Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Kleuren
zwart
Aantal poorten
7
Overdrachtssnelheid
5000 Mbit/s

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henkvdN 18-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

op zich goed maar slechte aansluiting op usb-kabel

Algemene score

5,0
Er kunnen 7 usb-3 apparaten worden aangesloten, eventueel met eigen voeding (noodzakelijk bij meerdere externe harde schijven), maar de aansluiting op de usb-kabel is erg slecht waardoor de verbinding met de laptop steeds wegvalt. Met verschillende kabels geprobeerd, allen met hetzelfde resultaat

Pluspunten

  • veel apparaten
  • klein
  • optioneel eigen voeding

Minpunten

  • slechte aansluiting op usb-kabel
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Harm023 27-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel op aan te sluiten......

Algemene score

8,0
De Hub doet meestal zijn werk, een enkele keer ziet hij het aangesloten apparaat niet. Anders poortje biedt uitkomst.
De bekabeling van de hub zelf is veel te dik en stug. De Hub wordt daardoor opgetild, heb hem met dubbelzijdig tape aan de poot van mijn computer vastgeplakt, zéér onhandig

Pluspunten

  • Aantal poorten

Minpunten

  • Bekabeling te dik, daardoor wordt hub opgetild
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harm023 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein, maar super fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb voor deze snelle jongen gekozen vanwege de snelheid(hoe verrassend) , het aantal poorten en omdat je ook geen externe stroom nodig hebt

Pluspunten

  • supersnel
  • veel USB poorten
  • zonder externe stroom
  • compact

Minpunten

  • dikke usb kabel
  • te licht voor die dikke usb kabel
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 23-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na maanden nog steeds de beste. Laat mij op geen enkel ogenblik in de steek. Prijs - kwaliteit is het een topper. Ik heb er al een paar van andere merken gehad, die mij binnen de 4 maanden in de steek lieten.

Pluspunten

  • Werkt zonder enig probleem.
  • Prijs - Kwaliteit

Minpunten

  • Absoluut geen.
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PC maniak 17-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact, makkelijk aan te sluiten en sneller werken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op mijn nieuwe laptop zaten te weinig usb aansluitingen, waardoor ik de Sitecom USB Hub 7 Port heb aangeschaft. Ik kan nu veel plezieriger en sneller werken.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk aan te sluiten
  • veel aansluitmogelijkheden
  • sneller werken

Minpunten

  • serienummer voor garantieregistratie ontbrak
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noud 09-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Sitecom CN-084 7 poort USB 3.0 hub

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een hub met eigenstroom voorziening. Zeker voor kleine laptops zeer geschikt als je er een externe harde schijf aan wilt koppelen, waar de hub in de laptop dan te weinig stroom voor heeft, zoals bij mij het geval was.
Het was "Plug in and play" ;-)

Pluspunten

  • makkelijk

Minpunten

  • serial-nummer is nergens te vinden
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoving 25-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

USB 3.0 Hub

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen en alle losse USB kabels aangesloten, nu alles netjes achter de iMac en alles werkt prima.
Scanner, printers, schijven, DVD-speler, cardreader.

Pluspunten

  • Alles aangesloten
  • Alles netjes
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartsars 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

6 - 3.5 - 1 - 2.5 hardisks aangesloten feiloos en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
6 - 3.5 inch en 1 -2.5 inch harddisks aangesloten werk feilloos en herkend de harddisks zeer snel kabels lang genoeg en met voeding 3.5 Amp je kan verschillende sticks en 2.5 harddisk aansluiten
Alles is van zeer goede kwaliteit.
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lammert 22-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Handige 7 poorts USB 3.0 hub.
Mooie slanke behuizing.
Incl. externe voeding.
incl. USB kabel voor naar de pc.

Uiteraard werkt alles gelijk na het aansluiten.
Door de extra 7 poorten heb je nu ruim voldoende

Nu 1 week gebruikt, nog geen minpuntje (wat ik ook niet verwacht)

Pluspunten

  • incl. USB kabel
  • Incl. voeding
  • USB 3.0

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonia1965 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

hub 7 port

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi ontwerp, lekker makkelijk aan te sluiten en snel. Dit product is zeker zijn geld waard, dus een aanrader

Pluspunten

  • makkelijk aan te sluiten
  • snel
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi afgewerkt product, dat ook nog eens kwalitatief hoogwaardig was verpakt.
De werking is uiterst goed.

Pluspunten

  • goed
  • goed verpakt
  • prima werkend
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiezer313 02-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker makkelijk

Algemene score

8,0
Zoals je verwacht dat het werkt: je haalt het product uit de doos, sluit het aan en zonder verder gedoe werkt het gewoon. Op zich had een module waarmee je het vast kon maken het geheel afgemaakt, maar het wordt verder niet gemist.
Geschreven voor: Sitecom CN-084 USB 3.0 Hub 7 Port

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer