Philips Double Contour HP6368 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Werkt op batterij
Nee
Waterdicht
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Double Contour HP6368 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mh73 09-04-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Scheert alleen de eerste keer perfect

Geschreven voor: Philips Double Contour HP6368

Algemene score

4,5
Toen ik dit apparaat net had, was ik zeer tevreden. Helaas geeft het een steeds slechter scheerresultaat. Nu moet ik het tijdens het scheren al schoonmaken, anders gebeurt er niets meer. Helaas is het apparaat lastig schoon te maken, vooral de haartjes die tussen het voorste scheerblad blijven zitten, zijn nauwelijks te verwijderen. Het is jammer, met mijn eerste Philips ladyshave heb ik 15 jaar gedaan, die daarop ging 5 jaar mee maar deze kan wat mij betreft na een jaar al de vuilnisbak in. Wanneer maken jullie er weer eentje die het goed doet?

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

maryvon 08-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,5
we vinden het apparaat niet goed scheren helaas!!!!, we hopen uiteindelijk eens een apparaat te vinden die zijn werk goed doet

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Yv123 16-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

1,0
Ik heb deze ladyshave aangeschaft voor het scheren van mijn bikinlijn. Tijdens het gebruik scheert de ladyshave niet goed en veroorzaakt allemaal wondjes, doordat er aan de haartjes getrokken wordt. Dit is helaas een echte miskoop.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

RieJac 13-05-2017

Waardeloos, scheren duurt vreselijk lang!!!!

Geschreven voor: Philips Double Contour HP6368

Algemene score

2,0
Ziet er mooi uit, maar verder heb je er niks aan. Het scheerresultaat is bedroevend. Ik heb hem nu 2 jaar. MOET IK MISSCHIEN SCHEERBLADEN VERVANGEN NA 2 JAAR???
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Soetkin 11-02-2017

Niet tevreden!

Geschreven voor: Philips Double Contour HP6368

Algemene score

2,0
Ik ben niet tevreden van dit product. Ik kan een scheermesje nog eerder aanraden dan deze ladyshave.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ingride 03-09-2015

Is zijn prijs niet waard

Geschreven voor: Philips Double Contour HP6368

Algemene score

6,0
Ik ben overgeschakeld van een apparaat met scheermesjes naar een
Ladyshave. Vroeger had ik altijd wondjes van het scheren. Nu niet meer. Alleen heb ik meer tijd nodig om te scheren. Meerdere keren over de haartjes gaan alvorens ze worden afgeschoren.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Xoxoxox 30-05-2015

Werkt heel fijn

Geschreven voor: Philips Double Contour HP6368

Algemene score

6,0
Maar helaas was hij binnen een paar weken stuk, degene daarvoor was na een paar maanden stuk, steeds gaat het scheerblad stuk en is dan meteen onbruikbaar
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

tazuma 19-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
ik heb de LADY -shave net enkele dagen maar ben tevreden over de kwaliteit. En aangenaam bij het scheren
het apparaat scheert lekker zacht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

ger35 13-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Goede ladyshave, alleen jammer dat er geen beschermkapje bij zit. Verder prima apparaat, ook handig dat je er nat mee kan scheren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Janneke2468 13-05-2015

Apparaatje scheert niet goed

Geschreven voor: Philips Double Contour HP6368

Algemene score

2,0
Deze ladyshave ziet er mooi uit en ligt lekker in de hand.
Echter, de scheerresultaten zijn bijzonder slecht.
Haartjes worden niet allemaal geschoren, zelfs na diverse keren erover heen scheren.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Zhao123 10-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Erg handig en makkelijk product in gebruik. Je huid voelt zacht aan. Ik vind het scheren met een scheermes eigenlijk even handig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jeanne B.B. 03-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb dit apparaat gekocht omdat ik er zo al een gehad heb maar dan zonder de gouden scheerbladen. Ik heb echter een super gevoelige huid dus vandaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rekelsteeltje 01-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik hem zelf al een jaar en ben dik tevreden over het scheerresultaat. De accu gaat best lang mee en reinigen is erg eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Navepijls 24-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, prettige scheerkop die mee beweegt. Nog geen rode vlekken. Jammer dat er geen batterijen in kunnen, nu moet ik op vakantie nog een oplader mee.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

A.A.M. Smulders 24-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Het scheerresultaat is super en huidvriendelijk. Enige minpuntje is de aan- en uitknop, je moet wat hard drukken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tessa2015 18-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Hij werkt prima zoals het beschreven staat.
Helaas niet veel opties, maar daar hebben wij hem ook niet voor gekocht.
Zeker een aanrader voor vrouwelijke scheerapparaten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

jansie43 25-03-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

2,2
Nu bijna een half jaar in bezit. Diverse malen een poging gewaagd, maar iedere keer weer tijdens het scheren van de oksels last van schrammen. Helaas een miskoop.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Kaatje69 05-02-2015

Bar slecht!

Geschreven voor: Philips Double Contour HP6368

Algemene score

2,0
Ik heb deze twee dagen geleden gekocht, benen scheren ben ik tevreden over. Oksel zitten vol met blaren en rode uitslag, zeer pijnlijk. Scheer me al jaren met of een scheermes of met PHilips ladyshave, dus aan het scheren kan het niet liggen. Zeer bedroevend! Durfde mijn bikini lijn dan ook niet te scheren.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bloempje1968 19-01-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Het was een cadeautje voor onze dochter. Het is een handig scheerapparaatje! Hij is gemakkelijk in gebruik! Hij bevalt dus prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

YvonP 10-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
De Philips Ladyshave, type HP638/00 scheert super glad zonder huidirritatie! Vriendelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews