Philips SatinShave Prestige BRL170/00 - Reviews

8,3 Lees 16 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vleertje 12-07-2016 Product maand in bezit

Compact en handig in gebruik

Algemene score

9,2
Apparaat ligt goed in de hand, dankzij het mooie design. Is compact en past perfect in de toilettas. Kan zowel nat als droog gebruikt worden, wat het toestel flexibel maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Niki72 29-06-2016 Product paar weken in bezit

Beperkt tevreden

Algemene score

7,0
Ik ben niet overal even tevreden van het scheerresultaat en heb last van ingegroeide haartjes, iets wat ik met mijn vorige apparaat niet had. Wel fijn is dat het makkelijk schoon te maken is en erg lang draadloos gebruikt kan worden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Vintagela-D 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Een aanrader!

Algemene score

9,2
De Philips SatinShave Prestige oogt mooi, ligt goed in de hand en is niet te lawaaierig. Draadloos, dus geen vervelende kabels die hinderen. De hulpstukken zijn echt handig, vooral de kop voor de bikinilijn met extra opzetstuk voor kort (3mm) scheren. Ook het zakje; beschermdop,... zijn een fijn extraatje. Hij scheert pijnloos: er blijven geen stoppels achter en alle plekjes zijn goed bereikbaar. Het apparaat meldt wanneer de batterij dient opgeladen te worden en een echte innovatie vond ik de eigenschap om, wanneer de batterij af is, dat die al meteen net genoeg kan opgeladen worden voor een scheerbeurt! Ik ben erg tevreden: een hele verbetering met mijn vorige apparaat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Niki72 27-06-2016 Product paar weken in bezit

Matig tevreden

Algemene score

7,5
Het apparaatje is makkelijk schoon te maken en lang te gebruiken zonder op te laden. Ik gebruik het nu enkele weken maar heb steeds last van ingegroeide haartjes, iets wat ik met mijn vorige apparaat niet had. De brede scheerkop maakt het preciezere werk ook wat moeilijk. Wel fijn is dat het kort scheert zonder risico op wondjes.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
svdk 24-06-2016 Product paar weken in bezit

niet tevreden

Algemene score

4,2
het toestel ligt goed in de hand maar ik vind het scheerresultaat niet zo goed
laad heel snel op en ga ook lang mee

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Slecht
Tititje 22-06-2016 Product maand in bezit

Fijn apparaat

Algemene score

8,8
Een heel goed scheerapparaat, makkelijk in gebruik. Geen geknoei met snoer of batterijen. Eens opgeladen kun je er een tijdje mee verder. De opzetstukken zijn ook handig, je kan echt overal scheren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Plebs 22-06-2016 Product paar weken in bezit

handig in gebruik

Algemene score

8,5
De ladyshave ligt heel goed in de hand. Scheren is super makkelijk. Heel handig is de kleine kop voor bikinilijn en oksels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
San 18-06-2016 Product paar weken in bezit

Degelijk apparaat maar niet voor een gevoelige huid

Algemene score

8,0
Een mooi, draadloos apparaat met diverse accessoires. Het scheren gaat erg gemakkelijk, maar helaas heb ik na het scheren last van rode bultjes in mijn oksels.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Homie 17-06-2016 Product maand in bezit

Snelle en efficiënte scheerbeurt

Algemene score

8,8
De Philips SatinShave Prestige vult mijn hoge verwachtingen in. Het is zeer gebruiksvriendelijk en ligt goed in de hand. Benen, oksels en bikinilijn zijn gemakkelijk glad te scheren, mede dankzij het flexibele scheerhoofd en de accessoires. De mogelijkheid om het zowel droog als nat te gebruiken, maakt dat een scheerbeurt op ieder moment past in het dagelijks of wekelijks badkamer ritueel. Mijn huid irriteert niet bij droog en/of nat gebruik. De batterij indicator vind ik een belangrijk voordeel om ten allen tijden de batterijstatus te kunnen volgen tijdens de oplaadbeurt. Het handige etui om het apparaat op te bergen zorgt ervoor dat er geen accessoires verloren gaan. Ik ben zeer tevreden van het scheerresultaat en hoef me de dag nadien niet opnieuw te scheren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ikkenvh 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Algemene score

10,0
Een super apparaat, dat hoge precisie, combineert met een ergonomische vormgeving en groot gebruiksgemak. Voor stoppel- en irrritatieloze benen in een handomdraai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
loboro 16-06-2016 Product maand in bezit

Erg tevreden over

Algemene score

8,0
Eens je doorhebt hoe het te gebruiken gaat het vlot. Ik ben erg tevreden over het design en over de verschillende accessoires die erbij worden geleverd. Het is erg handig dat je het zowel nat als droog kunt gebruiken en dat het toestel draadloos is. Normaal gezien heb ik veel last van rode bultjes op mijn oksels na het scheren, maar dit is niet het geval met dit toestel. Ik ben er dus erg tevreden over!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Yentl023 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect ontharen

Algemene score

9,2
Pijnloos ontharen, droog én nat, handig in gebruik, ligt goed in de hand, opgeladen batterij gaat lang mee, perfect ontharen van bikinlijn, oksel tot de benen, volgt contouren van het lichaam goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ahiti 11-06-2016 Product paar weken in bezit

Zeer goede ladyshave!

Algemene score

8,5
Ik ben tevreden over deze ladyshave. Een goed product voor zijn prijs. Hij is zeer geschikt voor een gevoelige huid, ook prettig voor de oksels. Ook het opzetstuk is handig. Prettig dat hij zo snel oplaadt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
KathleenC 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zacht scheerresultaat voor oksels en benen

Algemene score

7,8
Vanaf de eerste scheerbeurt geen irritaties en superzachte oksels. Ook voor de benen is dit een fijn product. Wel miste ik een begeleidend lichtje zodat je minder haartjes mist.

Voor de bikinlijn gebruik ik wel nog liever mijn oude ladyshave. Met dit philips apparaat lukte het me niet om mijn bikinilijn even vlot en pijnloos te scheren.

Kortom een zeer fijn en handig product voor oksels en benen!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Sanneke16 07-06-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en snel

Algemene score

8,8
Zeer tevreden over mijn nieuw toestel, Philips satinshaver prestige, zeer gebruiksvriendelijk,door de verschillende accessoires ook zeer veel mogelijkheden (okselhaar, bikinilijn en haar op de benen) Benen scheren gaat snel en zonder moeite.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
control1 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

goed apparaat

Algemene score

10,0
Het apparaat is heel licht en is makkelijk hanteerbaar. Een heel goed resultaat want het laat geen haartjes staan. Ook geen irritatie of een rode huid achteraf, zelfs niet bij de eerste scheerbeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend