Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Nikon 70-200mm f/2.8G ED-IF Zoom-Nikkor Black

9,8 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-5.6G ED VR

Beeldstabilisator
Ja
Objectiefbajonet
Nikon F
Filtermaat
77 mm
Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-5.6G ED VR

Panasonic DG Vario-Elmar 100-400mm F4.0-6.3 ASPH

Beeldstabilisator
Ja
Filtermaat
72 mm
Lenstype
telezoom
Panasonic DG Vario-Elmar 100-400mm F4.0-6.3 ASPH

Sony SEL70200GM

Beeldstabilisator
Ja
Filtermaat
77 mm
Lenstype
telezoom
Sony SEL70200GM

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

9,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maralex 08-04-2009 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Deze prachtige lens zit bij mij op een D300.
Inmiddels in zeer korte tijd veel (mooie)foto's gemaakt.
Het objectief is snel, de foto's scherp en de kleuren prachtig.
De set is zwaar maar ligt (voor mij) stabiel in de hand.
Een top lens waar ik de komende jaren veel plezier van ga krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
noppes 17-03-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Nog nooit zo tevreden geweest met een objectief. Naast de 17-55 mijn meest gebruikte lens. Snel in 't focussen zeer scherp, prachtig contrast, mooie kleuren en bokeh.
Ik gebruik 'm voor sport en trouwreportages en laat hij me nooit in de steek.Het enige nadeel is het gewicht maar dan meer in de tas dan tijdens het fotograferen . De Vr functie werkt prima en lage sluitertijden zijn voor zo'n grote lens geen probleem.De statief beugel is praktisch en degelijk. Als het geld geen probleem is een absolute aanrader waar je zeker geen spijt van krijgt.Het hoge bedrag maakt ie waar. Voor de goede orde ik gebruik 'm op een D300 (DX dus)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jetex 15-09-2007 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
heb dit objectief nu ruim een half jaar en ik vind dit èèn van de mooiste objectieven van nikon en als je het geld hebt dan zeker doen, lichtsterk supersnel VR werkt fantastisch en als enig nadeel het gewicht zoals alle kwaliteits lenzen maar daar wen je wel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Huib571 06-08-2007 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Als oud vakfotograaf, die na jaren weer de hobby op dit niveau oppakt kan ik alleen maar zeggen. Zo hoort een objectief te zijn!

Pracht bokeh,ragscherp, mooie kleurbalans en contrast weergave

Het is duidelijk waar nikon zich weet te onderscheiden.

Is een uitgave maar je kan je 100% op de fotografie richten, zonder dat je een stopje moet knijpen op tot goede resultaten te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Chris710 06-07-2007 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Ik kan mij alleen maar aansluiten bij het eerder gegeven commentaar. Een uitstekende lens met alleen zijn omvang en gewicht als nadeel. Flare is het enige waar ik wel eens problemen mee heb gehad, maar dan enkel bij langere sluitertijden.

Kost wat, heb je ook wat. Je hoeft niet te zoeken naar iets beters. Deze lens in combinatie met de AF-S 17-35 2.8, meer heb je niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
roemert 25-03-2007 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Scherper dan een Global koksmes, (Is op 90 mm net zo scherp als mijn Tamron macrolens) en beter gebouwd dan een Porsche, fantastische kleuren en contrast , wat moet je er verder nog van zeggen. Ja, hij is erg zwaar (vooral in combinatie met een batterypack) en ja, hij is duur. Maar je hoeft in elk geval niet meer zoeken naar een nog betere lens in dit bereik, dus upgraden hoeft niet meer. En dat is ook wat waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rubba 03-03-2007 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Scherpte is geweldig, doet niet onder voor de primes. Bokeh is het beste wat ik tot op heden heb gezien. Bouw en degelijkheid, fantastisch...gebouwd als een tank. Contrast is erg goed. Hij is stil en razend snel. Heb je het geld, stop met twijfelen. Deze lens is het beste wat je op je Nikon body kan draaien voor die prijs.

Inderdaad, het gewicht is een nadeel maar ik heb er persoonlijk geen last van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Michel Lammerse 29-09-2006 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
Ik bezit deze lens nu een aantal jaren, is naast mijn 28-70 nu het meest
gebruikt. Ik gebruik de 70-200 voor portrait, of bij persconferenties wanneer
het moeilijk is om dichtbij het onderwerp te komen. VR (vibratie reduction)
werkt prima, geeft je afhankelijk van de situatie een aantal stops ruimte.
Ik heb geen ervaring met sportfotografie, van collega's heb ik begrepen dat het
een perfect lens hiervoor is, zeer snel en VR biedt vooral bij binnensporten
veel voordelen

Lens (mijn exemplaar) is zeer scherp, echter wijd open (f/2.8-4) aan het korte
eind verliest de lens behoorlijk wat scherpte. Bokeh (onscherpe gedeeltes in
foto's) is wijd open schitterend.

Constructie en bouw: uitstekende bouw, zwaar en vrij groot. Heb er regelmatg
mee in de regen gestaan, zonder enkel probleem. Ik gebruik de lens op de D2x en
D200, balans/handzaamheid is uitstekend wanneer je de extra batterij houder
installeert op de D200.

Enige nadeel van de lens voor mij, zijn de zeer gevoelige contactpunten, de
lens hapert vrij snel bij het niet goed schoonhouden hiervan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Joost Wouters 16-08-2006 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Als u het geld heeft, kopen!!!! Dit is echt een fantastische lens! geen CA, VR
werkt in beide standen fantastisch, mekkelijk te bedienen, super bereik, snel
en lichtsterk!

Alleen: duur en voor als iemand er iets op tegen heeft; zwaar. Ik heb liever
zware lenzen maarja...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend