Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 8 PIV895DC1E

9,0 Lees 12 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Kookplaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vos 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een heerlijk ruime en onopvallende kookplaat. Heel erg makkelijk in gebruik. Reageert snel op tiptoetsen. Als er per ongeluk iets overkookt. Doek er over heen en direct weer schoon zonder dat je kracht hoef te zetten

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk
  • Onopvallend
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige design kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooi facet geslepen glazen inductiekookplaat met uitgebreide functionaliteiten.
De boost functie is buitengewoon handig om snel iets aan de kook te brengen.
Makkelijk af te nemen na het koken.
Een super mooit design kookplaat.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Maximaal vermogen zonder beperkingen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ismaël 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, handige functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Naast het mooie design doet deze inductieplaat ook nog eens goed zijn werk. Naast het standaard verwarmen zijn er ook handige functies aanwezig zoals een stopwatch en timer. Daarnaast ook functies als een kinderslot, power-boost en een speciale grill sensor voor pannen die dit ondersteunen waarmee de hitte in de pan gedetecteerd kan worden. O, en deze kookplaat is zeer gebruiksvriendelijk, geen handleiding nodig (behalve voor het schoonmaak advies).

Pluspunten

  • Design
  • Functies
  • 5 pits
  • Gebruiksvriendelijkheid
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberly 02-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voordat we over gingen op inductie hadden we gas. De overstap was kort wennen. De inductieplaat is gemakkelijk in gebruik en werkt er fijn en snel. De boost functie zorgt ervoor dat je snel kokend water hebt. De timer en het instellen van de bereidingstijd zorgen er echter voor dat de kookplaat helpt en ondersteunt bij het koken. Koken is een stuk makkelijker en veiliger geworden vind ik.

Pluspunten

  • duidelijke bediening
  • boost functie
  • gaat automatisch uit na gebruik
  • gemakkelijk schoon te maken
  • instellen van bereidingstijd
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxxx 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Algemene score

9,0
Een modern ontwerp en design. Vriendelijk en eenvoudige bediening met behulp van oplichtende symbolen op de plaat. De kookplaat beschikt over 3 verschillende timerfuncties en 1 Shortboost-functie. Een schitterend modern product.

Pluspunten

  • Bedieningsvriendelijk

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Berry 10-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gemak van elektrisch koken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze kookplaat nu bijna 1 jaar in gebruik en zijn hier zeer tevreden mee. Het gemak en de snelheid van koken is een verademing ten opzichte van de eerdere keramische plaat die we eerst hadden. Omdat we geen gas aansluiting meer nodig hebben hiervoor is het ook nog eens energie zuinig en veilig! Perfect dus

Pluspunten

  • Zeer snel op warmen met de boost functie
  • Gebruik van timer en looptijd ideaal
  • Schakelt uit bij overkoken
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Niet alle pannen geschikt voor inductie
  • Geen / minder goede wok optie
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Noort 29-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductieplaat

Algemene score

8,0
Grote plaat met de mogelijkheid voor plaatsing van 5 pannen. Ook een wok pan kan je hierop plaatsen. Geen warmteverlies en het elektrisch koken daar is Groningen blij mee. Wij denken aan de toekomst.

Pluspunten

  • geen warmteverlies
  • aan de plaat kan men niet de vingers branden.

Minpunten

  • Vinger afdrukken op de tiptoetsen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Zomertjes 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot kookblad met voldoende ruimte voor grote pannen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kookblad is groot en ruim opgezet zodat je makkelijk een aantal grote pannen tegelijk kunt opzetten. Gemakkelijk schoon te houden. Ideaal is ook de boost functie. Snel iets aan de kook brengen is een fluitje van een cent

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Boost functie
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mirmar 18-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Super inductie kookplaat van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze 80cm inductie kookplaat van Bosch heeft veel ruimte voor meerdere pannen, makkelijk en duidelijk bedienbaar met tiptoetsen, gerechten zijn snel op temperatuur en plaat is zeer hygiënisch in onderhoud, doordat deze netjes over het aanrecht valt, geen vuil aantrekkende kitranden. Tevens een prachtige luxe uitstraling. Super tevreden!!
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van Duijn 07-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer overzichtelijke inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een duidelijke kookplaat met 5 volwaardige kookplaten, makkelijk te bedienen en door de boostwerking van 2 platen te gebruiken voor snelle braadmogelijkheden

Pluspunten

  • kookplaten snel op temperatuur
  • boostmogelijkheden 2 platen
  • makkelijk schoon te maken
  • overzichtelijk
  • duidelijke indicatie per plaat

Minpunten

  • wel even studeren op handleiding
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruben 21-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stijlvol kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken stonden wij ineens ook voor de keuze welke energiebron wij voor het koken zouden gebruiken. De keuze was al snel gemaakt nadat wij de kookplaat van Bosch hadden gezien. Nu wij de plaat daadwerkelijk in gebruik hebben blijkt die niet alleen mooi en stijlvol maar ook erg praktisch door de elektronische snufjes.

Pluspunten

  • Stijlvol en mooi afgewerkt
  • Elektronische snufjes
  • Vlak dus geen opstaande randje

Minpunten

  • volume zou misschien iets harder kunnen
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 15-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds gisteren deze inductieplaat gekocht en het design is geweldig.
Toetsen reageren goed en bediening is redelijk snel door heen te komen zonder het gebruik van een handleiding.
Water aan de kook brengen is me nog nooit zo snel gelukt! Komende tijd gaan we alles goed uit proberen.

Pluspunten

  • Geweldig design
  • Makkelijk in gebruik
  • Zeer snel je pan op temperatuur.
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Je ziet snel je vingerafdrukken op de plaat
Geschreven voor: Bosch Serie 8 PIV895DC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer