NordicTrack C80i Loopband - Reviews

Best Reviewed jan 2018 NordicTrack C80i Loopband
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
LCD display
Ja
Inklapbaar
Ja
Snelheid tot maximaal
18 km/h

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carine weeink 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Kwalitatief goede loopband!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze loopband zou ik iedereen aanbevelen, heb er zelf een paar keer op mogen trainen en ben er zeer te spreken over. De loopband is zeer stabiel en maakt weinig lawaai. Verder heeft de loopband ook veel mogelijkheden en extra's. Kortom aanrader.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Veel mogelijkheden
  • Mooi design
  • Stil

Minpunten

  • Tot nu toe nog niet
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Scholten 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

C80i heeft ons tevreden gemaakt

Algemene score

9,0
Goede loopvlak, krachtige motor en simpele montage. Ik loop dagelijks en hoop nog lang plezier te hebben van deze loopband, dat komt nu in ieder geval wel goed! Ben ook blij dat die opklapbaar is, scheelt mooi wat ruimte

Pluspunten

  • Motor
  • Loopvlak
  • Opklapbaar

Minpunten

  • Tot nu toe helemaal niks
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elwin 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aankoop geslaagd

Algemene score

8,0
Ik ben mijn vrouw maken heel veel gebruik van de loopband. Zij iets meer dan ik, maar we zijn blij met onze aankoop. Hij is makkelijk te bedienen en heeft veel opties wat het leuker maakt. Verder is de loopband heel solide en dit was 1 van de redenen waarom die zo goed verkocht gaf de verkoper aan. Ik snap inmiddels wel waarom. Bedankt!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Solide
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Luesink 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

In het begin ontevreden, maar later zeer tevreden

Algemene score

9,0
Toen wij de loopband vorige week hadden gemonteerd zat er een tik in. Dit was was natuurlijk zeer irritant. Wij waren dan ook blij dat een monteur langskwam om dit te repareren. Nu zonder tik is het een goede aankoop geweest. Vooral het aantal trainingsmogelijkheden en het display zijn erg prettig

Pluspunten

  • Trainingsmogelijkheden
  • Display

Minpunten

  • Tik in het begin
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ramon 25-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voelt als professioneel

Algemene score

9,0
Deze loopband is gewoon niet minder dan in mijn sportschool. Een brede band en een mooi display en ook de motor is sterk. Alleen jammer dat er geen LED scherm opzit.

Pluspunten

  • Display
  • Motor
  • Band

Minpunten

  • Geen led scherm
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mella 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kilos gaan weg!

Algemene score

9,0
Afgelopen weken al 3 kilo kwijtgeraakt dankzij de nordic loopband, maar nordic walken doen we er zeker niet op. Hij kan behoorlijk hard en dit met weinig geluid maken en dat was de eis voor mij. Verder ben ik ook tevreden over de demping, kan helaas niet meer buiten lopen door mijn enkels. Ik had hem liever wel wat eerder gemonteerd gehad, maar verder niks aan te merken!

Pluspunten

  • Demping
  • Hard rennen
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Montagetijd
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 24-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne loopband!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de Nordictrack C80i loopband al een geruime tijd in huis en bevalt zeer goed. De 20 programma's zorgen voor voldoende afwisseling. Voor mij was het meten van mijn hartslag tijden het sporten zeer belangrijk, daarom ben ik gegaan voor dit model, waarbij in een borstband kon kopen zodat ik niet perse de handsensoren hoef te gebruiken. Een mooie bijkomstigheid is de ipad houder, tijdens rustige trainingen kijk ik netflix op mijn ipad!

Pluspunten

  • Breed loopoppervlak
  • Makkelijk opklapbaar
  • Te gebruiken met een borstband
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Veel verpakkingsmateriaal
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arican 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede service & aankoop

Algemene score

8,0
Binnen een week gemonteerd en wel in huis, top! Had de loopband niet zelf naar boven kunnen krijgen, hij is heel zwaar! Vind het ook jammer dat er geen gratis borstband bij zit, gelukkig is het wel mogelijk. Zitten ook lekkere speakers in dus kan ik extra lang trainen. Aan programma’s ook voldoende, via de ipad word het nog leuker!

Pluspunten

  • Speakers
  • Progrmmas ipad
  • Loopband

Minpunten

  • Geen gratis borstband
  • Zwaar
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mart Dunant 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte loopband

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is voor mij de perfecte loopband. Erg eenvoudig te bedienen en ook nog eens opklapbaar! Heb zelf geen ervaring met het monteren van de loopband want dit is door monteurs van Fitwinkel gedaan. Ik ben erg tevreden en kan iedereen deze loopband aanraden.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Opklapbaar
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorn 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aansluitend advies bij een goede loopband!

Algemene score

9,0
Samen zijn wij langs de winkel gegaan voor persoonlijk advies. Na het proberen van een aantal loopbanden en advies van de verkoper zijn wij voor de c80i gegaan. Nu hebben we deze loopband een aantal weken in bezit en we zijn er nog steeds tevreden over. Wat wij vooral prettig vinden aan deze loopband is het duidelijke scherm en dat die mooi is afgewerkt. De loopband loopt natuurlijk ook gewoon fijn dus al met al een tevreden klant

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Duidelijk scherm
  • Goede loopband
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pauline Groothuis 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top loopband!

Algemene score

8,0
Toen ik de loopband binnen kreeg dacht ik wat een gigantisch apparaat. Het was ook wel zwaar om naar boven te krijgen maar toen dit apparaat eenmaal stond, stond er ook een robuuste loopband. Dit loopt erg fijn, hij heeft een grote band en vangt mijn sprongen goed op. Samen met wat goede programmas bent ik overal gezien zeer blij

Pluspunten

  • Loopvlak
  • Stevig
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een 8 waard!

Algemene score

8,0
Makkelijke loopband om te installeren en gebruiken. Display is goed af te lezen, kan de helling makkelijk is stellen en opklappen is ook zo gedaan. Tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Display
  • Montage
  • Opklapbaar

Minpunten

  • Nixx
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne loopband!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg tevreden met deze loopband. Prijs-kwaliteit verhouding is goed en hij loopt goed. Ik zou hem zeker aanraden!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Mooi uiterlijk
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sanne 12-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende loopband

Algemene score

9,0
Deze loopband werkt uitstekend voor mij. Genoeg programma’s om uit te kiezen waardoor het trainen gevarieerd blijft. Ik heb deze loopband nu 2 maand en ik merk al dat ik fitter ben geworden! Ook is het handig dat ik mijn iPad er op kan aansluiten zodat de tijd sneller gaat. Zelfs mijn vriend die anti altijd anti loopband was maakt er regelmatig gebruik van.

Pluspunten

  • Aantal programma’s
  • Transportwieltjes
  • iPad houder
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mitchel 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vermakelijk hardlopen

Algemene score

9,0
Gezamenlijk met mijn iPad heb ik aan deze loopband een zeer vermakelijke training. Dit in combinatie met een goede demping, sterke motor en prima boxen zorgt voor er voor dat ik meer dan tevreden ben.

Pluspunten

  • iPad combinatie
  • Motor sterk genoeg om hard te rennen
  • Demping
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jolanda 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer uitgebreide loopband

Algemene score

10,0
Deze loopband werd mij aangeraden online en hij voldoet aan alle verwachtingen. Ik vind hem stil, uitgebreid, leuke afwisselende programma’s, en de c80 heeft een mooie monitor. Aanrader!

Pluspunten

  • demping
  • monitor
  • stil
  • programmas

Minpunten

  • heel zwaar om naar de eerste etage te tillen
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RGTBKK258 11-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

echte hardloopband voor runners

Algemene score

10,0
gezien de investering zijn mijn vriendin en ik eerst in de winkel gaan testen met hardloopschoenen op de hardloopband. Deze NordicTrack loopband kwam voor ons het beste uit de bus. Deze heeft ook een groot oppervlak waar je op loopt zodat je voldoende ruimte hebt om je passen te zetten. Wij willen toch graag fit blijven ondanks de sneeuw en andere weersomstandigheden en op deze manier lukt dat. Wij zijn er beide content mee!!!!!

Pluspunten

  • ipadhouder
  • borstband optie
  • stevigheid en kwaliteit
  • flexibele schokdempers
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB23 10-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Eerst in de winkel geprobeerd en naar aanleiding hiervan de aankoop gedaan. Grote pluspunten voor mij zijn;
- ik kan mijn hardloopactiviteiten doorzetten gedurende de wintermaanden;
- ik kan de ondergrond verstellen zodat ik op verschillende ondergronden kan oefenen;
- ik heb een grote band ter becshikking aangezien je tijdens het hardlopen niet altijd recht kunt lopen en dus veel ruimte nodig hebt;
- veel extra dingen zoals ipadhouder, muziekaansluiting etc

Dus goede aankoop!
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ddhardlopen 05-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
De winkelier gaf al aan dat dit het nieuwste model van nordictrack is en je veel loopband krijgt voor deze prijs. En hij heeft gelijk! De motor is heel krachtig en de band erg groot. Aangezien ik verslaafd ben geraakt aan hardlopen zocht ik een goede band en dat is dit zeker. Ook prettig dat je de schokdemper kunt verstellen zodat je op verschillende ondergronden kunt trainen. Extra s zoals muziekaansluiting en boxen zijn alleen maar meegenomen. Ik ben dik tevreden!!
Geschreven voor: NordicTrack C80i Loopband

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer