Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EX877LVC1E

9,2 Lees 34 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cisca Visser - van der Heide 11-08-2017
  • Product paar weken in bezit

ZEER makkelijk met schoonmaken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
nooit geweten dat inductie koken zo geweldig makkelijk is anders was ik wel veel eerder overgestapt op inductie koken,

SUPER!

Pluspunten

  • mooi ingebouwd
  • makkelijk in onderhoud/schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madbol 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voor iedere kookliefhebber een must!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben helemaal blij met de grootte van de inductiekookplaat. Ik kan nu met gemak 3 middelgrote pannen en nog 2 kleine pannen op het 'swipe'gedeelte kwijt. Ook is dit gedeelte heel handig om een groot stuk vlees in een braadslee aan te braden en daarna in de oven verder te laten garen. Bedieningspaneel werkt ook prima.

Pluspunten

  • ruimte voor 5 pannen
  • bedieningspaneel werkt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH 04-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer snel en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg blij met mijn inductiekookplaat. Er zitten erg handige functies op zoals een braadsensor, die voorkomt dat je eten aanbrandt en de move-functie die je helpt bij het braden van bijvoorbeeld biefstuk. Perfecte biefstuk zonder moeite!

Pluspunten

  • Braadsensor
  • Move-functie
  • Warmhoudfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving en heldere indicaties. Doet wat het moet doen. Goed schoon te houden. Gebruiksaanwijzing in heldere taal en goed bruikbaar. Blijven geen vragen over. M.a.w. mooi product !

Pluspunten

  • Goed leesbare indicaties. Ook zonder bril :-)
  • Goed schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chris 12-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat met extra's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ideale kookplaat, zeker met de extra's zoals een kookwekker / stopwatch en de flexibele inductiekookplaat... het maakt dus nu echt niet meer uit hoe je je pan neerzet.

Pluspunten

  • flexibele kookplaat
  • functies

Minpunten

  • deze plaat is niet homeconnect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ctimmerman 12-03-2018

Kookplaat met extra functies

Algemene score

10,0
Ideale kookplaat met handige functies zoals de stopwatch en kookwekker. Erg handig is de flexibele plaat, waardoor het niet meer uitmaakt waar je je pan neerzet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tevreden afnemer 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi en super goede kookplaat ,makkelijk in gebruik en in te stellen.
Raad deze inductieplaat aan .
Ook andere producten van siemens gekocht hier ook zeer tevreden over

Pluspunten

  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robw1882 07-01-2018

Mooi vormgegeven kookplaat met veel gemak

Algemene score

10,0
De kookplaat is zeer makkelijk en eenvoudig in gebruik. Hij warmt zeer snel op en koelt ook snel af. De optie om de plaat aan de rechterkant te verdelen in 2 delen is ook erg handig. De kookresultaten zijn uitstekend
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

mblok70 06-01-2018

Fantastische kookplaat

Algemene score

10,0
Ik heb dit product nu enkele weken in huis en het kookt fantastisch. De plaat is zeer eenvoudig te bedienen, heeft goeie functies (zoals de braadsensor), waardoor je gerechten niet meer kunnen mislukken. Dit werkt perfect en is geen verkoop truc van Siemens!
De handleiding bij het apparaat is erg duidelijk om te lezen om het apparaat in gebruik te nemen, alhoewel de bediening zeer intuitief is.
Tevens is de boost functie fantastisch; de pannen worden in no-time warm.
Er zit zelfs een functie op waarmee je kunt testen of je pannen geschikt zijn voor de plaat, zodat je zeker weet dat je je oude pannen nog kunt gebruiken (wat bij mij het geval was; ik kookte op gas). Het apparaat geeft na de test met een cijfer aan of je de pan kunt gebruiken. Zo bespaar je niet alleen energie, maar nog geld uit als je oude pannen geschikt zijn.
En schoonmaken is een lachertje! Een doekje erover heen en klaar.
Ik wil niets anders meer, ik ben enorm blij met deze kookplaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Baukje 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en capaciteit om te koken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super fijne kookplaat! Wij gebruiken regelmatig 3 of 4 grote pannen tijdens het koken. Hier is genoeg ruimte voor. De boostfunctie is ideaal om water (of soep) snel te laten koken. Binnen 3 minuten een grote pan aan de kook, erg fijn!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Boostfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fijnautjohn 13-12-2017

perfect product

Algemene score

10,0
De omschakeling van Keramisch naar Inductie was even wennen maar na twee weken gebruik zou ik niet meer anders willen want het bevalt prima heel makkelijk in schoonmaken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robert 02-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koken met plezier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een erg fijne inductiekookplaat met vele mogelijkheden. Het rechter vlak is superhandig en je kunt het in tweeën splitsen en apart gebruiken. Timer en stopwatch functionaliteit zitten er ook op en de bediening is intuïtief. Koken is eenvoudig, de warmtebron is stabiel. Schoonmaken is ook simpel.

Pluspunten

  • bediening
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De Visser 30-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookaparaat van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze kookplaat nu drie maanden en zijn meer als tevreden. Vooral de halve standen zijn erg makkelijk bij bijvoorbeeld het sudderen. Verder heeft de kookplaat voldoende power om meerdere pannen op een hoge stand te gebruiken.

Pluspunten

  • halve standen
  • één groot kookoppervlak
  • makkelijk schoon te maken
  • veilig
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob57 12-11-2017

Heerlijk om mee te werken

Algemene score

10,0
Gebruik deze kookplaat nu 1 maand en ik kan er alleen maar zeer positief over zijn. Makkelijk in gebruik en voor de flexzones zijn een uitkomst. Je kunt er grote pannen/ketels/wok op kwijt of een grote braadslee.
Ben zeer tevreden en blij met deze aanschaf
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jim Barmentloo 29-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fantastische bediening en heerlijke die aparte zones

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de bediening is super, een alarm per zone. de losse verwarming zones zijn super. dit apparaat doet gewoon wat je er van verwacht!

Pluspunten

  • losse verwarming zones
  • een alarm per zone

Minpunten

  • soms werkt bediening slecht met natte haden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T M B 12-10-2017

Fantastische degelijk en gebruiksvriendelijk!

Algemene score

10,0
In het begin was het even goed inlezen, deze plaat kan zo veel!! Maar als je er uiteindelijk mee aan de slag gaat is het echt een fantastisch ding. Ik wil nooit meer anders
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Suzannevdb 13-09-2017

Super inductieplaat

Algemene score

10,0
Altijd op gas gekookt en nu sinds 3 weken kook ik op inductie. In combinatie met een Quooker is dit het einde. Binnen no time kookt het eten en overkoken behoort tot de verleden tijd. Echt het einde! En na het koken de plaat schoonmaken is zo fijn. Blinkend!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lidy56 09-09-2017

Een sieraad op mijn aanrecht.

Algemene score

10,0
Vorige maand is onze inductiekookplaat geïnstalleerd in de keuken. Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Vooral de verschillende kookzones is een aanrader. De geïntegreerde kookwekker is erg handig. Tijdens het koken kan deze zo ingesteld worden. Duidelijke display, zodat je kunt zien of de plaat eventueel nog warm is. Door de werkbreedte van 80 cm en de verscheidene zones kunnen er diverse gerechten gelijktijdig bereid worden. Zeer goed en eenvoudig te reinigen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

H. Fronik 08-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

5 pannen tegelijk, een uitdaging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie plaat, makkelijke bediening met de tiptoets-schuifregelaar. Goed in te stellen in 18 kleine stapjes. Snel aankoken. Even bijblijven en dan lekker laten doorkoken. Braadsensor nog niet uitgeprobeerd. Erg tevreden over de prestaties en het uiterlijjk.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • aantal pitten
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel de Rond 31-08-2017

Een genot om op te koken

Algemene score

10,0
Na lang twijfelen overgestapt van een 'gasfornuis' op inductie. Kook er nu een paar maanden om maar ben tot de conclusie gekomen dat ik dit jaren eerder had moeten doen. Ten eerste is inductie een feest om op te koken en ten tweede heeft dit apparaat zoveel mogelijkheden. Eenvoudig te bedienen, reageert onmiddellijk en is in een handomdraai schoon.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews