Sony MDR-AS800BT - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Model
in oor
Klankkast
gesloten
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddie 19-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Mooie hoofdtelefoon. Zit lekker alleen oortjes steken wat uit door grootte. Geluid is goed genoeg daar ik hem alleen tijdens sporten gebruik. Over duurzaamheid kan ik niks zeggen maar hij ziet er stevig uit

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Ilovemusic 26-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Een tegenvaller

Algemene score

2,0
Op zich een prima geluidskwaliteit alleen te zacht. Er zit geen geluidsregelaar op de headset dus moet je het doen met de volume afstelmogelijkheden met het apparaat dat je koppelt. Met de iphone 6 op 100% volume krijg je een weinig overtuigende geluidssterkte. De afneembare haken voor achter de oren heb ik er zo snel mogelijk afgehaald. Irritant.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit

Minpunten

  • volume te zacht
  • volume niet te regelen op de headset
  • Irritante haak bevestiging achter het oor
  • Prijs voor dit alles

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Maarten 05-03-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
De koptelefoon is mooi en voelt degelijk aan. Het geluid is helder en vol. Door de grootte heb je wel last van windruis waardoor het volume hoger moet. Batterij duur is goed en bediening eenvoudig, vraagt wel wat gewenning.
Oortje durft soms uitglijden bij een combinatie van zweten en schokken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Alwin 08-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Het is een mooie koptelefoon met een goed geluid. Minpuntje vind ik de afspeeltijd, maar die klopt met de tijd op de verpakking. Pluspunten: mooi apparaat, goed geluid en een makkelijke bediening. Bellen gaat prima. De constructie ziet er stevig uit, en dat blijkt tot nu toe zo te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 06-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Mooie Draadloze hoofdtelefoon van sony. Zit makkelijk op de oren mits goed oorstukje geselecteerd. Even wennen aan de besturing met het knopje op een van de oortjes. Geluid is prima en ook ziet hij er robuust uit.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jjvv 22-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Lichtgewicht draadloze koptelefoon voor tijdens het sporten. De koptelefoon blijft goed zitten, draden zitten niet altijd prettig als je ze wat strak afsteld om bewegen/schuiven te vookomen. Geluid is prima maar je moet wel oppassen omdat omgevingsgeluiden bijna niet meer doorkomen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Testerzzz 18-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Geven goed geluid, wat je ook mag verwachten in deze klasse (ben echter geen audiofiel). Vond ze niet lekker zitten en er zijn helaas ook geen (3rd party) schuim doppen beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dave 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Op 08-01-2016 deze oordopjes gekocht. Super geluid en perfecte connectie met mijn Iphone 6. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

I Made Mahendra B 23-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
geluidskwaliteit is erg gut. Als ik mijzelf de spiegel zie, ziet de koptelefooon heel groot uit. De batterij duurt te kort.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

cjdegreef 07-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Groot draagcomfort door het zeer lage gewicht en de goede pasvorm.
Geluidskwaliteit zeer goed.
Bereik en levensduur batterij is meer dan voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleijn 03-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Passen perfect en De eerste koptelefoon die niet zeer doet aan mijn oren. Geluidskwaliteit is prima.
Verbinden met een sony xperia ging even wat lastiger, de telefoon opnieuw opstarten en de verbinding was gelijk gemaakt.
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer