Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens StudioLine

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Kookplaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens StudioLine op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 30-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Flexibele en ruimtebesparende kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Een mooi stukje design van Siemens. Strakke en degelijke kookplaat inclusief afzuiging. Wat scheelt dit een hoop ruimte in de keuken. Geen irritante afzuigkap meer op ooghoogte.
Met name de mogelijkheid voor recirculatie (via een koolstoffilter) is ook vanuit energiezuinigheid slim. De warmte verdwijnt niet meer naar buiten. Na 1-2 maanden koken ruik ik nog steeds geen geurtjes. De plaat zuigt goed, is stil en biedt allerlei bedienings-/instelmogelijkheden. De ingebouwde 'braadsensoren' zijn een plezier om mee te werken. Geen overkokende pannen meer!

Pluspunten

  • Geïntegreerde afzuiging
  • De vele instelmogelijkheden
  • Ingebouwde braadsensoren
  • Mooi design

Minpunten

  • Het is geen goedkoop product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD123 05-11-2018

Kookplaat met afzuiging

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Ik moest wel een plaat nemen met afzuiging in de plaat (erboven plaatsen ging niet), maar dat is zeker geen straf! Ben er erg blij mee. Werkt super. En de ruimte die ik in het kastje eronder kwijt ben valt enorm mee. Nog voldoende ruimte voor pannenlades eronder.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

beste064 02-11-2018

Slimme en eenvoudige bediening en afzuiging

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Nu 1 week in gebruik en zeer tevreden. Bediening intuitief en snel aangeleerd. De boost werkt erg goed en de afzuiging werkt goed. Afzuiging maakt niet meer herrie dan een traditionele afzuiging. Na gebruik blijft de afzuigign op een age stand afzuigen en dat werkt erg goed om de laatste luchtjes kwijt te geraken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peggy 18-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

hele fijne inductieplaat met afzuigsysteem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
wij zijn erg tevreden met deze keuze. Omdat we een kookeiland hebben en nogal een hoog plafond, is deze inductieplaat met inbouw afzuigsysteem echt ideaal. Het werkt ook erg prettig en doet het goed!

Pluspunten

  • goed en handig schoon te houden
  • mooi afgewerkt

Minpunten

  • je mag er niets opzetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bon103 17-10-2018

Fijne kookplaat

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

8,0
We hebben deze kookplaat eind Augustus gekocht en zijn er heel tevreden over. De pannen zijn snel heet en bakken/koken fijn. Verder is de kookplaat en afzuiging erg eenvoudige en snel schoon te maken. Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vader 13-10-2018

prima ding

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Inductiekookplaat met vele mogelijkheden. Afzuigfunctie werkt goed. Geluidsniveau iets aan de hoge kant.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jonk 22-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Was spectisch maar werkt prima

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Deze kookplaat werkt echt helemaal top! Ik was zeer sceptisch over het zuigvermogen maar alles wordt er toch echt ingezogen. Je ziet het rook gaan.

Pluspunten

  • Verwarmt zeer snel
  • Verwarmt alleen het gedeelte waar je de pan op zet

Minpunten

  • duur in aanschaf

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrekruk 13-07-2018

Voordeel van de twijfel bevestigd

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
In mijn nieuwe keuken besloten om weer op inductie te gaan koken. Dat beviel eerder al prima en nu (na een paar weken) opnieuw. Handig te koppelen of te splitsen zones. De werking van de afzuiging valt me erg mee. Het geluidsniveau is wel duidelijk aanwezig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

mark_van_den_brink 09-07-2018

Blikvanger!

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Nu twee weken in gebruik. Voor het eerst inductie en bevalt prima. De bediening is gemakkelijk. Samen met de sensor is het helemaal top. En het design... gewoon prachtig!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bas 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi koken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Onze eerste ervaring met inductie, de afzuiging in tussen de pannen werkt perfect, geen nare luchtjes in huis!

Pluspunten

  • ingebouwde afzuiging, geen schouw boven je fornuis
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Palimar 24-05-2018

Fantastisch keuze

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Wij hebben dit apparaat sinds vorige maand in gebruik in onze nieuwe keuken. Meer dan tevreden over het gebruik en de mogelijkheden. Nog steeds ontdekken we nieuwe. Prima afzuiging (daar hadden we de meeste zorgen over). Betere keuze hadden we denken wij niet kunnen maken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

de houten schelling 15-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede afzuiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
We wilden geen afzuiging boven ons keukeneiland. We hebben daarom verschillende merken met afzuiging in inductieplaat vergeleken. We kwamen op deze kookplaat van Siemens uit. Spannend of de afzuiging inderdaad zou werken, zeker omdat wij hem hebben aangesloten op een recirculatie- systeem met een plasmafilter. Na enkele kookbeurten, met zelfs een flinke stapel pannekoken erbij, kunnen wij zeggen: de plaat werkt fantastisch!
De flexzones zijn prettig. Kunnen wij goed vergelijken omdat we hiervoor ook een inductieplaat van Siemens hadden. Een minpuntje is dat er, door een afzuiging in het midden, iets minder ruimte is voor pannen op de kookplaat.

Pluspunten

  • flexzones
  • afzuiging

Minpunten

  • totale ruimte op kookplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjoVis 13-12-2017

het gemak van kookplaatafzuiging

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

8,0
Na 35 jaar ceramisch te hebben gekookt, nu sinds een maand een inductie-kookplaat met kookplaatafzuiging.
Het directe reageren op de kookstandregeling (net zoals bij gas) is makkelijk, maar het feit dat de kookplaat nauwelijks heet wordt en dus heeeel makkelijk schoon te maken is, is echt ideaal.
Ook de kookplaatafzuiging voldoet prima.
klein minpuntje is iets meer geluid dan de afzuigkap die ik gewend was van Siemens.
Maar daar staat een grote plus tegenover:
heel veel vrijheid in het ontwerpen van de keuken.
In ons geval voor een raam....
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willem62 06-12-2017

Prachtige kookplaat en afzuiging perfect

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
We vonden dit een prachtige kookplaat met al zijn mogelijkheden. Natuurlijk even sceptisch of de afzuigunit in de kookplaat goed zou werken. Nu 4 weken in gebruik en het werkt perfect. We hebben nog niet alle functies ontdekt maar zijn nu al heel erg blij met onze keuze.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Edelenbos 06-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Inductie kookplaat met midden afzuiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

8,0
Super deze fantastische inductie kookplaat met afzuiging in het midden van de kookplaat. het is een waar feest om op met deze inductiekookplaat te werken.

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koelkastje 25-08-2017

Geweldig afzuigsysteem

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Nu twee maanden mee gekookt,is wel even wennen maar is erg functioneel als je het door hebt.
Afzuiger werkt prima ( gaat naar buiten) hierdoor is onze keuken veel ruimtelijker
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Moreno01 04-07-2017

Zelfdenkend apparaat

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

8,0
Sinds n week in ons bezit. Afzuiging is grandioos. Schakelt zelf in en harder of zachter. Na t koken schakelt de afzuiger zelfstandig zachter en blijft op nivo 1 nog zachtjes na afzuigen. Zeer mooi design, een juweeltje in je keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Annemariekenr1 27-06-2017

Wow, wat een prachtig SIEMENS apparaat!!

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Wij wilden geen afzuigkap in onze keuken en hebben wij deze inductie kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem aangeschaft. Wow, wat een pracht apparaat en wat een schone lucht in ons huis. met een glimlach roer ik elke dag in mijn potten en pannen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vaessen 22-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

9,0
Prachtig vormgegeven inductie. Afzuiging naar beneden werkt erg goed! Ik moet voor alle verschillende mogelijkheden en functies nog eens goed de gebruiksaanwijzing doorlezen, maar de 'normale' dingen wijzen zich vanzelf. Klein nadeel: er ontstaan vrij snel witte vlekjes op de plaat. De monteur vertelde mij dat dit eiwitten zijn van bijvoorbeeld aardappelen of pasta. Als je pan iets overkookt of er valt een druppel op de plaat kunnen deze achterblijven. Gemakkelijk te reinigen met het speciale schoonmaakmiddel van Siemens voor kookplaten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenGSP 15-05-2017

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Siemens StudioLine

Algemene score

10,0
Pas 2 weken in gebruik maar we zijn zeer tevreden. De afzuiging is beter dan we van te voren hadden bedacht. Koken is een verademing na 20 jaar op keramische kookplaat. We moeten alle functies nog leren kennen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer