Miele KM5600 - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 Miele KM5600
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
keramisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W.B. 20-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Keramische kookplaat

Algemene score

7,0
de kookplaat valt wel eens uit. Je moet dan de hoofdschakelaar van de elektriciteit uitzetten om alles te resetten. Erg storend.
De tiptoetsen reageren niet goed wanneer ze met iets vettige handen e.d. bedient. En die heb je vaker als je aan het koken bent! De "ouderwetse" draaiknoppen blijft het alternatief!

Pluspunten

  • uitgezonderd van de min punten:solide plaat

Minpunten

  • regelmatige stroomuitval
  • bediening met tiptoetsen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Miele 21-03-2017

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft. Graag komen we met u in contact. Zou u daarom uw telefoonnummer willen sturen naar webcare@miele.nl ?

Reageer

D.G.Roos 18-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Wij zijn blij met onze miele KM 5600, een prima kookplaat.

Algemene score

10,0
Prima plaat maar we hebben meer apparatuur van miele en zijn daar heel tevreden mee.
De prijs is wel wat hoger maar dan heb je ook kwaliteit, we hebben zelfs een wasmachine van 36 jaar oud die nog het prima doet.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry van Enschot 17-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Halogeen Miele kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Plaat werkt uitstekend, bediening van de aanraaktoetsen is soms haperend. Dan enkel aanraken en dan weer iets langer aanraken. Voorste zone's snel warm en de achterste wat langzamer.

Pluspunten

  • vlakke glasplaat
  • Toetsen op de glasplaat

Minpunten

  • toetsen reageren niet altijd direct

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C.Meerdink 17-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Fraai design , goede en eenvoudige instelbare bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uiterst makkelijk in gebruik ,door minimale opstaande rand makkelijk schoon te houden. Gevoeligheid van bedieningselementen eenvoudig in te stellen dank zij bij gevoegde goede handleiding.

Pluspunten

  • Design
  • Eenvoudige bediening
  • Goede handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adema 16-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Fijne kookplaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strak model en zeer prettig in gebruik alleen krijg je de plaat na verloop van tijd niet meer zo schoon als dat hij was ondanks gebruik van speciale reinigingsmiddel en glaskrabber.

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Schoon houden na aangebakken resten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S Tetteroo 16-03-2017 Product paar maanden in bezit

Keramische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne kookplaat met tiptoets bediening. Werkt handig en goed.
Erg handig dat deze op slot gezet kan worden ivm katten.

Pluspunten

  • Tiptoetsen bovenop
  • Kan op slot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ineke ter Horst 16-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Kookplaat en tiptoets

Algemene score

4,0
De kookplaat krijgt vlekken,die er met een kookplaatreiniger niet meer af gaan. De tiptoets om de plaat op de juiste stand te krijgen werkt slecht.Volgens de monteur heb ik te dunne vingers!!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Twan 16-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede gebruiksmogelijkheden zeer moeilijk in het onderhoud

Algemene score

7,0
Kookplaat werkt zonder problemen alleen is het schoonhouden ervan een werkelijke crime. Inmiddels een volle fles originele Miele) kookplaatreiniger verder en veel plekken/beschadigingen, ben ik van mening dat ik hier véél meer van had verwacht. Zéker van Miele.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • opwarmtijden

Minpunten

  • schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer