Siemens StudioLine - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens StudioLine op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arjan Luchies 21-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Voor het eerst inductiekookplaat. Daarnaast ook voor het eerst afzuiging in de kookplaat.
Bevalt super en de afzuiging werkt zeer goed.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • schoonmaken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronny 16-10-2019

Mooie en goede kookplaat

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Voor mensen die graag een kookplaat met afzuiging willen is dit de perfecte kookplaat. Ziet er mooi uit, werkt erg goed en niet onbelangrijk het is ook heel eenvoudig schoon te houden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mir0910 29-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kookplaat met afzuiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
briljant apparaat. De afzuiging werkt ook fantastisch, het filter kan gewoon in de vaatwasser. de kookplaat is ook erg gemakkelijk in gebruik en doet precies wat je ervan verwacht. reactietijd is ook super, je ziet/merkt het gelijk wanneer je de kookplaat harder of zachter zet. De afzuiging gaat automatisch aan wanneer je de kookplaat gebruikt. Hoe hoger de stand van het koken, hoe harder de afzuiging gaat. werkt echt heerlijk!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • afzuiging gaat automatisch

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reeza 27-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote plaat geschikt voor grote pannen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Ik maak heel vaak Indiase curries en wok graag, voor mij was een goede afzuiging belangrijk.
Ik ben zeer tevreden over de geintegreerde afzuig.
Daarnaast tevreden over de kookruimte op de plaat, het is zeer geschikt voor de wokpannen.
De aanwezige functies zoals timer, automatische afzuiging zijn ideaal !

Pluspunten

  • Grote plaat geschikt voor grote pannen
  • makkelijk in gebruik
  • zuigt goed

Minpunten

  • afzuig maakt wel wat geluid op hoge stand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 03-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Kookplaat is makkelijk te reinigen. De flexzones zijn handig en makkelijk te bedienen en ondanks de twijfels werkt de afzuiging perfect.

Pluspunten

  • instictief koken
  • design

Minpunten

  • afzuiging is iets aan luide kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claudia 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede afzuiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
We wilden graag een afzuiging in de kookplaat met afzuiging naar buiten. Ons werd aan geraden door Bemmel en Kroon met filter te kopen, omdat de weg naar buiten behoorlijk lang zou worden. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden over de afzuiging en de prettig bedienbare kookplaat.

Pluspunten

  • Goede afzuiging
  • Prettige bedienbare kookplaat.

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bobby M. 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust & Stoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Zeer mooie robuuste maar vooral stoere kookplaat. Easy to install ook met de recirculatie set! Ben je opzoek naar een eye catcher in je keuken of kookeiland neem deze dan zeker in overweging.

Pluspunten

  • Sterke afzuiging
  • Makkelijk in gebruik1

Minpunten

  • Display mag iets moderner

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Afzuiging is top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Ik vind dit product super. Alle stoom wat van het eten komt gaat ook echt in de afzuiging, heb het net nieuw heb de handleiding niet eens gelezen bediening is vrij makkelijk. Elke keer weer een feest om te mogen koken en kijk steeds weer dat de stoom der in gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard2019 03-05-2019

Kan het nog beter???

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Vorige week een nieuwe keuken geplaatst met deze inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Werkt super en stukken beter dan de vorige. De afzuiging doet uitstekend zijn werk (op automatisch). Nooit meer een arzuigkap
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Leon Creemers 28-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De heer

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Geweldig fornuis. Makkelijk te bedienen. Afzuiging werkt perfect. Heerlijk om zo te koken met zo'n fornuis

Pluspunten

  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 25-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle verhitting en uitstekende afzuiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft een snelle verhitting. De verschillende zones zorgen voor een gelijkmatige verhitting. De afzuigkap is heel sterk, zuigt prima af waardoor er kook luchtjes in het huis blijven hangen.

Pluspunten

  • verhitting snel
  • goede afzuiging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 23-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Zowel het bakken/koken als het afzuigen gaat als een speer, zeer tevreden! De 'boost' knop zorgt voor supersnelle verhitting en de afzuiging laat geen enkel vuil geurtje van bereiding achter. Makkelijk schoon te maken, prachtig uiterlijk. Echt een eye catcher in de keuken!

Pluspunten

  • Geen vieze geurtjes
  • Verwarmt heel snel, zeker met 'boost'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeanneGer 17-04-2019

Zeer compact maar groot in mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

8,0
We zijn redelijk tevreden over dit product, de gebruiksgemakken zijn bijna onbeperkt, afzuig-functie prima, kookzones zijn op allerlei manieren te gebruiken.
twee punten van aandacht
> waarom is juist het aan/uit toetsje niet verlicht
> waarom is stand 9 van de linker kookzone zoveel trager dan rechts
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Niels 17-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat die opgaat in onze zwarte keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Een nieuwe keuken verdient mooie apparaten en in ons geval eentje met ingebouwde afzuiging om een keuken zonder afzuigkap (en dus ruimte) te creëren. De kookplaat warmt snel en de afzuiging is j=krachtig genoeg om stoom op te vangen voordat het richting plafond gaat. Combineren van kookzones is prettig als we een braadslee aan willen zetten. Ik beveel het product aan!

Pluspunten

  • Ingebouwde afzuiging
  • Makkelijke intuïtieve bediening
  • Verwarmt snel en goed
  • Makkelijk schoon te houden
  • Luxe uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MiekeM 29-12-2018

werkblad afzuiging is ideaal

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Sinds een paar weken kook ik op deze mooie inductie kookplaat. Hij bevalt uitstekend. En de afzuiging in het werkblad is ideaal.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willem 30-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Flexibele en ruimtebesparende kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Een mooi stukje design van Siemens. Strakke en degelijke kookplaat inclusief afzuiging. Wat scheelt dit een hoop ruimte in de keuken. Geen irritante afzuigkap meer op ooghoogte.
Met name de mogelijkheid voor recirculatie (via een koolstoffilter) is ook vanuit energiezuinigheid slim. De warmte verdwijnt niet meer naar buiten. Na 1-2 maanden koken ruik ik nog steeds geen geurtjes. De plaat zuigt goed, is stil en biedt allerlei bedienings-/instelmogelijkheden. De ingebouwde 'braadsensoren' zijn een plezier om mee te werken. Geen overkokende pannen meer!

Pluspunten

  • Geïntegreerde afzuiging
  • De vele instelmogelijkheden
  • Ingebouwde braadsensoren
  • Mooi design

Minpunten

  • Het is geen goedkoop product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD123 05-11-2018

Kookplaat met afzuiging

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Ik moest wel een plaat nemen met afzuiging in de plaat (erboven plaatsen ging niet), maar dat is zeker geen straf! Ben er erg blij mee. Werkt super. En de ruimte die ik in het kastje eronder kwijt ben valt enorm mee. Nog voldoende ruimte voor pannenlades eronder.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

beste064 02-11-2018

Slimme en eenvoudige bediening en afzuiging

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Nu 1 week in gebruik en zeer tevreden. Bediening intuitief en snel aangeleerd. De boost werkt erg goed en de afzuiging werkt goed. Afzuiging maakt niet meer herrie dan een traditionele afzuiging. Na gebruik blijft de afzuigign op een age stand afzuigen en dat werkt erg goed om de laatste luchtjes kwijt te geraken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peggy 18-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

hele fijne inductieplaat met afzuigsysteem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
wij zijn erg tevreden met deze keuze. Omdat we een kookeiland hebben en nogal een hoog plafond, is deze inductieplaat met inbouw afzuigsysteem echt ideaal. Het werkt ook erg prettig en doet het goed!

Pluspunten

  • goed en handig schoon te houden
  • mooi afgewerkt

Minpunten

  • je mag er niets opzetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bon103 17-10-2018

Fijne kookplaat

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

8,0
We hebben deze kookplaat eind Augustus gekocht en zijn er heel tevreden over. De pannen zijn snel heet en bakken/koken fijn. Verder is de kookplaat en afzuiging erg eenvoudige en snel schoon te maken. Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews