Remington CB8338 - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Remington CB8338
Best Reviewed - maart 2018
Specificaties
Soort styler
krulborstel
Keramische toepassing
Ja
Resultaat
krullen, volume

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington CB8338 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ling 04-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Voor mooie krullen, slag of volume voor je haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Deze borstel is snel opgewarmd binnen 30 seconden en kan je zelf instellen op temperatuur naar wens. Voor mijn dik haar gebruik ik het hoogste temperatuur van 180 graden. Je kan mooie krullen, mooie slag maken of meer volume voor je haar. Je draait je haar rond de borstel. Het is makkelijk in het gebruik en beschadigt je haar niet.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Geschikt voor elke haartype
  • Beschadigt je haar niet

Minpunten

  • borstel is soms te heet voor je andere hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Francis 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een verrassing!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een nieuwe krultang en ik las goede reviews over dit product. Inderdaad wat een geweldig apparaat! Heb hem nu een paar keer gebruikt maar het resultaat is geweldig. Zelfs mijn man ziet het verschil. In het begin wel even opletten waar je je vingers houdt maar ivm de warmte maar dat went zo.

Pluspunten

  • Goed vast te houden
  • Goed resultaat
  • Gunstige prijs

Minpunten

  • Even opletten in het beging waar die warm wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige krultang met verbluffend goed resultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

10,0
Deze krultang ligt heerlijk in de hand en is gemakkelijk in het gebruik. Hij wordt snel goed warm en geeft een verbluffend goed resultaat. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Wordt goed warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theaomama 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Is lichtgewicht, gemakkelijk te hanteren en doet wat het doen moet namelijk drogen en soepele krullen.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Gemakkelijk te hantereb

Minpunten

  • Maar 1 opzetstuk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Voor haar 09-12-2018
  • Product gekocht

Perfecte hairstyler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
Lang snoer en ligt goed in de hand. Is snel op de gewenste temperatuur. Haar is snel en goed in elk gewenst model te brengen.
Let op! Als je gewend was je handen bij het stylen te gebruiken: de barrel is echt heet! Weinig ruimte voor speling.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Snel warm
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi resultaat

Minpunten

  • Koelt langzaam af, kan alleen op harde ondergrond
  • Geen opberghoes (zoals bij krultangen)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Malou 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie natuurlijke krullen met de Remington CB8338

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is top. Super mooie natuurlijke krullen. Apparaat warmte snel op en direct klaar voor gebruik. Meerdere warmte standen.

Pluspunten

  • Natuurlijke krullen
  • Snel klaar voor gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top krulborstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Super krulborstel, zeer makkelijk in gebruik, en haar is eenvoudig te stylen. Mis alleen etui voor meenemen van krulborstel.

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Haar eenvoudig te stylen
  • Temperatuur regelbaar

Minpunten

  • Geen etui voor eventueel reis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pernilla 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi goede krultang, heel snel warm en geen geluid maakt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
De krultang heeft een mooi design en is snel warm. Er is mogelijkheid om makkelijk van temperatuur te veranderen snel. Mijn haar blijft de hele dag goed in model zitten en tang maakt geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ch 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi glanzend haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Zou een beschermhandschoen bij.mogen ivm hitte
Maar geeft erg mooie volume en super glans op het haar.
Mooi degelijk product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beter dan hetelucht borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

7,0
Haar beschadigt minder dan bij hetelucht borstel. Handig in gebruik, verwarmd erg snel. Blij met deze borstel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Melhem 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington keratin protect head

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

10,0
Ik ben niet handig met krultang of stijltang om daarmee krullen te maken maar met deze borstel zit mijn haar in een keer goed. Is heel makkelijk in gebruik en het ziet eruit of ik net uit de kappersstoel stap. Super blij ermee en ga hem zeker aanrpijzen bij vriendinnen! Gelukkig geen miskoop dit keer !! 😍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beppie 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi gestyled de feestdagen in !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Ideaal voor krullen/slag te maken in het haar of juist je eigen krullen wat gladder te maken.Heerlijk ding!

Pluspunten

  • snel op tempratuur
  • ligt lekker in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelotte 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi product en doet goed zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
Deze borstel is erg fijn in gebruik. Het haar glanst na gebruik en blijft lang in model. Het meedraaiende snoer is een fijne luxe.

Met deze borstel creër je een prachtige slag en glanzend haar

Pluspunten

  • Erg fijn in gebruik
  • Geeft glans
  • Haar blijft lang in model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remington Heated Barrel Brush 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie borstel voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
De borstel is licht en handzaam in de hand. Temperatuur in verschillende standen instelbaar tussen 140 - 180 graden. Dus ook voor broos haar geschikt, of als je gewoon voorzichtig met je haar bent ;-)
De kop draait niet automatisch, maar je kan de borstel wel heel makkelijk zelf met de hand draaien, zonder dat het snoer vervelend gaat doen, want dat kan namelijk draaien in het apparaat. Daar is over nagedacht ;-)

Ik ben erg tevreden, zeker voor deze goede prijs met de cash-back actie!

Pluspunten

  • licht van gewicht
  • snoer draait niet mee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Laura D 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie, fijne krulborstel met goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
Deze krulborstel van Remington is zeker een aanrader. De borstel is snel opgewarmd waardoor je snel aan de slag kunt. De borstel bevat meerdere warmtestanden. Aangezien ik fijn en dun haar heb, kies ik graag voor een niet al te hoge warmtestand. Hij is makkelijk in gebruik, je haar is snel mooi gestyled. Ook blijft je haar gedurende de dag goed zitten. Ik ben erg tevreden!

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Meerdere warmtestanden
  • Snel opgewarmd

Minpunten

  • Geen beschermhoes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi volume met slag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

7,0
Een fijne borstel die goed warm wordt. Doordat het niet alleen een tang maar ook een borstel is krijg je erg veel volume in het haar. Voor echte krullen kun je dunnere plukken pakken en wat langer vasthouden.

Pluspunten

  • Veel volume

Minpunten

  • Echte krullen duurt langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 28-11-2018
  • Product gekocht

Snelle stylingtool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
Deze borstel zorgt voor soepel vallend haar wat luchtig valt. De grote borstel zorgt bij mijn korte haar voor een omgeslagen/krullende onderkant, waarbij ik veel volume heb. Met langer haar kan je wel meer krullen creëren. De borstel is snel opgewarmd en ook een pluk haar is snel gestyled is. Het is een heel ander product wat ik gewend ben, de hele borstel wordt erg warm, dus hou daar wel rekening mee. Wanneer je gewend bent hoe het werkt, is het zo gebeurd. Genoeg temperatuurstanden en hij wordt snel warm. Dit en het lange meedraaiende snoer zorgt ervoor dat ik hem er snel bij pak om even wat stukjes mooier te maken, al is het alleen maar de bovenkant zodat je wat extra volume hebt. Een aanrader dus voor snel stylen van je haar.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Genoeg temperatuurstanden
  • Lang snoer
  • Draaibaar snoer

Minpunten

  • Uiteinde wordt warm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
De krulborstel is zeer snel op temperatuur. Ik kan in no time een mijn haar stylen/ krullen en het blijft lang zitten. De diameter is prima voor mijn lengte, net over de schouder.

Pluspunten

  • snel op temperatuur

Minpunten

  • temperatuurstand ongemerkt te veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celina 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
De haartjes van de borstel zijn erg fijn. Er zit een goede coating op ter bescherming van mijn haar. Verder is het een Krachtig apparaat

Pluspunten

  • Keratine coating
  • Fijn in de hand

Minpunten

  • Niet op nat haar te gebruiken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

wilmaelzenaar 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

10,0
Ideale krulborstel die door de verschillende temperatuur voor meerdere haarsoorten geschikt is.
Snel warm en dat vind ik echt een enorm pluspunt .
Handige display waar je makkelijk de temperatuur kan aflezen.
Zowel volume als krullen maken gaat erg handig, je haar is prachtig glad en pluist niet.
Ben erg tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • meedraaiend snoer
  • snel warm
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • niet geschikt voor heel kort haar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews