Philips SatinShave Advanced BRL130 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Werkt op batterij
Ja
Afspoelbaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips SatinShave Advanced BRL130 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 11-01-2020

Philips satin shave advanced

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
Een zeer handig toestel, dat zowel nat als droog kan gebruikt worden! Geen kans op snijden bij het scheren en perfect om de benen bv rap bij te scheren na het aankleden. Niet rommelig, snel, heel precies en gemakkelijk in gebruik. Zonder draad! Dus je kan het in elke kamer gebruiken.
Ook ideaal voor het scheren van de oksels, er zit een handig opzetstukje bij waardoor jouw huid strak getrokken wordt en de oksels zijn op 1,2,3 super glad.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 09-01-2020

Fijne scheerapparaat

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
Scheerapparaat met een mooie look, doet wat hij moet doen!
Zacht voor de huid, makkelijk in gebruik, geen geknoei meer met scheermesjes
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

I.S. 09-01-2020

Handig in gebruik

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

8,0
Handig en compact toestelletje, neemt niet te veel plaats in. Groot voordeel is dat je het zowel nat als droog kunt gebruiken - dus zeer handig onder de douche. Ikzelf heb een gevoelige huid, maar heb geen problemen met het toestel, het is niet pijnlijk.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Fadejo 29-12-2019

De Philips epilator is super handig.

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
De Philips epilator heeft een bewegend scheerhoofd dat zachtjes glijdt over de huid en geen krassen maakt. Apparaat ligt ook goed in de hand en is gemakkelijk op te bergen met de hulpstukken in bijgeleverde etui. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bibi1992 23-12-2019

Super apparaat

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

8,0
Eindelijk pijnloos droog en nat scheren en achteraf geen irritatie of jeukend gevoel
Egt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lo86 22-12-2019

Enorm tevreden

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in gebruik, zacht voor de huid, geen irritaties, mooi design.
Geen geknoei meer met scheermesjes! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Svenina 16-12-2019

Super snel en gemakkelijk in gebruik!

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
De Philips Satin Advanced is een heel handig toestelletje, dat snel en gemakkelijk te gebruiken is; Het werkt draadloos en kan zowel droog als nat gebruikt worden.
Wat ik er echt geweldig aan vond is dat je het perfect kan gebruiken om snel de benen te scheren, zelfs na het aankleden; Geen gesmos met water en scheerschuim, geen kans om jezelf te snijden... EN het laat geen rode bultjes achter, zoals een epilator. Dus ideaal voor mensen die niet zo veel tijd hebben of veel on-the-go zijn. Het werkt draadloos, dus is super handig in gebruik.
Een van mijn favoriete is het opzetstukje voor de oksels te scheren, het helpt om de huid strakker te trekken en op 1,2, 3 zijn de oksels glad. Dus ook weer als je snel moet vertrekken, kan je even bijscheren en klaar. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

M. De Voogt 13-12-2019

Een ultra glad resultaat in een handomdraai!

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
Heb je weinig tijd maar wil je toch de deur niet uit zonder ultra gladde benen? Deze Philips SatinShave verwijdert alle haartjes in een handomdraai droog of in de douche! De kop is heel makkelijk te reinigen en de batterij laadt zeer vlug op en heeft een lange levensduur. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Claudia000 10-12-2019

Vlot in gebruik en licht in de hand.

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

6,0
Ik heb het scheerapparaat nu al een paar keer gebruikt en ben toch wel content van het apparaatje.

Vroeger gebruikte ik altijd een scheermesje wat toch wel veel tijd in beslag nam.
Met dit scheerapparaat ben je in een mum van tijd helemaal geschoren.

Het enige dat ik iets minder vind is dat mijn benen toch niet zo super zacht zijn nadien, zoals ik gewend ben.

Dit scheerapparaat is zeker aan te raden voor mensen die niet veel tijd willen verspillen aan het scheren en komaf willen maken met dat plakkerige scheerschuim.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Yella 10-12-2019

Goed product.

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met de Philips SatinShave Advanced. Het toestel werkt zowel goed onder de douche als bij het droog scheren. Het maakt niet veel lawaai en de batterij gaat ook lang mee. Ik kan dit product zeker aanraden, wordt ook geleverd met een handig zakje om alles in te bewaren. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Selina 10-12-2019

makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
Het product is zeer gemakkelijk om te gebruiken, en in tegenstelling tot wat ik verwacht had is het geheel pijnloos. Ook gemakklijk om uit te kuisen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Nurse53 23-09-2019

Prima koop.

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
Een goed apparaat die doet wat het zegt. Ligt prettig in de hand. Qua prijs ook leuk. Haalt de haartjes goed weg overal.
Makkelijk uit elkaar te halen en dus ook schoon te maken. Kortom een tevreden klant.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Schipahoi 15-08-2019

gebruiksvriendelijk en presteerd goed zonder irritatie

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

8,0
werkt prettig zowel onder de douche als droog. Ligt prettig in de hand. En je hebt geen last van irritaties nadien. Fijn dat het draadloos is. En na oplading gaat het best lang mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jch48 23-06-2019

Appareil répondant bien à ce que l’on attend de lui !

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
Appareil élégant, facile à utiliser, ne blesse pas et réalise une coupe parfaite avec une autonomie idéale. Facile à nettoyer (sous l’eau). J’apprécie Philips, simple, pratique, efficace - que demander de plus ?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

iMirjam 04-10-2018

Ik blijf stoppels houden

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

2,0
Het apparaat ziet er goed uit en ligt ook fijn in de hand, maar helaas wordt mijn huid niet zijdezacht. Er blijven veel stoppels staan. Ik heb op meerdere manieren geprobeerd om het gewenste resultaat te behalen, verschillend aantal graden, hard/zacht, met hulpstukjes en zonder hulpstukjes, maar het mocht niet baten. Ik kocht het omdat mijn huid geïrriteerd raakt van scheermesjes. Ik kan me voorstellen dat dit echt beter zou zijn geweest voor mijn huid als ik er niet zo vaak over heen hoefde. Maar zelfs dan heeft het niet het gewenste resultaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ernst34 27-07-2018

Kwalitatief goed product.

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

8,0
Goed ontwikkeld product, iets te kwetsbare bevestiging van de losse onderdelen, jammer dat je pas in de handleiding leest (als je tuis bent) dat er hulpstukken te koop zijn. Je kiest boor een kwalitatief duurder product wat niet compleet is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hoppie 04-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Miskoop

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

4,0
Omdat ik altijd een Philips heb gehad weer voor dit merk gegaan. Eerste ladyshave scheerblad scheef omgeruild binnen de garantie tijd bij de blokker. Philips zelf deed er niks mee. Na paar x scheren werd huid irritaties erger weer scheer blad niet goed nog maals omgeruild. Deze derde ga ik ook mee terug. Huid irritaties blijven bestaan. Je voelt gewoon het scherpe tijdens het scheren. De haren worden steeds stugger/scherper. Vette miskoop.

Minpunten

  • Schrale huid en zware huid irritatiesirritatiwe
  • Nog nooit zo'n slecht ladyshave gehad
  • Duur

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Sassefras1967 23-06-2017

Zeer slecht scheer resultaat en stroopt op de huid

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

2,0
Ik heb 15 jaar een ladyshave van Philps gebruikt, altijd nieuwe mesjes gekocht als ze bot werden. Ik schoor er alles mee, bikinilijn en verder ;-)
Ontzettend veel plezier van gehad totdat de mesjes niet meer te verkrijgen waren. Baal baal...
http://www.philips.nl/c-p/HP6319_01/ladyshave-body-contour
Nu deze geprobeerd, wat een verschrikking.
Minpunten:
Brand na het scheren, huid raaktbeschadigd en geirriteerd tot bloedens toe doordat je meerdere malen over dezelfde plek moet omdat hij niet alle haartjes pakt. Lijkt bot maar is nu 3x gebruikt!! Stroopt over de huid als die nat of vochtig is. Met als gevolg dat haartjes gaan ingroeien, wat ik nooit eerder heb gehad!

Ik voel me echt bekocht en baal vreselijk want welk apparaat doet het wel goed??
Ik zou er wat voorover hebben als ik iets kon proberen totdat ik iets heb wat werkt. Ik zou er ook best wat geld voor over hebben want hiermee kan ik niet het strand op! :-(
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lady50 02-06-2017

Fijne ladyshave

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
Ik heb deze ladyshave nu een maand en hij voldoet aan mijn verwachtingen. Scheert glad en zonder irritaties. Ik scheer 3 a 4 keer per week en heb hem pas 1x opgeladen. Na 2x scheren zat het scheerblad een beetje scheef, maar dat is via garantie snel opgelost. Was waarschijnlijk een montagefout. Ik ben zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Frekar 01-07-2016

Gebruiksvriendelijk.

Geschreven voor: Philips SatinShave Advanced BRL130

Algemene score

10,0
Ik vind dit een zeer praktisch toestel, ligt goed in de hand.
Zowel onder de douce, in bad en droog geeft het een uitstekend resultaat. Bij het eerste gebruik was ik een beetje bang voor huidirritatie achteraf (daar ik een gevoelige huid heb) hier heb ik echter totaal geen last van gehad. Ook batterij gaat lang mee. Een echte aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews