Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CMV328ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G**1@h**e.nl 21-09-2022
  • Product gekocht

Toppy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

8,0
Blij met de aankoop makelijk te bedienen.ik heb het gekocht via bol.com dus had nog niks gezien maar superblij mee.alleen jammer dat er geen bakplaat bij zat maar verder een dik 10 gr Tineke
Officiele reactie van Atag 22-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn dat het design en de makkelijke bediening zo goed bevallen.
Wij wensen u nog veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**n@q**t.nl 09-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
De inductie kookplaat is makkelijk in gebruik, snel oen ook goed schoon te houden .
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

c**d@l**e.nl 01-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hij doet wat ie moet doen en dan ook nog een mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

8,0
Mooi design magnetron. Fijn 230 °C. Met ingebouwde kookwekker en eco stand, zodat de display uit kan.
Qua grootte prima voor een grote ovenschaal.
Luid signaal. Kan ik in de kamer horen, dat ie klaar is.

Minpuntjes
De behuizing vind ik niet zo stevig. Kan er eigenlijk niets opleggen.
Het rekje 2 in een vind ik niet handig.
De toetsen zijn niet zo goed leesbaar.
En een beetje omslachtig om steeds knop in te drukken voor bevestigen.
En de gebruiksaanwijzing is miniem.

Review 16-04-22
Een mooi design combimagnetron. Erg fijn tot 230°C. Daarom ook gekocht.
Duidelijk signaal, dat ik hem ook in de kamer kan horen als tie klaar of voorverwarmd is.
Fijn ook met ingebouwde kookwekker.
En ecostand zodat je het display kan uitschakelen.
Groot genoeg voor mijn grootste ovenschaal.
Wat minpuntjes.
De beschrijving onder de knoppen is wat moeilijk leesbaar, maar als je eenmaal weet hoe die werkt heb je dat niet meer nodig.
Het rekje vind ik ook wat onhandig. Hoog en laag rek ineen.
Ik heb hem nu een klein maandje en ben er erg tevreden over.
Doet wat ie voor mij moet doen. Niet te ingewikkeld.
En de prijs/ kwaliteit naar mijn verhouding best goed. Niet te duur/ maar ook niet te goedkoop.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Luid signaal
  • Ingebouwde kookwekker
  • Eco stand. Display kan uit
  • Grote ovenschaal kan erin

Minpunten

  • Lastig leesbaar onder de knoppen
  • Rekje in een niet handig
  • Behuizing niet zo stevig.
  • Gebruiksaanwijzing miniem

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn dat het mooie design, de ruimte en de verschillende mogelijkheden jou zo goed bevallen.
Fijn dat het geluidsignaal luid genoeg is, zo kan jij lekker even wat anders doen tijdens het bakken.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

kiki.delege@outlook.com 08-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, werkt top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit en werkt top! Heel ruim van binnen en makkelijk schoon te houden. Er zit een handige crisp-functie op en combinatiestanden waarmee je eerst kunt ontdooien en daarna kunt bakken.
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste Kiki,

Een 10! Wow, bedankt voor deze topscore!
Wat fijn dat het design en de ruimte jou zo goed bevallen.
Natuurlijk is het ook erg fijn dat de combimagnetron zo onderhoudsvriendelijk is.
Want eerlijk is eerlijk, niemand vind het leuk om lang bezig te zijn met het schoonmaken!
Leuk om te lezen dat je ook de verschillende functies hebt ontdekt.

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**s@h**l.com 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

100% Aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

10,0
De zoektocht naar een nieuwe combimagnetron was niet gemakkelijk .. we hadden nogal wat eisen, hetelucht functie, boven de 209graden, ontdooifunctie, als het kan iets van een Airfryer/Crisp functie. Een behoorlijk lijstje, wat bijna onmogelijk leek. Tot we de combimagnetron van Etna zagen. De reviews waren zeer positief, geloofwaardig en toen wij eens verder keken werden wij helemaal blij… al onze wensen stonden in de specificaties!!! Wij besloten hem te bestellen. Wat een fantastische aankoop!!! Handig in gebruik, is snel met voorverwarmen, mooie uitstraling… Kortom SUPER!!!!

Pluspunten

  • Mooi en strak design
  • Hetelucht tot 230 graden
  • Kinderslot
  • Eco modus
  • Leuke extra functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10! Wat leuk om te lezen dat jullie zoektocht zich naar ETNA heeft geleid en dat al jullie wensen uitkwamen! We hopen dat jullie hier nog jaren bakplezier mee hebben!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

Ingrid 03-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima magnetron

Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

8,0
Fijn toestel. Ruime keuze aan functies. Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Makkelijk in bediening
  • Makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-02-2022

Beste Ingrid,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de diverse functies en de gebruiksvriendelijkheid van de CM328ZT. Bedankt voor deze mooie feedback.

Wij wensen je veel kook- & bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

wouter 17-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

8,0
Gekozen omdat de specs passen bij mijn use case, prijs/kwaliteit leek goed. Hij blijkt erg goed te zijn en ik ben een groot fan. Ik had nog niet zo veel ervaring met magnetrons maar met oven is het fantastisch.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goed groot
  • Esthetisch
  • Werkt goed
  • Veel functies

Minpunten

  • Zwaar
  • Garantie via website werkte niet, moest bellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-01-2022

Beset heer/mevrouw.
Fijn te lezen dat u een groot fan bent van deze combimagnetron. Wij zijn blij met uw mooie beoordeling.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

h**r@o**e.nl 12-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dik tevreden met aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

8,0
Snel op temperatuur bakt krokant door circulatie van hete lucht rondom.
Gebruik rekje om het zo stokbrood zo dicht mogelijk bij de gloei element te leggen 2 min ontdooien en op 230 graden laten komen klaar is kees.
Opschrift van knopjes is haast niet te lezen maar wat je bedient is op het display is het af te lezen.
Prima apparaat ben er best tevreden mee voor het geld hij is beter dan mijn vorige Daewoo waar mijn kroketjes zacht aan de buitenkant bleven.

Pluspunten

  • snel op temp
  • hete lucht verdeling
  • seconden tijdens gebruik opplussen met startknop
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • knopjes aanwijzing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

​Hallo,

Bedankt voor het delen van je mening.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop en dat de producten lekker krokant worden.

Veel bakplezier.

Groet Heidi
​Webcareteam ETNA

Reageer

Anno Nimus 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

9,0
Mooi design. Veel functies, goeie hitteverdeling. Tot nu de beste (losse) oven die ik heb gebruikt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 31-12-2021

Beste Anno Nimus,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de CMV328ZT. Bedankt voor deze mooie feedback.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Chang 17-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good choice

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

10,0
The machine works well with combi functions. I like the design and the size is good for a small family.

Pluspunten

  • design
  • 2+3 warranty

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Dear Chang,

Thank you for this nice review and for taking the time to do this.
It's nice to read that this was a good choice.

Have fun with the combi microwave

Regards Heidi
Webcare team ETNA

Reageer

r**z@g**l.com 10-12-2021
  • Product gekocht

mooi apparaat , ziet er compleet uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

7,0
Eigenlijk net het apparaat binnen en ziet er goed uit. veel mogelijkheden.
functie aanduidingen wel erg klein, moeilijk te lezen.
alle vertrouwen er in dat ik hier een hoop plezier van ga hebben.
Officiele reactie van Atag 13-12-2021

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft. Uw feedback waarderen wij, zo kunnen wij onze producten blijven verbeteren.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

ChiQue 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt uitmuntend en fraaie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

10,0
Mooi rustig design, waardoor de grootte niet opvalt. Maakt alle gerechten en hapjes super snel klaar. Qua prijs een heel goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-11-2021

Beste ChiQue,

Bedankt voor deze review en dit mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de uitstraling en werking van de combimagnetron. Dit is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Verone 21-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

10,0
Overzichtelijke handleiding, oven verwarmd snel op. Het design is erg mooi afgewerkt, past perfect in mijn keuken!

Pluspunten

  • warmt snel op
  • mooie design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-11-2021

Beste Verone,
Wat een mooi cijfer hebt u gegeven, een 10! Daar zijn we erg blij mee. Goed te lezen dat de combimagnetron snel opwarmt en u het design zo mooi vindt en daardoor perfect in uw keuken past. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Me vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Marieke 10-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grootte, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een combi magnetron met hete lucht functie voor in mijn starters appartementje. Deze Etna heeft het allemaal en ziet er ook nog eens mooi uit. Hij is net iets groter waardoor het een ideaal pizzaformaat heeft maar niet te lomp is.
Ook het programma is makkelijk uit te vogelen. Zelfs zonder handleiding, want ja wie leest die dingen tegenwoordig nog.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Hetelucht functie
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie grootte

Minpunten

  • Nog geen minpunten gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-02-2021

Beste Marieke,

Wat een goede aanschaf voor je starters appartementje! En niet alleen pizza gaan eten nu je op jezelf woont hè ;) Al snap ik dat die verleiding erg groot is met zo'n combimagnetron. Heel veel woon en kookplezier!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

JessiW 28-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie en praktische combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

7,0
Zeer mooie maar ook praktische combi oven.
Beschikt over veel programma's maar hier heb je toch de handleiding bij nodig om dit allemaal te kennen ;) Ze zijn wel erg handig en duidelijk beschreven.
De ovenfunctie doet er volgens mij wat langer over om eten te bakken maar dit is normaal aangezien het een combi oven is. Eens je dit weet is het geen probleem enkele minuutjes extra in te stellen zodat het perfect goed is.
Het meegeleverd ovenrekje is handig omdat het zowel korte als lange pootjes heeft. Hierdoor kun je wel geen al te grote schalen in de oven plaatsen want dan passen ze niet op het rekje, ook hier is dit geen probleem eens je dit gewend bent en geen grote schalen nodig hebt.
In het algemeen blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Mooi design
  • voorgeprogrammeerde progamma's

Minpunten

  • Duurt soms wat langer in de oven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-12-2020

Beste JessiW,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het mooie design en de vele programma's van de magnetron.
Wij wensen u veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

ETNA CMV328ZT VRIJSTAANDE MAGNETRON 25-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA CMV328ZT VRIJSTAANDE MAGNETRON

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

10,0
Ik had een Combi-Magnetron nodig, toen heb ik gezocht naar de beste en de goedkoopste winkel op internet.
De ETNA CMV328ZT kwam als beste naar voren, heeft 2x de beste keuze gekregen, en in de reviews kreeg hij cijfer 9,0/10
Dus ik ben heel blij met de reviews, want voor dat ik wat koop, lees ik altijd de reviews.
Dus ik beveel iedereen deze Comi-Magnetron aan.
Hij voldoet zeker aan alle verwachtingen.
En als je de Magnetron registreert, krijg je geen 2 jaar maar 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Heel veel mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet gemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-10-2020

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide en mooie review.
Uw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

We wensen u heel veel plezier van deze combi-magnetron.

Groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

LLV 07-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

9,0
De magnetron/oven combi ziet er mooi uit. Het is zeer makkelijk in gebruik. Het heeft veel verschillende opties ( ook specifieke opties, bijv. pizza).

Pluspunten

  • Mooi zwart
  • Specifieke opties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2020

Beste LLV,

Bedankt voor je review. Het zwarte design past perfect in de trends van vandaag.
Heel veel plezier met je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Sybrand 05-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, stijlvol en goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

9,0
Het is een mooie stijlvolle magnetron met veel mogelijkheden. Magnetron, grill en heteluchtoven ineen. alles werkt perfect en je kunt prima varieren qua programma"s en hun vele functies. In het begin wel de handleiding nodig maar op den duur werkt alles intuitief. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Stijlvol en mooie prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-09-2020

Beste Sybrand,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

Veel kook-plezier met deze magnetron.

Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

M.Veenstra 28-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goedkope veelzijdige combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

8,0
Heb deze combimagnetron nu twee weken mogen testen en vind het samenvattend een erg goede magnetron voor een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.
De magnetron ziet er erg modern uit met een schitterende afwerking.
Aangezien hij prominent in mijn keuken staat is dit voor mij erg belangrijk.

Er is meer dan genoeg inhoud zodat je zelfs de grote pizza's zonder probleem kan afbakken.
Het lampje binnenin had voor mij wel iets feller gekund.

Heb verschillende programma's geprobeerd en het eten kwam er iedere keer perfect uit.
Zelfs de lastige "eerst ontdooi en daarna koken" programma's.
Dit was met mijn vorige combi magnetron niet altijd het geval.
Je kan de programma's selecteren met wat je wilt en dan met de handige draaiknop het gewicht en de temperatuur instellen.
Nadeel vind ik wel dat je de gebruiksaanwijzing niet moet kwijt raken want de bediening is vooral bij de combi programma's dan niet te doen.
Op het display staat dan niet bijvoorbeeld "vlees" maar "A3"

Het apparaat is maakt wel soms veel geluid maar dit zal bij alle niet inbouw apparaten wel zo zijn.

Schoonmaken was een fluitje van een cent aangezien het materiaal van binnen erg glad is.

Al met al vind ik dat ze voor deze prijs een erg goed apparaat geleverd hebben.
Kan nu nog niets zeggen over de duurzaamheid maar Etna heeft een naam hoog te houden dus vertrouw ik erop dat dit goed zit.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Genoeg ruimte
  • Makkelijk schoon te maken
  • Programma's eten waren perfect.

Minpunten

  • Boekje nodig voor de programma's
  • Redelijk veel lawaai
  • Binnen lampje mag feller

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 31-08-2020

Beste heer/ mevrouw Veenstra,

Bedankt voor deze uitgebreide en positieve review. Uw mening is belangrijk voor ons om te blijven verbeteren. Wij gaan daarom uw feedback binnen de afdelingen communiceren. We wensen u veel kook en bak plezier toe met deze combi magnetron van ETNA.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Youss 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi uiterlijk en veel verschillende functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CMV328ZT

Algemene score

9,0
Uiterlijk
De combi magnetron is iets groter dan de gemiddelde magnetron maar daardoor heb je wel meer ruimte van binnen om grotere gerechten in te bereiden. De magnetron heeft een aantal drukknoppen en een draaiknop, die solide aanvoelen bij gebruik. Bij de magnetron wordt ook een metalen rekje geleverd, daarmee kan je gerechten hoger in de magnetron zetten. Het rekje zorgt er ook voor dat de warmte goed van onder het gerecht in kan gaan.

De combi magnetron
De combi magnetron biedt veel verschillende programma's, zo heb je verschillende programma's voor het opwarmen van gerechten, kan je producten ermee ontdooien, groente ermee koken en kan er eigenlijk alles mee wat een normale oven ook kan.
Met al die verschillende programma's had het fijn geweest als de handleiding nét wat meer informatie en uitleg had gegeven, waardoor het voor mij soms zoeken was wat de beste stand voor een bepaald gerecht is door het uit te proberen. Maar als je dat eenmaal weet merk je hoeveel mogelijkheden het apparaat wel niet heeft.
De magnetron functie's werken top, je gerechten worden snel en gelijkmatig opgewarmd. Door het kiezen van het juiste programma heb ik er geen last van gehad dat mijn eten te droog werd.
Het rekje dat erbij geleverd wordt zorgt ervoor dat de warmte beter het gerecht door kan gaan, het verschil bij het gebruiken van het rekje merk je heel erg bij het klaarmaken van een pizza of cake. De pizza korst wordt écht krokant daardoor. Wel merk je in vergelijking met een normale oven dat je bij elk gerecht dat je erin klaar maakt een paar minuten langer erin moet doen om het gewenste resultaat te krijgen, maar het resultaat is er dan ook! Kip grillen, ovenschotels, pizza's, bananencake kan je allemaal perfect erin klaarmaken.

Conclusie
Ik vind het een aanrader. De combi magnetron voelt kwalitatief goed aan en ziet er mooi en strak uit. Hij heeft veel verschillende functie's en ook de oven functie werkt goed bij deze combi magnetron. Hij is ook makkelijk schoon te houden. Ik vind dat hij goede kwaliteit levert voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Grotere inhoud
  • Veel functies
  • Voelt kwalitatief goed en degelijk aan
  • Mooi geprijst
  • Goede oven functie

Minpunten

  • Het formaat kan ook een nadeel zijn
  • De handleiding had beter gekunt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-08-2020

Beste Youss,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie en uitgebreide review. Dit is waar wij het voor doen, producten ontwikkelen voor consumenten waar men blij van wordt. Wij wensen je nog veel kook en bak plezier toe!

Met vriendelijke groet, Alice
Webcare team ETNA

Reageer

Toon meer reviews