Remington CB8338 - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Remington CB8338
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Soort styler
krulborstel
Ionische functie
Nee
Keramische toepassing
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 70 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington CB8338 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ling 04-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Voor mooie krullen, slag of volume voor je haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Deze borstel is snel opgewarmd binnen 30 seconden en kan je zelf instellen op temperatuur naar wens. Voor mijn dik haar gebruik ik het hoogste temperatuur van 180 graden. Je kan mooie krullen, mooie slag maken of meer volume voor je haar. Je draait je haar rond de borstel. Het is makkelijk in het gebruik en beschadigt je haar niet.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Geschikt voor elke haartype
  • Beschadigt je haar niet

Minpunten

  • borstel is soms te heet voor je andere hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Adrienne 04-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht toestel, veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
Het apparaat is makkelijk te bedienen. Licht van gewicht waardoor ik geen lamme arm krijg. Daarnaast word hij vrij snel warm waardoor ik niet lang hoef te wachten. Prima product!

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Wordt snel warm
  • Licht toestel
  • 5 temperatuurstanden

Minpunten

  • Barrel word vrij warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.K. 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Awesome brush!

Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

10,0
Easy to style long hair and it's very nice curling brush! It has 5 levels, which makes it even better if you have thin hair - no damage. I have long blond hair, which always need some volume. This is great option!

Pluspunten

  • good quality
  • 5 levels of temperature
  • makes soft curls
  • adds volume
  • soft amd shiny hair

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dapelo 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erge fijne krulborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
De krulborstel heeft een smal handvat erg fijn in gebruik. De verschillende standen zijn ook erg fijn in gebruik en je haar gaat er erg mooi van glanzen.

Pluspunten

  • Verschillende standen
  • Smal handvat

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening, wijst zich vanzelf.
Wordt warm genoeg, ook voor lang, dik haar, zoals ik zelf heb. Dan wel de plukken klein genoeg pakken.
Duidelijke gebruiksaanwijzing voor verschillende stijlen: grove krul, volume of steil.
Mooi design, mooie kleur.
Lang, meedraaiend snoer is heel praktisch.
Warmt snel op.

Pluspunten

  • Eenvoudige nediening
  • Lang snoer
  • Wordt warm genoeg
  • Mooi design

Minpunten

  • Even wat handigheid krijgen om krullen te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

barrel vrush

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
Fijn en makkelijk te gebruiken krulborstel. Wordt heel snel warm. Had het gebruik ervan heel snel onder de knie. Aanrader!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • Wordt snel heet

Minpunten

  • opletten want de barrel wordt erg heet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tanja Van Alen 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne krulborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

10,0
Het is een fijn product omdat het meerdere warmtestanden heeft passend bij je haartype. Het apparaat ligt fijn in je hand en is niet zwaar.Wat ook heel fijn is, het snoer draait mee. Tot nu toe kostte het maken van krullen nogal wat tijd, met deze krulborstel werkt het sneller en je haar blijft ook nog lekker zacht en pluist niet.Ik ben er blij mee!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzy 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle krul

Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Ik heb redelijk kort haar en met ee kleine krultang krijg ik te kleine krullen en krulborstel pakte niet (haar te kort) dus deze is perfect !

Pluspunten

  • Snel warm
  • 140 graden knop

Minpunten

  • Een te korte uiteinde

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Samanthavanderkroon 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Mooie borstel met goede kwaliteit. Je kan je haar snel en makkelijk stylen met deze borstel. Echt een aanrader voor mensen die gemakkelijk hun jaar willen stylen met een mooi eindresultaat.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lous 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Snel warm.. makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, snel warm, snel in model. In mooie doos verpakt.. handzaam lang snoer. Verschillende warmte standen, in te stellen op eigen keuze.

Pluspunten

  • Snel warm

Minpunten

  • Blaast geen hete lucht, Even wennen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Netty van Beers 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand.En extra lange snoer is ook makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Ik heb dit product pas 3 dagen en moet nog de nodige ervaringen opdoen. Heb bij aankoop bij de mediamarkt goede voorlichting gehad. Ligt goed in de hand.En extra lange snoer is ook makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne haarborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Mooie borstel en krult goed. Je haar is ook echt zacht. Hij warmt snel op en daardoor ben je ‘s-morgens ook snel klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henriëtte 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische warmteborstel; glanzend steil of krullend haar

Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
Fantastische warmteborstel;
makkelijk in gebruik
glanzend steil of krullend haar
geen schade door persoonlijke temperatuurinstelling

Pluspunten

  • geen geluid
  • geen blazende lucht
  • beheerst je haar stijlen
  • temperatuur instelbaar
  • koude punt zodat je je handen niet verbrand

Minpunten

  • geen houder om de borstelharen te beschermen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Francis 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een verrassing!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een nieuwe krultang en ik las goede reviews over dit product. Inderdaad wat een geweldig apparaat! Heb hem nu een paar keer gebruikt maar het resultaat is geweldig. Zelfs mijn man ziet het verschil. In het begin wel even opletten waar je je vingers houdt maar ivm de warmte maar dat went zo.

Pluspunten

  • Goed vast te houden
  • Goed resultaat
  • Gunstige prijs

Minpunten

  • Even opletten in het beging waar die warm wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige krultang met verbluffend goed resultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

10,0
Deze krultang ligt heerlijk in de hand en is gemakkelijk in het gebruik. Hij wordt snel goed warm en geeft een verbluffend goed resultaat. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Wordt goed warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theaomama 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Is lichtgewicht, gemakkelijk te hanteren en doet wat het doen moet namelijk drogen en soepele krullen.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Gemakkelijk te hantereb

Minpunten

  • Maar 1 opzetstuk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Voor haar 09-12-2018
  • Product gekocht

Perfecte hairstyler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
Lang snoer en ligt goed in de hand. Is snel op de gewenste temperatuur. Haar is snel en goed in elk gewenst model te brengen.
Let op! Als je gewend was je handen bij het stylen te gebruiken: de barrel is echt heet! Weinig ruimte voor speling.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Snel warm
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi resultaat

Minpunten

  • Koelt langzaam af, kan alleen op harde ondergrond
  • Geen opberghoes (zoals bij krultangen)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Malou 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie natuurlijke krullen met de Remington CB8338

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is top. Super mooie natuurlijke krullen. Apparaat warmte snel op en direct klaar voor gebruik. Meerdere warmte standen.

Pluspunten

  • Natuurlijke krullen
  • Snel klaar voor gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top krulborstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

8,0
Super krulborstel, zeer makkelijk in gebruik, en haar is eenvoudig te stylen. Mis alleen etui voor meenemen van krulborstel.

Pluspunten

  • Gebruiks gemak
  • Haar eenvoudig te stylen
  • Temperatuur regelbaar

Minpunten

  • Geen etui voor eventueel reis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pernilla 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi goede krultang, heel snel warm en geen geluid maakt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB8338

Algemene score

9,0
De krultang heeft een mooi design en is snel warm. Er is mogelijkheid om makkelijk van temperatuur te veranderen snel. Mijn haar blijft de hele dag goed in model zitten en tang maakt geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews