ProForm Performance 300i loopband - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 ProForm Performance 300i loopband
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
LCD display
Ja
Snelheid tot maximaal
16 km/h
Kleuren
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anniek v D. 27-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het Nederlandse weer was ik wel een beetje klaar mee en heb toen besloten een loopband aan te schaffen. Tot nu toe bevalt de aankoop, hij stil is en makkelijk te monteren. Hij ziet er verder ook zeer goed uit en is ook zwaar. De opklapfunctie is ook heel fijn en kan hem ook goed verstellen. Hij voldoet voor 110 procent aan mijn verwachtingen!

Pluspunten

  • Stevig
  • Makkelijk te monteren
  • Goede prijs/kwaliteit
Geschreven voor: ProForm Performance 300i loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 26-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Anne is blij met de loopband

Algemene score

9,0
Bevalt uitstekend. Geeft duidelijk alle prestaties aan en is makkelijk in te klappen. Mooi dat ik met het mindere weer nu ook heerlijk binnen kan wandelen. hij lijkt ook nog stevig en totaal gezien een goede prijs kwaliteit verhouding
Geschreven voor: ProForm Performance 300i loopband

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Deborah 21-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super loopband!

Algemene score

10,0
Het fijne aan deze loopband is dat ie voorzien is van alle gemakken. Alles is van het display af te lezen en hij bevat wieltjes zodat je hem ook zonder hulp kunt verplaatsen. Gebruik hem nu een maandje 3 à 4 keer in de week! Zou iedereen dit apparaat aanraden!

Pluspunten

  • Gemakken
  • Wieltjes
Geschreven voor: ProForm Performance 300i loopband

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 14-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, gemakkelijk en goed geprijsd

Algemene score

10,0
Vorige week deze loopband gekocht! Goed product en gemakkelijk in gebruik! Prijs/kwaliteit is goed in verhouding en het voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • Geen lawaai
  • Prijs/kwaliteit
  • Gemakkelijk te gebruiken
Geschreven voor: ProForm Performance 300i loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danique 09-03-2018
  • Product gekocht

Boven verwachting

Algemene score

9,0
Boven verwachting. Prijs valt mee als ik de kwalitwit bekijk. Display werkt simpel en goed. Aardige klantenservice. Opklapbaar. Stil.

Pluspunten

  • Stil, display, opklapbaar, prijs
Geschreven voor: ProForm Performance 300i loopband

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 19-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Sterke loopband met handig opklapsysteem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
enige weken geleden deze loopband gekocht en dit bevalt uitstekend. Het is een sterk/stevig model met een handig opklapsysteem genaamd easy lift. Voor mij persoonlijk erg handig omdat ik niet zoveel kracht in mijn armen/handen heb. Verder kijk ik een leuke serie via mijn tablet tijdens het lopen. Ik plaats de tablet er makkelijk op en af.

Pluspunten

  • stevigheid
  • opklapsysteem easy fit
  • series kijken via de tablet
Geschreven voor: ProForm Performance 300i loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 12-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Stabiele loopband goede performance

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor mij was de hellingshoek van belang en dit werkt goed . Kan goed klimmen op de band. Ik maak daarnaast mijn eigen routes via ifit en dat is erg leuk. Ik gebruik de wieltjes om de loopband te verplaatsen naar de logeerkamer

Pluspunten

  • Helling
  • Routes maken
  • Wieltjes
Geschreven voor: ProForm Performance 300i loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 04-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte loopband voor thuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met deze loopband kun je goede interval trainingen doen. Zijn er veel standaard ingesteld. Ik klap de loopband in de logeerkamer op en plaats de tablet op de houder. Na het sporten makkelijk weer te verplaatsen dus geen last van het apparaat in huis

Pluspunten

  • Interval trainingen
  • Opklapbaar
  • Handige tablethouder
Geschreven voor: ProForm Performance 300i loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer