Remington CB7400 - Reviews

Best Reviewed dec 2016 Remington CB7400
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Soort styler
straightener
Ionische functie
Ja
Keramische toepassing
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

NadineV 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Snelle opwarmtijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel makkelijker en sneller in gebruik dan een stijltang. Op een paar minuten tijd mooi stijl haar. Ideaal voor full time werkende mama van een baby van 10 maanden.

Pluspunten

  • Snelle opwarmtijd
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Iets minder glad resultaat dan met een stijltang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mariam 08-12-2016 Product paar weken in bezit

eindelijk een goede style tang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed voor het haar en geeft geen branderig geur zoals de rest. Ik probeerde verschillende style tangen maar dit keer is beter en handig . Je kunt zelf de temp aanpassen ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefanie 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Straigh brush

Algemene score

7,0
Ik heb krullen van mijzelf, hierdoor krijg ik een slag in mijn haar na het borstelen. Echt helemaal stijl werkt bij mij niet. Dit komt vooral omdat de borstel van groot formaat is en ik halflang haar heb. De laatste plukken stijl ik met de stijltang na. Desondanks gaan de krullen er wel uit met de straight brush!

Pluspunten

  • Krullen gaan er uit

Minpunten

  • Helemaal stijl wordt je haar niet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bea Van Bergen 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goed product. Wordt snel warm en je krijgt je haar heel snel in model. De producten van Remington zijn onverslijtbaar. Je kan de straight brush dagelijks gebruiken en hij blijft steeds even goed werken.m

Pluspunten

  • Snelle opwarmtijd tot 230 graden
  • Schakelt automatisch uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Erg fijn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb normaal haar en zet de stijl tang op stand 2 en als ik snel moet zijn op stand 3. Het blijft erg goed zitten en heeft een erg mooi eind. Ik vind de prijs voor deze stijl tang goed als ik het vergelijk met de kwaliteit.

Pluspunten

  • Stijlt fijn
  • Niet te heet
  • Makkelijk in de hand
  • Duurt niet lang om op te warmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Motte erika 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Borstel ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
voor tieners zeer interresant want het een rage onder de meisjes, gemakkelijk te gebruiken, warmte vlug op,

Pluspunten

  • Warmt vlug op

Minpunten

  • Meermaals moeten doorkammen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Zeer goede stijlborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik, het is af en toe lastig als je een knoop in je haar hebt. Het apparaat wordt snel heet.
Ik raad dit apparaat aan!

Pluspunten

  • gemakkelijk
  • wordt snel heet

Minpunten

  • zwaar in de hand
  • lastig als je een knoop in je haar hebt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Glijdt soepel door je haar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Remington Stijlborstel is super in gebruik. Ligt lekker in de hand en glijdt gemakkelijk door mijn haar. Ik ben in no-time klaar voor werk.

Pluspunten

  • ligt lekker in de hand
  • glijdt soepel door het haar
  • snel opgewarmt
  • prijs
  • schakelt zelf uit

Minpunten

  • niet draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Celine 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer handig in gebruik, snel warm en tevens veel beter voor je haar dan een gewone stijltang. Ik zou het product zeker aanbevelen

Pluspunten

  • Prijs
  • Snel warm
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

werkt niet zoals een normale stijltang

Algemene score

7,0
het is een prima product voor wanneer je je haren niet super stijl wilt krijgen. De borstel maakt je haren wel stijl maar niet zo stijl als wanneer je een echte stijltang gebruikt.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • ontklit je haar

Minpunten

  • maakt niet super stijl
  • laat je haren wat pluizen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Lewa 14-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goed product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De stijlborstel voldoet aan de verwachtingen. Het geeft mooi glanzend stijl haar zonder er al te veel tijd en moeite in te moeten steken.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 10-12-2016 Product paar weken in bezit

Handige stijlborstel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een prettig product! Ik heb de borstel nu 4 weken en gebruik deze dagelijks. Ik heb zelf enorm veel en dik haar en een stijltang is niet te doen. Hup even sochtends met de stijlborstel er doorheen en het haar is glad, pluisvrij en glanst enorm.

Pluspunten

  • Schakelt automatisch uit
  • Warmt snel op
  • Ligt prettig in de hand
  • Niet zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Fereshteh Nejad 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Remington

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over dit product, normaal sta ik 's ochtends op en moet zo lang kammen totdat mijn haar los is, maar met dit product gaat het in 1 keer! Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antonio 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Remington CB7400

Algemene score

10,0
De prijs quality was goed een ik was goed adviseren door de medewerkers van remington bij de Mediamarkt

Pluspunten

  • Opwarming snel
  • In de maximum staan brand de haar niet
  • Makkelijk om te borstel je haar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Helen 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Normaal deed ik er minstens een uur over om mijn haar te stijlen en het klinkt bijna te mooi om waard te zijn maar met deze stijl borstel ben ik binnen 20 minuten klaar! (ik heb heel dik, lang, krullend en pluizig haar) je moet wel heeel goed je haar uitgekamt hebben voordat je er met de stijlborstel doorheen gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Djamilla 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Heel fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele fijne stijltang(borstel) wat mijn haar ook heel goed stijl maakt!! Ook vind ik de prijs heel erg meevallen omdat het een goed product is

Pluspunten

  • Hij stijlt goed
  • Hij is snel opgewarmd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilse 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

werkt zoals verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de stijlborstel werkt zoals ik had gedacht, je moet hem enkele keren door je haar halen voordat je haar stijl word, haar pluist wel wat nadat je het net gestijlt hebt.

Pluspunten

  • warmt snel op

Minpunten

  • haar pluist
  • product is redelijk zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer