,6
Ben sinds mei 2009 in bezit van een Sigma 70-300APO DG objektief. Reeds naar 3 maanden begon de af-motor te ratelen en scherpstellen was niet meer mogelijk ,i.v.m. garantie laten repareren ,een maand later weer terug .Nu in Januari 2011 het zelfde probleem,jammer net uit de garantie reparatie komt op ongeveer 150 euro .Ach Mijnheer je kunt beter een nieuwe kopen werd er gezegd .Trouwens ik heb erg veel reviews gelezen ,waar deze klacht (het ratelen )voorkomt ,maar nooit een reactie van de fabrikant SIGMA .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Stevos 09-09-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goeie lens voor weinig geld!

'k wilde eerst een tamron 70-300, maar eenmaal getest bleek deze nogal plastic aan te voelen. Ook de focus van de tamron liet te wensen over.

De Sigma daarentegen heeft een ietwat snellere focus (iets meer lawaai wellicht) en voelt vele malen degelijker aan.

Kortom: Zeker een aanrader voor iemand die een klein budget heeft en een telezoomlens zoekt met een aardig bereik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Kevin B. 07-08-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Erg goede lens voor deze prijs. Voor mij zijn er maar 2 nadelen: Geen beeldstabilisatie en soms krijgt de autofocus objecten niet goed scherp.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
rafM 28-10-2006 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Heel interessante telezoom (APO versie van de 70-300 Sigma) voor een klein
budget. Mooie kleurenweergave, goed scherp tussen 70 en 200 mm en mooie macro's
rond 200 mm met aangename achtergrondvervaging (bokeh).
Mechanisch eerder matig. De zoom zakt uit tijdens het dragen en kan niet
vastgezet worden. De AF jaagt tijdens het scherpstellen en ik gebruik bijna
altijd MF.
Toch echt tevreden over de prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Rudolph Philippus 30-08-2006 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,6
De Sigma 70-300mmf/4.0-5.6 DG Macro APO gebruik ik met volle tevredenheid op
mijn Canon 20D. Tijdens de Eneco Tour heb ik vanuit een veilige positie toch
close up shots gemaakt. Ook bij het vliegtuig spotten pluk je de toestellen
uit de lucht. Scherpte is ruim voldoende. Kleurweergave is natuurlijk tot
neutraal. Makkelijk scherp te stellen en ligt lekker in de hand. Macro is een
beetje veel gezegd. Je kan aardige foto's van insecten e.d. maken maar het is
geen echte macro. Een lens die zijn geld waard is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
ON3AAL 22-06-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
goede lens...en op een digital camera zit je aan x 1,6 dus kom je op 112mm -
480 mm.
Ferme lens hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend