Acer Swift 3 SF314-58-59KV - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Acer Swift 3 SF314-58-59KV op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

André 12-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie laptop met korte levensduur

Geschreven voor: Acer Swift 3 SF314-58-59KV

Algemene score

2,0
Dit mooie apparaat heeft een erg korte levensduur. Het toetsenbord is al na 8 maanden (normaal gebruik) stuk. Volgens de leverancier valt dit buiten de garantie en moet ik hier maar voor betalen. Onder protest heb ik dat gedaan maar ik voel mij bestolen. Volgende keer koop ik een laptop van een ander merk. Nooit meer een Acer!

Pluspunten

  • Mooi
  • Goed beeldscherm

Minpunten

  • Toetsenbord is snel stuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

JanV 02-10-2020
  • Product gekocht

Voldoet geheel aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Acer Swift 3 SF314-58-59KV

Algemene score

9,0
Aantal maanden terug gekocht, onder meer naar aanleiding van de positieve beoordeling door de Consumentenbond. Het apparaat voldoet geheel aan de verwachtingen. Scherm is groot genoeg voor een laptop en voldoet ook anderszins. Voldoende opslagruimte. Snel genoeg. Accuduur prima. Voor dagelijks gebruik als kantoorwerk, internetten, e-mailen enzovoorts een prima laptop voor een aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JV 11-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact met alles erop en eraan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Acer Swift 3 SF314-58-59KV

Algemene score

9,0
Laptop met 14 inch scherm, i5 processor en 512Gb SSD gekocht, mede n.a.v. testresultaat van de Consumentenbond. De laptop voldoet prima. Snel genoeg, voldoende opslagruimte, en alleszins draagbaar. Vormgeving ook OK. En dat alles voor een prima prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer